Įkraunama...
Įkraunama...

Mes esam pozityvistės !

QUOTE(Kaktusė @ 2008 09 30, 13:29)
Džiaugiuosi už jus visas, kurios sugebat džiaugtis gyvenimu.. Tuo tarpu aš šiandien - labai nelaminga.. Galbūt depresija atsinaujino, gal vėl laikas gydytis, nežinau.. Nemiela čia gyventi, viskas krenta iš rankų, nekenčiu savęs, nekenčiu pasaulio..

Tas pozityvizmas man atrodo toks dirbtinas dalykas dabar.. Negaliu savęs įtikinti ''aš laiminga'', kai tokia nesu.. Atrodo kaip savęs apgaudinėjimas..

Visiškai nenoriu nieko daryti, įsitikinau, kad gyvenimas toks jau yra - šviesus ir tamsus, ir negali paversti jo vien šviesiu, kad ir kaip to norėtum..

Neprašau komentarų, tiesiog šiaip norėjau išsakyti kas ant širdies..

komentarų bus-ypač iš winonos bigsmile.gif aš dar rašydama paskutinį postą norėjau sukukuot,kur ta kaktusė prapuolė,ale va nutylėjau biggrin.gif
drinks_cheers.gif gyvenimas nebus visad tik šviesus,čia sutinku visu 100proc.,tiesiog nebūtų iš ko pasimoko,ir nerastumėm priežąsčių vertint geruosius dalykus mirksiukas.gif
et,juk visad po nakties ateina diena mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 09 30, 14:29)
Džiaugiuosi už jus visas, kurios sugebat džiaugtis gyvenimu.. Tuo tarpu aš šiandien - labai nelaminga.. Galbūt depresija atsinaujino, gal vėl laikas gydytis, nežinau.. Nemiela čia gyventi, viskas krenta iš rankų, nekenčiu savęs, nekenčiu pasaulio..

Tas pozityvizmas man atrodo toks dirbtinas dalykas dabar.. Negaliu savęs įtikinti ''aš laiminga'', kai tokia nesu.. Atrodo kaip savęs apgaudinėjimas..

Visiškai nenoriu nieko daryti, įsitikinau, kad gyvenimas toks jau yra - šviesus ir tamsus, ir negali paversti jo vien šviesiu, kad ir kaip to norėtum..

Neprašau komentarų, tiesiog šiaip norėjau išsakyti kas ant širdies..

Aš tau siūlau išsivalyti savo karmą mirksiukas.gif Susirask gerą bioenergetiką,kuris nuoširdžiai tą daro,o ne tik kad pinigus ima doh.gif Gal tu tuo ir netiki,bet pabandyti verta mirksiukas.gif Aš niekada tokiais dalykais nesidomėjau,bet po susitikimo su tokiu žmogum labai užsimaniau perskaityt Lazarevo "Karminės diagnostikos" nors vieną knygą mirksiukas.gif Sako,ji gali padėti atrasti ir suprasti save ir savo jausmus g.gif
Atsakyti
Sveikutes,grazi dienele siandien,saulute sviecia,tai ir sirdeleje linksma bigsmile.gif Suprantu tave kaktuse,manau kiekvienam buna tokiu dienu ar netgi laikotarpiu,vis delto jau rudeneja,manau daug kam labai itakoja metu laiku kaita.Bent man tai taip buna,ypac kai saulutes nera,tai tuomet ir as apsiniaukus truputuka bunu mirksiukas.gif Ir siaip buna,pasitaiko tokiu dienu,kai nei is sio,nei is to liudna ir tiek,ir neina saves suprasti,gal reiketu kazka malonaus nuveikti,man labiausiai muzika padeda,malonus filmas arba gera knyga.tikiuosi,kad neliudesi ilgai ir prasviesesi,nebutu idomu,jei nebutu ivariu nuotaiku,ivairiu minciu bei ivairiu dienu.Juk zmogus pripranta prie visko ir tuomet jau tampa monotonija,manau normalu ir liudet ir dziaugtis.Tad neliudek,ateis ir dziugi diena ir greitai mirksiukas.gif Sekmes visoms wub.gif
Papildyta:
merginos,jei nesunku,papasakokit ir man placiau apie knyga "kaip isvalyti savo karmini asoti",noreciau paskaityti.Nes esu toks zmogus,kuris kai kuriuos dalykus tikrai per daug idealizuoju ir siaip esu susidomejus saves pazinimo,noriu buti gera kitiems,o ne ragana,kaip kad kartais iseina blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif
si knyga yra knygynuose? "kaip išvalyti savo karminį ąsotį"
kazkaip mane ji labai jau sudomino... g.gif noriu ir as ja pskaityti,..
Atsakyti
Nebetikiu ir knygom.. Kiek aš jų esu perskaičiusi.. Kuo jos man padėjo?.. Tuo momentu, kai skaičiau, buvo geriau.. Dabar, kai negerai, negaliu prisimint nei vieno ten rašyto žodžio.. Teiginių kartojimas dabar atrodo tarsi nesąmonė, nes mano smegenys neima jokių pozityvių teiginių.. Nežinau.. Nežinau kaip visa tai pavadinti
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 09 30, 15:14)
:
Papildyta:
merginos,jei nesunku,papasakokit ir man placiau apie knyga "kaip isvalyti savo karmini asoti",noreciau paskaityti.Nes esu toks zmogus,kuris kai kuriuos dalykus tikrai per daug idealizuoju ir siaip esu susidomejus saves pazinimo,noriu buti gera kitiems,o ne ragana,kaip kad kartais iseina blush2.gif  4u.gif

