Įkraunama...
Įkraunama...

Mes esam pozityvistės !

QUOTE(Sufi @ 2008 10 16, 15:33)
Kad jau pradėjot dėti gamtinius video, tai ir aš įdėsiu mano pagamintą vandens tema 4u.gif

super thumbup.gif
Atsakyti
Noriu parsisiusti knyga Vadim Zeland Transfering.O siunciuosi is eBook Hood mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(liuteliute @ 2008 10 16, 15:12)
sveiki,  4u.gif

o knyga pdf formatu? jei taip, tai atsisiusk naujesne programa "Adobe reader 8".
nes buna taip, kada senesne programa, o atsinaujinsi, manau bus viskas ok.
parasyk ar pavyks.

sekmes mirksiukas.gif
tai is kokio tinklapio knygutes siunties, gal kokias psichologines ax.gif

taip,knyga yra pdf formatu.dekui tau labai uz atsakyma wub.gif ,dabar bandysiu atsisiusti ta programa.O ta knygute yra is ezoterikos,radau skaitinedama ezoterikiu skyreli
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 16, 15:39)
Noriu parsisiusti knyga Vadim Zeland Transfering.O siunciuosi is eBook

good.gif knyga, t.y. visos 5 knygos. visa rinkini audio variantu turiu, tai kartais pries miega vietoj pasakos lotuliukas.gif klausausi...
Atsakyti
Sveikutės thumbup.gif
koks gražus ruduo,lyja-jėga wub.gif
šiandien spėjau prasivaikščiot po parkelį,pabūti sulyta,tada perbėgti lauku su skėčiu,žodžiu,viskas labai nuostabu,nes mano gera nuotaika išliko net ir tokiu oru,matau savo pažangą thumbup.gif ruduo nuostabus ax.gif
user posted image

kaip tariau,taip padariau-nusipirkau tą knygą "Įsimylėk save".Sunkiai skaitos,nes atrodo ten viską apima labai plačiai bigsmile.gif ir sudėtingai,galvojau čia bus knygutė atsipūtimui,taip lengvai,ne mano stilium trbt rašo,bet labai nesukritikuosiu-nėra ji jau tokia bloga g.gif

o kaip jūsų nuotaikytės?paskutiniu metu čia tiek pozityvo su tom išsipildžiusiom svajonėm wub.gif
Atsakyti
Na vat,norejau parsisiusti,bet deja kazkodel nejo verysad.gif Atvercia tuscia puslapi ir vsio.Nesuprantu kodel g.gif Bet vis gi parsisiunciau vel Vyrai is marso,moterys is veneros.Tai ta galesiu skaityti.Nes parsisiunciau ta programa,ir viskas ok dabar.Dekui tau Liuteliute 4u.gif Ir norejau ta knyga dar nusipirkti Isimylek save,bet deja nebuvo knygyne verysad.gif Na bet nieko,bus proga perskaityt ka pradejus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sa r @ 2008 10 16, 17:42)
Na vat,norejau parsisiusti,bet deja kazkodel nejo verysad.gif Atvercia tuscia puslapi ir vsio.Nesuprantu kodel g.gif Bet vis gi parsisiunciau vel Vyrai is marso,moterys is veneros.Tai ta galesiu skaityti.Nes parsisiunciau ta programa,ir viskas ok dabar.Dekui tau Liuteliute 4u.gif Ir norejau ta knyga dar nusipirkti Isimylek save,bet deja nebuvo knygyne verysad.gif Na bet nieko,bus proga perskaityt ka pradejus biggrin.gif

Tiesa,gal jus kuri nors zinot koki tinklapi knygom siustis,noreciau ka nors gero parsisiusti musu temele.Nes ta kur jum pasakiau turbut nieko gero is jo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 10 16, 16:33)
kaip tariau,taip  padariau-nusipirkau tą knygą "Įsimylėk save".Sunkiai skaitos,nes atrodo ten viską apima labai plačiai bigsmile.gif ir sudėtingai,galvojau čia bus knygutė atsipūtimui,taip lengvai,ne mano stilium trbt rašo,bet labai nesukritikuosiu-nėra ji jau tokia bloga g.gif

