Įkraunama...
Įkraunama...

Mes esam pozityvistės !

QUOTE(winona @ 2008 10 18, 23:14)
labai labai prašom wub.gif gera knyga,tik va trbt su radimu jos sunkiau,aš ir tai paskutinę prigriebiau rolleyes.gif

kadangi jau lekiu nuo pc,linkiu kuo saldžiausių,minkščiausių sapnų.radau labai gerą foto thumbup.gif
user posted image
va kad mes taip užmigtume svajodamos apie tai ko norim wub.gif  wub.gif

Ir tau saldziu,sviesiu bei maloniu sapnu.Pries uzmigdama pasvajok apie tai ko troksti,sako naudingiausias metas vizualijoms. angel.gif
Atsakyti
[quote=*Rykliukė*,2008 10 18, 11:02]
Labas rytas biggrin.gif ,

Va! Reikes ir man taip pabandyti. Aciu uz pasidalinima patirtim 4u.gif
Kai žmonės stengiasi tai visada pavyksta, labai malonu matyti teigiamus pasikeitimus ne tik savame, bet ir kitų gyvenimuose. Ilgai gyvenau, širdyje nešiodama aibę nuoskaudų, kai visiems sugebėjau atleisti, nemoku apsakyti kaip gera pasidarė. Supratau kiek daug iššvaisčiau laiko ir energijos besiknaisiodama tose šiukšlėse, bet dabar labai džiaugiuosi viso to balasto atsikračiusi.Vakare mintimis aplankau visus man brangius žmones, kiekvieną apkabinu, paglostau, pasakau, kad myliu. Aukščiausiąjam (kam tai nepriimtina galima sakyti visatai )padėkoju už laimingai pragyventą dieną, sutiktus žmones, nudirbtus darbus, už daiktus, kuriais naudojausi, už maistą, kuriuo sotinau savo kūną, už gėrimus, kuriais malšinau troškulį... dėkoti galima už daug, daug ką. Tada tariu sau, kad labai save myliu, miegosiu giliai ir saldžiai, rytoj pabusiu žvali, energinga, pailsėjusi ir nugrimstu į sapnų karaliją.Kadangi jau vėlokas metas.Labanakt!
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 10 18, 22:01)
žinok vis skaitau ir galvoju,va šitą pozityvistėm,va šitą nurašyt biggrin.gif gaila nepasižymėjau...et einu,paieškosiu ko nors special for today biggrin.gif
Stanislavas Lekas:"Jeigu žmogus yra miręs,tai dar nereiškia,kad jis iš tikrųjų gyveno".Taigi,kiek yra pasaulių?begalybė.o mes net nepažįstame savojo-to,kurį susikūrėme,kuriame gyvename?nepažįstame net to,kas nuo mūsų neturi jokių paslapčių,jei tik norėtume į jį pažvelgti.kiek pasaulių buvo sukurta?po vieną kiekvienama iš mūsų?ar normalu,kad mes nepastebime tų gerų savybių,kurias mum priskiria?mums netgi neatrodo,kad kalbama apie mus.Mes pirmieji atsisakome suvokti tai,kas yra mūsų.taigi pabandyk pastebėti,tai ką sukūrei.visa tai suvokti ir pažinti svarbu pirmiausia dėl to,kad būtent tai pats sau pasirinkai,bet svarbiausia,kad pasirinkai todėl,jog gali visa tai pakeisti.tai yra tavo pasaulis.kartais pakanka vieno žvilgsnio,kad parodytume kam nors,jog pakeitėme apie jį savo nuomonę,ir viskas pasikeičia wub.gif

jei būtum Dievas,ar išpildytum svajones to,kuris sako,kad kažko nori,bet nesistengia kad tai pasiektų?

