Įkraunama...
Įkraunama...

Mes esam pozityvistės !

QUOTE(liūtuke @ 2008 10 15, 17:12)
Pabandžiau matyti tik gerus dalykus, linkėti visiems gero, nepykti, o svarbiausia stengiuosi ATLEISTI. Kol kas tik mokausi, bet jau spėjau įsitikinti, kad tai tikrai veikia.

man atleisti yra sunkioji dalis.. blush2.gif mokausi mokausi mokausi... Vieno zmogaus pakesti negalejau, o jau kad atleisti jam - kazkas is fantastikos srities buvo. Velgi, likimas savo padare. doh.gif .. Turiu pasirinkima - arba atleidziu ir islaisvinu save, arba murkdausi su savo neapykanta toliau ir nematau geresnio gyvenimo. ax.gif

QUOTE(TikGerai @ 2008 10 15, 17:17)
Ar gali papasakoti, kaip dirbai su savimi ir kaip daznai ties konkreciais tikslais( kiekviena diena ryte/vakare ar tiesiog kada uzplusta noras).Mane domina darbo radimas.
As pati labai noriu naujo darbo. Einu i pokalbius, bet as nezinau kodel - esu taip priesingai jiems nusistaciusi. Manyje tiesiog viskas verciasi viduje, kaip as ju nemegstu. Bet jei nenueisiu, galvosiu , kad praleidau proga...
Beje, ka reiskia tavo nickas, jei ne paslaptis? Ar nesi isbandziusi branwave?
4u.gif

Kaip dirbu su savim? Paskutines mintys pries pat uzmiegant ir pirmos mintys isgirdus zadintuva butent ir buna tos visos pozityvistines. Kasdien. O pries miega ir "filmuku" vaizduoteje perziurejimas.. Kartais taip begalvodama ir uzmiegu... su sypsena veide. biggrin.gif O kai uzmiegi, tai protas nespeja isijungti ir visas svajones paneigti, kad tai neimanoma lotuliukas.gif Dar visa tai mintyse "prasuku" eidama kur nors-kai ilgesnis kelias. ax.gif
Mano nickas - brainwave -"puiki mintis, ideja atejusi galvon" smile.gif nesupratau klausimo apie isbandyma - ko?

QUOTE(*Rykliukė* @ 2008 10 15, 18:54)
O jo- tikrai taip. O dar isijungia- "tai nerealu, nelogiska, kaip tai gali buti tikra, jei neracionalu, o racionaliai galvojant yra tas ir tas ir tas blogai". doh.gif Ir reikia kartais sunkiai dirbti kad persilauzti, ir net persilauzus buna juodu dienu, kai staiga nusvyra rankos. Svarbiausia, kad nenusvirtu tikejimas, kad ateity laukia kazkas labai gero. Tik reikia islaukti tamsuji momenta wink.gif . Gal dabar neizvelgi geros puses kazkokios situacijos, bet kaip Takelis rase- mes daznai nematome"big picture". Mes matome procesa link kazkokiu pokyciu ir nezinome, kad tai tik i gera. Ne karta as burnojau pries likima ir Dieva, kai vyko viskas visai ne taip kaip norejau. O praejus kiek laiko, paziurejus i situacija is kitos perspektyvos, suprantu, dekoju is visos sirdies smile.gif Kartais aukstesne jega duoda spyri i uzpakali, kad kazka keistume gyvenime, tik reikia ji teisingai suprasti mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
O gal reikia nustoti gilintis ir galvoti, viską pamiršti ir pradėti iš naujo pasijausti kaip vaikui, pamatyti jo akimis kaip aplink gražu ir įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brainwave @ 2008 10 15, 11:39)
Jausmu srityje - norejau myleti ir buti mylima.. Gavau.. Svaigau nuo to jausmo...O dabar prarandu... Nepajauciau ribos, nuklydau i idealizavima - isijunge "auklejimas" - siuo metu atimineja is manes mano mylimaji...Asaru pakalnes, pries savaite ziauriai sunku buvo pratesti sakini - "kaip gerai, kad mane palieka.." stupid.gif -visi pratesimai atrode absurdas..O siandien jau vaizdzialis gereja thumbup.gif  Suvokiau sia gyvenimo pamoka, kodel turiu ta, ka turiu. Ir is visos sirdies - nuosirdziai ji paleidziu. Jeigu jis mano - sugris, o jeigu ne- tai niekada jis mano ir nebuvo.. O gyvenimas beprotiskai fantastikai nuostabus. wub.gif