QUOTE(liuteliute @ 2008 09 30, 16:09)
biggrin.gif
si knyga yra knygynuose? "kaip išvalyti savo karminį ąsotį"
kazkaip mane ji labai jau sudomino... g.gif  noriu ir as ja pskaityti,..

Na šioj knygoj paaiškinami visi nemalonus įvikiai, kurie mums nutinka. Aprašyta už kokius savo negerus poelgius kokias pamokas gaunam, jei tas pamokas suprantam ir pasimokom iš to tai viskas ok, bet jei nepasimokom ir toliau taip elgiames, tai reikia tikėtis dar daugiau nemalonumų. Parašė ją Aleksandras Svijašas knygynuose tikrai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 09 30, 16:20)
Nebetikiu ir knygom.. Kiek aš jų esu perskaičiusi.. Kuo jos man padėjo?.. Tuo momentu, kai skaičiau, buvo geriau.. Dabar, kai negerai, negaliu prisimint nei vieno ten rašyto žodžio.. Teiginių kartojimas dabar atrodo tarsi nesąmonė, nes mano smegenys neima jokių pozityvių teiginių.. Nežinau.. Nežinau kaip visa tai pavadinti

NEPASIDUOK, tikek kad viskas bus gerai biggrin.gif nereikia pasiduoti blogai nuotaikai, kaip bebutu sunku, bet stenkis itikinti savo mintis, kad visaks gerai... juk taip graziai pati mane mokinai...ir kitus..
ne vienas galim pasakyti, ACIU mirksiukas.gif
Gal ir tau reiktu paskaityti ta knyga "kaip isavlyti savo karmini asoti"? nezinau, gal gero pasivaiksciojimo, man dar padeda sportas, tada nors blogos mintys nelenda... gal pabandyk...
tikek, kad esi verta laimes wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liuteliute @ 2008 09 30, 16:50)
NEPASIDUOK, tikek kad viskas bus gerai biggrin.gif  nereikia pasiduoti blogai nuotaikai, kaip bebutu sunku, bet stenkis itikinti savo mintis, kad visaks gerai... juk taip graziai pati mane mokinai...ir kitus..
ne vienas galim pasakyti, ACIU mirksiukas.gif
Gal ir tau reiktu paskaityti ta knyga "kaip isavlyti savo karmini asoti"? nezinau, gal gero pasivaiksciojimo, man dar padeda sportas, tada nors blogos mintys nelenda... gal pabandyk...
tikek, kad esi verta laimes wub.gif  wub.gif

