Įkraunama...
Įkraunama...

Mes esam pozityvistės !

QUOTE(Sa r @ 2008 10 14, 17:11)
Ai,viskas nusibodo,sedejimas namuose kiekviena diena,nes auginu mergaite,nera kaip dirbti.Esu issiskyrusi.Ta vienatve baigia mane visai pribaigti.Nors stengiuosi nepasiduoti pesimizmui,bet ne visada iseina blush2.gif Nors aisku jauciu siokia tokia pazanga,nera taip blogai kaip anksciau,bet dar ir iki pozityvizmo toli ko gero... verysad.gif

Suprantu console.gif Sedejimas namie juodai uzknisa. As irgi mergyte auginu, tai buna kartais istrukstu is namu, o siaip irgi sedziu namie. Bet... stenkis nepasiduoti. Aisku buna sunkiu dienu, bet jos baigiasi, ir prasideda nauja diena bigsmile.gif O vienatve- gal tai tau duota dovana, kad ismoktum pazinti save? Juk negali zinoti, kuo pasibaigtu gyvenimas su nemylimu arba nebemylinciu zmogumi. O salia auga dukryte wub.gif O tiesa kiek jai laiko? ax.gif Maniske tai metuku 2 menesiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rykliukė* @ 2008 10 14, 18:15)
Suprantu console.gif Sedejimas namie juodai uzknisa. As irgi mergyte auginu, tai buna kartais istrukstu is namu, o siaip irgi sedziu namie. Bet... stenkis nepasiduoti. Aisku buna sunkiu dienu, bet jos baigiasi, ir prasideda nauja diena bigsmile.gif O vienatve- gal tai tau duota dovana, kad ismoktum pazinti save? Juk negali zinoti, kuo pasibaigtu gyvenimas su nemylimu arba nebemylinciu zmogumi. O salia auga dukryte wub.gif O tiesa kiek jai laiko? ax.gif Maniske tai metuku 2 menesiu blush2.gif

Maniskei jau bus sia ziema 4 metukai.Pradejom siemet i darzeli eiti,bet pradejom sirgti istisai,tai israsiau,nes dirbti vistiek neitu,o vaika kankinti su ligom ir nesinori.Ir labai nenorejo eiti,verke istisai.Vienu zodziu taip ir sedziu namuose ketvirti metai...Net nezinau nuo ko pradeti,tik labai tikiuosi,kad ateis tas metas,kai viskas pasikeis.O del vienatves tai isties labai sunku.Nors skyriausi savo noru,nes niekas nesiejo manes su ex,labai skirtingi zmones buvome.Ir tikrai nesigailiu,kad skyriausi,nes tai nebuvo toks zmogus,kokio noreciau salia saves.Tik labai sunku,kai nera salia zmogaus,su kuriuo butu gera gyventi.
O tavoji dar labai mazyte,smagu toki maziuka namuose tureti.Linkiu sekmes tau 4u.gif .Nors as pradzioj depresavau truputi,bet praejo viskas
Dekui tau Rykliuke uz paguoda,gera,kuomet yra kam issisneketi.Labai dziaugiuosi atradusi si foruma wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 14, 17:36)
Dekui tau Rykliuke uz paguoda,gera,kuomet yra kam issisneketi.Labai dziaugiuosi atradusi si foruma wub.gif

oro_buckis.gif
Dziaugiuosi, kad praejo blogos nuotaikos biggrin.gif Taip ir toliau Sa r mirksiukas.gif
O del zmogucio kuris butu salia... Turi tu salia zmoguti, mazuti dar, bet yra biggrin.gif Zinai, kaip sako- ji tau visas pasaulis, o tu jai- visata. Bent jau kol kas. O kai ateis laikas, ateis ir tavo vyras i tavo gyvenima. Jis taves iesko- tik dar nerado... bet jau myli rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Nuotaikai pagerinti (rusiskai):
http://s5s.ru/Smile.swf (Sorry, jei jau kas kada kur buvo idejas; neskaiciau visos temos)
http://s5s.ru/be_happy.swf (reikia palauskti, kol pasikraus) thumbup.gif

Ir... daugiau is tos pacios operos cia: http://s5s.ru/ thumbup.gif

Na va, merginos, toms, kas supranta rusikai, keleta nuorodu apie pozityvu mastyma:

http://www.chakrachk...noe_myshlen.htm
http://www.treningi-...lenija~94_1.htm
http://www.vedanews....nt/view/614/64/
http://www.sunhome.ru/psychology/1891
http://distantnik.com/orange.html

