Sveikos,mergaitės,
Kreipiuosi vėl į Jus,prašydama patarimų,pagalbos.
Deja,prieš mėnesį netekau mamulės-baigėsi jos kova su šia klastinga liga.Skausmas-didžiulis,dar negaliu patikėti,kad jos netekau...Rašau Jums,o ašaros byra.Verkia širdis.Deja,neatlėgo skausmas,o jau kitas beldžiasi...Kartais pagalvoju,už,ką???
Mano anytai buvo daryta plaučių operacija,po operacijos mums pranešė,kad piktybinis.Po to sekė kita opercija-operavo koją,joje buvo skausmingas gūzas.Vėliau sekė dvejonės,kur yra pagrindinis auglys?!!Visa tai tęsėsi maždaug mėnesį.Dar vakar abejojo,o šiandien pasakė IV-ta stadija,kojoje metastazė.Darė plaučių nuotrauką,joje nėra jokių pakitimų.Būtina chemija.Visa tai mes šiandien išklausėme stovėdamos kolidoriuje,paklausiau,kokie vaistai bus leidžiami,bet atsakymą beveik tuo pačiu momentu ir užmiršau.Dar nesupratau,kad prieš chemiją pora dienų bus leidžiami kažkokie vandenys,kad mažiau pykintų.Mastau,gal kokia gliukozę ar druskas???Chemija lašės penkias valandas.Ir išlėkė mūsų daktarėlis,nieko daugiau nepaaiškinęs,nes laiko neturėjo.Aš juk buvau susidūrusi su žarnyno vėžiu,o plaučių man visiška naujovė.
Mergaitės,gal kuri su plaučiais buvot susidūrusi,atsiliepkit.Kokią chemiją gavot,ką dar reikia žinoti kovojant su šios srities vėžiu.
Dėkoju,visoms,kas atsilieps.Stiprybės ir sveikatos Jums visoms.
Būčiau dėkinga už pačią minimaliausią informaciją.