Įkraunama...
Įkraunama...

onkologinės ligos 10

Sveikos senbuvės ir naujokės.

Iš kart radusi laisvą minutę puoliau ieškoti temos.Dėkuju rasų lankai.

“Kiekvienoje gyvenimo akimirkoje slypi beribė kuriamoji galia, o visatos gausa – neišmatuojama. Tik tvirtai išreikškite savo norą ir gausite visa, ko trokšta Jūsų širdis“. S.Gawain

Labai gera pozityvi mintis, nes man jos šiuo metu ir pritrūko.

Problema tame , kad vakar kalbėjausi su onkologu , kuris domisi ir vaistažolėmis.
kadangi mano "draugelis " linkęs keliauti, tai negavau jokių receptų , sakė :Gydaisi mokslo išrastais metodais ir kol kas niekas man geriau nepadės.Štai taip.Jei būtų kitokia pagalba , tai tas išradėjas gyventų aukso rūmuose.
Persakysiu jo mintis.
Vienas žinomas žolininkas , gana nenusipyginantis, noriai dalina vaistažoles nuo vėžio ir IV stadijos ligonims.Į klausimą kodėl mulkina žmones, atsakė, kad suteikia viltį.Aišku kuo už viltį brangiau moki, tuo ja labiau tiki.O gal kas betikėdamas ir pasveiksta.Deja savo gėdai, nežiūrint blaivaus proto irgi įsivaizdavau, kad vaistažolės gali nors pratęsti remisiją.

Kita ką sužinojau:
kad ežiuolė stiprina imunitetą, bet kartu ir blogąsias lasteles.Lazda su dviem galais.Ežiulę galima gerti mėnesį maksimaliomis dozėmis.kada kartoti nepaklausiau.

Apie seleną rašė vaistininkas.

Vitamino C paros dozė 2000 mg., geriausias Prolong C, jo būna ir su ežiuole, po valgio.

Dar man naujiena , kad negerai A vitaminas ir jo šaltinis morkos.

Naudotini vitaminai Tera M,Super Tera M.

Negalima B12

Musmirės rizikinga dėl nuodingumo, apie efektą nepasakė.

Amalas mažo efektyvumo vėžiui , bet stiprus nuodas organizmui .

Reikia maiste amino baltymų.telefonu jau nepaklausiau , kokia forma jų gauti.

Rekomendavo varškę, kefyrą, jogurtą, kadangi jų mano kepenys netoleruoja, sakė gali būti nemodifikuota soja.

Ugniažolės efektas diskutuotinas, gali paveikti vidaus organus.

Tai tiek spėjau paklausti.

Onkologė pasakė, kad turi naują chemiją.

Vakar skrandis vėl pasiuto, nugesinau.Jau bijau kaip jis elgsis per chemo.

Dar klausimas šeimininkėms.Nusipirkau aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus, nes jis rekomenduojamas .Bet gana kartus .Tai jis toks turi ar jau Maxima sugedusi iš italų veža? Tundra , bet nežinau.

Gero savaitgalio. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(arune @ 2008 09 27, 08:55)
Dėl seleno,kai buvo Ruolios paskirta 4 tabl.per dieną,gyd.onkologė sakė,kad per daug. Dėl musmirės,ir kitų antpilų sakė "aš nevartočiau".Kažkaip padeda susidėlioti viską šioje painiavoje.

Dėl seleno, kiek žmonių, tiek nuomonių. Prieš pora metų sanatorijoje (po pirmo gydymo etapo) man J. Ruolios paskirtą kiekį santorijos gydytoja supeikė ir sumažino. Jos sprendimas toks buvo, manau motyvuotas, ne iš „durnumo“. Gydytoja turi nemažą patirtį: atvyksta reabiltuotis ligonės gydytos Kauno onkologinėje ligoninėje, KMUK-e ir VOI. Su kiekviena pasikalba, kaip gydoma, kaip pati gydosi. Tik gal grįžtamos informacijos nėra, reabiiltavosi ir išvyko.
Mūsų gydytojai onkologai važinėja po konferencijas, dalyvauja užsienyje susitikimuose, stažuojasi, informacijos tikrai turi. Manau jų tokia informacija kaip ir mūsų – prieštaringa, todėl ir nelabai ką siūlo. Aš kaip ir Arūnė tariuosi kiekvienu klausimu ir įsiklausau į tai ką sako. Man mano gydytojas, jokiais būdais ne „medicininė mafija“, o žmogus, kuris mane gydo, prižiūri ir kurio tikslas mane ne nugydyti, o visomis įmanomomis priemonėmis padėti gyventi kuo ilgiau ir kokybiškiau.