Va va, as irgi daug kartu pasiemiau ir varciau ta knygele, norejau cia ka nors nurasyti, bet jausmas buvo toks, kad tiesiog paimk ir rasyk viska is eiles. Man ji nereali, nepaprasta. Kiekvienas sakinys vertingas. Pozityvumas tiesiog tryksta. Ir bent man ji duodavo ramybe, mastydavau su vidine sypsena, malonus jausmas ax.gif Skaitau dabar antra karta, labai gera, bet pirmasis buvo nepakartojamas smile.gif Bet betkokiu atveju man ji bus naudinga, kad ir 20-ta karta skaitysiu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, bendraujate neįtikėtinai sparčiai, neįmanoma spėti visko perskaityti. karsta.gif

Šaunu, kad gretose atsiranda vis daugiau pozityviai nusiteikusių žmogeliukų. wub.gif

Nors buvau trumpam ir dingusi iš horizonto, pasirodau vėl flirt.gif . Šiuo metu skaitau knygą Kurt Tepperwein „Susikurkite TOBULĄ gyvenimą“. Galiu pasakyti toms, kurios dar neskaitė - paskaityti verta. Mane, kaip idealistę, patraukė tas pavadinimo žodis TOBULĄ. Taigi, knyga verta dėmesio, aš ja nenusivyliau. Galbūt vėliau įtrauksiu geresnių citatų.

Žinoma, knygą perskaityti neužtenka. Pradėjau daryti tai, kas rašoma toje knygoje - pirmiausia, kontroliuoti pyktį. Kai pradėjau kreiptį į tai dėmesį, pastebėjau, kad pas mane to pykčio yra LABAI daug, į dieną supykstu ne vieną ir ne du kartus. Taigi pradėjau neigiamas mintis keisti teigiamomis. Kol kas dar sekasi neypatingai gerai, nes nevisada pastebiu savo pyktį ir negaliu jo sąmoningai suvaldyti - pvz., supykau šiandien ryte, tačiau kai pastebėjau, kad pykstu, buvo šiek tiek per vėlu. Na, kaip sakoma, gyveni ir mokaisi.

Ką dar galėčiau pridurti? Nežinau. Stengiuosi žvelgti į gyvenimą pozityviai net kai oras už lango prastas. Nors pastaruoju metu buvo gyvenime ir siaubingai liūdnų momentų - depresijos požymių - nusprendžiau, kad antidepresantų man nereikia. Aš ir pati galiu valdyti savo gyvenimą ir savo nuotaikas. Žinoma, negaliu to pasiekti per vieną dieną, reikia ilgai mokytis.

Tiek apie mane kolkas. Mergaitės, džiaukimės gyvenimu. Na tai kas, jei kas nors nepasisekė - tai laikina. Po kelerių metų tai jau bus jums nebesvarbu. Tai kam švaistyti savo energiją galvojant apie neigiamus dalykus? Negalvokite apie praeitį, stenkitės susitelkti ties dabartimi. Juk praeitis - laikas, ateitis - laikas, o dabartis - amžinybė.
Atsakyti
Sveikos mergytes,visada malonu cia uzsukti.Pasikraunu geros nuotaikos ir pozityviu minciu. 4u.gif
Deja ne visada viskas buna idealiai,pvz siandien ir as supykau,na kartais tiesiog nesugebu kontroliuoti.Bet pykdama visada jauciuosi blogai,priekaistauju,na bet ne visada sustoti eina blush2.gif

Ką dar galėčiau pridurti? Nežinau. Stengiuosi žvelgti į gyvenimą pozityviai net kai oras už lango prastas. Nors pastaruoju metu buvo gyvenime ir siaubingai liūdnų momentų - depresijos požymių - nusprendžiau, kad antidepresantų man nereikia. Aš ir pati galiu valdyti savo gyvenimą ir savo nuotaikas. Žinoma, negaliu to pasiekti per vieną dieną, reikia ilgai mokytis.

Visiskai tau pritariu.Teisingai nusprendei.Pamatysi,tau tikrai pasiseks.As taip pat esu turejusi depresija.Teko gerti vaistus.Taciau po ju veikimo pasijausdavau dar blogiau,nes tiesiog is karto zaibiskai nukrisdavo nuotaika,na tiesiog nepaaiskinamai blogas jausmas.Ir po kiek laiko,kaip ir tu nusprendziau,kad galiu puikiausiai ir pati su susitvarkyti su tuo.Ir man pavyko.Linkiu ir tau to paties.Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sa r: 19 spalio 2008 - 12:20
Sveikutės visos wub.gif
nors pastaruoju metu trūksta laiko padiskutuoti čia su Jumis, bet bent jau viską perskaityti būtinai perskaitau, nes taip gera čia wub.gif žodžiu, aš su Jumis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(winona @ 2008 10 18, 20:33)
gal reikia tokios temukės?kur pozityvistės kalbėtų tikrai pozityviai?anyway,gal tai tiesiog jau tikrai mano paranoja ant tų žodžių..... g.gif  biggrin.gif

