likimas dar davė dovanėlę, gruodžio 3 d vėl operacija.O bus tik du mėnesiai po trečio chemijos ciklo.Tikrai dievas mėgsta trejybę: trys operacijos trys chemijos ciklai, po to 4-as... galėsiu būti bandomuoju pavyzdžiu kiek galima ištverti.Nusibodo...
Gabija, kanrtrioji, ištvermingoji, drąsioji. Noriu priminti Jums Jūsų tris sunkius, bet gyventus metus, drįstu taip sakyti... Jūs puikiai žinot, kas vyko ir įvyko Jūsų gyvenime, gimė du puikūs mažyliai, jei neklystu? Vertėjo dėl jų stengtis . Stenkitės ir toliau. Yra piktybinių ligų, kurių negydo, neoperuoja. Tiesiog nėra nei medikamentinio, nei kitokio gydymo...Jus gydo.
Kai apsilankiau prieš daugiau nei 3 m. Jadvygos Balvočiūtės ūkyje, su šviežia savaitės diagnoze, ji man pasakojo tokią savo kaimynės istoriją. Sirgo, berods taip pat kiaušidžių vėžiu, garantuoti 100 procentų negaliu, daugiau nei 8 metus. Vis pasioperuodama, pasigydydama, operacijų beveik kiekvienais metais po vieną. (Tikuosi, jog ir dabar dar gyvena, istorijos jos toliau nebežinau). Nieko gero, bet tik tam, kuris yra visiškai sveikas, toks kaip mes - vertina ir brangina kiekvieną dieną, kad ir kokia ji būtų, šviesi ar visiškai paskendusi rūke. Jūs, aš, kaip tos eglutės, kurias vis apgenėja, apgenėja, o jos vis žaliuoja ir žaliuoja žiemą ir vasarą. Užsibrėškit sau tikslą, jei nepasveikti, tai kiek įmanoma ilgiau gyventi, būti savo artimiesiems, pagaliau mums, pavyzdžiu. Ne kančios ir nusivylimo, o didelio troškimo ir pastangų tai padaryti.
O kaip bus nežinom nė vienas. Mano manikiūrininkės senelis, sudegė per mėnesį, stiprus žmogus, niekuo nesiskundė ir amžius toks 70. Gyventa, bet dar gyventi buvo galima. Kraujo vėžys.
QUOTE(rasų lanka @ 2008 11 14, 22:17)
...tai simptominis vaistas, vartojamas įvairios lokalizacijos vėlyvųjų vėžio stadijų,atveju..."
Ką reiškia simtomatinis vaistas?
QUOTE(lora++ @ 2008 11 14, 22:40)
bet gal jai nebuvo metastaziu? mamai yra kepenyse...
Vėl istorija iš mano istorijų kolekcijos (aš kolekcionuoju visokius tokius geruosius pavyzdžius, gabija, Jūs jau mano kolekcijoje ). Echoskopijas stengiuosi atlikti pas vieną ir tą pačią gydytoją. Taip jau nutiko, jog daktarė pati susirgo. Pasikalbam. Kiekvieno apsilankymo metu, ji man primena: turi pacientę, kuriai MTS kepenyse, ir ką, nieko - eina 7 m., dabar gal ir 8. Kaip ir visi tokioje situacijoje minėtoji pacientė: gydosi, pailsi, vėl gydosi.