P.S. As dar pati neperskaiciau... blush2.gif , bet klipukus perziurejau. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l.jelena: 14 spalio 2008 - 20:27
QUOTE(*Rykliukė* @ 2008 10 14, 21:35)
oro_buckis.gif
Dziaugiuosi, kad praejo blogos nuotaikos biggrin.gif Taip ir toliau Sa r  mirksiukas.gif
O del zmogucio kuris butu salia... Turi tu salia zmoguti, mazuti dar, bet yra biggrin.gif Zinai, kaip sako- ji tau visas pasaulis, o tu jai- visata. Bent jau kol kas. O kai ateis laikas, ateis ir tavo vyras i tavo gyvenima. Jis taves iesko- tik dar nerado... bet jau myli rolleyes.gif  wub.gif

Sutinku su tavim,tikrai yra zmogutis salia,kuris praskaidrina nuotaika,myliu ja labiausiai.Jos deka gyvenimas daug prasmingesnis tapo.O del vyro,tai labai laukiu to momento,kada jis pasirodys mano gyvenime.Bet tikrai tikiu,kad ateis si diena. bigsmile.gif Tik reikia tureti kantrybes....ka dabar ir mokinuos biggrin.gif Nes man turi buti cia ir dabar,esu jau toks zmogus,Bet pozityvizmo deka jau ismokau i daug ka ramiau ziureti ir nesielgiu skubotai,nors aisku ne visose situacijose blush2.gif
l.jelena Paskelbta Šiandien, 22:26
Nuotaikai pagerinti (rusiskai):

dekui tau,nelabai suprantu rusiskai,bet tikrai bus gera paziureti.Viskas gerai kas tik kelia nuotaika.Kad ir neis suprasti,bet eis pajausti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2008 10 13, 23:37)
Merginos, galima pas Jus?user posted image

sveikute 4u.gif

QUOTE(*Rykliukė* @ 2008 10 14, 07:19)
Labas rytas smile.gif,
taigi, nors siandien ir lyja, sio ryto grazus rudeniski dalykai:
1. Kaip gera ryte, kai dar tamsu uzdegti silpnai svieciancia lempa, kad pamatytum kaip bunda tavo mylimi zmones  wub.gif
2. Kaip gera matyti, kaip spalvoti lapai sukelia toki vaikiskai nuosirdu dziaugsma, kai paemus susni lapu gali ismesti i ora ir paskui stebeti, kaip jie leidziasi ant zemes.
3. Ruduo stabtelejimo metas- is ryto nebereikia skubeti i lauka, nes islindo saule ir reikia tieeek daug nuveikti. Gali ramiai su puodeliu kavos ant palanges stebeti kaip lauke lyja...

Graziai, taip romantiskai surasei wub.gif

QUOTE(trude @ 2008 10 14, 13:46)
Sveikos mergaitės 4u.gif
Šiandien ruduo nuostabus, nors lija 4u.gif

O aš va visaip stengiuosi nepykti ir nusiteikti pozityviai, bet šiandien sunku.
1. Susipykau su mama (santykiai apskritai komplikuoti pas mus), išvedė iš pusiausvyros:
2. Pelėsis vėl atsinaujino, nors prieš kokias 4 dienas išvaliau su druska ir soda, atrodo dar daugiau atsionaujino,
3. Sužinojau, kad mūsų bendrija dar nesiruošia šildyti, nes dauguma pensininkų ir bijo tų didelių kainų doh.gif

doh.gif o as galvojau, kad cia dar viena parase 3 grazius rudens dalykus...
Dabar turi parasyt minimum du kartus daugiau graziu dalyku apie siandie vykusius atsitikimus, kad ivestum savyje pusiausvyra 4u.gif
Juk buvo kazkas grazaus, tik nemalonus ivykiai juos uzgoze. O mes visada galim rinktis ziuredami i mylima veida - ar pastebeti spuogus veide, ar ziuret i grazias, mylincias akis.

Del pelesio, tai gal vertetu dregmes istraukeja isigyt g.gif

QUOTE(Agnutė @ 2008 10 14, 14:21)
Dar nebuvus šiandien šioj temelėj, grįždama po pietų grožėjaus rudeniu... smile.gif Jis tikrai gražus  ax.gif

Galima konkreciu graziu akimirku ax.gif ?

