QUOTE(Sa r @ 2008 09 28, 14:28)
Na paprasciau pasakius yra toks asmuo,kuri labai noriu sutikti,taciau dar niekad neesu jo maciusi realiai,o taip noreciau,bet vis kazkas nutinka ir neiseina.Ar galima siais metodais si nora igyvendinti?O gal negalima konkreciai noreti kazkokio zmogaus,gal tai nera teisinga to zmogaus atzvilgiu.Ai,siandien kazkokia abejoniu dienele
Na nežinau, kaip su to kito žmogaus norėjimu. Kiek žinau, kad prieš jo valią tu jo neturėsi. O šiaip reikėtų pasvarstyt dėl ko tu jo nori? Turbūt dėl kažkokių gerų (realių ar įsivaizduojamų) emocijų, kurias kelia buvimas su juo. Tiesiog nusiramink ir atsipalaiduok. Primygtinai jo norėti - tai gali reikšti lyg prievartą, nesusitaikymą su savimi. Geriau atsipalaiduok ir šiaip pasvajok kaip eini su juo pasivaikščioti ar ką kitą veikti, kas malonu. Tik be jokios prievartos, be abejonių, pasvajok ir pasimėgauk.
Papildyta:
QUOTE(vyssnia @ 2008 09 28, 14:45)
Arba susikurk tą situaciją mintyse, įsivaizduok tą susitikimą, įsijausk į visas detales ir vizualizuok
O aš manau, kad negerai vizualizuoti susitikimą, nes tuo rūpinasi visata. Visada geriausia galvoti apie galutinį rezultatą, tarkim jūs jau esat kartu ir jums gera, jūsų buitis, tai ko tu ir tikiesi galiausiai gauti sutikusi tą žmogų.
Papildyta:
QUOTE(winona @ 2008 09 28, 14:48)
hm,kiek pamenu iš filmo the secret,tokia mintis maždaug:kaip gali kažkas nutikt,jei tu imi abejot?iš kart visai kitas požiūris atsiranda,kad nepavyks,kad neturi,pasąmonė viską užsirašo.
Turėjau ir aš labai stiprų norą susijusį su kitu žmogum,na ir...liko noru,realiai,tai tuo pačiu ir labai norėjau ir paslapčia galvojau,kad nesu verta to,kad negaliu lįsti į kito žmogaus erdvę.
Aš ir kažkada svajojau apie vieną realų žmogų. Tik tuomet dar nežinojau nei minčių galios, nei vizualizacijų. Ilgai nesusitikom, nors ir svajojau daug, ir to troškau labiau už bet ką. Bet buvau jį įskaudinusi, pasąmonėj jaučiausi neverta to susitikimo ir bijojau būti atstumta. Bijojau, kad kita patiks labiau, nei patikau aš. Susitikom po 2 metų, viskas atrodė kaip pasaka, bet dviejų metų, o ir naujos abejonės padarė savo - susipažino su mano geriausia drauge, prieš kurią visada jaučiausi prastesnė tiek išvaizda tiek vidumi ir pasąmonėj nuo paauglystės buvau įsitikinusi, kad ji kitiems patinka labiau nei aš. Ji patiko ir jam, labiau..
Tad geriausia svajoti, tikėti svajone ir jaustis jos verta
Papildyta:
QUOTE(TikGerai @ 2008 09 28, 17:15)
[color=Chocolate]
Sar,
cia dar priklauso kokiu tikslu tu nori susitikti kita zmogu...ar tiesiog pamatyti, pabendrauti, ar tu sieki jo romantiniais tikslais, nori jo kaip vaikino...tada tai nera patartina. Dauguma knygu rasoma, kad negalima siekti tokiems tikslams konkretaus zmogaus - jis gal but tau visai netinkamas ir visata geriau zino tai uz tave. Tai jau issivercia i magija...
Gali būti, kad konkretaus žmogaus negalima siekti, nes jis gali būti visai netinkamas. Bet jei tu svajoji apie tą žmogų, kaip tau gera būti su juo, kaip jis yra toks ir anoks - tu idealizuoji, svajoji apie tą žmogų tikėdama, kad jis turi tokias savybes, kokių tu ieškai. Ir jei tik šiaip svajoji, be jokios prievartos, tai ta magija gali ir į gera išeiti - gali visai netikėtai sutikti kitą žmogų, turintį visas tas savybes, ir puikiai tau tinkantį. Ir apie aną, svajotąjį, paprasčiausiai pamirši.
Papildyta:
QUOTE(Sa r @ 2008 09 28, 18:58)
Na nezinau,bet jeigu yra taip, kaip kad knygose raso,jog musu mintys ir svajones materializuojasi,igauna forma,tai sie pasvajojimai nera isimtis.
Manau jei ramiai svajosi ir paleisi, tai visko gali būt, jei jūsų norai sutampa su to žmogaus - gal ir būsit kartu. O jei nesutampa - gal pritrauksi kitą, būtent tau tinkantį. Nes juk svajoji ne apie paveikslą, svajoji apie žmogaus savybes ir emocijas, kurias kelia buvimas drauge.
O jei primygtinai jo norėsi, svajosi, nepaleisi, nemoku pasakyt, pati su savimi nesusitaikysi ir nenurimsi, gali būti, kad ir gausi tą žmogų, bet jis pasirodys visai ne toks kokio tikėjaisi ir norėsis nuo jo bėgti.