QUOTE(Sufi @ 2008 10 18, 19:15)
Taigi, visiems rekomenduoju nebijoti pasikeitimų ir daryti viską, kad gyvenimas taptų malonus: šalinti nemalonius žmones, keisti nemalonų darbą į malonų, galima sau malonumą suteikti ir nusiperkant mėgstamiausių skanėstų ar paskirti laiko savo mylimam hobiui, pasakyti ne nemaloniai veiklai, pabūti egoistėmis ir rinktis tai, ko norim, o ne ko kiti nori iš mūsų ir t.t.
būtent,gyvename sau ir dėl savęs,žinoma,kitų žmonių interesai ir turi rūpėti,bet ką duosi kitam žmogui,jeigi pats(viduj)nieko neturi?reikia save lepinti,mylėti,tada ir meilė kitiem bus tikresnė
aš kiek pasimetus...seniai audžiu mintį neužeiti į SM trbt yra keli variantai
1)čia praleidžiu gan nemažai savo laiko,o šiuo metu tikrai yra svarbesnių dalykų,kaip kad ir mokymasis.be to tiesiog nenoriu,kad tiek daug laiko praeitų prie pc
2)SM yra kelios pagrindinės mano temukės-ši ir vienišių.Gal jei vizualinu ir tikiu,kad sutiksiu tą nuostabųjį man nederėtų ten eiti?nes ten aš taip ir skaitau kitų neigiamas nuomones tam tikru atžvilgiu,dvejonės merginų,kad nesutiksim mes čia nieko,taip ir liksim,na žodž ten yra to negatyvo bet aš prisirišus prie jų kiek tai įmanoma virtualiai džiaugiuos,kai kuri randa savo sielos draugą,įdomu sužinot kaip kam sekas
3)pasidariau kiek "atsargi" žodžių,minčių atžvilgiu,nesakau,kad paranoja,bet baidaus negatyvių žodžių šaltinių.Tv- tik keli mano serialai mėgstami,kurie dovanoja man gerą nuotaiką,mintį,kad viskas labai nuostabu radijo stotis mano klausoma jau nuo seniai ta,kur mažiausiai tauškia ir kur vedėjas labai smagiai užsikvatoja karts nuo karto
aš tiesiog pagalvojau,kaip būtų nuostabu,kad mes stengtumėmės savo mintis reikšti kuo pozityviau neužsimint apie skaudulius(jie gėrio neatneš),perfrazuot sakinius teigiamesne linkme,pastebėti pliusus.....gal reikia tokios temukės?kur pozityvistės kalbėtų tikrai pozityviai?anyway,gal tai tiesiog jau tikrai mano paranoja ant tų žodžių.....
labai miela,rami dainikė http://www.youtube.c...h?v=tFxE95Ye4TQ