QUOTE(rasų lanka @ 2008 10 27, 21:35)
Rytoj kelioms dienoms guldo į ligoninę išsamesniems tyrimams. Eina kalba ir apie moteriškus dalykėlius, ir apie žarnyną. Tiesiog nori įsitikinti, ar tai tik mioma.
tebunie tai tik mioma
QUOTE(+333+ @ 2008 10 28, 08:13)
Ragnez.. nesitikejau tave cia pamatyti nemiegojau per nakti ir isdrisau cia parasyti (atsiprasau labai). Tu labai stipri moteris, laikykis
Apie optimizma - kai buvau dar vaikas susirgo mano dieduko sese, visi verke ir sake "viskas", tik ji ne.. praejo nuo to laiko apie 20m.- nebera mano dieduko, nebera ir kitu broliu, o sesė tik visai neseniai nusprende, kad gal jau gana dirbti (pensija seniai atejusi), tokios gyvybingos moteriskes su placia sypsena dar ir sveiku tarpe paieskot reiketu Stiprybes Jums visoms
Apie optimizma - kai buvau dar vaikas susirgo mano dieduko sese, visi verke ir sake "viskas", tik ji ne.. praejo nuo to laiko apie 20m.- nebera mano dieduko, nebera ir kitu broliu, o sesė tik visai neseniai nusprende, kad gal jau gana dirbti (pensija seniai atejusi), tokios gyvybingos moteriskes su placia sypsena dar ir sveiku tarpe paieskot reiketu Stiprybes Jums visoms
aciu. na, ka padarysi. ner atsakymo i klausima "kodel?"
optimizmas gerai, grazi istorija