Įkraunama...
Įkraunama...

Mes esam pozityvistės !

Dekui Izolda uz gerus patarimus,reikes riboti man ta nuolatini galvojima,nes ko gero tai ir sukelia tas nuolatines abejones,stengsiuosi tik kartais ramiai pasvajoti ir tiek,o kaip iseis taip,aisku,norisi tik gero ax.gif

Saldziu sapnu visoms tongue.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. 4u.gif Visos jau miega ... O as sugalvojau pasibelsti i sita miela kampeli. Turejau zemai nukristi, kad pradeciau ropstis ir ieskoti doh.gif ir atradau. Netycia uzkliuvau uz keliu zinuciu, tada per kelias naktis dienas perskaiciau visas temas.... ax.gif Kiek ikvepimo, minciu, svajoniu kurios pildosi, laukimo ir tikejimo .... 4u.gif Va tada kazkas ir uzgime viduje, kas dar tik dygsta... vos vos.. bet man - negatyvo propagotuojai, tai labai daug. doh.gif
Turiu Pasamones galia, perziurejau The Secret, bet reikes dar ir dar karta gryzti, kol tai kazkiek taps budu, o ne darbu - galvoti pozityviai. blush2.gif
Kazkurioje temoje radau rekomenduotinu pasiziureti filmu, ne tokiu kaip the Secret, tiesiog geru filmu. Ka tik perziurejau viena is ju "Purcuit of Happyness". thumbup.gif Verkiau, ir rodos fiziskai jauciau visa skausma, gal kad pati turiu maza mergyte, todel vaiku tema dar man labai aktuali....
Bet si istorija, tai yra konstruktyvaus mastymo realus pavyzdys. Kaip zemai nupultum - nepasiduok. Beje, filmas statytas remiantis realiais faktais. Vaidina Will Smith ir jo sunus. thumbup.gif
Visoms jums geros dieneles. Pozityviu minciu ir vidines ramybes.
Viskas ateis, tam, kam busim atviros, ka kviesim, net jeigu kartais atrodo, kad galimybems "prisikasti" iki musu yra muses dydzio anga sienoje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lori: 28 rugsėjo 2008 - 23:38
QUOTE(Lori @ 2008 09 29, 01:35)

Visoms jums geros dieneles. Pozityviu minciu ir vidines ramybes.
Viskas ateis, tam, kam busim atviros, ka kviesim, net jeigu kartais atrodo, kad galimybems "prisikasti" iki musu yra muses dydzio anga sienoje  biggrin.gif

drinks_cheers.gif bis.gif , Lori, tu nuostabiai gražiai palinkėjai. Smagu su tokiom mintim pradėti naują dieną. Ačiū 4u.gif
Visoms labas rytelis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
Kad juodos mintys teterštu puikaus jūsų minčių sodo siūlyčiau atrasti sau malonią veiklą ir tik pajutus, kad nuotaika dingsta imtis veiklos, kuri praskaidrins mintis thumbup.gif Aš pvz. einu skaityti knygos, lendu į supermamas, tvarkausi savo menines fotografijas, važiuoju į parduotuves ir pan. o geriausiai padeda namų šveitimas pavargsti, kad paskui jėgų nėra dar svaigti kažką o ir gera pasidaro kai namai blizga didis.gif Žodžiu stengiuos save pagauti, kad neįsijausčiau į tokią būseną verysad.gif
Nu labai jau buitiškas patarimas, bet man padeda mirksiukas.gif
Kadangi vakar nesilaikiau užduoties, šiandien būsiu gera vaikui ir vyrui. Nerėksiu ant vaiko pioneer.gif blush2.gif
Atsakyti
mergaites buciau labai dekinga, jei kas dar pamenate ir idetumete sio rusisko filmo nuoroda, apie nevykele mergaite, kurios mire mociute, ji gavo palikima ir apsigyveno jos bute, pradejo dirbti.....bet vis isiveldavo i kazkokia juokinga situacija..
Atsakyti
QUOTE(vaidile @ 2008 09 29, 15:09)
mergaites buciau labai dekinga, jei kas dar pamenate ir idetumete sio rusisko filmo nuoroda, apie nevykele  mergaite, kurios mire mociute, ji gavo palikima ir apsigyveno jos bute, pradejo dirbti.....bet vis isiveldavo i kazkokia juokinga situacija..

