Įkraunama...
Įkraunama...

Mes esam pozityvistės !

QUOTE(liepsnele @ 2008 10 19, 15:42)
o kokios knygos domina  4u.gif ? jei turi utorrents programa, l.daug visko galima prisisiust  4u.gif Jei domina irasai, galeciau permesti L Hay knygos "Heal you life" audio irasus anglu k. (turbut skype geriausiai butu, nes daug ju)

Nea,neturiu utorrents programos,net nesu girdejus apie ja,kazkaip niekad neteko susidurti su tuo.Dabar vat pradejau dometis elektroninemis knygomis..Butu idomu paklausyti tuos irasus.Apie ka jie yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 19, 12:28)
Pritariu liepsnelei drinks_cheers.gif Kam begti nuo neidealiu minciu.Su jomis kovoti reikia

o kam netgi kovoti unsure.gif ? Man atrodo, reikia jas priimti kaip praplaukiancius debeselius, leist sau isgyventi, bet neisijaust i tai, nenueit i saves gailejimasi ir pan. Isvis per daug reaguoti nereikia, manau, cia kaip i maza vaika, kuris pasigauna koki keiksmazodi ir kartoja, tai jei suauge pasibaisi tuo zodziu, tai paskatina vaika dar labiau ji isidemet, o jei niekas demesio nekreipia ir paty nekartoja tokiu zodziu, tai ir vaikas kelislart pakartojes ji pamirsta.
Papildyta:
QUOTE(Sa r @ 2008 10 19, 12:45)
Nea,neturiu utorrents programos,net nesu girdejus apie ja,kazkaip niekad neteko susidurti su tuo.Dabar vat pradejau dometis elektroninemis knygomis..Butu idomu paklausyti tuos irasus.Apie ka jie yra blush2.gif

Programa galima atsisiust is cia - spaust, kur get utorrent smile.gif. Ir tada gali mamos kompiuterio skyrely daug pasiskaityt torentu temukej, is kur gaut nuorodeliu i visokius idomius dalykus ir parsisiust juos su ta programa. (jei ka, galiu padet)
Tie irasai, tai pati dar visu neperklausiau biggrin.gif , bet aiskina apie ligu priezastis, visokios afirmacijos ir tt. Jei domina, parasyk savo skype varda i az, permesiu.
Atsakyti
Kaktuse, kuriame tu mieste? As irgi noriu mokytis sokti smile.gif JEi mes tame paciame, gal galetume kartu eiti kur nors...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

kaip smagu pas jus užsukti, nors ir dar naujokė jūsų tarpe esu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnutė @ 2008 10 19, 12:54)
kaip smagu pas jus užsukti, nors ir dar naujokė jūsų tarpe esu... ax.gif

Junkis junkis 4u.gif Ir lauksim tavo minciu, manau, dar idomesnemis gali pasidalinti, juk tai, kad cia dar nerasei, nereiskia, kad ju neturi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 10 19, 15:52)
o kam netgi kovoti  unsure.gif ? Man atrodo, reikia jas priimti kaip praplaukiancius debeselius, leist sau isgyventi, bet neisijaust i tai, nenueit i saves gailejimasi ir pan. Isvis per daug reaguoti nereikia, manau, cia kaip i maza vaika, kuris pasigauna koki keiksmazodi ir kartoja, tai jei suauge pasibaisi tuo zodziu, tai paskatina vaika dar labiau ji isidemet, o jei niekas demesio nekreipia ir paty nekartoja tokiu zodziu, tai ir vaikas kelislart pakartojes ji pamirsta.
Na turbut tu teisi,man dar daug mokytis reikia  sia tema.Gal as labiau apie baimes kalbejau,na man su jom kartais nelabai iseina kovoti,o gal ir su jom nereikia... blush2.gif
Papildyta:
Programa galima atsisiust is cia - spaust, kur get utorrent smile.gif. Ir tada gali mamos kompiuterio skyrely daug pasiskaityt torentu temukej, is kur gaut nuorodeliu i visokius idomius dalykus ir parsisiust juos su ta programa. (jei ka, galiu padet)
Tie irasai, tai pati dar visu neperklausiau  biggrin.gif , bet aiskina apie ligu priezastis, visokios afirmacijos ir tt. Jei domina, parasyk savo skype varda i az, permesiu.

Dekui tau,butinai parasysiu tuoj.Parsisiunciau utorrent programa,bet nelabai moku naudotis doh.gif Kur ten reikia ieskoti?Ten virsuj kur yra langelis search?Ot as ... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 10 19, 09:18)
Labas rytas, bendraujate neįtikėtinai sparčiai, neįmanoma spėti visko perskaityti.  karsta.gif

Šaunu, kad gretose atsiranda vis daugiau pozityviai nusiteikusių žmogeliukų.  wub.gif

Nors buvau trumpam ir dingusi iš horizonto, pasirodau vėl  flirt.gif . Šiuo metu skaitau knygą Kurt Tepperwein „Susikurkite TOBULĄ gyvenimą“. Galiu pasakyti toms, kurios dar neskaitė - paskaityti verta. Mane, kaip idealistę, patraukė tas pavadinimo žodis TOBULĄ. Taigi, knyga verta dėmesio, aš ja nenusivyliau. Galbūt vėliau įtrauksiu geresnių citatų.

