QUOTE(winona @ 2008 10 20, 12:20)
geras
ir turbūt tada jūs to vyro nepažinojot?man kiek sunkoka vizualint,nes prieš akis išnyra koks mielas vaikinas
o aš nenoriu jam trukdyt jo gyvenimo
Na kaip cia pasakius, labai trumpai susidurus buvau, bet tikrai jokiu minciu apie ji neturejau ir isvis nebuvo jis likes mano galvoj. O vizualizuot tai nieko nevizualizavau, man geriausiai visi norai pildosi tada, kai juos sukonkretinu, isdestau rastu ir padedu kur nuosaliai ta lapa, leidziu visatai veikti
Gal man lengva buvo surasyt todel, kad tuo metu nejauciau kazkokios dideles simpatijos ar potraukio konkreciam asmeniui, tiesiog isvardinau tokias vaikino savybes, kokios man svarbios
Ir po savaites jau jauciaus isimylejus, musu santykiai prasidejo labai staiga ir eme labai intensyviai vystytis, dar ir dabar labai gera ta pradzia prisimint, tiesiog netikejau, kad imanoma, kad butu taip gera (nes turejau ir blogos patirties...) Ir pamenu, visom draugem sakiau, jei abejojat, kad gali buti taip, kaip svajojat, tai labai klystat, nes gali buti labai labai gera, svarbu tik tuo patiketi
O del to, kaip merginos rasot, kad sunku gaut kazka, kai nezinai, ko nori. Tai man ir siuo atveju susiprasti labai padeda savo minciu destymas rastu, kai rasai, tai randi savyje tiek daug visko, viskas tik aiskeja. Ir tikrai kiekviena zinom, ko norim, nebutina juk isivaizduot konkrecios vaikino isvaizdos ar konkrecios darbo vietos, o pagrindinius dalykus tai tikrai visos mokam nusakyt, kas patinka, ko norim.
Vien uzduodant klausimus sau, pvz. del vaikino, kokio budo man labiau patinka - ryztingi ar daugiau klausantys manes - na ir uzsirasai, kad noriu tokio.
Taip ir del darbo, garantuoju, kad visos visos cia rasancios turi tam tikru polinkiu.
Tiesiog uztenka pradzioj perzvelgt tam tikrus darbo aspektus, kurie jum svarbus. (net nebutina visus mineti)
Pvz., imones dydis - maza, vidutine, didele
Galima ir apgalvot atstuma nuo namu (pvz kai ieskojau dabartinio darbo, tai norejau tokio, kad i darba galeciau vaiksiot pesciom, tai toki ir gavau
)
Na ir visokius kitus dalykelius galima apmastyt - imones veikla, tiesioginio vadovo lytis, vyru/moteru dauguma kolektyve, kolektyvas draugiskas kaip didele seima, tt.
Toliau apgalvojam savo pareigas, bent jau tokius aspektus, kurie mum svarbus - darbas su zmonem ar su kompu daugiau, pagalbos teikimas, pavedimu vykdymas/ nepriklausomas darbas/ kur galima duot reikstis fantazijai, grupinis darbas/individualus darbas, tt.
Ir kai visa tai apgalvoji, susirasai rastu, pamatai, kaip visas darbo paveikslas ryskeja pries akis, ir supranti, kad viska tu zinai, ko nori, ir visata tau padeda, kai jau esi konkreciai kazka suformulavus
Tikiuosi, gal bent vienai naudingi bus sie pastebejimai is mano patirties