Įkraunama...
Įkraunama...

Mes esam pozityvistės !

QUOTE(Kita Mergaitė @ 2008 09 26, 21:26)
as noriu buti mylima ir myleti ta pati zmogu.
noriu sokti
noriu tapyti
noriu skaityti kada panorejusi
noriu klausytis muzikos nuolat
noriu pamirsti kad pinigai egzistuoja
noriu kad manimi pasirupintu
noriu buti laisva
noriu buti kurybinga
noriu tik kuryba ir uzsiimti
moriu myleti
noriu sokti
sokti
sokti
sokti
sokti
scenoje. teatro scenoje.

as siulyciau naudoti esamaji laika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2008 09 27, 12:11)
as siulyciau naudoti esamaji laika  smile.gif

drinks_cheers.gif

o man reiktu susikurt kažką panašaus į:

Aš puikiai planuoju savo laiką ir su didžiausiu malonumu atlieku viską, ką esu suplanavus.

bo tai žiūriu, kad nebežinau kur bepult blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

sukurti pozityvisciu kluba - gera ideja thumbup.gif
Pastebejau kalbate apie senu daiktu ismetima is ivairiu kampeliu (fen-shuj) bei apie afirmaciju kartojima. Kokia literatura skaitote? Skirtingi autoriai raso skirtingus receptus pasiekti laimes busena.. ax.gif
As kaip tik skaitau viena knyga rusiska "laimingas pagal savo nora" Kurpatovo, jis psihoterapeutas ir jam tikiu labiau..Nes jis is medicinines puses daug ka paaiskina...kode pas zmogu blogos mintys atsiranda daznai..Ir kaip su tuo kovoti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinginele koshka: 28 rugsėjo 2008 - 08:39
QUOTE(Tinginele koshka @ 2008 09 28, 09:38)
Sveikos merginos,

Pastebejau kalbate apie senu daiktu ismetima is ivairiu kampeliu (fen-shuj) bei apie afirmaciju kartojima. Kokia literatura skaitote? Skirtingi autoriai raso skirtingus receptus pasiekti laimes busena.. ax.gif
As kaip tik skaitau viena knyga rusiska "laimingas pagal savo nora" Kurpatovo, jis psihoterapeutas ir jam tikiu labiau..Nes jis is medicinines puses daug ka paaiskina...kode pas zmogu blogos mintys atsiranda daznai..Ir kaip su tuo kovoti. smile.gif

o ta knyga rusu kalba?
Atsakyti
QUOTE(Tinginele koshka @ 2008 09 28, 09:38)
Sveikos merginos,

Sveikute mirksiukas.gif

Šiandien laaabai daug tokio pobūdžio literatūros yra, bet mano nuomone esmė visur ta pati, tik žinoma tai pateikiama skirtingai, mūsų pagrindiniai autoriai Joseph Murphy, Louise Hay man asmeniškai A. Svijašas labai patiko. o dėl tikėjimo tai jokių abejonių nebelieka, kai pats pajauti savo kailiu tai, kad gali valdyt viską savo gyvenime ir turėt viską ko nori wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sūrelis @ 2008 09 28, 10:20)
o ta knyga rusu kalba?

Taip, rusu kalba, Bet lyg Kurpatovas ir Lietuvoje jau atsirado? Man atrodo maciau ir lietuviu kalba kazkur, tik nesu tikra. g.gif
Papildyta:
QUOTE(vyssnia @ 2008 09 28, 10:43)
Sveikute  mirksiukas.gif

Šiandien laaabai daug tokio pobūdžio literatūros yra, bet mano nuomone esmė visur ta pati, tik žinoma tai pateikiama skirtingai, mūsų pagrindiniai autoriai Joseph Murphy, Louise Hay man asmeniškai A. Svijašas labai patiko. o dėl tikėjimo tai jokių abejonių nebelieka, kai pats pajauti savo kailiu tai, kad gali valdyt viską savo gyvenime ir turėt viską ko nori  wub.gif

Turiu geriausia drauge, ji labai skaito daug Louise Hay, Svijasa, dar Pravdina... Ji mokykloje buvo pilka pelyte...bet paeme ir pasikeite, dabar visiem ji atrodo tokia neiprastai grazi, svyti visa...JI man sake , kad labai dirbo su savim, ir iki siol tai visada kartoja. Parode man ta '' Sekret" filma ir vis pataria ka nors paskaityti...
Skaiciau Pravdina, jeigu zinote?.. Esme ten teisinga, norima suteikti daugiau meiles sau...Viskas yra teisinga, as nepriestarauju...Bet labiau tikiu, kai man yra labiau moksliskai irodyta, kodel yra taip o ne kitaip..
Vien geros nuotaikos buvimas nevisada duoda tai ko reikia...reikia zinoti priezasti...kodel pas mane tokia nuotaika...
Nors kiekvinam savo..
Ir ta drauge mano dabar i tokia situacija papuole...vyras su vaiku paliko viena...kvepia skirybom...Ji vien gyveno is tos literaturos...gal dare kazka negerai... g.gif
Dabar pas ja ziauri situacija....bet ji vengia pokalbio su juo....problemos nesprendzia ir vis tikina save kad viskas gerai...Mano manymu truksta siek tiek realybes suvokimo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinginele koshka @ 2008 09 28, 11:29)

