QUOTE(Kaktusė @ 2008 10 19, 09:18)
Labas rytas, bendraujate neįtikėtinai sparčiai, neįmanoma spėti visko perskaityti.
Šaunu, kad gretose atsiranda vis daugiau pozityviai nusiteikusių žmogeliukų.
Nors buvau trumpam ir dingusi iš horizonto, pasirodau vėl . Šiuo metu skaitau knygą Kurt Tepperwein Susikurkite TOBULĄ gyvenimą. Galiu pasakyti toms, kurios dar neskaitė - paskaityti verta. Mane, kaip idealistę, patraukė tas pavadinimo žodis TOBULĄ. Taigi, knyga verta dėmesio, aš ja nenusivyliau. Galbūt vėliau įtrauksiu geresnių citatų.
turiu šią knygą
mane irgi patraukė pavadinimas
QUOTE(liepsnele @ 2008 10 19, 13:25)
Sveikutes
Na ka gi, ziuriu, istorija kartojas
Pamenu pirmas pozityvizmo temas, kur lygiai tokia pat diskusija del pozityvizmo buvo iskilus, kad reiktu turet tema, kur is tikruju tik teigiamai diskutuojama butu, tam netgi buvo atidarytos 2 temukes - vien pozityvi ir tokia pozityvaus skundimosi tema, kur buvo kvieciama pasiskust, bet tuo paciu stengtis ir geras puses izvelgt, ir kad kitos galetu paremt toje temoje. Mintis buvo grazi, taciau realybej nepasiteisino... Mat visos esam zmones su ivairiom mintim, ir negalim taip grieztai nubrezt ribos tarp savo minciu, ir tai, kad aplanko visokiu minciu minteliu, yra labai naturalu. Man kartais atrodo, kad begimas kaip cia pasakius, nuo ne tokiu [color=deeppink]neidealiu gal minciu yra juokingas, nes savo tokia reakcija mes tik stiprinam jas. Juk tai, kad mes jauciam ir nusivylima, ir liudesi, tai dar visai nereiskia, kad mes nesam tikros pozityvistes! Svarbu, kokios mintys vyrauja
Stengiuos visada sau pasakyt, kai uzplaukia debeseliai, kad tai tik tokie debeseliai, tik mintys, kad jie uzdengia mano pozityvumo saule, tai nereiskia, kad as manau, kad jos isvis nebera. kaip tik jie man tik padeda ivertinti mano pozityvuma ir dziaugtis juo labiau. O tie debesys tai juk greit nuplaukia
tai va,kad mano bėgimas,tiksliau norėjimas atsiriboti nuo tų minčių yra gan neprotingas pasirinkimas,kitavertus,jei srautas iš tam tikro šaltinio man neduoda naudos ir tik morališkai smugdo,tai nėra jau taip kvaila
nes aš esu tiesiog labai jautri,aš iš tų,kuriems per tv rodomas baisias laidas sako"jautrių nervų žmonėms patariama nežiūrėti"-ir vis tiek pažiūriu, o po to savaitę laiko tai mintiju
ir jei siekiu kokio tikslo,manau mano galioje yra sau kelią lengvint
ir galiausiai sveikos
Įprotis pirkti knygų daugiau, negu gebame perskaityti, yra sielos veržimasis į begalybę, ir ši aistra vienintelis dalykas, kuriuo esame pranašesni už gyvūnus.