Įkraunama...
Įkraunama...

onkologinės ligos 10

QUOTE(adis @ 2008 10 31, 22:16)
Pinacea, manau, jog Jūsų mamos praleistas laikas su Jumis Romoje , popiežiaus palaiminimas, tai JŪSŲ MAMOS viena iš gražiausių ir geriausių gyvenimo akimirkų. Stiprybės Jums, esate be galo rūpestinga ir gera dukra. Ir prašau net tokioje sudėtingoje situacijoje, nedėkit taško, kol jo nepadėjo Aukščiausias.


Shirdis kraujuoja, bet Aukshciausias jau padejo tashka... priesh pusvalandi paskambino tetis, mama manes nebesulauke....
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2008 10 31, 20:41)
Labas vakaras!

Skaitau jusu tema jau apie menesi,spalio 16 dare operacija,bet kaip suprantu nieko "neispjove",paeme biopsija,siandien suzinojau kad  limfoma verysad.gif 2stadija,tik dar neaisku kokia ta limfoma,gydytuojas skambino i laboratorija (pati as is Klaipedos),Tai pasake kad mazdaug po 10 dienu paaiskes kokios "rusies" ta limfoma,Hodzkino,neHozdkino...As jau kaip ir zinojau ta atsakyma,bet dar buvo truputi viltes,o siandien tai man sokas,asaros,saukiu ant saviskiu kad atstotu nuo manes ir t.t. Ant vakaro jau beveik rami cool.gif Bet visokiu minciu dabar,kaip reikes viska istverti.Dar mazas vaikas... Ar priimsit i savo kompanija?


Sveta prisijunkit i http://www.kraujas.l...1,152,3329#3329, jei viska perskaitysit busit viskam pasiruosus, pasveikti taip pat 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pinacea @ 2008 10 31, 23:52)
Shirdis kraujuoja, bet Aukshciausias jau padejo tashka... priesh pusvalandi paskambino tetis, mama manes nebesulauke....


Nuosirdziai uzjauciu, stiprybes Jums
Atsakyti
QUOTE(Pinacea @ 2008 11 01, 00:52)
Shirdis kraujuoja, bet Aukshciausias jau padejo tashka... priesh pusvalandi paskambino tetis, mama manes nebesulauke....



Labai užjaučiu .Manau , kad mama mirė matydama paskutinius laimingus gyvenimo momentais , kuriuos praleido su tavimi.

Nieko nėra baisiau kai tėvai laidoja vaikus.Aš jau buvau du kartus tokiose laidotuvėse.Bendrauju su tėvais, kalbančiais su savo vaikais kapinėse, prie vaikų kapo.

Toks gyvenimo ciklas.Kiekvienas gimęs žino, kad mirs.Aš tikiuosi , kad savo liga išprašysiu iš Dievo ilgą ir laimingą gyvenimą savo vaikams ir anūkams.


Skaitau knygelę Niši sveikatingumo sistema.radau šį tą paguodžiančio smalyžėms.
"Pagal ši receptą cukrus-priešas paverčiamas draugu. 750 gr cukraus pudros įpilama į 200 gr.virinto atvėsinto vandens ir pridedama 200 gr medaus,-viskas išmaišoma ir uždengus laikoma 8 dienas pamaišant 3 kartus per dieną.Pagal cheminę sudėtį cukrus yra sachsrozė. kuri suėda kalcį, jai įsisavinti reikalingas didelis b vitaminų kiekis, o pagal šį receptą per 8 dienas sacharozė suskyla į fruktozę ir gliukozę, taip gaunamas vaisių cukrus, kurį gali naudoti kiek tinkamas.Jei suvalgėte saldamynų ar išgėrėte alkoholio, nepamirškite mažais gukšneliais išgerti 3-2,5 karto daugiau vandens ne suvalgytas ar išgertas kiekis.

Vandenį labai gerai naudoti sušaldytą šaldymo kameroje, o po to atitirpinus gaunamas panašus į natūralo polaidžio vandenį.

Jei į vonią įbersime 2 kg druskos, sudirginsime odą ir per ją pradės šalintis vanduo, šlapimas , anlis.Tokia vonia labai naudinga sutrikus medžiagų apykaitai.

Mano vonia nedidelė, tai ir su 1 kg druskos reikia pastangų nugramzdinti rankas, kyla pačios į viršų.

labai graži diena .Gero kelio visoms , kurios važiuos aplankyti kapų.
Atsakyti
Pinacea,
Užjaučiu. console.gif Dangus Jūsų mamytei...


Sveikos Mergaitės,
Nauja diena. Daug kas važiuosime pas Amžinybėn išėjusius artimuosius. Šiltai apsirenkite ir nesušalkite. Saugokit save ir sveikite. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 01 lapkričio 2008 - 08:57
Pinacea, apkabinu.
Atsakyti
Pinacea, mieloji... iš visos širdies užjaučiu..
Atsakyti
Užuojauta,Pinacea.
Atsakyti
Pinacea, uzuojauta.
Atsakyti


http://www.antioksid....lt/straipsniai

Senos ir naujesnės tiesos apie vėžį.
Atsakyti
Pinacea,stiprybes jusu seimai,ramybes mamytes sielai console.gif
Atsakyti
Rmiu veliniu .
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2008 11 01, 15:18)
http://www.antioksid....lt/straipsniai

Senos ir naujesnės tiesos apie vėžį.

Gabija, 4u.gif
Ačiū labai už nuorodas. Atsispausdinau. Dar kartą aptarsiu su mamyte. aciuks.gif Gal ką nors pasieksiu šiuo klausimu. Taip viskas aiškiai vienoj krūvelėj išdėstyta. Įdomu, kur rašot ir apie cukrų. Ar tą knygutę pirkote knygyne? Reiktų pabandyti. Mamytė to cukraus daug kaip ir nevartoja - tik į kavutę įsideda. Bet jeigu tam yra alternatyva - kodėl ja nepasinaudojus. Tik įdomu, ar tą visą gautą saldų skystimą šaldytuve reikia laikyti?
Gero vakarėlio. drinks_cheers.gif

P. s. Nežinau, gal jau buvo kada šnekėta. Rašoma , kad pieno produktai maitina vėžines ląsteles. Tai čia įeina ir visų giriamas jogurtas, ir varškė? Įdomu, ar Jūs ir kitos mergaitės esate atsisakę būtent šių produktų.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 01 lapkričio 2008 - 18:53