arune
QUOTE(arune @ 2008 09 27, 08:55)
Kaip viskas slidu...atsikėliau-šiandien nugarą surakino nežinia ko. Jokių Palangų... ax.gif O Jums geros dienelės 4u.gif

Sveikiems visko nutinka. rolleyes.gif Nepavyko į Palangą nuvažiuoti, tai gal gali kokį obuolių pyragą su savo pagalbininke išsikepti, jei iš lovos išlipti išeina. Rudenėlis obuoliukų metas.
Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2008 09 27, 13:11)
Vitamino C paros dozė 2000 mg., geriausias Prolong C, jo būna ir su ežiuole, po valgio.

Ir vėl kiek žmonių tiek nuomonių. Aš galvoju perdaug, jei yra polinkis į akmenų formavimąsi, toks kiekis inkstams negerai.

Reikia maiste amino baltymų.telefonu jau nepaklausiau , kokia forma jų gauti.

Rekomendavo varškę, kefyrą, jogurtą, kadangi jų mano kepenys netoleruoja, sakė gali būti nemodifikuota soja.

Saikas! Dideli kiekiai baltyminio maisto skatina audinių fibrozę, ypač jei esate į tai linkusi, ir gavote dideles spinduliavimo dozes. Tačiau dėl tos pačios fibrozės ir reikalingi, trūkumas - vėl negerai.

Onkologė pasakė, kad turi naują chemiją.

Ar jums nusimato nauja, ar tai tiesiog informacija, jeigu, ką – gydymo galimybių dar yra ir ne visos išsemtos. Viltis ir drąsinimas...Tada šaunu.

Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2008 09 26, 23:31)
labas..

naberamu...
palaikau Jūsų šeimą- nuoširdžiai ..  4u.gif

Jūs esat pavizdys, kuris uždega. Gerbiu  4u.gif

Oj smile.gif Nustebinote , negalvojau , kad esu identifikuota smile.gif Jei tik pavyksta uzdegti, mielai mielai kurensiu vilties ugnele. 4u.gif
Atsakyti
Ar jums nusimato nauja, ar tai tiesiog informacija, jeigu, ką – gydymo galimybių dar yra ir ne visos išsemtos. Viltis ir drąsinimas...Tada šaunu.
[/quote]

Kadangi aš pasiguodžiau dėl psichologinio nesaugumo jausmo , kuris man jau pradeda lįsti , nors dar viena cemo liko, tai gydytoja ir "paguodė" , kad bus tų chemijų,netgi naujų tik duok dieve sveikatos.

O dėl įvairių alternatyvių gydymų, vaistažolių , papildų , tai mes vis labiau įsitikinu -esam vieniems neblogas pasipelnimo šaltinis, kitiems bandomieji triušiai.Jokiai ligai nėra tiek žinovų ir gydovų.Vakar klinikose visas prekystalis -Molovičko išmintis, jei neklystu 5-ios knygos.

Atsakyti
sveikutes mamytes. noreciau visoms pasveikusioms bei besigydancioms palinketi didziausios stiprybes bei kantrybes smile.gif . pati dar tik metai esu remisijoje ir kaskart pries patikrinima baiminuosi, ar viskas gerai.
rasau jums noredama paprasyti pagalbos, mano magistarinis darbas "psichosocialine pagalba moterims, serancioms krutie veziu", gal kas turi info ir galetu padeti man sukurti anketos klausimelius, nes mano galva jau visai tuscia siuo momentu. busiu labai dekinga. laukiu bet kokios info i AZ arba i el pasta: inesiukas24@yahoo.com
Atsakyti
Noriu pasiūlyti nuorodą pasiskaitymui, jei dar nesate skaitę, gal kam pravers 4u.gif

