Įkraunama...
Įkraunama...

Mes esam pozityvistės !

Su dar viena - nuostabia diena 4u.gif
QUOTE(Takelis @ 2008 10 14, 11:39)
Idealizuoti žmogus pradeda tada, kai jo vizijos tikslas tampa alfa ir omega visais gyvenimo atvejais. Kai jo vizija yra virš visko, kai jo vizija yra altorius, ant kurio aukojama viskas.
Pozityvumas neša žmogui šviesią būseną, kai tuo tarpu idealizavimas pririša prie idealizuojamo objekto, žmogus netenka laisvės jausmo, supratimo, kad gali bet ką ir bet kada pakeisti.

Ech, kad taip viskas butu paparasta...Riba yra zyyyyymiai arciau...

QUOTE(trude @ 2008 10 14, 15:46)
O aš va visaip stengiuosi nepykti ir nusiteikti pozityviai, bet šiandien sunku.
1. Susipykau su mama (santykiai apskritai komplikuoti pas mus), išvedė iš pusiausvyros:
2. Pelėsis vėl atsinaujino, nors prieš kokias 4 dienas išvaliau su druska ir soda, atrodo dar daugiau atsionaujino,
3. Sužinojau, kad mūsų bendrija dar nesiruošia šildyti, nes dauguma pensininkų ir bijo tų didelių kainų doh.gif

Stengiuosi nenukabint nosies ir dar labiau kabintis į savo svajonę- mūsų nuosavą namuką rolleyes.gif

Keliais puslapiais atgal buvo parasyta liuks istorija apie "Kaip gerai, kad.." - tai gal reiktu prie kiekvieno punkto imti ir padirbeti pratesiant sakinius? mirksiukas.gif

O svajojamas namukas - ar tik netampa tuo altoriumi apie kuri Takelis raso? O tuomet -zinom kaip buna.. ax.gif

QUOTE(Sa r @ 2008 10 14, 17:11)
Ai,viskas nusibodo,sedejimas namuose kiekviena diena,nes auginu mergaite,nera kaip dirbti.Esu issiskyrusi.Ta vienatve baigia mane visai pribaigti.Nors stengiuosi nepasiduoti pesimizmui,bet ne visada iseina blush2.gif Nors aisku jauciu siokia tokia pazanga,nera taip blogai kaip anksciau,bet dar ir iki pozityvizmo toli ko gero... verysad.gif

pasikartosiu ax.gif - "Kaip gerai, kad.." o puiku tesini jau vyssnia parase..

QUOTE(Kaktusė @ 2008 10 14, 13:55)

