Įkraunama...
Įkraunama...

Mes esam pozityvistės !

oi,tikrai tikiuosi,kad viskas bus gerai.Bet nezinau,taip sunku kartais tiketi.Na nezinau,atrodo jau tas noras pildosi,bet staiga nei is sio,nei is to uzplusta abejones.Ir nieko neina su savimi padaryt nors tu ka.Ir kas po to buna,ogi tas noras vel neissipildo,atsitinka tai,ko ir bijai.Ka daryt,kad to,ko labai troksti is tiesu butu galima patiketi,nes jau tiek kartu pildesi ir duzo,dabar net baisu ir galvoti bei tiketis,o jei ir vel teks liudet paskui...Dauguma cia jusu esate nemazai literaturos paerskaiciusios,gal jus daugiau zinot,kaip ten su tais norais,kuomet tai liecia kita asmeni.Na paprasciau pasakius yra toks asmuo,kuri labai noriu sutikti,taciau dar niekad neesu jo maciusi realiai,o taip noreciau,bet vis kazkas nutinka ir neiseina.Ar galima siais metodais si nora igyvendinti?O gal negalima konkreciai noreti kazkokio zmogaus,gal tai nera teisinga to zmogaus atzvilgiu.Ai,siandien kazkokia abejoniu dienele blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sūrelis @ 2008 09 28, 14:28)
O kas cia per filmas "Secret"? Apie  ka tai?

Yra nuoroda pirmam puslapy šios temos, pažiūrėk mirksiukas.gif

Sa r manau, kad pakankamai realus tas tavo noras jei nori tik sutikt tą žmogų, bet tau nereikia sukt galvos kur, kada, kaip tai ivyks tiesiog pasakyk sau, kad taip bus ir gyvenk sau toliau, tiesiog žinok, kad tai įvyks pačiu tinkamiausiu laiku, Arba susikurk tą situaciją mintyse, įsivaizduok tą susitikimą, įsijausk į visas detales ir vizualizuok
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 09 28, 12:06)
sveikutes,nu as siandiena kazko nepozityvi blush2.gif Nezinau kas pasidare,bet dingsta mano pozityvumas,pagalvoju,ar as neabgaudineju saves vis kartodama,kad viskas yra gerai verysad.gif Gal sie teiginiai tik padeda nusiraminti trumpam ir save apgauti,bet situacija is esmes nesikeicia.Kaip neissipildo mano noras,taip neissipildo,vis kazkas is kazkur koja pakisa,kazkaip pradedu kad nelemta tam mano norui pildytis...ai nu nepykit,kad inesiau blogu minciu 4u.gif,bet kartais taip liudna,kad net nebezinai ka ir galvoti... verysad.gif

hm,kiek pamenu iš filmo the secret,tokia mintis maždaug:kaip gali kažkas nutikt,jei tu imi abejot?iš kart visai kitas požiūris atsiranda,kad nepavyks,kad neturi,pasąmonė viską užsirašo.
Turėjau ir aš labai stiprų norą susijusį su kitu žmogum,na ir...liko noru,realiai,tai tuo pačiu ir labai norėjau ir paslapčia galvojau,kad nesu verta to,kad negaliu lįsti į kito žmogaus erdvę. Bet tarkim vienas iš tų norų buvo susisiekt su tuo žmogum,kai tik pradėjau "ryti" visą tą literatūrą aš išmėginau vizualizaciją ir pavyko bigsmile.gif žiauriai nustebau,pagalvojau,va,pasirodo galiu kažką keist,bet dauguma tokių pačių norų neišsipildydavo g.gif
šiandien pažiūrėsiu vėl the secret,gal vertėtų ir tau pažiūrėt,kad susriprėtų tikėjimas ax.gif
QUOTE(Kaira @ 2008 09 28, 12:16)
As irgi turiu problema, kad niekaip negaliu atsiriboti nuo mane varginanciu minciu, sugebu atsiriboti labai trumpam, isstumiu slogias mintis ir mastymus, tuo metu buna gera ir ramu, bet neuzilgo vel viskas sugrizta. Blogiausia, kad nepadarau jokiu isvadu, nesuvokiu kas man geriausia, nesugebu priimti tvirto sprendimo ir visai pabaigt tuos dalykus, kurie mane vargina, tai taip ir kapstausi savo purvyne. Kartais issekina iki beprotybes...

