Įkraunama...
Įkraunama...

Mes esam pozityvistės !

QUOTE(Sūrelis @ 2008 10 20, 00:45)
As vis girdziu aplink, kaip visi kalba, kad musu mintys viska gali, pasveikti greiciau, pritraukti kazka. Apie pasveikimus viskas aisku. Bet o kaip su tom svajonem? Kam kokia issipilde?  ax.gif

...jo man ir labai idomu ar kam pildosi susikurtos svajones....nes knygose vis pabreziama...kad svajones virsta realybe........... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sūrelis @ 2008 10 19, 22:45)
As vis girdziu aplink, kaip visi kalba, kad musu mintys viska gali, pasveikti greiciau, pritraukti kazka. Apie pasveikimus viskas aisku. Bet o kaip su tom svajonem? Kam kokia issipilde?  ax.gif

Akivaizdžiai man yra išsipildę tik kartą.Na buvo galima taip sakyt,tačiau.Kiek mes praleidžiam pro akis gerų dalykų,vos kiek jie neatitinka ir psio-nematom.
Taigi,sakiau prieš miegutį maldas,susijusias su draugu smile.gif nusirašiau iš Murphy knygos,įdėjau keletą savo dar norimų savybių ir meldžiaus.Rezultatas tas,kad po to laiko buvo trys vaikinai.Negalvojau,kad tai suvizualinau jau vien dėl to,kad aš dar viena,bet iš tikro,tai pasąmonė manau.Jie buvo totaliai teigiami thumbup.gif atitiko mano norimas savybes,kad būtų švelnūs,stiprūs,nuoširdūs,ištikimi,patikimi..na žodž,labai šaunūs vaikinai buvo.Bet kažkur padariau klaidą.Manęs kaip vaikinai jie netraukė,tiko labiau į draugus.Gal todėl,kad nemeldžiau,kad būtų gražūs,seksualūs g.gif ir po to balagano aš nustojau melstis,o gal dar ir dėl to,kad širdelėje gyveno ir gyvena gan stipri simpatija vienam žmogui.Aš vis dar viena,bet manau padėtis tuoj taps linksmesnė wub.gif ir dar darbelį radau,kai kartojau frazę :darbas,turtas,sėkmė bigsmile.gif
dažnai mes patys nlb žinom ko norim,nors atrodo,kad reikia visko,reikia tik sukonkretint,dirbt mintim,turėt gerą nuotaiką ir tikėt thumbup.gif

QUOTE(liepsnele @ 2008 10 20, 00:03)
taip  ax.gif
jau esu rasius, bet pasikartosiu, visu pirma, po to, kai surasiau, kokio vaikino salia saves noriu, kokios savybes man svarbios, ka su juo veiktume ir tt., mazdaug po savaites sutikau vaikina, kuris veliau tapo mano vyru. Keliskart (berods 3 ar 4) gavau toki darba, su kokiais konkreciais aspektais norejau - nebuvau tikra, kokiose pareigose noriu dirbt, taciau aiskiai ivardinau dalykus, kuriu norejau, kad butu, ir juos gavau  thumbup.gif  O mazu kasdieniniu issipildymu tai daug buna, pradedant nuo to, kad autobusas stotelej sustoja taip, kad atsirandu tiesiai pries duris  biggrin.gif

geras bigsmile.gif ir turbūt tada jūs to vyro nepažinojot?man kiek sunkoka vizualint,nes prieš akis išnyra koks mielas vaikinas biggrin.gif o aš nenoriu jam trukdyt jo gyvenimo smile.gif
QUOTE(*Rykliukė* @ 2008 10 20, 08:30)
As nesijauciu dar savimi, kaip ir Kaktuse, dar saves ieskau... Nors mano vyras sako, kad su artimais zmonemis as esu visada savimi, tik to nepastebiu... Jis mane labiau pazysta nei as pati save... Kaip keista, kad kitas zmogus mane labiau pazysta ir supranta nei as pati save... g.gif

na jei kitas, artimas jum žmogus,gan įžvalgus, o jūsų galvoj maliavynė,tai jam žinoma gan lengva pastebėti jūsų elgesio pokyčius.Aš pavyzdžiui irgi mėgstu stebėt žmogų situacijoje,galvot ką jis darytų,jei darytų biggrin.gif man įdomu,ką jis pasakys,ką jis mano ir pan,o pas mane pačią minčių ir jausmų per daug,sunku gaudytis rolleyes.gif
Atsakyti
...kaip idomu....net trys...atsirado po maldu....turetu but labai keistas jausmas....kai taip atsitinka... ax.gif gauni to ko prasai.....buvo pamineta, kad yra kitas artimas zmogus.... 4u.gif tai gal jo savybes reikejo paminet....gal butu tas zmogus atejes mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai va kad problema, reikia tiksliai žinot ko prašyt, kad neprisišaukt ko nenori doh.gif (apie norus ir svajones kalbu).. Pvz., jei darbo, tai tiksliai kokio su visom smulkmenom, tas pats apie namą, vyrą ir t.t. mirksiukas.gif Todėl, merginos, turim labai gerai žinot ko norim.. 4u.gif
Atsakyti
Tikrai taip, aš irgi dažnai nežinau, ko noriu, paprašau, paskui geriau pagalvojus atsiimu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 10 20, 15:53)
Tai va kad problema, reikia tiksliai žinot ko prašyt, kad neprisišaukt ko nenori  doh.gif  (apie norus ir svajones kalbu).. Pvz., jei darbo, tai tiksliai kokio su visom smulkmenom, tas pats apie namą, vyrą ir t.t.  mirksiukas.gif  Todėl, merginos, turim labai gerai žinot ko norim..  4u.gif

drinks_cheers.gif tikrai taip - pries formuluojant nora reikia permastyti visas smulkmentas ir jas sudelioti savo nore/svajoneje/vizijoje.
Jau anksciau rasiau apie tai, kaip pildosi mano norai, ir kad dabar perejau dirbti i kitas pareigas. Norejau kito darbo - gavau, obettaciau...pamirsau kartu "uzsisakyti" atlyginimo didejima doh.gif doh.gif Prazioplinau tokia "smulkmena" - pati kalta:oh ..Teks dabar mintimis dirbti tuo klausimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brainwave @ 2008 10 20, 16:21)
Teks dabar mintimis dirbti tuo klausimu biggrin.gif

Aga, laimei kad tai pataisoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumag @ 2008 10 20, 14:49)
...kaip idomu....net trys...atsirado po maldu....turetu but labai keistas jausmas....kai taip atsitinka... ax.gif gauni to ko prasai.....buvo pamineta, kad yra kitas  artimas zmogus.... 4u.gif tai gal jo savybes reikejo paminet....gal butu tas zmogus  atejes mirksiukas.gif

keistas jausmas buvo tada,kai vizualinau pokalbį su brangiu žmogum ir ura,rytojaus vakarą pakalbėjom bigsmile.gif buvo labai gera
o dėl tų trijų...turėjau kantrybės g.gif pradėjau kartoti maldą gal gruodžio pradžioj,gal dar anksčiau,o su vienu susipažinau per naujus metus,su kitu buvau pažįstama,bet artimiau bendraut pradėjom tik po naujų netu,o dar su kitu..susipažinau tik pradėjus melstis,bet jis turėjo panelę su kuria žiemą išsiskyrė,mes bendravom,bet jautį už ragų griebė tik vasarą g.gif gal nebuvo taip keista,kad viskas atrodė natūralu,normalu...

kaktuse,kad atrodė jog sakau to artimo savybes,na neminėjau grožio,nes atrodė tuštybė,bet dabar manau tai labai subjektyvu,kas man gražu,tau gali būti bjauru.o kur dar mintis,kad jo nieks nepakeis ir toks minčių prisirišimas prie jo rolleyes.gif

šiandien patyriau lengvą sukrėtimą...turėjau draugui persiųst foto mūsų bendras,ir pamačiau jose jį(simpatiją-kaip pavadinsi taip nepagadinsi).Vat koks įdomus padaras tas žmogus,mačiau jį labai seniai ir kalbėjau seniai,ale kaip išlieka mažas portretas žmogaus atminty,keli elgesio bruožai ir po to tau tiek laiko patinka žmogus,gal labai žymiai besiskiriantis nuo tikrovės,nes kiek visko idealizuojam..ir laikom atminty tą žmogų su vos keliais jo portretais,elgesiu.. g.gif unsure.gif esu idealistė matyt..
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 10 20, 20:59)
keistas jausmas buvo tada,kai vizualinau pokalbį su brangiu žmogum ir ura,rytojaus vakarą pakalbėjom bigsmile.gif buvo labai gera
o dėl tų trijų...turėjau kantrybės g.gif  pradėjau kartoti maldą gal gruodžio pradžioj,gal dar anksčiau,o su vienu susipažinau per naujus metus,su kitu buvau pažįstama,bet artimiau bendraut pradėjom tik po naujų netu,o dar su kitu..susipažinau tik pradėjus melstis,bet jis turėjo panelę su kuria žiemą išsiskyrė,mes bendravom,bet jautį už ragų griebė tik vasarą g.gif gal nebuvo taip keista,kad viskas atrodė natūralu,normalu...

