Labas, mielosios,
ypatingi šilti apkabinimai degančiai.
Artėja finišas. Noriu būti tarp pirmųjų, kurie tave sveikins. Toks nekuklus noras. (Šiandien pasidariau super vaistą. Ačiū dar kartą).
Buvau truputį pritilusi, grįžau iš Barselonos prieš savaitę. Vis tylomis paskaitydavau, kas čia vyksta. Nebuvau nuošaly, mintyse palinkėdavau kiekvienai susidūrusiai su problemomis sėkmės, pasidžiaugdavau gerais rezultatais. Ilgai svarsčiau, ar įdėti savo kelionės nuotraukas. Žinau, jog tema ne ta, bet gal prablaškys truputį šį rudeninį vakarą:
adis kelionė, ne tik per vėžį.
QUOTE(adis @ 2008 10 30, 18:36)
Labas, mielosios,
Artėja finišas. Noriu būti tarp pirmųjų, kurie tave sveikins. Toks nekuklus noras. (Šiandien pasidariau super vaistą. Ačiū dar kartą).
Buvau truputį pritilusi, grįžau iš Barselonos prieš savaitę. Vis tylomis paskaitydavau, kas čia vyksta. Nebuvau nuošaly, mintyse palinkėdavau kiekvienai susidūrusiai su problemomis sėkmės, pasidžiaugdavau gerais rezultatais. Ilgai svarsčiau, ar įdėti savo kelionės nuotraukas. Žinau, jog tema ne ta, bet gal prablaškys truputį šį rudeninį vakarą:
Adis,
Kiek prisiminimu - buvus probegom (gal koki 10 val. is viso) Barselonoj, bet va vienuolynu, kalnu grozio neteko matyt Ispanijoj...
O va pro viesbucio langus as pabnasius vaizdelius maciau gyvendam Ghento (Belgija) miesto centre. O kondicionieriaus nebuo, lango atsidaryt neimanoma.....
adis, sveika sugrizus!
Nuostabios nuotraukos Aciu uz virtualia kelione
Nuostabios nuotraukos Aciu uz virtualia kelione
QUOTE(Deganti @ 2008 10 28, 11:40)
viskas bus gerai, ziuriu musu kompanija gerai issilaike visi, as storeju, jau gruodis neuzkalnu, na bet kaip visada rudens siurprizai mane persekioja, symet susilauziau koja ir issinarinau ranka, daba gulimas rezimas iki pat gimdymo, buna ir taip
Mieloji, Deganti,
Gero, ramaus, linksmo, meilaus, turiningo ir visokio kitokio geriausio Jums "pogulio" - "..jeigu jau ir taip būna..." SVARBIAUSIA - REZULTATAS.
Papildyta:
QUOTE(Gruode33 @ 2008 10 29, 22:30)
Vieni gydosi musmirem, kiti dar kuo nors, bet mane lyg ir sudomino vandenilio peroksidas.
Gruode,
Įkišiu ir aš savo trigrašį. Mano mamytė naudoja juodajį beržo grybą. Vartoti pradėjome dar per chemoterapijas. Konsultavomės su savo onkologe - buvo visai nieko prieš, taip pat šnekėjau su viena vaistininke - jos vyras naudoja ir per chemoterapijas, ir jau jas pabaigęs. Toks mūsų pasirinkimas. Todėl linkiu, kad ir Jūsų pasirinkimas būtų teisingas Jums, ir labai padėtų. Na, ir ką čia bepridursi - PADĖS. Juk kiekvienas susirandame savo GERO BUVIMO RECEPTĄ. Sėkmės.
Papildyta:
QUOTE(adis @ 2008 10 30, 19:36)
Buvau truputį pritilusi, grįžau iš Barselonos prieš savaitę...Ilgai svarsčiau, ar įdėti savo kelionės nuotraukas. Žinau, jog tema ne ta, bet gal prablaškys truputį šį rudeninį vakarą:
Čia taip į temą, kad geriau nė būti negali. Sveika, pargrįžusi Švyturėli, - Pasaulio Vaike ir Slapuke. Jūsų įspūdžiai tikriausiai neišdildomi, įtraukiant ir aukščio baimes. Šaunuolė. Ačiū už virtualią kelionę. Tikriausiai jau pailsėjote. Na, ir kur planuojama sekanti IŠVYKA?
...nuotaikėlės neblogos...
Brangiosios Upsikaz, Ūkanota, Arune, Ragnez, Shaiba ir visos kitos Mergaitės
Begalinis DĖKUI už Jūsų palaikymą, palinkėjimus , kumštukus Tikrai tikiu, kad jie mane lydėjo per visas procedūras Dabar aš gavau pusės metų atostogas, jeigu nepasikeis savijauta, ar dar kas. Aparatai patvirtino tik esant miomą (na, kaip sakoma - 100 procento gal ir nėra). Bet pasitikiu savo griežtąja onkoginekologe. To aparatai neparodė mano palatos kaimynei, ir ją operuos. Mano didžiųjų cistų ant kiaušidžių nebėra, bet kaip gydytoja sako - tai gali būti laikina. Mioma - ne pati didžiausia, bet didelė. Esu ištyrinėta nuo virš juosmens iki šlaunų. Privargo su manimi personalas. Venų - nerasta. Visos rankos pasidabinusios "mėlynais karoliais", bet rezultatas atperka viską. Tikiu. Taip pasikeitusi per 1 metus ligoninė. Kai kuriuose skyriuose pasijutau tarsi privačiuose gydymo salonuose. Akimirksniu kažkur dingsta puse baimės ir nerimo. Štai , ką reiškia aplinka. Dar kartą - ačiū.
Mamytė taip pat laikosi gerai - linksma, atsigauna po chemijų. Sakosi, kad kasdien jaučiasi stipresnė. Na, kartais sako, kad " traukia prie žemės", bet tai dažniausiai, kai visai tamsios dienos. Juk taip būna ir visai sveikiems. Laukiam nesulaukiam savo išganingosios kompresinės rankovės - pradeda atrodyti, kad tai yra amžiaus prekė. Tikrai manau, kad Vilniui ar Kaune tokių monų nėra. Viena laimė, kad rankelė daugiau netinsta, o kaip mamytė sakė - vakar visai buvo atsileidusi. Gaila, kad nemačiau.
Visoms ramaus vakarėlio ir sveikatėlės.
Brangiosios Upsikaz, Ūkanota, Arune, Ragnez, Shaiba ir visos kitos Mergaitės
Begalinis DĖKUI už Jūsų palaikymą, palinkėjimus , kumštukus Tikrai tikiu, kad jie mane lydėjo per visas procedūras Dabar aš gavau pusės metų atostogas, jeigu nepasikeis savijauta, ar dar kas. Aparatai patvirtino tik esant miomą (na, kaip sakoma - 100 procento gal ir nėra). Bet pasitikiu savo griežtąja onkoginekologe. To aparatai neparodė mano palatos kaimynei, ir ją operuos. Mano didžiųjų cistų ant kiaušidžių nebėra, bet kaip gydytoja sako - tai gali būti laikina. Mioma - ne pati didžiausia, bet didelė. Esu ištyrinėta nuo virš juosmens iki šlaunų. Privargo su manimi personalas. Venų - nerasta. Visos rankos pasidabinusios "mėlynais karoliais", bet rezultatas atperka viską. Tikiu. Taip pasikeitusi per 1 metus ligoninė. Kai kuriuose skyriuose pasijutau tarsi privačiuose gydymo salonuose. Akimirksniu kažkur dingsta puse baimės ir nerimo. Štai , ką reiškia aplinka. Dar kartą - ačiū.
