Įkraunama...
Įkraunama...

Mes esam pozityvistės !

QUOTE(*Rykliukė* @ 2008 10 17, 10:38)
O tavo dukryte- ji niekada nebus tokia arogantiska, o kaip tik bus jautrios sielos, atjaucianti ir gera mergyte. O tokiu zmoniu zemei reikia... Nes dvasios luosiu zemej tikrai daug, o tai baisiau nei fizine negalia...

Labai gerai pasakyta thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sa r: 17 spalio 2008 - 11:26
Sveikos....mergaites 4u.gif Skaitinejausi jusu temas...pas jus cia labai gera....gerai nuteikia jusu mintys...ir labai malonu, kad viena kitai padedat, patariat.... smile.gif Sitais dalykais as ir labai domiuosi ax.gif ...bet su kuom nors nesu apie tai diskutavusi....kazkaip man atrodo, kad busiu nesuprasta blush2.gif ....lbai noreciau, kad priimtumet ir mane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumag @ 2008 10 17, 13:29)
Sveikos....mergaites 4u.gif Skaitinejausi jusu temas...pas jus cia labai gera....gerai nuteikia jusu mintys...ir labai malonu, kad viena kitai padedat, patariat.... smile.gif Sitais dalykais as  ir labai domiuosi ax.gif ...bet su kuom nors nesu apie tai diskutavusi....kazkaip man atrodo, kad busiu nesuprasta blush2.gif ....lbai noreciau, kad priimtumet ir mane 4u.gif

Prasom drasiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rykliukė* @ 2008 10 17, 09:38)
Labas rytas,
trude, stiprybes tau dideles susidurus su tokiais zmonemis... Tarp zmoniu taip pat veikis dziungliu istatymas, ir tik susidure su panasiu likimu supranta, kad buvo neteisus. Is mano gyvenimo ( na is mano pazystamy greiciau rolleyes.gif ) du pavydziai:
1. Senele labai smerke savo dukterecia, kad si prasidejo su vedusiu vyru. Nesvarbu, kad jis ja suviliojo, kad jis jai apsuko galva ir plaliko, bet ji gi su zenotzmogiu prasidejo! Paleistuve! Na ir ka- uzaugo jos anuke, ir lygiai toks pat likimas istiko ja. Ji to nezino, isivaizduoja, kokia yra teisuole, o teko kenteti jos anukei. Kartais taip norisi jai issakyti, ant kiek ji neteisi, kokioms kancioms pasmerke savo anuke, taciau... tai ju seimos reikala, neturiu teises i tai kistis... verysad.gif
2. Vienas vyriskis labai nusiteikes rasistiskai. Jam juodaodziai tai bezdiones antra karta nuo palmiu- be morales, be supratimu, be jokios inteligencijos, arogantiski kiaules ir t.t. Baisesniu epitetu nedrasysiu. Na ir ka- ogi jo sesuo istekejo uz juodaodzio ir jis dabar turi sunena juodaodi! Ir turi dabar sedet keliukus suglaudes ir ausis, kad neizeistu sesers ir neisgirstu visokiu epitetu savo atzvilgiu hihihi.gif
Kaip gyvenimas viska sudelioja i vietas... Visada lengviau teisti, smerkti, nurasyti i siuksles suklydusius zmones, zmones su negalia, kitokius zmones, nes jie gi ne "tokie kaip turi buti". Bet likimas tokiems ziuretojams is auksciau aplauzo ragus... Tik ne visada tai suzinome mirksiukas.gif
O tavo dukryte- ji niekada nebus tokia arogantiska, o kaip tik bus jautrios sielos, atjaucianti ir gera mergyte. O tokiu zmoniu zemei reikia... Nes dvasios luosiu zemej tikrai daug, o tai baisiau nei fizine negalia...

Ačiū Rykliuke wub.gif po tavo žodžių taip gera, taip lengva wub.gif

Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 10 17, 13:52)
Ačiū Rykliuke wub.gif po tavo žodžių taip gera, taip lengva wub.gif

friends.gif
Atsakyti
labux, mergytes...o as snd visus knygynus perejau beieskodama tos knygutes"Isimylek save" , neturi, nezino at atves kada nors dar..aciu uz grazias melodijas
Atsakyti
QUOTE(Jumag @ 2008 10 17, 13:29)
Sveikos....mergaites 4u.gif Skaitinejausi jusu temas...pas jus cia labai gera....gerai nuteikia jusu mintys...ir labai malonu, kad viena kitai padedat, patariat.... smile.gif Sitais dalykais as  ir labai domiuosi ax.gif ...bet su kuom nors nesu apie tai diskutavusi....kazkaip man atrodo, kad busiu nesuprasta blush2.gif ....lbai noreciau, kad priimtumet ir mane 4u.gif

Prašom, prašom user posted image
Atsakyti
[quote=Brainwave,2008 10 15, 22:12]
man atleisti yra sunkioji dalis.. blush2.gif mokausi mokausi mokausi... Vieno zmogaus pakesti negalejau, o jau kad atleisti jam - kazkas is fantastikos srities buvo. Velgi, likimas savo padare. doh.gif .. Turiu pasirinkima - arba atleidziu ir islaisvinu save, arba murkdausi su savo neapykanta toliau ir nematau geresnio gyvenimo. ax.gif
Neįsižeisk, nenoriu mokyti, bet jei pravers mano patirtis mielai pasidalinsiu.Kai įskaudina žmogus supranti, kad jo nepakeisi, bet gali keistis pati, tad skaudžius prisiminimus stngiuosi palikti prisiminimams ir neteikti tam daug reikšmės.T.y laikytis atokiau nuo minčių sukeliančių problemas ir skausmą.
Pirmiausia dažnai kartojau sau, kad AŠ NORIU PASIKEISTI .Po to tokią mantrą; Nuo šiol aš objektyviai ir ramiai vertinu visus mąstymo stereotipus ir noriu keistis.Aš galiu išmokti ir tai darau su džiaugsmu.Mintys man neturi galios, aš renkuosi laisvę. Tik aš sukuriu mintį, tad savo pasauliui esu valdžia ir galia.Mano pasaulis-nuostabus.
Žmogui, kuriam norėjau atleisti mintimis kartodavau:,, Aš atleidžiu tau, kad nesi tokia, kokią norėčiau matyti.Aš atleidžiu tau ir išlaisvinu tave. Šis atleidimas- išlaisvina mane."
Viską reikia sakyti esamuoju laiku, pvz:atleidžiu, o ne atleisiu. Nes sakant būsimuoju laiku viskas nusikelia nžn kada, o norisi rezultato dabar.
Man pavyko po 2mėn atkaklaus darbo su savim, šiandien esu rami-džiaugiuosi, rezultatais. Beja tai citatos iš L.Hay knygos,,Mylėdamas save tu būsi laimingas" man jos labai padėjo.
Visoms linkiu nenuleisti rankų, esat šaunuolės, šilta ir jauku šiuose namučiuose. Džiaugiuosi jus suradusi.Ačiū visoms!user posted image
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 10 17, 09:00)
Ačiū už supratimąwub.gif
Labai stengiausi iki šiol būt stipri, nepriimti visko taip asmeniškai, bet labai sunku. O su tais žmonėmis tenka susitikti kiekvieną savaitę ir man tai kiekvieną kartą nelengva. Vengti jų negaliu, nes tai yra mano darbas. Ir tarp jų yra vaikinukas su negalia. Kaskart tenka valdyti pagiežą, pyktį ir visokias patyčias jo atžvilgiu. Stengiuosi likti profesionali ir neišsiduoti, kad auginu panašų žmogutį, bet vakar buvo perdaug, išgirdau tiek blink.gif Jie gyvena „ idialiame “ pasaulyje ir tokius žmonės išmestų kaip šiukšles, izoliuotų verysad.gif tai vakar mano motinos širdis neatlaikė verysad.gif
Atsiprašau kad taip pesimistiškai, tokioje temoje blush2.gif

Bet pabaigsiu pozityviai. Šiandien kiek geriau, nes vakar gaug verkiau. Su ašarom išėjo daug negerumų, dabar jaučiuosi švaresnė. O toks patyrimas - grūdina rolleyes.gif Toks mano kelias ir turiu jį eiti iškelta galvą smile.gif 

Visoms geros dienos 4u.gif

Trude, suprantu, kaip tai sunku ir skaudu, bet kas mūsų nepalaužia - tas sustiprina, o vaikas mamai ir yra tas varikliukas, kuris neleidžia palūžti ir verčia judėti pirmyn. Gerų žmonių pasaulyje yra žymiai daugiau, negu blogų, linkiu sutikti savo gyvenime kuo daugiau gerųjų.user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 17 spalio 2008 - 15:11
QUOTE(*Rykliukė* @ 2008 10 17, 09:38)

drinks_cheers.gif Tikrai labai puikiai pasakyta ir pastebėjau gyvenime tą patį.
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2008 10 17, 16:10)
Trude, suprantu, kaip tai sunku ir skaudu, bet kas mūsų nepalaužia - tas sustiprina, o vaikas mamai ir yra tas varikliukas, kuris neleidžia palūžti ir verčia judėti pirmyn. Gerų žmonių pasaulyje yra žymiai daugiau, negu blogų, linkiu sutikti savo gyvenime kuo daugiau gerųjų.user posted image

ačiū aciuks.gif

As labai norėčiau išsisaugoti pas save visus tuos filmukus, kad kai prireiks nereikėtų ilgai ieškoti, tačiau kai nukopijuoju adresą į wordą, man nebeatidaro g.gif Gal galima kitaisp išsaugoti, nes parsisiųsti kaip suprantu ne visus galima ax.gif
Atsakyti
GYVENIMAS YRA NUOSTABUS!! wub.gif

Labai norėjau kažkam tai pasakyti, pagalvojau, kad čia tam tinkama tema biggrin.gif

Aš radau būdą, kaip sau priminti dalykus. Nusipirkau limpančių lapukų ir klijuoju vietose, į kurias dažnai žiūriu. Ant jų rašau įvairius trumpus sakinukus, kuriais privalau tikėti ir jie turi tapti natūraliais įsitikinimais, pvz TU ESI SAUGI. Tada sau keletą kartų pakartoju AŠ ESU SAUGI. Čia šitas man pats svarbiausias, nes dėl praeities esu labai baili ir vis jaučiuosi nesaugi, nepasitikiu žmonėm ir t.t.
Atsakyti