http://www.torsunov.ru/vega_4.htm
Atsakyti
QUOTE(inesiukas_25 @ 2008 09 27, 20:26)
sveikutes mamytes. noreciau visoms pasveikusioms bei besigydancioms palinketi didziausios stiprybes bei kantrybes smile.gif . pati dar tik metai esu remisijoje ir kaskart pries patikrinima baiminuosi, ar viskas gerai.
rasau jums noredama paprasyti pagalbos, mano magistarinis darbas "psichosocialine pagalba moterims, serancioms krutie veziu", gal kas turi info ir galetu padeti man sukurti anketos klausimelius, nes mano galva jau visai tuscia siuo momentu. busiu labai dekinga. laukiu bet kokios info i AZ arba i el pasta: inesiukas24@yahoo.com

Reikia nors kelių pavyzdinių klausimų,o tai gausis blondinių variantas "Klausimas ne į temą" tongue.gif

Vėl kartoju klausimą šeimininkėms, ar kartus turi būri alyvuogių aliejus? g.gif g.gif g.gif

Labanaktukas visoms
user posted image
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2008 09 27, 20:57)
Vėl kartoju klausimą šeimininkėms, ar kartus turi būri alyvuogių aliejus? g.gif  g.gif  g.gif

Geras šalto spaudimo aliejus būna šiek tiek kartus, tai normalu. Tas nedidelis kartumas suteikia aliejui net savotiško pikantiškumo. Nebent tas kartumas labai jau didelis, net nemalonus. Alyvuogių aliejui nėra jokių reikalavimų kažkokiam ypatingam laikymui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 27 rugsėjo 2008 - 20:55
QUOTE(adis @ 2008 09 27, 21:52)
Geras šalto spaudimo aliejus būna šiek tiek kartus, tai normalu. Tas nedidelis kartumas suteikia aliejui net savotiško pikantiškumo. Nebent tas kartumas labai jau didelis, net nemalonus. Alyvuogių aliejui nėra jokių reikalavimų kažkokiam ypatingam laikymui.

Dėkoju.
Žuvų aliejus šlykštus ir alergizuoja, alyvuogių neskanus , lieka sėnenų, tik jis greit apkarsta.Svarbiausia tikėti, kad sveika lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dar kartą labanaktukas

user posted image
Atsakyti
uzbegau pas Jus i svecius 4u.gif turiu klausimuka, turbut labiau vaistininkui ax.gif ka manote apie:

B É R E S D R O P S P L U S ®
BEREŠ PLIUS LAŠAI yra maisto papildas.
Į preparato sudėtį įeina fiziologiškai būtini mikroelementai ir mineralai.
Šis preparatas negali būti vartojamas kaip maisto pakaitalas įvairioms
dietoms.
Sudėtis: 1 ml (18 lašų) preparato sudaro:
Aktyvių medžiagų:
2,00 mg geležies (kaip Geležies sulfato),
1,14 mg Cinko (kaip Cinko sulfato),
0,40 mg Magnio (kaip Magnio sulfato),
0,31 mg Mangano (kaip Mangano sulfato),
0,25 mg Vario (kaip Vario sulfato),
0,19 mg Molibdeno (kaip Amonio molibdato),
0,12 mg Vanadžio (kaip Amonio metavanadato),
0,11 mg Nikelio (kaip Nikelio sulfato),
0,10 mg Boro (kaip Boro rūgšties),
0,090 mg Fluoro (kaip Sodos fluorido),
0,025 mg Kobalto (kaip Kobalto chlorido) vandens tirpale.
Papildomos medžiagos: Askorbo rūgštis, sukcino rūgštis, tartaro rūgštis,
potašo sodos tartratas, glicinas, disodos edetatas, glicerolis, sulfirinė
rūgštis, distiliuotas vanduo?

kazkur skaitinejau, jog po chemo ar spinduliavimo patariama vartoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emuxxx: 27 rugsėjo 2008 - 23:34
QUOTE(adis @ 2008 09 27, 11:45)
Simptomai yra įvairūs, galiu pasakyti tik apie save: Skausmas dešnėje rankoje, dešnės pusės kakle...
Tokie kaip mano simptomai būna reti, bet pasitaiko, likimo draugių su tokiais pradiniais simptomais esu sutikusi.