suprantu tave bigsmile.gif aš iš tikrųjų galiu vos vos suklysti,bet jei nusižengiu savo kažkokiom nuostatom,jaučiuos kalta ir pan,tai oi kaip ilgai save graušiu schmoll.gif gal tiesiog reik tai pereit?tokiu atveju man sunkiai padeda šviesios mintys,malonūs užsiėmimai-graužimas giliai viduje unsure.gif paguoda-praeina biggrin.gif
Atsakyti
Dekui jums uz patarimus,prasviesejo truputi,ramiau pasidare.Tik zinau,kad reikes stipriai stipriai su ta baime padirbeti,kadangi daug kartu planavome planavome ir tai likdavo tik planais.O su vizualizacija siek tiek sunkiau,nes tikrai yra sunku kazka isivaizduoti,kai neesi mates realaus to zmogaus ir jo gerai nepazisti.Musu pazintis yra internetine,jis ne lietuvoje,todel kazkaip ir abejoju ar pavyks kada nors,na,bet reikia tiketis,kad imanoma.Paziuresiu dar karta ta filmuka "secret"gal nusiraminsiu,nes praeita karta ziurejau,bet neisigilinau,reikes ramiai paziuret.Dekui jums dar karta wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sa r: 28 rugsėjo 2008 - 14:00
Sar,
cia dar priklauso kokiu tikslu tu nori susitikti kita zmogu...ar tiesiog pamatyti, pabendrauti, ar tu sieki jo romantiniais tikslais, nori jo kaip vaikino...tada tai nera patartina. Dauguma knygu rasoma, kad negalima siekti tokiems tikslams konkretaus zmogaus - jis gal but tau visai netinkamas ir visata geriau zino tai uz tave. Tai jau issivercia i magija...
O del noru bendrai, sakoma - pasvajok ir paleisk ,leisk tavo pasamonei sutvarkyti ta reikala tinkamiausiu budu. Juk pasejus sekla i zeme, netikrini sekancia diena - kodel ji nedygsta, gal is viso neisdygs? Tad juk lauki ir zinai, kad pagal gamtos desni - ka pasejai, tas visados ir isdygsta smile.gif
Atsakyti
taip,tu teisi,mano tikslai yra romantiniai ir taip pat zinau,kad teisi ir del to,jog negalima svajoti butent apie konkretu asmeni,na bet ka daryt,jei sirdis apsvaigus blush2.gif Nezinau kaip tinkamai reiktu elgtis sioje situacijoje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 09 28, 16:33)
taip,tu teisi,mano tikslai yra romantiniai ir taip pat zinau,kad teisi ir del to,jog negalima svajoti butent apie konkretu asmeni,na bet ka daryt,jei sirdis apsvaigus blush2.gif Nezinau kaip tinkamai reiktu elgtis sioje situacijoje verysad.gif

svajot juk sau neuždrausi.Paprastas svajojimas manau nekenkia,juoba jei nemėgini kažkaip įkyriai savo mintim spręsti kažką už jį.Kiek man kas patiko ir kiek besvajojau-neišsipildė,tai nekaltos,simpatijų sukeltos svajos.O norėti būti su tuo žmogum yra visiškai natūralu mirksiukas.gif taip pat natūralu ir norėt jam gero.
Tarkim man patiko(-ka)vienas vaikinas,bet aš tikrai nuoširdžiai noriu jam visko,kas geriausia,aišku galvodavau apie jį kiauras dienas,bet vieną dieną tiesiog pagalvojau,kad jis tikrai šaunus žmogus,kad man patinka biggrin.gif ir linkiu jam didelės laimės,kad ir ne su manim,o su kita,kad tik abu būtų laimingi rolleyes.gif įvyko keistas efektas-kai pasakiau sau tai nuoširdžiai,mano simpatija,nesuprasi ar prislobo,ar aš tiesiog pasidariau ramesnė...aš nesikankinu,kad man jis patinka ir mes nesam kartu,man tiesiog gera jausti,ką jaučiu wub.gif sėkmytės tau mirksiukas.gif

gal kas paskelbs rytojaus užduotėlę? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 09 28, 18:33)

