Įkraunama...
Įkraunama...

Mes esam pozityvistės !

QUOTE(Kaira @ 2008 10 19, 17:45)
"Nėra beprasmiškesnio dėsnio už tą, dėl kurio nuolat beprasmiškai bandome pasikeisti taip, kad mus priimtų tie žmonės, kurie nevertina mūsų išskirtinumo ir gabumų. Taip elgdamiesi rizikuojame negauti pripažinimo ir įvertinimo, tuo tarpu idealūs žmonės, kurie ieško mūsų, praeis pro šalį, nes vietoj mūsų jie pamatys kažką, kuo nesame. Jau nekreipiant dėmesio į dvasines pastangas, kurias išnaudojame tiems emociniams poelgiams, kurie mums nepriklauso. Neišsižadėk savęs, nėra kito tokio kaip tu, maksimaliai naudokis savo patirtimi ir visu tuo, ko išmokai. Jei kas nors imtų tave mėgdžioti, jis atrodytų juokingai ir būtų netikusi tavo kopija."

Patiko man šie žodžiai smile.gif Jie iš "Įsimylėk save" smile.gif

Teisingai, ypač neverta stengtis patikti, įtikti. Stipriam žmogui tas pat kitų nuomonė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 10 19, 14:58)
Junkis junkis  4u.gif  Ir lauksim tavo minciu, manau, dar idomesnemis gali pasidalinti, juk tai, kad cia dar nerasei, nereiskia, kad ju neturi  mirksiukas.gif

oi, merginos, skaitau ir man lyg ir toks vos vos pavydas sukilo blush2.gif taip norėčiau turėti to laisvo laiko smile.gif būtinai lankyčiau jogą wub.gif prieš nėštumą lankiau, tai be galo patiko... o dabar visą laiką suvalgo darbas ir mano mažylis (nes visiškai neturiu kam jo palikti, o į darželį dar neinam)...
labai džiaugiosi už jumis kad turit galimybę mokytis šokti ar kitus dalykus išbandyti smile.gif

o man kad neverkšlenti, tai va sėdau ir sugalvojau teigiamas savo dabartinio gyvenimo puses smile.gif

1) turiu nuostabų sūnelį, kuris jei tik nemiega, suvalgo mano visą laiką biggrin.gif bet užtat aš matau kaip jis auga, mes esam artimiausi žmogučiai pasaulyje ir labai vienas kitą mylim thumbup.gif
2) turiu puikų darbą, gerus bendradarbius, puikų viršininką, ir galimybę, visas sąlygas dirbti iš namų (kai vaikas miega) nors ir esu motinystės atostogose smile.gif
3) kartais vistik turiu galimybę (jei įtikinu vyrą pažiūrėti pipirą ax.gif ) ištrūkti bent porai valandų savaitgalį į baseiną ar pasigražinti wub.gif be galo mėgstu veido procedūras wub.gif wub.gif

ech vis tik nuostabus tas gyvenimas wub.gif wub.gif kaip keista, kad tik neseniai aš jį įsimylėjau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiwulencija: 19 spalio 2008 - 17:35
1) turiu nuostabų sūnelį, kuris jei tik nemiega, suvalgo mano visą laiką biggrin.gif bet užtat aš matau kaip jis auga, mes esam artimiausi žmogučiai pasaulyje ir labai vienas kitą mylim thumbup.gif
2) turiu puikų darbą, gerus bendradarbius, puikų viršininką, ir galimybę, visas sąlygas dirbti iš namų (kai vaikas miega) nors ir esu motinystės atostogose smile.gif
3) kartais vistik turiu galimybę (jei įtikinu vyrą pažiūrėti pipirą ax.gif ) ištrūkti bent porai valandų savaitgalį į baseiną ar pasigražinti wub.gif be galo mėgstu veido procedūras wub.gif wub.gif

ech vis tik nuostabus tas gyvenimas wub.gif wub.gif kaip keista, kad tik neseniai aš jį įsimylėjau doh.gif
[/quote]
Ir patikek,tu esi labai laiminga.Dziaugiuosi del taves. 4u.gif
Papildyta:
Merginos,gal zinote kuri nors kaip Gabijai sekasi?Gan ilgai neberaso
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 19, 18:41)
Ir patikek,tu esi labai laiminga.Dziaugiuosi del taves. 4u.gif

manau mes visos laimingos smile.gif manau tik reikia mokėt atkreipti dėmesį į tai ką turime nuostabaus, o ne į tai ko trūksta smile.gif bet juk tam mes čia ir esame susirinkusios bigsmile.gif ir labai dėl to džiaugiuosi biggrin.gif džiaugiosi, kad turiu kompą internetą ir galiu su jumis bendrauti biggrin.gif

laimingas žmogus nuo nelaimingo skiriasi tuo, kad laimingasis pastebi tai ką jis turi, ir teigiamas pasaulio puses, o nelaimingas nuolat užsikabina už to, ko jis neturi ir pastebi juodas spalvas... ech, sena čia tiesa, bet panorau lyg ir priminti sau dar kartą smile.gif

