Įkraunama...
Įkraunama...

Mes esam pozityvistės !

QUOTE(**SM** @ 2008 10 22, 12:22)
Sveika, labai gerų minčių pamėtėjai  mirksiukas.gif  kaip tik dabar man to ir reikia  bigsmile.gif Kiek supantu tu jau labai daug metų praktikuoji pozityvų mąstymą, tai pasidalink daugiau patirtimi:
kaip pradėjai?
Kaip save kontroliavai, kai gyvenime pablogėdavo, kaip kovodavai su realybe?
Kokias knygas skaitai?
Ką dar praktikuoji?
Man labai patiko nesenai atrastas straipsnis, dalinuosi su jumis: Meilės ir atleidimo magija

....taip labai idomu butu isgirst isamiau....nes praktika kaip suprantu nemaza 4u.gif
Atsakyti
man labai sunku buvo pradzioje tvardyti savo aviniska karsta temperamenta, sunkoka buvo pozityviai mastyti, beigi jausti dekinguma uz kazka, kol realiai neprasidejo atrodytu stebuklai. Tada kazkaip pati suvokiau, kad kai esi nusiteikes puikiai, na pizityviai, viskas einasi kaip per sviesta, viskas sekasi, bei visi tau geri. Cia viskas priklauso kaip i situacija paziuresi.
Pvz pirmas mano stebuklas ivyko taip: Pies kokius taip pat 10 metu kambaryje pas mane kabejo paveikslas, su nuostabiausia laguna, jura, kazkokia nerealiai egzotine vieta. Ir as visad isivaizdavau kad as ten esu, voliojuos tame smelyje maudausi. Po metu absoliuciai netiketai isvykau i Fiji salas, poto Meksika, Maldyvai ir tt ir panasiai, na iesiog atsirado galiybes apie kurias net nesvajojau kai ziuredavau i ta paveiksla. Dabar supratau, kad tai buvo vizalizacijos galia, as tiesiog ten gyvenau tame paveiksle net negalvodama apie tai. O dabar ji prisiminus tiksliai atgaminu ta vieta, tiksliai zinau kur konkreciai ji yra ir kad as ten tikrai voliojausi ant smeliuko ir maudziausi
Aciu Ruru uz atsakyma,kuris dvelkia pozityvimu.Smagu girdeti,kad tavo norai pildosi netgi jei nevizualizuoji specialiai.Mane dziugina,kad uztenka zmogui tik svajoti
Atsakyti
[Gabija, kaip malonu skaityti tokias pozityvias mintis.Šaunuolė! Viskas bus gerai! Stiprybės Jums ir sveikatos! Ačiū, kad pasidalinote savo mintimis, nes laimė-kaip kvepalai, negali išpilti ant kitų, bent šlakeliu neapšlaksčiusi savęs.Tikroji laimė pajuntama, kai ja dalinamės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 22 spalio 2008 - 11:45
QUOTE(Faustikas @ 2008 10 22, 11:04)
...kaip gera skaityti paskutines zinutes... wub.gif  wub.gif  wub.gif

Faustikas! Niu kokie žmonės.. wub.gif

man šiandien vėl blogai. viskas krenta iš rankų, bjaurus oras kerta per nuotaiką. Dieve, man dar mokytis ir mokytis gyventi.
Atsakyti
Sveikutes mergaites,palieku uzvesta nauja temele,kad nepritruktumet vietos mintims.Turiu lekti as,tad rasykit drasiai 4u.gif Ir neliudekit,galvokit ka nors malonaus
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 10 22, 16:33)
Faustikas! Niu kokie žmonės..  wub.gif

man šiandien vėl blogai. viskas krenta iš rankų, bjaurus oras kerta per nuotaiką. Dieve, man dar mokytis ir mokytis gyventi.

Susirašyk ant popieriaus lapo kas tave šiandien liūdina ir po vieną panagrinėk, ar jie verti liūdesio ir galbūt galima ką nors padaryti kiekvienam punktui pataisyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 22, 16:37)
Sveikutes mergaites,palieku uzvesta nauja temele,kad nepritruktumet vietos mintims.Turiu lekti as,tad rasykit drasiai 4u.gif Ir neliudekit,galvokit ka nors malonaus

Aš tai jos nerandu.. blink.gif

QUOTE(Sufi @ 2008 10 22, 16:45)
Susirašyk ant popieriaus lapo kas tave šiandien liūdina ir po vieną panagrinėk, ar jie verti liūdesio ir galbūt galima ką nors padaryti kiekvienam punktui pataisyti smile.gif

Tuojau pat tai ir padarysiu.
Atsakyti
As taip pat nerandu blush2.gif Kai issiunciau,parase,kad reikia laukti kol patikrins moderatorius,bet atsakymo dar jokio unsure.gif
Atsakyti
Labai sauni temele thumbup.gif Saunuoles jus 4u.gif
As taip pat domiuosi tokiais dalykais , atrodo ir zinau kaip elgtis ir daug kartu tai pasiteisino, bet va turiu viena sirdies troskima, del kurio nesugebu "nesirgti", protu suvokiu ka reikia daryti, bet sirdis pilna nerimo, abejoniu ir reikalai stovi vietoj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 10 22, 15:33)
man šiandien vėl blogai. viskas krenta iš rankų, bjaurus oras kerta per nuotaiką.

Kaktusiuk, stebėk savo energiją. Juk tada, kai viskas krinta iš rankų tos energijos atrodo visai nebėr, arba ji silpna?
Tai va, mergyte, turi išmokti energiją sutelkti, ją sustiprinti, ją tiesiog atrasti. O dar paprasčiau pasakius-išmokti pasikelt sau nuotaiką. Tada nebus blogų dienų. PAtikėk. Juk jau šimtą vieną kartą girdėjai "nebūna blogų dienų, yra tik netinkamas apsirengimas". Štai tada šalta, nemalonu ir t.t. Tas pats ir su mūsų nuotaikomis. Arba pasiduodi, arba ne. Keiti nuotaikas pagal nusiteikimą, nori liūdėti - paliūdėk (irgi sveika, padeda į save gilintis), nori linksma būti - šypsokis per prievartą. bigsmile.gif
Juk kai entuziastinga, tada ir visi reikalai greitai, gerai tvarkosi, jokia emocinė našta prie žemės nelenkia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti