QUOTE(Sūrelis @ 2008 09 28, 10:20)
Taip, rusu kalba, Bet lyg Kurpatovas ir Lietuvoje jau atsirado? Man atrodo maciau ir lietuviu kalba kazkur, tik nesu tikra.
Papildyta:
QUOTE(vyssnia @ 2008 09 28, 10:43)
Sveikute
Šiandien laaabai daug tokio pobūdžio literatūros yra, bet mano nuomone esmė visur ta pati, tik žinoma tai pateikiama skirtingai, mūsų pagrindiniai autoriai Joseph Murphy, Louise Hay man asmeniškai A. Svijašas labai patiko. o dėl tikėjimo tai jokių abejonių nebelieka, kai pats pajauti savo kailiu tai, kad gali valdyt viską savo gyvenime ir turėt viską ko nori
Turiu geriausia drauge, ji labai skaito daug Louise Hay, Svijasa, dar Pravdina... Ji mokykloje buvo pilka pelyte...bet paeme ir pasikeite, dabar visiem ji atrodo tokia neiprastai grazi, svyti visa...JI man sake , kad labai dirbo su savim, ir iki siol tai visada kartoja. Parode man ta '' Sekret" filma ir vis pataria ka nors paskaityti...
Skaiciau Pravdina, jeigu zinote?.. Esme ten teisinga, norima suteikti daugiau meiles sau...Viskas yra teisinga, as nepriestarauju...Bet labiau tikiu, kai man yra labiau moksliskai irodyta, kodel yra taip o ne kitaip..
Vien geros nuotaikos buvimas nevisada duoda tai ko reikia...reikia zinoti priezasti...kodel pas mane tokia nuotaika...
Nors kiekvinam savo..
Ir ta drauge mano dabar i tokia situacija papuole...vyras su vaiku paliko viena...kvepia skirybom...Ji vien gyveno is tos literaturos...gal dare kazka negerai...
Dabar pas ja ziauri situacija....bet ji vengia pokalbio su juo....problemos nesprendzia ir vis tikina save kad viskas gerai...Mano manymu truksta siek tiek realybes suvokimo...