Įkraunama...
Įkraunama...

Mes esam pozityvistės !

QUOTE(liepsnele @ 2008 10 20, 22:38)
Vien uzduodant klausimus sau, pvz. del vaikino, kokio budo man labiau patinka - ryztingi ar daugiau klausantys manes - na ir uzsirasai, kad noriu tokio.

O svarbiausia - natūraliai tikėti, kad tokį gauti tikrai įmanoma wub.gif Aš turiu.

Ir dėl viso kito - tikėjimas yra svarbus.
Atsakyti
....del darbo...tai ir galeciau...pasakyt, kad lyg ir gavosi taip kaip norejau...bet kazkaip viska sumeciau atsitiktinumui...ar sutapimui... ax.gif ,bet kaip gerai pagalvojus...tikriausiai nebuvo jokio atsitiktinumo....nes apie nauja darba svajojau beveik visalaik...diena...ryte...vakare 4u.gif ...bet nespecialiai, bet labai jau norejosi....ir kaip is niekur nieko gavau pasiulyma....susimasciau g.gif ...ar tai pasiseke...ar iteigiau sau ax.gif ...o kokio noreciau niekada...apie tai negalvojau! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumag @ 2008 10 21, 09:29)
....del darbo...tai ir galeciau...pasakyt, kad lyg ir gavosi taip kaip norejau...bet kazkaip viska sumeciau atsitiktinumui...ar sutapimui... ax.gif ,bet kaip gerai pagalvojus...tikriausiai nebuvo jokio atsitiktinumo....nes apie nauja darba svajojau beveik visalaik...diena...ryte...vakare 4u.gif ...bet nespecialiai, bet labai jau norejosi....ir kaip is niekur nieko gavau pasiulyma....susimasciau g.gif ...ar tai pasiseke...ar iteigiau sau ax.gif ...o kokio noreciau niekada...apie tai negalvojau! mirksiukas.gif

Jei susikursime ramybę, pusiausvyrą ir harmoniją savo mintyse, gyvenime atrasime tą patį.Rinktis mintis turime neribotas galimybes.Galia slypi dabartyje, kaip nuostabu tai suvokti!
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2008 10 21, 10:29)
Jei susikursime ramybę, pusiausvyrą ir harmoniją savo mintyse, gyvenime atrasime tą patį.Rinktis mintis turime neribotas galimybes.Galia slypi dabartyje, kaip nuostabu tai suvokti!

thumbup.gif
Atsakyti
O kaip jums pavyksta ta ramybe susikurti?

O kaip manote, kaip tie nusiteikimai ir tikejimai siejasi su religija? Juk ten irgi tikime ir prasome kazko, ar cia ne tas pats? Ten juk visada tikime, kad Dievas mums pades???
Papildyta:
[quote=liepsnele,2008 10 20, 22:38]
Na kaip cia pasakius, labai trumpai susidurus buvau, bet tikrai jokiu minciu apie ji neturejau ir isvis nebuvo jis likes mano galvoj. O vizualizuot tai nieko nevizualizavau, man geriausiai visi norai pildosi tada, kai juos sukonkretinu, isdestau rastu ir padedu kur nuosaliai ta lapa, leidziu visatai veikti smile.gif

Tai kaip suprantu, tu surasai ant lapo ko nori ir daugiau i ju net neziuri taip sakant??? Ir nieko nei rytais, nei vakarais negalvoji apie tai???
Atsakyti
Aš tai specialiai niekad negalvoju apie savo svajones, tiesiog natūraliai pamąstau ir tiek. Kartais užrašau į dienoraštį. Niekada nenaudoju vizualizacijos tikslingai būtent tam, kad man kažkas atsirastų g.gif
Atsakyti
[quote=Sūrelis,2008 10 21, 13:02]

O kaip manote, kaip tie nusiteikimai ir tikejimai siejasi su religija? Juk ten irgi tikime ir prasome kazko, ar cia ne tas pats? Ten juk visada tikime, kad Dievas mums pades???
Papildyta:
[quote=liepsnele,2008 10 20, 22:38]
Na kaip cia pasakius, labai trumpai susidurus buvau, bet tikrai jokiu minciu apie ji neturejau ir isvis nebuvo jis likes mano galvoj. O vizualizuot tai nieko nevizualizavau, man geriausiai visi norai pildosi tada, kai juos sukonkretinu, isdestau rastu ir padedu kur nuosaliai ta lapa, leidziu visatai veikti smile.gif

Tai kaip suprantu, tu surasai ant lapo ko nori ir daugiau i ju net neziuri taip sakant??? Ir nieko nei rytais, nei vakarais negalvoji apie tai???
[/quote]
....o tai viskas ir taip paprastai ispildo? g.gif ....parasai, padedi.... ax.gif ...reiks ir man taip pabandyti 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, sveikinu visas su dar viena grazia, miela dienele 4u.gif

Del vizualizavimo, tai ir man teko susidurti.Pradzioje, tik pradejus visu tuo dometis, bandydavau vizualizuoti per prievarta.Na tiesiog vizualizuodavau, bet kartu netikedavau tam tikromis situacijomis ir be abejo situacija tik blogedavo.Supratau, kad neverta vizualizuoti, jei nera tam tikejimo, nes tuomet issaukiam dar didesni pasipriesinima.Manau visu pirmiausia reikia tvarkyti savo vidine busena.Cia yra svarbiausia ir tuo isitikinau.Viskas tampa daug paprasciau.Ir tikrai daugiau nesistengsiu per prievarta vizualizuoti.Siuo metu tik pasvajoju apie tai ko noriu ir tai yra daug mieliau ir manau naudingiau.
As asmeniskai siuo metu esu grynai susidomejus tik savo vidumi,noriu save pazinti,noriu buti viduje rami ir jausti harmonija.Ir tikrai pajutau,kad ir noreti yra daug lengviau,po truputi dingsta baimes,nepasitikejimas.Ir kuomet svajoju, tiesiog tas situacijas isbraukiu is galvos, kuriomis netikiu.Tam paciam norui atrandu kitas situacijas, kuriomis eina man patiketi.Na ir tuomet sau ir pasvajoju,bet niekad nesvajoju priverstinai.Linkiu visoms sekmes, kad atrastumete savo buda svajonems igyvendinti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sa r: 21 spalio 2008 - 12:31
...as ir manau, kad kiekvienas zmogus turi savo buda...kaip svajones ir norus igyvendint....tik reikia tuos budus atrasti 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumag @ 2008 10 21, 15:00)
...as ir manau, kad kiekvienas zmogus turi savo buda...kaip svajones ir norus igyvendint....tik reikia tuos budus atrasti 4u.gif  mirksiukas.gif

Taip, esi visiskai teisi, nes kas vienam tinka, kitam gali netikti. Todel nuosirdziai linkiu ir tau savaji buda atrasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sūrelis @ 2008 10 21, 11:58)

Mano manymu Dievas = Visata. Čia tas pats, ką galima rasti religijose, tik kitais žodžiais, tikslais ir dalykais, kurie pabrėžiami.
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 10 21, 16:02)
Mano manymu Dievas = Visata. Čia tas pats, ką galima rasti religijose, tik kitais žodžiais, tikslais ir dalykais, kurie pabrėžiami.

....taip, sita dalyka, kad dievas -visata esu kazkur skaicius.... g.gif ...ir ten gerokai itikinamai tai aiskinama....lyg ir J.Murphy vienoje is knygu......
Atsakyti