Man tai ji ne tiek sudetinga, kiek vercianti pamastyti, isigilinti, budavo kartais kokia pastraipa skaitydavau 2-3 kartus. Dabar ja skaitau antra karta, dabar jau atrodo, kad ten viskas visai paprasta, viskas aisku kaip ant delno smile.gif Siaip tai knyga tikrai ne atsiputimui, ji pakankamai gili ir, bent man, dave labai labai daug naudos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Takelis @ 2008 10 16, 12:58)
Relaksui, Gyvenimo grožio pajautimui :
http://www.youtube.c...h?v=oiFTXckh0zU

Papildyta:
QUOTE(indreja @ 2008 10 16, 13:54)
Sveikos, mergaitės  4u.gif.
Susivienijimui su Gamta smile.gif. Gyvenimas tooks gražus  wub.gif .

http://www.youtube.c...h?v=21dfilSok-A

Fantastiški filmukai thumbup.gif thumbup.gif

Šiandien viena tų sunkių dienų, kai begalo skaudu ir liūdna. Pasaulis toks gražus, bet tikiuosi, kad jame nedaug tokių žiaurių žmonių, kurie taip elgiasi su kitokiais žmonėmis, nei jie patys. Aš kaip nors ištversiu, bet labai skauda širdį dėl dukrytės. Kaip man jiems ATLEISTI verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 10 16, 20:42)
Papildyta:
Fantastiški filmukai thumbup.gif  thumbup.gif

Šiandien viena tų sunkių dienų, kai begalo skaudu ir liūdna. Pasaulis toks gražus, bet tikiuosi, kad jame nedaug tokių žiaurių žmonių, kurie taip elgiasi su kitokiais žmonėmis, nei jie patys. Aš kaip nors ištversiu, bet labai skauda širdį dėl dukrytės. Kaip man jiems ATLEISTI verysad.gif  verysad.gif

Sveikute,suprantu tave,motinai be galo skaudu,kuomet jos vaikas yra uzgauliojamas console.gif wub.gif Bet stenkis pamirsti tokius ziaurius zmones.Tai jie yra nezmogiski ir jie turetu dabar kankintis uz savo toki elgesi.Ignoruok juos savo mintyes ir galvok kazka grazaus,juk tikrai ne visi tokie esame.Yra ir labai geru zmoniu.Todel siulyciau galvoti vien tik apie grazius ivykius,o kas negera tiesiog neisileisk i savo mintis ir tiek.O tau nei teisti,nei atleisti nereikia.Yra auksciau kas tai padarys.Jei jie nori gadinti savo gyvenima tokiu elgesiu tai cia jau ju problema.O mes tokius zmones stumkim is savo gyvenimo bei minciu mirksiukas.gif
Atsakyti

Ir dar noriu ideti visoms faina melodija atsipalaidavimui.Kada man yra rupesciu ar tiesiog liudna,as ja visuomet klausausi ir man ji padeda nusiraminti.As ja netgi klausausi,kada noriu vizualizuoti.Myliu sia melodija wub.gif
http://ru.youtube.co...h?v=TEtuEkUamX0
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 17, 03:56)
Ir dar noriu ideti visoms faina melodija atsipalaidavimui.Kada man yra rupesciu ar tiesiog liudna,as ja visuomet klausausi ir man ji padeda nusiraminti.As ja netgi klausausi,kada noriu vizualizuoti.Myliu sia melodija wub.gif
http://ru.youtube.co...h?v=TEtuEkUamX0