Kad jau pasidaviau.. Reikia gal grįžt prie kokių teigiamai nuteikiančių knygų.. Net nežinau kuo imtis.. Na, kitus gal mokiau, kol pačiai blogai pasidarė.. Kai atsigausiu, vėl padėsiu, jei kam to reikės.. Toks jau tas gyvenimas - ''žmogus gali išgyventi be daug ko, bet be kito žmogaus - niekada''
Atsakyti
gal galetumete pasakyti kokia sios knygos kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 09 30, 17:03)
gal galetumete pasakyti kokia sios knygos kaina  4u.gif

apie 20 Lt
Atsakyti
QUOTE(daiwulencija @ 2008 09 29, 19:33)
Labas vakarėlis  4u.gif

puiki užduotis  drinks_cheers.gif  padarykim ką nors gero sau, ko paprastai kasdien nedarom, nerandam tam laiko  smile.gif

... bet kartu gal ir pakartokim rytoj taip pat ir šiandienos užduotį...? blush2.gif  kadangi skaičiau nusiskundimų, jog nevisoms pavyko deramai tą užduotį šiandien įgyvendinti... kaip manot...? ar nebus per sunku?  blush2.gif bukim geros mamos savo vaikams smile.gif galų gale juk mes SUPER MAMYTĖS (esamos ir būsimos) biggrin.gif
stenkimės suprasti savo vaikus, kodėl kartais jie protestuoja, ožiuojasi, krčia išdaigas...

na, pati lyg ir nesibariau ant savo vaiko... mušt tai gyvenime dar nemušiau ir manau (tikiuosi) neteks tą daryti... kartais pasibaru... po nosim ar mintyse iš širdies pasikeikiu  biggrin.gif  bet visada atsiprašau  blush2.gif  nes man kažkaip gėda pasidaro.. kai neklauso stengiuosi kuo rečiau išlieti savo nepasitenkinimą, o vietoj to bandau nukreipti jo dėmesį kitur... bet tobulėt ir tobulėt dar man šioj srity  blush2.gif  juo lab kad ir praktikos dar mažai- sausį bus tik du metukai  ax.gif
esu įsitikinus, jog dažniausiai juk dėl to kad vaikai "blogi" esam kalti mes patys...

Patarčiau mamytėms paskaityti knygą "Liaukitės vaikus auklėti- padėkite jiems augti" (Z.ir N. Nekrasovos). Pati ją skaitau, bet dar nebaigiau (šiuo metu tris knygas skaitau  doh.gif  blink.gif  biski persistengiau, bet kad ir viena ir kita įdomu..  biggrin.gif ) .. beje, ši knygutė sakyčiau ir į mūsų temą  rolleyes.gif pozityvumo taip pat moko smile.gif man patinka ta knyga tikrai smile.gif
Papildyta:
vaiko kreipimasis į suaugusius:

O štai ko aš nenoriu girdėti iš  visų
suaugusiųjų:

...stovėk  ramiai,  eik  greičiau,  kur  bėgi,  paskubėk,  neliesk, būk atsargi (-us), viską suvalgyk, išsivalyk dantis, neišsitepk, jau išsitepei, patylėk, kalbėk, atsi­prašyk, pasisveikink, ateik čia, nesimaišyk man po kojomis, eik žaisti, netrukdyk, nebėgiok, nesuprakaituok, žiūrėk nepargriūk, sakiau pargriūsi, dabar tai tau bus, kodėl manęs neklausai, šito tu nesugebėsi, esi per maža (-as), duok aš padarysiu, tu jau didelė (-is), eik miegoti, kelkis, pavėluosi, aš užsiėmęs, eik žaisti viena (-as), apsirenk,  nestovėk saulėje, eik į saulę, nekalbėk pilna burna...