turiu šią knygą ax.gif mane irgi patraukė pavadinimas biggrin.gif

QUOTE(liepsnele @ 2008 10 19, 13:25)
Sveikutes  4u.gif

Na ka gi, ziuriu, istorija kartojas  ax.gif Pamenu pirmas pozityvizmo temas, kur lygiai tokia pat diskusija del pozityvizmo buvo iskilus, kad reiktu turet tema, kur is tikruju tik teigiamai diskutuojama butu, tam netgi buvo atidarytos 2 temukes - vien pozityvi ir tokia pozityvaus skundimosi tema, kur buvo kvieciama pasiskust, bet tuo paciu stengtis ir geras puses izvelgt, ir kad kitos galetu paremt toje temoje. Mintis buvo grazi, taciau realybej nepasiteisino... Mat visos esam zmones su ivairiom mintim, ir negalim taip grieztai nubrezt ribos tarp savo minciu, ir tai, kad aplanko visokiu minciu minteliu, yra labai naturalu. Man kartais atrodo, kad begimas kaip cia pasakius, nuo ne tokiu [color=deeppink]neidealiu gal minciu yra juokingas, nes savo tokia reakcija mes tik stiprinam jas. Juk tai, kad mes jauciam ir nusivylima, ir liudesi, tai dar visai nereiskia, kad mes nesam tikros pozityvistes! Svarbu, kokios mintys vyrauja  mirksiukas.gif Stengiuos visada sau pasakyt, kai uzplaukia debeseliai, kad tai tik tokie debeseliai, tik mintys, kad jie uzdengia mano pozityvumo saule, tai nereiskia, kad as manau, kad jos isvis nebera. kaip tik jie man tik padeda ivertinti mano pozityvuma ir dziaugtis juo labiau. O tie debesys tai juk greit nuplaukia  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tai va,kad mano bėgimas,tiksliau norėjimas atsiriboti nuo tų minčių yra gan neprotingas pasirinkimas,kitavertus,jei srautas iš tam tikro šaltinio man neduoda naudos ir tik morališkai smugdo,tai nėra jau taip kvaila g.gif nes aš esu tiesiog labai jautri,aš iš tų,kuriems per tv rodomas baisias laidas sako"jautrių nervų žmonėms patariama nežiūrėti"-ir vis tiek pažiūriu, o po to savaitę laiko tai mintiju biggrin.gif ir jei siekiu kokio tikslo,manau mano galioje yra sau kelią lengvint smile.gif

ir galiausiai sveikos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita Mergaitė @ 2008 10 19, 14:53)
Kaktuse, kuriame tu mieste? As irgi noriu mokytis sokti smile.gif JEi mes tame paciame, gal galetume kartu eiti kur nors...

Aš Ukmergėj, o čia kaip nėra kur mokytis.. unsure.gif

Atsakyti
na taip, Ukmergej gali but kad nera. bet gali vazinet i VLN smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita Mergaitė @ 2008 10 19, 16:29)
na taip, Ukmergej gali but kad nera. bet gali vazinet i VLN smile.gif

Kolkas dar nėra galimybių.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 19, 14:00)

Na merginos nenoreciau su tuo  sutikti.Mes visos ir dabar labai stengiames pasikeisti ir savo gyvenima pakeisti bei visa mastyma.Tai is tiesu nera lengva.O jeigu kuriai nors is musu pritruksta jegu ar nusiviliame kuo nors.Tai kur tada tuomet prasyti pagalbos jei ne cia 4u.gif Juk mes viena kitai labiausiai galime padeti atsitiesti su savo pozityviom ziniom,mintimis ir gerumu.Na atsiprasau labai jusu jei galvoju klaidingai blush2.gif  wub.gif

atsiprašau už nevykusį pasiūlymą biggrin.gif jei atvirai tai parašius taip ir nujaučiau kad sukritikuosit blush2.gif blush2.gif
ir taip čia labai gera šitam forume tai ko dar mnorėti, ane ? wink.gif o Liepsnelės mintims tikrai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
"Nėra beprasmiškesnio dėsnio už tą, dėl kurio nuolat beprasmiškai bandome pasikeisti taip, kad mus priimtų tie žmonės, kurie nevertina mūsų išskirtinumo ir gabumų. Taip elgdamiesi rizikuojame negauti pripažinimo ir įvertinimo, tuo tarpu idealūs žmonės, kurie ieško mūsų, praeis pro šalį, nes vietoj mūsų jie pamatys kažką, kuo nesame. Jau nekreipiant dėmesio į dvasines pastangas, kurias išnaudojame tiems emociniams poelgiams, kurie mums nepriklauso. Neišsižadėk savęs, nėra kito tokio kaip tu, maksimaliai naudokis savo patirtimi ir visu tuo, ko išmokai. Jei kas nors imtų tave mėgdžioti, jis atrodytų juokingai ir būtų netikusi tavo kopija."

Patiko man šie žodžiai smile.gif Jie iš "Įsimylėk save" smile.gif
Atsakyti