Mamytė taip pat laikosi gerai - linksma, atsigauna po chemijų. Sakosi, kad kasdien jaučiasi stipresnė. Na, kartais sako, kad " traukia prie žemės", bet tai dažniausiai, kai visai tamsios dienos. Juk taip būna ir visai sveikiems. Laukiam nesulaukiam savo išganingosios kompresinės rankovės - pradeda atrodyti, kad tai yra amžiaus prekė. Tikrai manau, kad Vilniui ar Kaune tokių monų nėra. Viena laimė, kad rankelė daugiau netinsta, o kaip mamytė sakė - vakar visai buvo atsileidusi. Gaila, kad nemačiau.
Visoms ramaus vakarėlio ir sveikatėlės.
Rasų lanka, geros žinios . Visokių čiūdų su pristatymais, tikriausiai, visur pasitaiko. Taip "akiplėšiškai" pagalvojau, jei jūs už rankovę dar nesumokėjote ir jums pažadėjo iki kokio nors termino atvežti (o vis nėra ir nėra), gal pabandyti paklausti, na užsiminti apie galimą nuolaidą... Nežinau ar daro "tokias nuolaidas" medicininės paskirties prekėms, bet su kokiu nors UAB-u įstatančiu duris tai kartais "suveikia" . Gero vakaro ir jums.
Adis, koks grozis! O jau kokios meniskos nuotraukos! Gal jums profesija reiktu pakeisti? Jau taip uzsimaniau i kokia kelione......
Mane antra diena spinduliuoja ir jau po pirmosios pajutau poveiki plauciams. Nakti prabudau nuo savo pacios svilpiancio kvepavimo O dar tik pradzia.... Neramu darosi
Mane antra diena spinduliuoja ir jau po pirmosios pajutau poveiki plauciams. Nakti prabudau nuo savo pacios svilpiancio kvepavimo O dar tik pradzia.... Neramu darosi
QUOTE(adis @ 2008 10 30, 17:36)
Labas, mielosios,
Adis sveika pargrizus, taip i mislinau, kad gastroliuoji, saunuole Ir sekmes geriant super vaista, mano mama sake, zinai manes dar vienas zmogus prase, sako jis ir tiek isitikines to vaisto naudingumu, vien zo reikia man studija daryt ir rasysiu knyga, nu gal pralobsim, juk kiek yra visokiu budu, o mes va sita propaguosim
Papildyta:
[quote=rasų lanka,2008 10 30, 18:56]
Mieloji, Deganti,
Gero, ramaus, linksmo, meilaus, turiningo ir visokio kitokio geriausio Jums "pogulio" - "..jeigu jau ir taip būna..." SVARBIAUSIA - REZULTATAS.
Papildyta:
Aciu bicki pogulio rezimas jau stoga rauna, na bet kaip nors
labas rytas,
oho,kiek čia visko prirašyta nuo vakar vakaro
Sveika sugrįžus,Adis. Jautėmės kaip vaikai,palikti be mamos
Parašiusi žinutę,pulsiu nuotraukų žiūrėti.
Džiaugiuosi,Rasų lanka,Jūsų naujienomis
O aš irgi svajoju apie kelionę. Turiu Ypatingą Draugę. Prieš porą sav.gavau iš jos dovaną-vokelyje 1 000 lt. su užrašu "Kelionei ar šiaip pramogai"( be progos ) Dasidėjus galima kažkur nuvykti. Gal pavasariop .
oho,kiek čia visko prirašyta nuo vakar vakaro
Sveika sugrįžus,Adis. Jautėmės kaip vaikai,palikti be mamos
Parašiusi žinutę,pulsiu nuotraukų žiūrėti.
Džiaugiuosi,Rasų lanka,Jūsų naujienomis
O aš irgi svajoju apie kelionę. Turiu Ypatingą Draugę. Prieš porą sav.gavau iš jos dovaną-vokelyje 1 000 lt. su užrašu "Kelionei ar šiaip pramogai"( be progos ) Dasidėjus galima kažkur nuvykti. Gal pavasariop .