Siūlau darbelį rytojui pasirūpinti ir palepinti save (pvz.: vonia su kvapiom putom, kaukė, mielos smulkmenos įsigyjimas, manikiūras ar kažkas pan.) Juk taip parodom meilę sau ir būnam geresnėmis aplinkiniams
QUOTE(nanete @ 2008 09 29, 18:17)
Siūlau darbelį rytojui pasirūpinti ir palepinti save (pvz.: vonia su kvapiom putom, kaukė, mielos smulkmenos įsigyjimas, manikiūras ar kažkas pan.) Juk taip parodom meilę sau ir būnam geresnėmis aplinkiniams
Labas vakarėlis
puiki užduotis padarykim ką nors gero sau, ko paprastai kasdien nedarom, nerandam tam laiko
... bet kartu gal ir pakartokim rytoj taip pat ir šiandienos užduotį...? kadangi skaičiau nusiskundimų, jog nevisoms pavyko deramai tą užduotį šiandien įgyvendinti... kaip manot...? ar nebus per sunku? bukim geros mamos savo vaikams galų gale juk mes SUPER MAMYTĖS (esamos ir būsimos)
stenkimės suprasti savo vaikus, kodėl kartais jie protestuoja, ožiuojasi, krčia išdaigas...
na, pati lyg ir nesibariau ant savo vaiko... mušt tai gyvenime dar nemušiau ir manau (tikiuosi) neteks tą daryti... kartais pasibaru... po nosim ar mintyse iš širdies pasikeikiu bet visada atsiprašau nes man kažkaip gėda pasidaro.. kai neklauso stengiuosi kuo rečiau išlieti savo nepasitenkinimą, o vietoj to bandau nukreipti jo dėmesį kitur... bet tobulėt ir tobulėt dar man šioj srity juo lab kad ir praktikos dar mažai- sausį bus tik du metukai
esu įsitikinus, jog dažniausiai juk dėl to kad vaikai "blogi" esam kalti mes patys...
Patarčiau mamytėms paskaityti knygą "Liaukitės vaikus auklėti- padėkite jiems augti" (Z.ir N. Nekrasovos). Pati ją skaitau, bet dar nebaigiau (šiuo metu tris knygas skaitau biski persistengiau, bet kad ir viena ir kita įdomu.. ) .. beje, ši knygutė sakyčiau ir į mūsų temą pozityvumo taip pat moko man patinka ta knyga tikrai
Papildyta:
vaiko kreipimasis į suaugusius:
O štai ko aš nenoriu girdėti iš visų
suaugusiųjų:
...stovėk ramiai, eik greičiau, kur bėgi, paskubėk, neliesk, būk atsargi (-us), viską suvalgyk, išsivalyk dantis, neišsitepk, jau išsitepei, patylėk, kalbėk, atsiprašyk, pasisveikink, ateik čia, nesimaišyk man po kojomis, eik žaisti, netrukdyk, nebėgiok, nesuprakaituok, žiūrėk nepargriūk, sakiau pargriūsi, dabar tai tau bus, kodėl manęs neklausai, šito tu nesugebėsi, esi per maža (-as), duok aš padarysiu, tu jau didelė (-is), eik miegoti, kelkis, pavėluosi, aš užsiėmęs, eik žaisti viena (-as), apsirenk, nestovėk saulėje, eik į saulę, nekalbėk pilna burna...
Tačiau visada norėčiau girdėti:
...myliu tave, tu tokia(-s) graži (-us), kaip gerai, kad tave turiu, pasikalbėkime truputį, pabūkime kartu, kaip jautiesi, ar tau liūdna, gal bijai, kodėl gi šito nenori, tu tokia(-s) miela (-as), tu tokia (-s) švelni (-us), papasakok man, ką tu išgyvenai, ar tu laiminga (-as), man patinka kai juokiesi, verk, jei nori, tau kažkas nepasisekė, kas tave nuskriaudė, kas tave taip supykdė, papasakok man viską, jei nori, pasitikiu tavimi, tu man patinki, ar aš tau patinku, kada tau nepatinku, klausau tavęs, žinau, kad mane myli, ką apie tai manai, man patinka būti su tavimi, noriu su tavimi pakalbėti, noriu išklausyti tave, pasakyk, kada jautiesi nelaiminga (-as), man patinki tokia (-s), kokia (-s) esi, mums gera būti kartu, pasakyk, jei suklydau...
