Įkraunama...
Įkraunama...

Mes esam pozityvistės !

Ok,as pabandysiu.Manau,kad viskas bus gerai,atidarysiu temele 4u.gif

Kaktusė Paskelbta Šiandien, 22:12
O dabar mūsų užduotis - prikrauti į šiuos paskutinius temos puslapėlius daug pozityvizmo

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 10 19, 21:26)
ar jūs esate savimi?ką jus įvardijat buvimu savimi?

Aš nesu savimi. Nesu todėl, kad dar savęs neatradau. Dar tik ieškau, kas man priimtina, kas ne, ką keisti, ką palikti. Net neabejoju, kad dar yra daug dalykų, kurių apie save nežinau.
Pirmas dalykas - buvimas savimi = gera savijauta. Kai tu darai tai, kas tau patinka, elgiesi taip, kaip tau priimtina, suvoki, kad atradai save, esi toks, koks nori būti.
Labai sunku išdėstyti žodžiais. Galbūt atsakiau į tavo klausimą, galbūt ir ne..
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 10 19, 20:40)
Aš nesu savimi. Nesu todėl, kad dar savęs neatradau. Dar tik ieškau, kas man priimtina, kas ne, ką keisti, ką palikti. Net neabejoju, kad dar yra daug dalykų, kurių apie save nežinau.
Pirmas dalykas - buvimas savimi = gera savijauta. Kai tu darai tai, kas tau patinka, elgiesi taip, kaip tau priimtina, suvoki, kad atradai save, esi toks, koks nori būti.
Labai sunku išdėstyti žodžiais. Galbūt atsakiau į tavo klausimą, galbūt ir ne..

drinks_cheers.gif ax.gif atsakei kažkiek.žinai kokią dieną buvau pasijutus tikrai savim.nepaprastas jausmas,bet aš dar labai jauna ir man taip pat reikia daug suprast,sužinot,pasidaryt stipresnei...
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 10 19, 21:46)
drinks_cheers.gif  ax.gif atsakei kažkiek.žinai kokią dieną buvau pasijutus tikrai savim.nepaprastas jausmas,bet aš dar labai jauna ir man taip pat reikia daug suprast,sužinot,pasidaryt stipresnei...

Neabejoju, kad suprasi, sužinosi, ir pasidarysi stipresnė, kaip sakai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 10 19, 20:55)
Neabejoju, kad suprasi, sužinosi, ir pasidarysi stipresnė, kaip sakai.  smile.gif

ačiū ax.gif visad malonu,kad esi palaikomas to žmogaus,kuris labiau gilinasi į tavo mintis,tave patį,o ne išorinius faktorius,kitaip čia ir nebus,čia mes daugiau pažįstame kitų vidų,atvirkščiai nei realybėj rolleyes.gif
Atsakyti
As vis girdziu aplink, kaip visi kalba, kad musu mintys viska gali, pasveikti greiciau, pritraukti kazka. Apie pasveikimus viskas aisku. Bet o kaip su tom svajonem? Kam kokia issipilde? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sūrelis @ 2008 10 20, 00:45)
As vis girdziu aplink, kaip visi kalba, kad musu mintys viska gali, pasveikti greiciau, pritraukti kazka. Apie pasveikimus viskas aisku. Bet o kaip su tom svajonem? Kam kokia issipilde?  ax.gif

na man kol kas neissipilde dar.Bet einu link to ir tikrai tikiu,kad issipildys visos mano svajones ax.gif O siaip esu tikrai daug daug laimingesne mirksiukas.gif Cia ne vien svajonese esme,cia yra kur kas daugiau.tai yra susipazinimas su pacia savimi,tai yra be galo idomu ir svarbu mums visoms.Juk nieko nera svarbiau,kaip pazinti savaji pasauli,tuomet gali juo dalintis ir su kitais.Keitiesi pats ir keiciasi visi aplink tave.Viska pamatai kitomis akimis.Matai ir dziaugiesi.Na nemoku taip aprasyti,reikia tai pajausti
Atsakyti
QUOTE(Sūrelis @ 2008 10 19, 21:45)
Bet o kaip su tom svajonem? Kam kokia issipilde?  ax.gif

taip ax.gif
jau esu rasius, bet pasikartosiu, visu pirma, po to, kai surasiau, kokio vaikino salia saves noriu, kokios savybes man svarbios, ka su juo veiktume ir tt., mazdaug po savaites sutikau vaikina, kuris veliau tapo mano vyru. Keliskart (berods 3 ar 4) gavau toki darba, su kokiais konkreciais aspektais norejau - nebuvau tikra, kokiose pareigose noriu dirbt, taciau aiskiai ivardinau dalykus, kuriu norejau, kad butu, ir juos gavau thumbup.gif O mazu kasdieniniu issipildymu tai daug buna, pradedant nuo to, kad autobusas stotelej sustoja taip, kad atsirandu tiesiai pries duris biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif

jei kam įdomu, ir jei dar nezinojot, tai torrents.ru jau yra filmas "the Opus". Čia sukurta tų pačių "the secret" kūrėjų. čia filmo fragmentas: http://www.youtube.c...h?v=l21Ra49l-MQ

per torrents vakar parsisiuntėm, bet tik anglišką variantą kol kas suradom. gal žinot rusiškai kur yra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 10 19, 21:26)
kitas dalykas,manau galėtumėte man padėti...ar jūs esate savimi?ką jus įvardijat buvimu savimi?man tiesiog įdomu,aš dažnai paklausčiau žmonių nuomonės apie tą ar aną,bet per dažnai pastebiu,kad kitus tokie klausimai erzina unsure.gif

As nesijauciu dar savimi, kaip ir Kaktuse, dar saves ieskau... Nors mano vyras sako, kad su artimais zmonemis as esu visada savimi, tik to nepastebiu... Jis mane labiau pazysta nei as pati save... Kaip keista, kad kitas zmogus mane labiau pazysta ir supranta nei as pati save... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rykliukė* @ 2008 10 20, 09:30)
Kaip keista, kad kitas zmogus mane labiau pazysta ir supranta nei as pati save... g.gif

Man tai nenuostabu. Aš irgi savęs taip nepažįstu, kaip mano MB ko gero. Jis su manim bendraudamas pastebi netgi smulkmenas elgesyje ar charkateryje, kurių aš pati nematau. Ir šiaip, žmonės iš šono daug mato. Daugiau nei mes galvojam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sūrelis @ 2008 10 19, 23:45)
As vis girdziu aplink, kaip visi kalba, kad musu mintys viska gali, pasveikti greiciau, pritraukti kazka. Apie pasveikimus viskas aisku. Bet o kaip su tom svajonem? Kam kokia issipilde?  ax.gif

Oi, daug kas pildosi. Man sakinys `visi norai privalo būti įvykdyti anksčiau ar vėliau` tikra tiesa. Tik dėl kai kurių norų tenka kai ką prarasti mainais. ax.gif
Atsakyti