в ожидании чуда

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwulencija @ 2008 09 29, 15:47)

didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Izolda,2008 09 28, 22:27]

Aš ir kažkada svajojau apie vieną realų žmogų. Tik tuomet dar nežinojau nei minčių galios, nei vizualizacijų. Ilgai nesusitikom, nors ir svajojau daug, ir to troškau labiau už bet ką. Bet buvau jį įskaudinusi, pasąmonėj jaučiausi neverta to susitikimo ir bijojau būti atstumta. Bijojau, kad kita patiks labiau, nei patikau aš. Susitikom po 2 metų, viskas atrodė kaip pasaka, bet dviejų metų, o ir naujos abejonės padarė savo - susipažino su mano geriausia drauge, prieš kurią visada jaučiausi prastesnė tiek išvaizda tiek vidumi ir pasąmonėj nuo paauglystės buvau įsitikinusi, kad ji kitiems patinka labiau nei aš. Ji patiko ir jam, labiau..

Tad geriausia svajoti, tikėti svajone ir jaustis jos verta mirksiukas.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif gražiai parašei visą tą postąthumbup.gif matai,čia labai daug dar lemia savivertė ax.gif jei visgi manai,kad kiti visais ar dauguma atžvilgių yra geresni,save nuvertini.Pačiai man suvokti,kokia aš nuostabi nėra taip lengva...dažnai juk sakom aš negaliu,ką aš čia svajoju,tai ne man,aš ne tokia puiki/graži/protinga/charizmatiška....ir jei nesijauti vertas viso to gėrio,kurio tau reikia,pasąmonei bus sunkiau įgyvendint tai.Aš visada tai užglaistau pasakymu "nebūtų geresnių bučiau pati geriausia,nebūtų blogesnių,būčiau pati blogiausia".O iš tikro gal reiktų sakyt,tiesiog aš gera,aš protinga,įdomi.Ir nesilygint bigsmile.gif visos mintys yra taip sugeriamos... doh.gif

beje,kaip sekasi būti draugiškom?man šiandien sunkiai kasdieniniai darbeliai sekės,bet aš susiprotėjau ir buvau draugiška,linksma,apie tai ko bijojau pasakiau "aš galiu,aš padarysiu.o kodėl ne?"

šiandien juk nuostabi diena-vien dėl to,kad pabudom wub.gif
Atsakyti
O aš jau pikta nat vaiko buvau , ne kartą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2008 09 29, 16:00)
O aš jau pikta nat vaiko buvau , ne kartą  doh.gif

rik nemuškit biggrin.gif ir nerėkit...aš kol vaikų neturiu man sunkiai įsivaizduojama,kaip galima spręsti bėdas(nesakau,kad vaida L taip daro) rėkdami ir plekšnodami per užpakalį g.gif pati nianka buvus ne vienai pusseserei ir ogogo kokie ne auksai tie vaikai biggrin.gif bet visur mačiau didelę tėvų spragą-nemokėjimą auklėt vaiko.Nesigilina ne kaip nei kas,neįdomus jiem tie vaikai....išsiliejau biggrin.gif biggrin.gif soris,užsikabinau už vieno posto ir nuklydau į pamąstymus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 09 29, 16:51)
O iš tikro gal reiktų sakyt,tiesiog aš gera,aš protinga,įdomi.Ir nesilygint bigsmile.gif visos mintys yra taip sugeriamos... doh.gif

Aš esu unikali smile.gif Vienintelė ir nepakartojama smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif nesiseka man siandien nerekti,kaip tycia dukryte neklauso,kazkaip cia nesigavo siandien su tuo ramumu blush2.gif Geda,o pati sugalvojau ta uzduoti,bet turbut pikciausia is visu siandien esu 4u.gif blush2.gif

Pradejau skaityti pasamones galia,ko gero faina knyga bus,pades gal susivokt apie pacia save ir tikiuosi pades spresti iskilusias problemas thumbup.gif

Dziaugiuosi,kad jus esat siandien tokios pozityvios,taip ir toliau laikykites,saunuoles thumbup.gif
Atsakyti