QUOTE(liūtuke @ 2008 10 15, 17:12)
Pabandžiau matyti tik gerus dalykus, linkėti visiems gero, nepykti, o svarbiausia stengiuosi ATLEISTI. Kol kas tik mokausi, bet jau spėjau įsitikinti, kad tai tikrai veikia.
man atleisti yra sunkioji dalis.. mokausi mokausi mokausi... Vieno zmogaus pakesti negalejau, o jau kad atleisti jam - kazkas is fantastikos srities buvo. Velgi, likimas savo padare. .. Turiu pasirinkima - arba atleidziu ir islaisvinu save, arba murkdausi su savo neapykanta toliau ir nematau geresnio gyvenimo.
QUOTE(TikGerai @ 2008 10 15, 17:17)
Ar gali papasakoti, kaip dirbai su savimi ir kaip daznai ties konkreciais tikslais( kiekviena diena ryte/vakare ar tiesiog kada uzplusta noras).Mane domina darbo radimas.
As pati labai noriu naujo darbo. Einu i pokalbius, bet as nezinau kodel - esu taip priesingai jiems nusistaciusi. Manyje tiesiog viskas verciasi viduje, kaip as ju nemegstu. Bet jei nenueisiu, galvosiu , kad praleidau proga...
Beje, ka reiskia tavo nickas, jei ne paslaptis? Ar nesi isbandziusi branwave?
As pati labai noriu naujo darbo. Einu i pokalbius, bet as nezinau kodel - esu taip priesingai jiems nusistaciusi. Manyje tiesiog viskas verciasi viduje, kaip as ju nemegstu. Bet jei nenueisiu, galvosiu , kad praleidau proga...
Beje, ka reiskia tavo nickas, jei ne paslaptis? Ar nesi isbandziusi branwave?
Kaip dirbu su savim? Paskutines mintys pries pat uzmiegant ir pirmos mintys isgirdus zadintuva butent ir buna tos visos pozityvistines. Kasdien. O pries miega ir "filmuku" vaizduoteje perziurejimas.. Kartais taip begalvodama ir uzmiegu... su sypsena veide. O kai uzmiegi, tai protas nespeja isijungti ir visas svajones paneigti, kad tai neimanoma Dar visa tai mintyse "prasuku" eidama kur nors-kai ilgesnis kelias.
Mano nickas - brainwave -"puiki mintis, ideja atejusi galvon" nesupratau klausimo apie isbandyma - ko?
QUOTE(*Rykliukė* @ 2008 10 15, 18:54)
O jo- tikrai taip. O dar isijungia- "tai nerealu, nelogiska, kaip tai gali buti tikra, jei neracionalu, o racionaliai galvojant yra tas ir tas ir tas blogai". Ir reikia kartais sunkiai dirbti kad persilauzti, ir net persilauzus buna juodu dienu, kai staiga nusvyra rankos. Svarbiausia, kad nenusvirtu tikejimas, kad ateity laukia kazkas labai gero. Tik reikia islaukti tamsuji momenta . Gal dabar neizvelgi geros puses kazkokios situacijos, bet kaip Takelis rase- mes daznai nematome"big picture". Mes matome procesa link kazkokiu pokyciu ir nezinome, kad tai tik i gera. Ne karta as burnojau pries likima ir Dieva, kai vyko viskas visai ne taip kaip norejau. O praejus kiek laiko, paziurejus i situacija is kitos perspektyvos, suprantu, dekoju is visos sirdies Kartais aukstesne jega duoda spyri i uzpakali, kad kazka keistume gyvenime, tik reikia ji teisingai suprasti