mintis manau nebloga blush2.gif aš pritarčiau smile.gif ..... bet kam reikia naujos temukės? ax.gif lai ši būna tokia, KUR POZITYVISTĖS KALBA TIK POZITYVIAI smile.gif aišku, kaip ir buvo minėta esam žmonės ir patiriam visokių jausmų, ir tai yra normalu smile.gif bet temukių su neigiamom mintim manau jau ir taip sočiai smile.gif čia iš tiesų būtų galima akcentuoti tik gerus dalykus, ir žinoma tų dalykų, kurie mums tradiciškai atrodytų neigiami, teigiamas puses smile.gif ty apie bet kurį ištikusį mus dalyką gal čia reikėtų rašyti tik teigiamus pastebėjimus, ką iš to galima išspausti gero, kaip į tą kažką neigiamo galima pažvelgti iš pozityvios pusės ir pan smile.gif

gražaus visoms likusio savaitgalio smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 19, 13:18)
Visiskai tau pritariu.Teisingai nusprendei.Pamatysi,tau tikrai pasiseks.As taip pat esu turejusi depresija.Teko gerti vaistus.Taciau po ju veikimo pasijausdavau dar blogiau,nes tiesiog is karto zaibiskai nukrisdavo nuotaika,na tiesiog nepaaiskinamai blogas jausmas.Ir po kiek laiko,kaip ir tu nusprendziau,kad galiu puikiausiai ir pati su susitvarkyti su tuo.Ir man pavyko.Linkiu ir tau to paties.Sekmes mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
[quote=daiwulencija,2008 10 19, 14:49]
mintis manau nebloga blush2.gif aš pritarčiau smile.gif ..... bet kam reikia naujos temukės? ax.gif lai ši būna tokia, KUR POZITYVISTĖS KALBA TIK POZITYVIAI smile.gif aišku, kaip ir buvo minėta esam žmonės ir patiriam visokių jausmų, ir tai yra normalu smile.gif bet temukių su neigiamom mintim manau jau ir taip sočiai smile.gif čia iš tiesų būtų galima akcentuoti tik gerus dalykus, ir žinoma tų dalykų, kurie mums tradiciškai atrodytų neigiami, teigiamas puses smile.gif ty apie bet kurį ištikusį mus dalyką gal čia reikėtų rašyti tik teigiamus pastebėjimus, ką iš to galima išspausti gero, kaip į tą kažką neigiamo galima pažvelgti iš pozityvios pusės ir pan smile.gif

Na merginos nenoreciau su tuo sutikti.Mes visos ir dabar labai stengiames pasikeisti ir savo gyvenima pakeisti bei visa mastyma.Tai is tiesu nera lengva.O jeigu kuriai nors is musu pritruksta jegu ar nusiviliame kuo nors.Tai kur tada tuomet prasyti pagalbos jei ne cia 4u.gif Juk mes viena kitai labiausiai galime padeti atsitiesti su savo pozityviom ziniom,mintimis ir gerumu.Na atsiprasau labai jusu jei galvoju klaidingai blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 19, 14:00)
Na merginos nenoreciau su tuo  sutikti.Mes visos ir dabar labai stengiames pasikeisti ir savo gyvenima pakeisti bei visa mastyma.Tai is tiesu nera lengva.O jeigu kuriai nors is musu pritruksta jegu ar nusiviliame kuo nors.Tai kur tada tuomet prasyti pagalbos jei ne cia 4u.gif Juk mes viena kitai labiausiai galime padeti atsitiesti su savo pozityviom ziniom,mintimis ir gerumu.Na atsiprasau labai jusu jei galvoju klaidingai blush2.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif

Merginos, klausimas turbūt NE į temą; tačiau paklausiu:
Ką žadat veikti ilgais žiemos-rudens vakarais? Šis klausimas iš dalies susijęs su pozityvu, nes neturėjimas ką veikti mane tiesiog varo iš proto... doh.gif norėtųsi gal išmokti ko nors naujo, be to, tada ir į save kitaip pažiūrėčiau, nes dabar esu tik.. pilka pelytė, kuri prisibijo naujovių doh.gif galvojau apie šokius, tačiau nebent mokyčiausi šokti namų sąlygomis, kas, manau, kiek keblu..
ačiū, kas nepatingės atsakyt.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktusė: 19 spalio 2008 - 13:05
Sveikutes 4u.gif