Sar, na pati pagalvok - gal but yra kazkur labai saunus vaikinas, kuris idealiai tau tinka, o tu savo isikibimu i viena vaikina, neleidi visatai padeti tau...buti laimingai, ...nes tai kaip tu jautiesi dabar, nera laime...tu kankiniesi. Atsitrauk nuo kranto, nuo tos stiprios sroves, kuri bando tave itraukti ir leisk jai praplaukti, ir paziurek i viska is salies.
Nuspresk, kad ketini buti laiminga, myleti ir buti mylima !
Atsakyti
Na nezinau,bet jeigu yra taip, kaip kad knygose raso,jog musu mintys ir svajones materializuojasi,igauna forma,tai sie pasvajojimai nera isimtis.Gal but pasakydama,kad tu nori,jog sis zmogus butu laimingas,kad ir su kita,taip ir atsitiko.Aisku,as dar tik pradziamoksle sioje srityje ir greiciausiai nesuprantu dar daugelio daugelio dalyku.As dar tik pradedu pazinti su savimi pacia,sunku cia labai.Net nesitikejau,kad taip sunku yra kontroliuoti savo mintis,ir kazkuo patiketi,baimes nuvyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 09 28, 17:58)
Na nezinau,bet jeigu yra taip, kaip kad knygose raso,jog musu mintys ir svajones materializuojasi,igauna forma,tai sie pasvajojimai nera isimtis.Gal but pasakydama,kad tu nori,jog sis zmogus butu laimingas,kad ir su kita,taip ir atsitiko.Aisku,as dar tik pradziamoksle sioje srityje ir greiciausiai nesuprantu dar daugelio daugelio dalyku.As dar tik pradedu pazinti su savimi pacia,sunku cia labai.Net nesitikejau,kad taip sunku yra kontroliuoti savo mintis,ir kazkuo patiketi,baimes nuvyti doh.gif

aš nežinau nei su kuo jis yra,nei kada yra ir ar išvis turi antrą pusę bigsmile.gif paprasčiausiai nėra galimybių sužinot unsure.gif galėčiau pasakyti,kad mum yra daug nepalankių aplinkybių,bet nesakysiu,nes esama padėtis reikalinga tam kas bus vėliau.Viskas yra tik į gera.Mano nuomone,tai,kad aš trokštu jam gero kaip ir sau,tik įrodo,kad tame ne tiek jau daug savanaudiškumo.Skaudu būtų sužinot,kad yra kita,bet..dar nemaloniau būtų jei persekiotų mintis,kad jis yra su manim tik dėl mano minčių g.gif
mintis kontroliuoti nėra lengva,tuo labiau,kai tame įsipaišiusi simpatija/meilė.Na man atrodo yra ta pirminė stadija,kai nori to žmogaus labai labai šalia savęs,o po to ateina visai kitokios formos meilė-rūpi kito žmogaus gerovė(manau tai yra tikresnė meilė) g.gif
Atsakyti
Sveikos mergionos 4u.gif
Visai netikėtai radau jūsų skyrelį ax.gif Ir užsimaniau prisijungti ax.gif Tikiuosi priimsit ax.gif
Noriu susigrąžint savo gyvenimą. Jausti, kad gyvenu, o ne kad gyvenimas tiesiog plaukia pro šalį unsure.gif Prieš daugiau nei 2 metus pagimdžiau mergytę su negalia. Nors labai ją myliu ir neįsivaizduoju gyvenimo be jos, bet buvau nustojus juoktis. Dabar bandžau save įveikti ir nustoti nuolat dėl visko nerimauti. Bandau save įtikint, kad viskas bus gerai, nes mano mergytė neserga, ji tik kitokia nei visi kiti. Ir aš galiu būt laiminga. Bet man sunkiai sekasi blush2.gif jaučiuosi nesaugi beveik dėl visko unsure.gif pasidariau tikra hipochondrikė verysad.gif Nelabai pavyksta atsipalaiduoti. Skaičiau knygelę „pasąmonės galia“, bet dirbt su savim ne visada pavyksta blush2.gif Bet manau kada nors pavyks ax.gif nes nebenoriu ir nebegaliu gyventi su tokia įtampa.
Atsakyti
Sutinku su tuo,nenoreciau ir as,kad tas zmogus kentetu,noriu as jam laimes,tik tas noras pamatyti ta zmogu,susipazinti su juo,issiaiskinti ar mes tinkame vienas kitam yra labai stiprus.Taciau kazkokios nepaaiskinamos abejones ir baimes nepalieka manes ramybeje taip pat.As nenoriu jo buvimo per prievarta,as tik noriu susitikimo,kad viskas aisku butu.Kaip kad sakoma,sudeti visus taskus ant i..Ir pastebejau dar viena dalyka,kad negatyvios mintys daug greiciau pildosi...kazin kodel g.gif
Papildyta:
sveikute trude,linkiu tau kuo didziausios ir nuosirdziausios sekmes 4u.gif
Papildyta:
Ir noriu padekoti visoms merginoms,kurios pasidalino savo mintimis ir patarimais.Jus labai geros,dekui jums labai wub.gif
Atsakyti