Paziurejau filma Secret, gera, bet jau igarsintojas net juokas eme, kaip jam nuobodu igarsinti filma buvo
oi,užduotis nepatink man tos procedūros,sumąstysiu ką kitko sau
gal kas domisi metafizika?
gal kas domisi metafizika?
kaip tik ruosiausi ryt veido kauke uzsideti,reikes dar ka nors sugalvoti sau malonaus,pasilepinsiu,o siandienine uzduoti kartosiu tol,kol pavyks,nes net nezinojau,kad taip nebesitvardau ,na aisku,nemusu savo mazosios,bet pasaukt tai gerai saukiu,nors ji mane persaukia,o dar tik ketvirti
Winona,gal galetum placiau papasakoti apie metafizika?
QUOTE(Sa r @ 2008 09 29, 20:02)
kaip tik ruosiausi ryt veido kauke uzsideti,reikes dar ka nors sugalvoti sau malonaus,pasilepinsiu,o siandienine uzduoti kartosiu tol,kol pavyks,nes net nezinojau,kad taip nebesitvardau ,na aisku,nemusu savo mazosios,bet pasaukt tai gerai saukiu,nors ji mane persaukia,o dar tik ketvirti
va kad nieko nežinau todėl jūsų mielosios ir klausiu perskaičiau savo horo,kad galiu pradėtis domėtis metafizika(aišku tikėt ar ne atskiras reikalas jau)ir aš įsivedžiau į google metafizika ir išmetė labai mažai info,na vieną tekstuką reikės perskaityti,bet supratau,kad tai šiaip yra labai geras dalykas
QUOTE(nanete @ 2008 09 29, 18:17)
ei, prisidedu prie jusu tik mano procedura ne rytdienai o treciadieniui, jau nuo birzelio vis neisnaudoju gimtadienio dovanos- veido masazo. TAi uzsibreziau pamyleti save siandien ir dabar, tiksliau poryt
Jau prasidejo trecia savaite mano pozityvaus mastymo kelio... siauras ir vingiuotas dar, bet vistiek neisklydau kol kas (vat biskuti pasigyriau )
Papildyta:
QUOTE(daiwulencija @ 2008 09 29, 19:03)
bukim geros mamos savo vaikams galų gale juk mes SUPER MAMYTĖS
na, pati lyg ir nesibariau ant savo vaiko... mušt tai gyvenime dar nemušiau ir manau (tikiuosi) neteks tą daryti... kartais pasibaru... po nosim ar mintyse iš širdies pasikeikiu bet visada atsiprašau
O štai ko aš nenoriu girdėti iš visų suaugusiųjų:
...myliu tave,
na, pati lyg ir nesibariau ant savo vaiko... mušt tai gyvenime dar nemušiau ir manau (tikiuosi) neteks tą daryti... kartais pasibaru... po nosim ar mintyse iš širdies pasikeikiu bet visada atsiprašau
O štai ko aš nenoriu girdėti iš visų suaugusiųjų:
...myliu tave,
Man irgi taip. Maniskei tik 8 men tuoj bus. O kai netenku kantrybes (nedaznai, bet ....) visad labai kaltinu save ir atsiprasau. Juolab, kad is tiesu jinai puiki mergyte, neturiu kuo skustis As irgi manau, kad ne vaikai paprastai kalti... o mes, ir musu reakcija i situacija ...
Negailiu graziu zodziu, bet kartais kai kas papuola ir is pirmojo stulpelio
LABAS RYTAS
gerai dienai, geros mintys:
* visada išeidama/išeidamas pro duris nusišypsok
* nubusk anksti ryte ir stebėk kaip saukė kyla
* tyloje klausykis gamtos garsų
* stebėk debesis
* eidama/eidamas gatvėje pašnekink mažą vaikutį
* padovanok geram/gerai draugui/draugei gėlią/gėlių
* pasakyk visiems, kad juos myli
* apkabink mylimą žmogų be priežasties
* mylėk gyvūnus
ir darykit dar daugelį dalykų, kurie veikia teigiamai
VISIEMS GEROS DIENELES IR NUOSTABIOS NUOTAIKOS
http://www.zebra.lt/...2008-08-05.html
gerai dienai, geros mintys:
* visada išeidama/išeidamas pro duris nusišypsok
* nubusk anksti ryte ir stebėk kaip saukė kyla
* tyloje klausykis gamtos garsų
* stebėk debesis
* eidama/eidamas gatvėje pašnekink mažą vaikutį
* padovanok geram/gerai draugui/draugei gėlią/gėlių
* pasakyk visiems, kad juos myli
* apkabink mylimą žmogų be priežasties
* mylėk gyvūnus
ir darykit dar daugelį dalykų, kurie veikia teigiamai
VISIEMS GEROS DIENELES IR NUOSTABIOS NUOTAIKOS
http://www.zebra.lt/...2008-08-05.html
Labas rytas,
nepamirškim šiandien būti geros ne tik aplinkiniams, bet ir sau
žinot, merginos, supratau (tikslaiu jau anksčiau buvau supratus, bet laikui bėgant užsimiršau), kad turiu per daug idealizacijų ... skaitau dabar "kaip išvalyti savo karminį ąsotį" ir vėl ši knyga pirštu man rodo į mano neteisingą mąstyseną, požiūrį...
nepamirškim šiandien būti geros ne tik aplinkiniams, bet ir sau
žinot, merginos, supratau (tikslaiu jau anksčiau buvau supratus, bet laikui bėgant užsimiršau), kad turiu per daug idealizacijų ... skaitau dabar "kaip išvalyti savo karminį ąsotį" ir vėl ši knyga pirštu man rodo į mano neteisingą mąstyseną, požiūrį...
Sveikos
ši knyga buvo man pirmoji ir be galo naudinga, galima sakyt, kad po jos mano mąstymas pasikeitė laaabai stipriai, daėjo pagaliau, kad ne tokia aš ir gerietė, kaip visad galvojau, ir, kad ne tik aplinkiniai kalti dėl mano nesėkmių esu be galo dėkinga žmogui, kuris man pasiūlė tą knygą, jei to nebūtų buvę neįsivaizduoju, kaip dabar gyvenčiau, nes tada mano šeimyniniai santykiai kabojo ant plauko.
geros dienytės
QUOTE(daiwulencija @ 2008 09 30, 08:55)
ši knyga buvo man pirmoji ir be galo naudinga, galima sakyt, kad po jos mano mąstymas pasikeitė laaabai stipriai, daėjo pagaliau, kad ne tokia aš ir gerietė, kaip visad galvojau, ir, kad ne tik aplinkiniai kalti dėl mano nesėkmių esu be galo dėkinga žmogui, kuris man pasiūlė tą knygą, jei to nebūtų buvę neįsivaizduoju, kaip dabar gyvenčiau, nes tada mano šeimyniniai santykiai kabojo ant plauko.
geros dienytės
sveikos vakar vakare prisižiūrėjau mind movies per youtube ir nuėjau lovytėn taip gerai nusiteikus labai smagu...
išvis dabar atsirado kažkoks keistas džiaugsmas,labai gera viduje,savaitgalį buvau susitikus savo mylimiausius draugus,nuostabu kaip draugai gali kelti džiaugsmą,duoti tam tikrą supratimą per šį paskutinį susitikimą gavau labai daug pozityvo ir atkirtį savo baimei labai juos myliu
na, o šiandien labai graži rudens dienelė sekasi pasakiškai gerai,myliu save ir kitus geros dienelės
išvis dabar atsirado kažkoks keistas džiaugsmas,labai gera viduje,savaitgalį buvau susitikus savo mylimiausius draugus,nuostabu kaip draugai gali kelti džiaugsmą,duoti tam tikrą supratimą per šį paskutinį susitikimą gavau labai daug pozityvo ir atkirtį savo baimei labai juos myliu
na, o šiandien labai graži rudens dienelė sekasi pasakiškai gerai,myliu save ir kitus geros dienelės
Džiaugiuosi už jus visas, kurios sugebat džiaugtis gyvenimu.. Tuo tarpu aš šiandien - labai nelaminga.. Galbūt depresija atsinaujino, gal vėl laikas gydytis, nežinau.. Nemiela čia gyventi, viskas krenta iš rankų, nekenčiu savęs, nekenčiu pasaulio..
Tas pozityvizmas man atrodo toks dirbtinas dalykas dabar.. Negaliu savęs įtikinti ''aš laiminga'', kai tokia nesu.. Atrodo kaip savęs apgaudinėjimas..
Visiškai nenoriu nieko daryti, įsitikinau, kad gyvenimas toks jau yra - šviesus ir tamsus, ir negali paversti jo vien šviesiu, kad ir kaip to norėtum..
Neprašau komentarų, tiesiog šiaip norėjau išsakyti kas ant širdies..
Tas pozityvizmas man atrodo toks dirbtinas dalykas dabar.. Negaliu savęs įtikinti ''aš laiminga'', kai tokia nesu.. Atrodo kaip savęs apgaudinėjimas..
Visiškai nenoriu nieko daryti, įsitikinau, kad gyvenimas toks jau yra - šviesus ir tamsus, ir negali paversti jo vien šviesiu, kad ir kaip to norėtum..
Neprašau komentarų, tiesiog šiaip norėjau išsakyti kas ant širdies..