Na ka gi, ziuriu, istorija kartojas ax.gif Pamenu pirmas pozityvizmo temas, kur lygiai tokia pat diskusija del pozityvizmo buvo iskilus, kad reiktu turet tema, kur is tikruju tik teigiamai diskutuojama butu, tam netgi buvo atidarytos 2 temukes - vien pozityvi ir tokia pozityvaus skundimosi tema, kur buvo kvieciama pasiskust, bet tuo paciu stengtis ir geras puses izvelgt, ir kad kitos galetu paremt toje temoje. Mintis buvo grazi, taciau realybej nepasiteisino... Mat visos esam zmones su ivairiom mintim, ir negalim taip grieztai nubrezt ribos tarp savo minciu, ir tai, kad aplanko visokiu minciu minteliu, yra labai naturalu. Man kartais atrodo, kad begimas kaip cia pasakius, nuo ne tokiu neidealiu gal minciu yra juokingas, nes savo tokia reakcija mes tik stiprinam jas. Juk tai, kad mes jauciam ir nusivylima, ir liudesi, tai dar visai nereiskia, kad mes nesam tikros pozityvistes! Svarbu, kokios mintys vyrauja mirksiukas.gif Stengiuos visada sau pasakyt, kai uzplaukia debeseliai, kad tai tik tokie debeseliai, tik mintys, kad jie uzdengia mano pozityvumo saule, tai nereiskia, kad as manau, kad jos isvis nebera. kaip tik jie man tik padeda ivertinti mano pozityvuma ir dziaugtis juo labiau. O tie debesys tai juk greit nuplaukia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele: 19 spalio 2008 - 13:34
QUOTE(Kaktusė @ 2008 10 19, 15:01)
drinks_cheers.gif

Merginos, klausimas turbūt NE į temą; tačiau paklausiu:
Ką žadat veikti ilgais žiemos-rudens vakarais? Šis klausimas iš dalies susijęs su pozityvu, nes neturėjimas ką veikti mane tiesiog varo iš proto...  doh.gif norėtųsi gal išmokti ko nors naujo, be to, tada ir į save kitaip pažiūrėčiau, nes dabar esu tik.. pilka pelytė, kuri prisibijo naujovių  doh.gif galvojau apie šokius, tačiau nebent mokyčiausi šokti namų sąlygomis, kas, manau, kiek keblu..
ačiū, kas nepatingės atsakyt.. smile.gif

Net nezinau,turiu siek tiek planu,nes ir as pagallvojau,kad ateis labai ilgi vakarai ir,kad reikes kazkuo uzsiimti.Nusprendziau patobulinti anglu kalba,dar truputi reikia mokintis ir siaip,nes ruosiuosi egzaminui.Be abejo dar labai daug knygu neperskaityta pozityvo tema,dar skaityt oi skaityt reikia.Parsisiunciau keleta klipuku su jogos pratimais,pabandysiu vakarais joga uzsiimineti,kad nesustingtu kunas per ziema.Tiesa dar pora kartu per savaite einu sportuoti vakare.Tai vat,na nieko ypatingo ir neparasiau,noreciau ir as kazkuo uzsiimti nauju,gal but net is to kazka uzsidirbti,bet niekaip nesugalvoju.
Noreciau dar jusu visu paklausti is kur butu galima parsisiusti knygu anglu kalba,nes tokiu budu galeciau praplesti kalbos zinias. 4u.gif
Pritariu liepsnelei drinks_cheers.gif Kam begti nuo neidealiu minciu.Su jomis kovoti reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sa r: 19 spalio 2008 - 13:34
QUOTE(Sa r @ 2008 10 19, 12:28)
Noreciau dar jusu visu paklausti is kur butu galima parsisiusti knygu anglu kalba,nes tokiu budu galeciau praplesti kalbos zinias. 4u.gif

o kokios knygos domina 4u.gif ? jei turi utorrents programa, l.daug visko galima prisisiust 4u.gif Jei domina irasai, galeciau permesti L Hay knygos "Heal you life" audio irasus anglu k. (turbut skype geriausiai butu, nes daug ju)
Atsakyti