Papasakok plačiau  smile.gif

apie savo patirti...permasciau, kad siuo visu pozityvizmu emiau uzsimineti pries gerus metus.. Reikejo drasos eiti paprasyti pakelti atlyginima - emiau galvoje sukti "filmuka" - nuo duru pas sefa atidarymo iki isejimo is kabineto su placia sypsena- su kalba, pojuciais. "Filmukas" su realybe sutapo kazkur 95proc. , o rezultatas - toks kokio norejau thumbup.gif . Kitas atvejis - norejau keisti darba, kompanija, darbo profili... Viskas buvo minciu ir kalbu lygyje, realiai pati nei CV kur siunciau, nei darbo iekojau.."Nei is sio nei is to" manimi pradejo dometis personalo kompanijos -pajutau "galvu medziokle" darbo rinkoje..Bet vel kazkodel uz to neuzsikabinau. Na, bet uzduoti esu issiuntusi, ir pasamone-visata-aukstesniosios jegos- Dievas -kaip bepavadinsi, "turi" vykdyti mano uzduoti hihihi.gif - tuomet mano darboviete pasikeite pati - buvo atskirtas verslas, imone parduota su visais darbuotojais, atejo nauji vadovai, nauja tvarka. Man pasiule visiskai naujas pareigas, kita krypti nei lyg tol dirbau. Vualia - mano noras issipilde thumbup.gif O bettaciau... po kiek laiko ta nauja darbo kryptis krypo krypo ir nukrypo i mano lyg tol labiausiai nekenciamiausia vadybos sriti doh.gif .. Gavau sprigta i kakta - visata nesupranta "ne-", ko nekenti-ta gausi. Reikia atsakingai noreti ir duoti "uzsakymus", nes - gavau ko norejau -o apzioti ir atkasti -zandikaulis isniro swoon.gif. Dariau ta darba atbulomis rankomis, nesiseke, kartojau afirmacijas (pro sukastus dantis), itikinejau save "kaip man tai patinka, dziugauju del sio darbo" -situacija pagerejo, eme sektis, bet darbas mielu nepasidare. ax.gif Kartu mintyse kuriau, kad noriu kitokio darbo.. Kagi, mano noras - "kazkam" isakymas biggrin.gif . Pirsto nepajudinau - jau apciuopiu rezultata - nuo pirmadienio ir naujos, ir aukstesnes pareigos, kurios 100 proc. zinau- man tinka ir patinka. good.gif Kaifas.
Jausmu srityje - norejau myleti ir buti mylima.. Gavau.. Svaigau nuo to jausmo...O dabar prarandu... Nepajauciau ribos, nuklydau i idealizavima - isijunge "auklejimas" - siuo metu atimineja is manes mano mylimaji...Asaru pakalnes, pries savaite ziauriai sunku buvo pratesti sakini - "kaip gerai, kad mane palieka.." stupid.gif -visi pratesimai atrode absurdas..O siandien jau vaizdzialis gereja thumbup.gif Suvokiau sia gyvenimo pamoka, kodel turiu ta, ka turiu. Ir is visos sirdies - nuosirdziai ji paleidziu. Jeigu jis mano - sugris, o jeigu ne- tai niekada jis mano ir nebuvo.. O gyvenimas beprotiskai fantastikai nuostabus. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rykliukė* @ 2008 10 15, 11:00)
Labas rytas biggrin.gif ,
galima as paskelbsiu sios dienos uzduoti? ax.gif Siandien reikia susisiekti su 3 zmonemis, su kuriais jau senai kalbejot ar buvot susitike. Su vienu is ju (o dar geriau su visais 3) susitarti susitikti puodeliui kavos/arbatos.
Na, kaip manote pozityvistes? bigsmile.gif

Visai neblogai thumbup.gif pabandysiu. Yra nemažai žmogiukų man labai malonių, su kuriais senai bendravau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Brainwave @ 2008 10 15, 11:39)

O svajojamas namukas - ar tik netampa tuo altoriumi apie kuri Takelis raso? O tuomet -zinom kaip buna.. ax.gif

schmoll.gif
Namukas ne vien svajonėse, jis yra, tik neparengtas gyvenimui. Tik dėl jo kaip
schmoll.gif Aš kaip tik anksčiau buvau netaip optimistiškai nusiteikus, to namuko atžvilgiu. Vis netikėjau, kad įmanoma jį taip greitai įsirengti. O dabar kažkaip labai realu viskas atrodo ir tikėt tuo pradėjau. Ir gal po poros mėn, labai tuo tikiu, įsikelsim thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 15 spalio 2008 - 11:00
QUOTE(Brainwave @ 2008 10 15, 11:39)

Keliais puslapiais atgal buvo parasyta liuks istorija apie "Kaip gerai, kad.."  - tai gal reiktu prie kiekvieno punkto imti ir padirbeti pratesiant sakinius?  mirksiukas.gif

1. Kaip gerai, kad pagaliau išsakiau mamai, kas ilgai ant dūšios gulėjo. Geriau pati jaučiuosi, nors ir gal irnesupras ką norėjau pasakyti. mirksiukas.gif
2. Dėl pelėsio ir šildymo. Kaip gerai, kad taip atsitiko, nes sukrutom ir rimtai užsiėmėm namuko įrengimu. Nes anksčiau kai gyvenom visai neblogom sąlygom nors ir nuomą nemažą mokėjom, darbai beveik stovėjo blush2.gif biggrin.gif

va ax.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 10 15, 12:25)
1. Kaip gerai, kad pagaliau išsakiau mamai, kas ilgai ant dūšios gulėjo. Geriau pati jaučiuosi, nors ir gal irnesupras ką norėjau pasakyti. mirksiukas.gif
2. Dėl pelėsio ir šildymo. Kaip gerai, kad taip atsitiko, nes sukrutom ir rimtai užsiėmėm namuko įrengimu. Nes anksčiau kai gyvenom visai neblogom sąlygom nors ir nuomą nemažą mokėjom, darbai beveik stovėjo blush2.gif  biggrin.gif