Adis cia Jusu citata is senuju temu unsure.gif tiesiog iskeliau ja, nes mama apie pusmeti ieskojo bedos, del ko skauda desineje puseje kaklas, tiksliau skausmas, prasidedantis uz ausies, einantis per kakla ir nueinantis i ranka g.gif pora ligu gydytojai buvo pritaike, taciau jokie vaistai nepadejo schmoll.gif manau, kad tai tie patys paraneoplastiniai sindromai, kuriuos minejote unsure.gif netgi, viena gydytoja pasake mamai, kad nera ligos su tokiais simptomais, kuriais skundesi...itariu yra
Atsakyti
4u.gif Sveikos ,Mergaitės, 4u.gif
Kaip gražiai jau įsibėgėjo temelė.Visoms ačiū už palaikymą ir padėkavojimus.
Pajutau orų permainas.Sloga - nereali. doh.gif Nevažiuoju ir pas mamytę,kad neužkrėsčiau.Šiandien ramus režimas - imbieras,medus,čiobreliai,Oscillococcinum,
ir ramybė.Turiu būtinai pasikeisti iki rytojaus,nes važiuojame paskutinei chemijai.
Bet kaip sakoma "sloga toks dalykas - gydoma praeina per 7 dienas ,negydoma per savaitę" lotuliukas.gif
Rašausi onkologei klausimus - dėl tolimesnių tyrimų,dėl vitaminų,dėl pastoviai vartojamų vaistukų...Kažin ,ar yra toks dalykas,kurio aš būtinai turėčiau paklausti? g.gif Mat,gydytoja išeina atostogauti,nebus kaip susisiekti. ax.gif
Visoms gero sekmadienio ir sveikatėlės. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2008 09 26, 16:44)
Ar buvo sunku? Reiks ir man išmokt,nesu to dariusi.

Ačiū,Arūne,
Visai nesunku,tik kažkokį keistą jauduliuką jaučiau - malonų.Turėsime omenyje ir Jūs tai pabandysit - būtinai. mirksiukas.gif Ačiū už mintis apie seleną.Mes taip pat dėl visko tariamės su onkologe,bet apie seleną nė nepagalvojau užsiminti blush2.gif
Būtinai įtrauksiu į klausimų sąrašą.

Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2008 09 27, 14:11)
“Kiekvienoje gyvenimo akimirkoje slypi beribė kuriamoji galia, o visatos gausa – neišmatuojama. Tik tvirtai išreikškite savo norą ir gausite visa, ko trokšta Jūsų širdis“. S.Gawain[/b][/color]
Dar klausimas šeimininkėms.Nusipirkau aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus, nes jis rekomenduojamas .Bet gana kartus .Tai jis toks turi ar jau Maxima sugedusi iš italų veža? Tundra , bet nežinau.

Sveika,Gabija,
Nuostabūs žodžiai. thumbup.gif
Apie alyvuogių aliejų.Aš kiek pirkdavau(taip pat iš Maximos ir gerą) visada yra šiek tiek kartokas.Na negaliu niekaip priprasti prie to,kad ir lengvo kartumo.Nepatinka man tas aliejus,bet perku,nes žinau,kad sveika.Naudoju tik salotoms. ax.gif Bet dabar antai per radiją skamba reklama - Lietuviškos alyvuogės - rapsai blink.gif Rapsų aliejus niekuo nenusileidžia alyvuogių aliejui. g.gif .Tikriausiai tai dar vienas reklaminis triukas.Nors iš kitos pusės pažiūrėjus - alyvuogės auga kažkur kitur,o rapsai pas mus.Juk sakoma ,kad mūsų organizmams geriausia tai ,kas išauginta MŪSŲ kraštuose.
Nepasiduokit liūdesiui,nerimui ir abejonėms.Sveikite drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 28 rugsėjo 2008 - 09:16