Tikrai nuostabi melodija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 17, 03:37)
Sveikute,suprantu tave,motinai be galo skaudu,kuomet jos vaikas yra uzgauliojamas console.gif  wub.gif Bet stenkis pamirsti tokius ziaurius zmones.Tai jie yra nezmogiski ir jie turetu dabar kankintis uz savo toki elgesi.Ignoruok juos savo mintyes ir galvok kazka grazaus,juk tikrai ne visi tokie esame.Yra ir labai geru zmoniu.Todel siulyciau galvoti vien tik apie grazius ivykius,o kas negera tiesiog neisileisk i savo mintis ir tiek.O tau nei teisti,nei atleisti nereikia.Yra auksciau kas tai padarys.Jei jie nori  gadinti savo gyvenima tokiu elgesiu tai cia jau ju problema.O mes tokius zmones stumkim is savo gyvenimo bei minciu mirksiukas.gif

Ačiū už supratimąwub.gif
Labai stengiausi iki šiol būt stipri, nepriimti visko taip asmeniškai, bet labai sunku. O su tais žmonėmis tenka susitikti kiekvieną savaitę ir man tai kiekvieną kartą nelengva. Vengti jų negaliu, nes tai yra mano darbas. Ir tarp jų yra vaikinukas su negalia. Kaskart tenka valdyti pagiežą, pyktį ir visokias patyčias jo atžvilgiu. Stengiuosi likti profesionali ir neišsiduoti, kad auginu panašų žmogutį, bet vakar buvo perdaug, išgirdau tiek blink.gif Jie gyvena „ idialiame “ pasaulyje ir tokius žmonės išmestų kaip šiukšles, izoliuotų verysad.gif tai vakar mano motinos širdis neatlaikė verysad.gif
Atsiprašau kad taip pesimistiškai, tokioje temoje blush2.gif

Bet pabaigsiu pozityviai. Šiandien kiek geriau, nes vakar gaug verkiau. Su ašarom išėjo daug negerumų, dabar jaučiuosi švaresnė. O toks patyrimas - grūdina rolleyes.gif Toks mano kelias ir turiu jį eiti iškelta galvą smile.gif

Visoms geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
trude, stiprybes tau dideles susidurus su tokiais zmonemis... Tarp zmoniu taip pat veikis dziungliu istatymas, ir tik susidure su panasiu likimu supranta, kad buvo neteisus. Is mano gyvenimo ( na is mano pazystamy greiciau rolleyes.gif ) du pavydziai:
1. Senele labai smerke savo dukterecia, kad si prasidejo su vedusiu vyru. Nesvarbu, kad jis ja suviliojo, kad jis jai apsuko galva ir plaliko, bet ji gi su zenotzmogiu prasidejo! Paleistuve! Na ir ka- uzaugo jos anuke, ir lygiai toks pat likimas istiko ja. Ji to nezino, isivaizduoja, kokia yra teisuole, o teko kenteti jos anukei. Kartais taip norisi jai issakyti, ant kiek ji neteisi, kokioms kancioms pasmerke savo anuke, taciau... tai ju seimos reikala, neturiu teises i tai kistis... verysad.gif
2. Vienas vyriskis labai nusiteikes rasistiskai. Jam juodaodziai tai bezdiones antra karta nuo palmiu- be morales, be supratimu, be jokios inteligencijos, arogantiski kiaules ir t.t. Baisesniu epitetu nedrasysiu. Na ir ka- ogi jo sesuo istekejo uz juodaodzio ir jis dabar turi sunena juodaodi! Ir turi dabar sedet keliukus suglaudes ir ausis, kad neizeistu sesers ir neisgirstu visokiu epitetu savo atzvilgiu hihihi.gif
Kaip gyvenimas viska sudelioja i vietas... Visada lengviau teisti, smerkti, nurasyti i siuksles suklydusius zmones, zmones su negalia, kitokius zmones, nes jie gi ne "tokie kaip turi buti". Bet likimas tokiems ziuretojams is auksciau aplauzo ragus... Tik ne visada tai suzinome mirksiukas.gif
O tavo dukryte- ji niekada nebus tokia arogantiska, o kaip tik bus jautrios sielos, atjaucianti ir gera mergyte. O tokiu zmoniu zemei reikia... Nes dvasios luosiu zemej tikrai daug, o tai baisiau nei fizine negalia...
Atsakyti