Kokia Tu saunuole ir stipri 4u.gif clap_1.gif
As irgi suvokiu pamoka, tik mano atveju-sugrys jau nebegalioja, o vistiek negaliu paleisti doh.gif ... Labai labai kabinuosi uz pozityviu minciu, nusiteikimo, bet taip sunku atleisti sau uz egoizma savo mergytei ir Jam."
Na turbut man reikia dar sistemingiau dirbti su filmukais ir afirmacijom "Kaip gerai , kad isejei...." frusty.gif Bet vistiek labai jau pazengiau!!! 4u.gif Aciu merginos.
Kaip is tos dainos " Ah la la la la la la life is wonderful" "Gyvenimas yra puikus."
Gal kam patiks Rami daineles apie paprastus, bet prasmingus gyvenimos desnius
"Reikia minties, kad gimtu Zodis; Reikia zodziu, kad gimtu Veiksmas, reikia Darbo, kad tai pradetu Veikti; " mazyte citata 4u.gif
Atsakyti
Man labai patiko fraze " "kaip gerai, kad .." thumbup.gif As ja jau pritaikiau visur, kur tik buvo imanoma biggrin.gif
Branvawe, paklausiau, nes yra meditacija tokiu vardu. Jos metu klausomasi tam tikro daznio garsu, kurie daro atitinkama poveiki smegenims.
Pamaniau, kad esi isbandziusi smile.gif
Atsakyti
A.Svijašas rašo "Negalima ilgai pykti arba smerkti gyvenimą, jeigu kažkas nepavyksta. Nors trumpam jūs ir galite pyktelėti ar nusikeikti, stuktelėti kumščiu (per stalą, bigsmile.gif žinoma) ir t.t. Svarbu tik nekaupti savyje ilgalaikių neigiamų emocijų, nes tada jūsų "auklėtojas" pasistengs jus įstumti į žymiai blogesnę padėtį, kad suprastumėte - visai be reikalo širdote dėl tokių niekų. " mirksiukas.gif
Atsakyti
Relaksui, Gyvenimo grožio pajautimui :
http://www.youtube.c...h?v=oiFTXckh0zU
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif.
Susivienijimui su Gamta smile.gif. Gyvenimas tooks gražus wub.gif .

http://www.youtube.c...h?v=21dfilSok-A
Atsakyti
Sveikutes visos,siandien nelabai koks oras,tai nutariau parsisiusti kokia knyga internetu,taciau parsisiuntus,neina skaityti,jeroglifai kazkokie.Gal galetumete patarti kokia programa geriau naudoti skaitymui (pas mane openoffice.otg).Atsiprasau uz toki klausima ne i tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 16, 14:01)
Sveikutes visos,siandien nelabai koks oras,tai nutariau parsisiusti kokia knyga internetu,taciau parsisiuntus,neina skaityti,jeroglifai kazkokie.Gal galetumete patarti kokia programa geriau naudoti skaitymui (pas mane openoffice.otg).Atsiprasau uz toki klausima ne i tema 4u.gif

sveiki, 4u.gif

o knyga pdf formatu? jei taip, tai atsisiusk naujesne programa "Adobe reader 8".
nes buna taip, kada senesne programa, o atsinaujinsi, manau bus viskas ok.
parasyk ar pavyks.

sekmes mirksiukas.gif
tai is kokio tinklapio knygutes siunties, gal kokias psichologines ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liuteliute: 16 spalio 2008 - 13:13
Aha, aglėtum pasidalinti info kaip atsisiūsti knygų Sa r 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indreja @ 2008 10 16, 14:54)
Sveikos, mergaitės  4u.gif.
Susivienijimui su Gamta smile.gif. Gyvenimas tooks gražus  wub.gif .

http://www.youtube.c...h?v=21dfilSok-A

ok.gif bis.gif
Atsakyti
Kad jau pradėjot dėti gamtinius video, tai ir aš įdėsiu mano pagamintą vandens tema 4u.gif
Atsakyti