nu vat - super thumbup.gif taip ir toliau laikyt mirksiukas.gif ir dar pati sau pagalvojus rastum n+1 geraja tu ivykiu puse. Nera to blogo, kas neiseitu i gera. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rykliukė* @ 2008 10 14, 17:45)
Suprantu console.gif Sedejimas namie juodai uzknisa. As irgi mergyte auginu, tai buna kartais istrukstu is namu, o siaip irgi sedziu namie. Bet... stenkis nepasiduoti. Aisku buna sunkiu dienu, bet jos baigiasi, ir prasideda nauja diena bigsmile.gif O vienatve- gal tai tau duota dovana, kad ismoktum pazinti save? Juk negali zinoti, kuo pasibaigtu gyvenimas su nemylimu arba nebemylinciu zmogumi. O salia auga dukryte wub.gif O tiesa kiek jai laiko? ax.gif Maniske tai metuku 2 menesiu blush2.gif

Kokiais paprastais ir kartu nuostabiais žodžiais padrąsinai wub.gif Kaip norėčiau aš taip visur gražią prasmę įžvelgti. Ačiū už gražias mintis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(l.jelena @ 2008 10 14, 21:56)
Nuotaikai pagerinti (rusiskai):
http://s5s.ru/Smile.swf (Sorry, jei jau kas kada kur buvo idejas; neskaiciau visos temos)
http://s5s.ru/be_happy.swf (reikia palauskti, kol pasikraus)  thumbup.gif

Ir... daugiau is tos pacios operos cia: http://s5s.ru/  thumbup.gif
Na va, merginos, toms, kas supranta rusikai, keleta nuorodu apie pozityvu mastyma:

http://www.chakrachk...noe_myshlen.htm
http://www.treningi-...lenija~94_1.htm
http://www.vedanews....nt/view/614/64/
http://www.sunhome.ru/psychology/1891
http://distantnik.com/orange.html

P.S. As dar pati neperskaiciau...  blush2.gif , bet klipukus perziurejau.  bigsmile.gif

Didelis ačiū už naujoves drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rykliukė* @ 2008 10 15, 10:00)
Labas rytas biggrin.gif ,
galima as paskelbsiu sios dienos uzduoti? ax.gif Siandien reikia susisiekti su 3 zmonemis, su kuriais jau senai kalbejot ar buvot susitike. Su vienu is ju (o dar geriau su visais 3) susitarti susitikti puodeliui kavos/arbatos.
Na, kaip manote pozityvistes? bigsmile.gif

thumbup.gif užduotis tai liuks.Aš jau seniai audžiu mintį parašyt vienam žmogui,bet neišeina jo pagaut doh.gif ilgiuosi jo ir viliuos,kad jam viskas gerai wub.gif

QUOTE(Brainwave @ 2008 10 15, 10:39)
.. O gyvenimas beprotiskai fantastikai nuostabus. wub.gif

bet va kaip kai kuriem sekasi įgyvendinti blink.gif tas įkvepia,bet gal aš per mažai tikėjimo turiu? unsure.gif
Atsakyti
Su vienu žmogum jau sutariau susitikti, bet tik ryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 10 15, 15:10)
thumbup.gif užduotis tai liuks.Aš jau seniai audžiu mintį parašyt vienam žmogui,bet neišeina jo pagaut doh.gif ilgiuosi jo ir viliuos,kad jam viskas gerai wub.gif
bet va kaip kai kuriem sekasi įgyvendinti blink.gif tas įkvepia,bet gal aš per mažai tikėjimo turiu? unsure.gif

O aš skaičiau, kad kuo daugiau dirbama su savim, tuo protas stipriau kovoja su mūsų gerom mintimis. Reikia pralaužti tam tikrą barjerą bash.gif O tai labai ilgas darbas ir viskas priklauso nuo mūsų valios blush2.gif
Man ir viskas išgaruoja kasdienybėje, bet svarbiausia nepasiduoti ir kasdien dirbti book.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 10 15, 16:29)

