QUOTE(Pinacea @ 2008 11 01, 00:52)
Shirdis kraujuoja, bet Aukshciausias jau padejo tashka... priesh pusvalandi paskambino tetis, mama manes nebesulauke....
Labai užjaučiu .Manau , kad mama mirė matydama paskutinius laimingus gyvenimo momentais , kuriuos praleido su tavimi.
Nieko nėra baisiau kai tėvai laidoja vaikus.Aš jau buvau du kartus tokiose laidotuvėse.Bendrauju su tėvais, kalbančiais su savo vaikais kapinėse, prie vaikų kapo.
Toks gyvenimo ciklas.Kiekvienas gimęs žino, kad mirs.Aš tikiuosi , kad savo liga išprašysiu iš Dievo ilgą ir laimingą gyvenimą savo vaikams ir anūkams.
Skaitau knygelę Niši sveikatingumo sistema.radau šį tą paguodžiančio smalyžėms.
"Pagal ši receptą cukrus-priešas paverčiamas draugu. 750 gr cukraus pudros įpilama į 200 gr.virinto atvėsinto vandens ir pridedama 200 gr medaus,-viskas išmaišoma ir uždengus laikoma 8 dienas pamaišant 3 kartus per dieną.Pagal cheminę sudėtį cukrus yra sachsrozė. kuri suėda kalcį, jai įsisavinti reikalingas didelis b vitaminų kiekis, o pagal šį receptą per 8 dienas sacharozė suskyla į fruktozę ir gliukozę, taip gaunamas vaisių cukrus, kurį gali naudoti kiek tinkamas.Jei suvalgėte saldamynų ar išgėrėte alkoholio, nepamirškite mažais gukšneliais išgerti 3-2,5 karto daugiau vandens ne suvalgytas ar išgertas kiekis.
Vandenį labai gerai naudoti sušaldytą šaldymo kameroje, o po to atitirpinus gaunamas panašus į natūralo polaidžio vandenį.
Jei į vonią įbersime 2 kg druskos, sudirginsime odą ir per ją pradės šalintis vanduo, šlapimas , anlis.Tokia vonia labai naudinga sutrikus medžiagų apykaitai.
Mano vonia nedidelė, tai ir su 1 kg druskos reikia pastangų nugramzdinti rankas, kyla pačios į viršų.
labai graži diena .Gero kelio visoms , kurios važiuos aplankyti kapų.