Bet gi kaip faina, kai norai pildosi.. Mano noras, dėl kurio stengiausi, labai norėjau, ir kuris išsipildė, buvo gerai išlaikyti egzaminai.. Tai nuo to laiko įtikėjau, kad savo gyvenimą valdau pati, ir kad svajonės tikrai pildosi.. Reikia ir dabar užsiimti, kartoti, bet pritingiu... doh.gif o skųstis blogu gyvenimu tai niekad nepritingiu... blush2.gif
Atsakyti
žinoma,kad smagu blush2.gif reik ir vėl pasistengt cool.gif žinai,tik nutinka kas gero ir galvoji:ar čia taip turėjo būt,ar čia pasąmonė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 10 20, 21:11)
žinoma,kad smagu blush2.gif reik ir vėl pasistengt cool.gif žinai,tik nutinka kas gero ir galvoji:ar čia taip turėjo būt,ar čia pasąmonė rolleyes.gif

Aha, bet aš visada „kaltę“ suverčiu pasąmonei.. drinks_cheers.gif wub.gif
pastaruoju metu stengiuosi užsiimti sveikata, t.y. programuoti pasąmonę.. Kaip sekasi kolkas, nežinau, nes darau tai prieš miegą vakarais.. Tai per porą dienų manau poveikio nebus.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktusė: 20 spalio 2008 - 20:34
QUOTE(winona @ 2008 10 20, 12:20)
geras bigsmile.gif ir turbūt tada jūs to vyro nepažinojot?man kiek sunkoka vizualint,nes prieš akis išnyra koks mielas vaikinas biggrin.gif o aš nenoriu jam trukdyt jo gyvenimo smile.gif

Na kaip cia pasakius, labai trumpai susidurus buvau, bet tikrai jokiu minciu apie ji neturejau ir isvis nebuvo jis likes mano galvoj. O vizualizuot tai nieko nevizualizavau, man geriausiai visi norai pildosi tada, kai juos sukonkretinu, isdestau rastu ir padedu kur nuosaliai ta lapa, leidziu visatai veikti smile.gif
Gal man lengva buvo surasyt todel, kad tuo metu nejauciau kazkokios dideles simpatijos ar potraukio konkreciam asmeniui, tiesiog isvardinau tokias vaikino savybes, kokios man svarbios blush2.gif Ir po savaites jau jauciaus isimylejus, musu santykiai prasidejo labai staiga ir eme labai intensyviai vystytis, dar ir dabar labai gera ta pradzia prisimint, tiesiog netikejau, kad imanoma, kad butu taip gera (nes turejau ir blogos patirties...) Ir pamenu, visom draugem sakiau, jei abejojat, kad gali buti taip, kaip svajojat, tai labai klystat, nes gali buti labai labai gera, svarbu tik tuo patiketi wub.gif

O del to, kaip merginos rasot, kad sunku gaut kazka, kai nezinai, ko nori. Tai man ir siuo atveju susiprasti labai padeda savo minciu destymas rastu, kai rasai, tai randi savyje tiek daug visko, viskas tik aiskeja. Ir tikrai kiekviena zinom, ko norim, nebutina juk isivaizduot konkrecios vaikino isvaizdos ar konkrecios darbo vietos, o pagrindinius dalykus tai tikrai visos mokam nusakyt, kas patinka, ko norim.

Vien uzduodant klausimus sau, pvz. del vaikino, kokio budo man labiau patinka - ryztingi ar daugiau klausantys manes - na ir uzsirasai, kad noriu tokio.

Taip ir del darbo, garantuoju, kad visos visos cia rasancios turi tam tikru polinkiu.
Tiesiog uztenka pradzioj perzvelgt tam tikrus darbo aspektus, kurie jum svarbus. (net nebutina visus mineti)
Pvz., imones dydis - maza, vidutine, didele
Galima ir apgalvot atstuma nuo namu (pvz kai ieskojau dabartinio darbo, tai norejau tokio, kad i darba galeciau vaiksiot pesciom, tai toki ir gavau drinks_cheers.gif )
Na ir visokius kitus dalykelius galima apmastyt - imones veikla, tiesioginio vadovo lytis, vyru/moteru dauguma kolektyve, kolektyvas draugiskas kaip didele seima, tt.
Toliau apgalvojam savo pareigas, bent jau tokius aspektus, kurie mum svarbus - darbas su zmonem ar su kompu daugiau, pagalbos teikimas, pavedimu vykdymas/ nepriklausomas darbas/ kur galima duot reikstis fantazijai, grupinis darbas/individualus darbas, tt.
Ir kai visa tai apgalvoji, susirasai rastu, pamatai, kaip visas darbo paveikslas ryskeja pries akis, ir supranti, kad viska tu zinai, ko nori, ir visata tau padeda, kai jau esi konkreciai kazka suformulavus 4u.gif

Tikiuosi, gal bent vienai naudingi bus sie pastebejimai is mano patirties blush2.gif
Atsakyti