Aš knygyne mačiau tiek nemažai knygų šia mūsų tema ax.gif nežinojau ką daryt, bet taip nei vienos nenusipirkau. Jau kažkaip populiaru labai apie tai rašyt, visi rašo kas netingi. Net ir ta mūsų gražuolė verslininkė, kuri kuria rojų žemėje savo šeimai (pamiršau jos pavardę) g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rykliukė* @ 2008 10 14, 09:19)
Labas rytas smile.gif,
taigi, nors siandien ir lyja, sio ryto grazus rudeniski dalykai:
1. Kaip gera ryte, kai dar tamsu uzdegti silpnai svieciancia lempa, kad pamatytum kaip bunda tavo mylimi zmones  wub.gif
2. Kaip gera matyti, kaip spalvoti lapai sukelia toki vaikiskai nuosirdu dziaugsma, kai paemus susni lapu gali ismesti i ora ir paskui stebeti, kaip jie leidziasi ant zemes.
3. Ruduo stabtelejimo metas- is ryto nebereikia skubeti i lauka, nes islindo saule ir reikia tieeek daug nuveikti. Gali ramiai su puodeliu kavos ant palanges stebeti kaip lauke lyja...

Papildyta:
liutuke- junkis prasom drasiai  4u.gif

Labux, ačiū už svetingumąuser posted image apsilankiau pas jus ir maniau ryte pasikalbėsim, o ryte ,atsikėliau su stipriu stuburo skausmu, bet nukeliavau į vaistinę, nusipirkau vaistukų ir situacija gerėja.Kadangi gulinėjau tai jūsų temos visos neperskaičiau, bet esu optimistė ir neseniai perskaičiusi l.Hay,,Mylėdamas save būsi laimingas"-užkibau.Pabandžiau matyti tik gerus dalykus, linkėti visiems gero, nepykti, o svarbiausia stengiuosi ATLEISTI. Kol kas tik mokausi, bet jau spėjau įsitikinti, kad tai tikrai veikia.
Atsakyti
Branwave, tavo istorija pamokanti ir ikvepianti.
Ar gali papasakoti, kaip dirbai su savimi ir kaip daznai ties konkreciais tikslais( kiekviena diena ryte/vakare ar tiesiog kada uzplusta noras).Mane domina darbo radimas.
As pati labai noriu naujo darbo. Einu i pokalbius, bet as nezinau kodel - esu taip priesingai jiems nusistaciusi. Manyje tiesiog viskas verciasi viduje, kaip as ju nemegstu. Bet jei nenueisiu, galvosiu , kad praleidau proga...
Beje, ka reiskia tavo nickas, jei ne paslaptis? Ar nesi isbandziusi branwave?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 10 15, 16:29)

thumbup.gif O mes su bendradarbe buvusia ruosiam susitikima buvusiu imones darbuotoju. Kaip faina, tiek zmogeliuku fainu sutiksiu rolleyes.gif

QUOTE(vaida L @ 2008 10 15, 16:31)
O aš skaičiau, kad kuo daugiau dirbama su savim, tuo protas stipriau kovoja su mūsų gerom mintimis. Reikia pralaužti tam tikrą barjerą  bash.gif  O tai labai ilgas darbas ir viskas priklauso nuo mūsų valios  blush2.gif
Man ir viskas išgaruoja kasdienybėje, bet svarbiausia nepasiduoti ir kasdien dirbti  book.gif

O jo- tikrai taip. O dar isijungia- "tai nerealu, nelogiska, kaip tai gali buti tikra, jei neracionalu, o racionaliai galvojant yra tas ir tas ir tas blogai". doh.gif Ir reikia kartais sunkiai dirbti kad persilauzti, ir net persilauzus buna juodu dienu, kai staiga nusvyra rankos. Svarbiausia, kad nenusvirtu tikejimas, kad ateity laukia kazkas labai gero. Tik reikia islaukti tamsuji momenta wink.gif . Gal dabar neizvelgi geros puses kazkokios situacijos, bet kaip Takelis rase- mes daznai nematome"big picture". Mes matome procesa link kazkokiu pokyciu ir nezinome, kad tai tik i gera. Ne karta as burnojau pries likima ir Dieva, kai vyko viskas visai ne taip kaip norejau. O praejus kiek laiko, paziurejus i situacija is kitos perspektyvos, suprantu, dekoju is visos sirdies smile.gif Kartais aukstesne jega duoda spyri i uzpakali, kad kazka keistume gyvenime, tik reikia ji teisingai suprasti mirksiukas.gif
Atsakyti