Atsakyti
QUOTE(daiwulencija @ 2008 10 19, 19:56)
laimingas žmogus nuo nelaimingo skiriasi tuo, kad laimingasis pastebi tai ką jis turi, ir teigiamas pasaulio puses, o nelaimingas nuolat užsikabina už to, ko jis neturi ir pastebi juodas spalvas... ech, sena čia tiesa, bet panorau lyg ir priminti sau dar kartą smile.gif

Taip labai sena,bet viena yra ja girdeti,o kita pameginti ja suprasti,tureti tam noro
Papildyta:
Tiesa merginos,manau,kad jau laikas butu pradeti tartis,kuri nauja temele atidarysim,nes jau i pabaiga keliaujam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 19, 19:13)
Tiesa merginos,manau,kad jau laikas butu pradeti tartis,kuri nauja temele atidarysim,nes jau i pabaiga keliaujam 4u.gif

aha labai greitai prišnekam pilną temelę thumbup.gif

Sa r , o gal tu norėtum atidaryti naują temelę? 4u.gif

Atsakyti
Sa r , o gal tu norėtum atidaryti naują temelę? 4u.gif
[/quote]

Nieko pries 4u.gif Tik nezinau ar mokesiu,gal but galetum trumpai paaiskinti kaip reikia blush2.gif
Ir beje labai faina,kad esam tokios aktyvios,be galo malonu su jum bendrauti ax.gif
Atsakyti
[quote=daiwulencija,2008 10 19, 18:56]
manau mes visos laimingos smile.gif manau tik reikia mokėt atkreipti dėmesį į tai ką turime nuostabaus, o ne į tai ko trūksta smile.gif bet juk tam mes čia ir esame susirinkusios bigsmile.gif ir labai dėl to džiaugiuosi biggrin.gif džiaugiosi, kad turiu kompą internetą ir galiu su jumis bendrauti biggrin.gif

Tikrai laimingas tas, kuris pastebi mažus stebuklus, esančius šalia. Jie neįtikėtinai paprasti: šiltos artimo žmogaus akys, šypsena, geras žodis. kukli šių stebuklų buveinė - žmogaus širdis.
Atsakyti
Dar šiek tiek apie laimingus žmones:

Skaityk lėtai:
Laimingi tie, kurie moka
Įžvelgti savo ateitį,
Laimingi tie, kurie moka
Atsigręžt į savo praeitį,
Bet laimingiausi tie,
Kurie pažįsta save dabartyje.
(A. Drilinga)
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 19, 20:20)

Nieko pries 4u.gif Tik nezinau ar mokesiu,gal but galetum trumpai paaiskinti kaip reikia blush2.gif

kad net nezinau ką pasakyti unsure.gif o kas būtent neaišku? viršuj yra meniu toks langelis "nauja tema" , tai jį paspaudus ir sukursi 4u.gif įrašysi pavadinimą temos ir tiek, o pačioj temoj jau savo nuožiūrą ką nors smile.gif na, net nzn jei kas konkrečiai neaišku bus klausk- padėsim 4u.gif
Atsakyti
O dabar mūsų užduotis - prikrauti į šiuos paskutinius temos puslapėlius daug pozityvizmo 4u.gif
Atsakyti
kiek daug yra jaudinančių,malonių,nepasikartojančių akimirkų wub.gif wub.gif
kaip mes jas praleidžiam pro akis..
kiek daug progų padaryti kitą žmogų laimingu,tiek nedaug reikia,tik drąsos ir idėjos.

Šį jaudinantį pasakojimą apie dardantį Pietinės Amerikos keliais autobusą pasakoja Bennetas Cerfas.
Autobuse važiavo liesas senukas, rankose laikydamas neseniai nuskintų gėlių puokštę. Kitoje eilėje prieš jį sėdėjo jauna mergina. Ji vis žvilgčiojo į puokštę. Senukas jau ketino išlipti,bet staiga gėles įbruko merginai sakydamas: „’ Matau, šios gėlės jums patinka. Manau, jog žmona neprieštaraus, kad jas atidaviau jums. Aš jai tai papasakosiu.“’ Mergina gėles priėmė, o senukui išlipus stebėjo jį. Pro vartelius jis įžengė į mažas kapinaites wub.gif wub.gif wub.gif

kitas dalykas,manau galėtumėte man padėti...ar jūs esate savimi?ką jus įvardijat buvimu savimi?man tiesiog įdomu,aš dažnai paklausčiau žmonių nuomonės apie tą ar aną,bet per dažnai pastebiu,kad kitus tokie klausimai erzina unsure.gif
Atsakyti