Tačiau visada norėčiau girdėti:
...myliu tave, tu tokia(-s) graži (-us), kaip gerai, kad tave turiu, pasikalbėkime truputį, pabūkime kartu, kaip jautiesi, ar tau liūdna, gal bijai, kodėl gi šito nenori, tu tokia(-s) miela (-as), tu tokia (-s) švelni (-us), papasakok man, ką tu išgyvenai, ar tu laiminga (-as), man patinka kai juokiesi, verk, jei nori, tau kažkas nepasisekė, kas tave nuskriaudė, kas tave taip supykdė, papasakok man viską, jei nori, pasitikiu tavimi, tu man patinki, ar aš tau patinku, kada tau nepatinku, klausau tavęs, žinau, kad mane myli, ką apie tai manai, man patinka būti su tavimi, noriu su tavimi pakalbėti, noriu išklausyti tave, pasakyk, kada jautiesi nelaiminga (-as), man patinki tokia (-s), kokia (-s) esi, mums gera būti kartu, pasakyk, jei suklydau...

Nu sugėdinai mane ir kartu atvėrei akis doh.gif Kai pradedi skaityti ko vaikas nenori girdėti, net gėda daros kaip durnai visa tai skamba ir kad tai tikrai eina iš mano lūpų. Labai ačiū už šią pastraipą. Šiandien pakankamai rami buvau ax.gif
Kadangi šios knygutės nenusipirksiu, tai gal gali daiwulencija bent retkarčiais įmesti kokių gerų minčių iš jos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 09 30, 16:53)
Kad jau pasidaviau.. Reikia gal grįžt prie kokių teigiamai nuteikiančių knygų.. Net nežinau kuo imtis..

[COLOR=green]Kaktuse, kai atrodo, jog niekas padėt negali- imkis veiklos... bet kokios... atidėk svarstymus "kas kaip ir kodėl" kuriam nors susigalvotam terminui.. pvz 2 dienom ir per tas dvi dienas tiesiog pamiršk, užimk mintis bet kokiu darbu, galvok tik apie tą darbą, arba jei turi laiko ir savų darbų nėra- imkis kam nors ką nors padėti, arba tiesiog domėkis kito žmogaus problemomis, padėk paanalizuoti jas, galbūt padėk išspręsti, ty įsijausk į ką nors kitą... tiesiog taip- imkis ir viskas, nesvarbu kad "nuotaikos nėra, nieko nesinori, bloga ir tt" .. jei kitaip neišeina- tiesiog kaip robotas- imk ir pradėk kažką daryti tiesiog laikinai padėk visas problemas kažkur pvz į kokią lentyną, arba užrakink į stalčių ir pažadėk sau kad išsiimsi po dviejų dienų... o tada ir pagalvosi "kas kaip ir kodėl"... po tų dviejų dienų visai kitaip galbūt viskas atrodys... ir negalvok net kaip galbūt tau viskas tuomet atrodys.. tiesiog toms dviem dienom pamiršk, užsiimk kuo kitu...

kai būna prastai, man tokia metodika padeda... galų gale juk nieko neprarandi... kas per tas dvi dienas pasikeis..? arba niekas nepasikeis (šiuo atveju bent atsipūsi) arba pamatysi kad ne tokios ir baisios tos problemos kaip atrodė iš pradžių mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(vaida L @ 2008 09 30, 17:39)
Nu sugėdinai mane ir kartu atvėrei akis  doh.gif  Kai pradedi skaityti ko vaikas nenori girdėti, net gėda daros kaip durnai visa tai skamba ir kad tai tikrai eina iš mano lūpų. Labai ačiū už šią pastraipą. Šiandien pakankamai rami buvau  ax.gif 
Kadangi šios knygutės nenusipirksiu, tai gal gali daiwulencija bent retkarčiais įmesti kokių gerų minčių iš jos  4u.gif

pirma, sugėdint net tokios minties neturėjau bigsmile.gif juk mokomės visos kartu 4u.gif

antra, tikrai įmesiu kartais pastraipų 4u.gif tik dabar biski kitos knygos į priekį kažkaip savaime užlindo (matyt man jų šiuo metu labiau reikia ir dėl savęs ir dėl vaiko), pastebėjau kad man knygos ar kitais šaltiniais žinios ateina kažkaip pagal tam tikrą tvarką- gaunu būtent tai ko tuo metu labai reikia, kam esu labiausiai pasiruošus smile.gif
Atsakyti