Papildyta:
Turiu geriausia drauge, ji labai skaito daug Louise Hay, Svijasa, dar Pravdina... Ji mokykloje buvo pilka pelyte...bet paeme ir pasikeite, dabar visiem ji atrodo tokia neiprastai grazi, svyti visa...JI man sake , kad labai dirbo su savim, ir iki  siol tai visada kartoja. Parode man ta '' Sekret" filma ir vis pataria ka nors paskaityti...
Skaiciau Pravdina, jeigu zinote?.. Esme ten teisinga, norima suteikti daugiau meiles sau...Viskas yra teisinga, as nepriestarauju...Bet labiau tikiu, kai man yra labiau moksliskai irodyta, kodel yra taip o ne kitaip..
Vien geros nuotaikos buvimas nevisada duoda tai ko reikia...reikia zinoti priezasti...kodel pas mane tokia nuotaika...
Nors kiekvinam savo..
Ir ta drauge mano dabar i tokia situacija papuole...vyras su vaiku paliko viena...kvepia skirybom...Ji vien gyveno is tos literaturos...gal dare kazka negerai... g.gif
Dabar pas ja ziauri situacija....bet ji vengia pokalbio su juo....problemos nesprendzia ir vis tikina save kad viskas gerai...Mano manymu truksta siek tiek realybes suvokimo... verysad.gif

Moksliškai apie visa tai kalbama filme "What the bleep do we know",
na nežinau dėl tavo draugės, ka ji mąsto, gal per daug dėmesio skyrė tam savo dvasiniam tobulėjimui ir nevertino tai ką turi šalia, o gal net smerkė dėl kažko, o tai ką mes smerkiam dažniausiai iš mūsų atima arba pastato pačius į tokią situacią, na sunku ką nors komentuot.
Ta gera nuotaika ne tik tas išorinis visiems matomas dalykas, o tiesiog kai viduj pas tave visiška harmonija su savim, su aplinkiniu pasauliu, kai žinai, kad esi saugus ir viską kontroliuoji, gal tavo draugei tai visiškai neatrodo katastrofiška situacija, problemų būna visada, tik kiekvienas skirtingai jas priima, galima iš musės padaryt dramblį, o galimą ir gan sudėtingoj situacijoj įžiūrėt teigiamų dalykų, pastarasis variantas man priimtinesnis mirksiukas.gif

Atsakyti
sveikutes,nu as siandiena kazko nepozityvi blush2.gif Nezinau kas pasidare,bet dingsta mano pozityvumas,pagalvoju,ar as neabgaudineju saves vis kartodama,kad viskas yra gerai verysad.gif Gal sie teiginiai tik padeda nusiraminti trumpam ir save apgauti,bet situacija is esmes nesikeicia.Kaip neissipildo mano noras,taip neissipildo,vis kazkas is kazkur koja pakisa,kazkaip pradedu kad nelemta tam mano norui pildytis...ai nu nepykit,kad inesiau blogu minciu 4u.gif,bet kartais taip liudna,kad net nebezinai ka ir galvoti... verysad.gif
Atsakyti
As irgi turiu problema, kad niekaip negaliu atsiriboti nuo mane varginanciu minciu, sugebu atsiriboti labai trumpam, isstumiu slogias mintis ir mastymus, tuo metu buna gera ir ramu, bet neuzilgo vel viskas sugrizta. Blogiausia, kad nepadarau jokiu isvadu, nesuvokiu kas man geriausia, nesugebu priimti tvirto sprendimo ir visai pabaigt tuos dalykus, kurie mane vargina, tai taip ir kapstausi savo purvyne. Kartais issekina iki beprotybes...
Atsakyti
tai vat,kartais taip sunku suvokti kas tau yra geriausia,o gal kartais ir nebenori to suvokti,ir vis tikiesi tikiesi...Mano noras susijes su kitu zmogumi,galtokie norai paprasciausiai yra negalimi,juk cia jau zaidzia ne vieno asmens mintys,o dvieju,ir gal but jos ne visiskai sutampa.Gal issipildo tik tie norai,kurie priklauso nuo saves pacio,nezinau,esu pasimetus verysad.gif
Atsakyti
Na ir kas čia dabar mergaitės, juk mes tik mokomės kitaip mąstyt, analizuojam save, klystam taisomės ir taip tobulėjam, viskas čia normalu ir nereikia to sureikšmint. Viskas bus gerai mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O kas cia per filmas "Secret"? Apie ka tai?
Atsakyti