Na o as pasidalinsiu savo graziais sios dienos dalykais:

1. Taip jauku sedet darbe, kai uz lango ruduo ir apniuke ir darbuotis, nes jauti, kad tikrai netraukia i lauka, kai debeseliai kabo biggrin.gif
2. Daugeli dalyku pavyksta geriau apgalvot, nes niekur neskubu, kaip kad vasara ax.gif
3. Maciau nuostabu vaizda - is vietos pajudejo ivairiaspalviais lapais apkritusi masina, ir dalis tu lapu staiga su sukuriuku nuskrido, buvo tiesiog toks fantastinis vaizdelis rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės,
senokai čia bebuvau, labai smagu matyt daug naujų prijaučiančių pozityvui mergyčių, sveikos prisijungusios.

QUOTE(Sa r @ 2008 10 14, 17:11)
Ai,viskas nusibodo,sedejimas namuose kiekviena diena,nes auginu mergaite,nera kaip dirbti.Esu issiskyrusi.Ta vienatve baigia mane visai pribaigti.Nors stengiuosi nepasiduoti pesimizmui,bet ne visada iseina blush2.gif Nors aisku jauciu siokia tokia pazanga,nera taip blogai kaip anksciau,bet dar ir iki pozityvizmo toli ko gero... verysad.gif

Aš ir kai auginau sūnų žiauriai depresuodavau dėl to sėdėjimo namie, dabar visai kitaip žiūriu į tą sėdėjima su vaiku namie, juk tai džiaugsmas didžiulis matyt kaip auga tavo mažius, visada būt kartu, matyt kiekvieną pažangą, mokyt jį visko, juk niekas kitas to nepadarys geriau nei mama. o dėl vienatvės patikėk manim irgi galima rast nemažai gerųjų pusių, būdama viena tu žymiai daugiau laiko turi sau, savęs tobulinimui, apmąstymams ko nori iš gyvenimo, besisukant namie su visa šeima žymiai mažiau laiko tiems dalykams lieka, kad ir kaip norėtūsi. aš kai sūnui buvo 9 mėn. įstojau mokytis neakivaizdiniu, atsirado veiklos, greičiau dienos slinkdavo, o dabar kai turiu dukrytę jau 9 mėn. ir mokslus baiginėju tai iš viso dienų nebesugaunu, lekia kaip pašėlusios doh.gif
tai va mažute viskas yra labai gerai, o bus dar geriau, nes tu jau kurį laiką maitini savo pasąmonę pozityviom mintim, (aš tuo labai tikiuos, nes tu jau senokai čia) viskas pradės eit geryn, patikėk, ir tas svajonių princas atsiras pačiu tinkamiausiu laiku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyssnia: 15 spalio 2008 - 07:36
Labukas biggrin.gif

Apie baimes pokyciams
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif ,
galima as paskelbsiu sios dienos uzduoti? ax.gif Siandien reikia susisiekti su 3 zmonemis, su kuriais jau senai kalbejot ar buvot susitike. Su vienu is ju (o dar geriau su visais 3) susitarti susitikti puodeliui kavos/arbatos.
Na, kaip manote pozityvistes? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes visos 4u.gif Siandien man toooookia gera nuotaika,net nezinau kur ja ir islieti.Kazkaip vakar pabodo liudesys,tad nutariau paskaityt is naujo musu foruma nuo senesnes temeles,skaitinejau ten idetus linkus.Taip pat skaitinejau ezoterikos skyreli.Labai gaila,kad rusu kalbos nesuprantu,daug butu galima visko rasti paskaitinejimui.Vienu zodziu viskas taip faina,taip dziaugiuosi viskuo ir tai visks vyksta be priezasties.tai tiesiog tik geras geras jausmas.Myliu visas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(vyssnia @ 2008 10 15, 09:24)
Sveikutės,
senokai čia bebuvau, labai smagu matyt daug naujų prijaučiančių pozityvui mergyčių, sveikos prisijungusios.
Aš ir kai auginau sūnų žiauriai depresuodavau dėl to sėdėjimo namie,  dabar visai kitaip žiūriu į tą sėdėjima su vaiku namie, juk tai džiaugsmas didžiulis matyt kaip auga tavo mažius, visada būt kartu, matyt kiekvieną pažangą, mokyt jį visko, juk niekas kitas to nepadarys geriau nei mama. o dėl vienatvės patikėk manim irgi galima rast nemažai gerųjų pusių, būdama viena tu žymiai daugiau laiko turi sau, savęs tobulinimui, apmąstymams ko nori iš gyvenimo, besisukant namie su visa šeima žymiai mažiau laiko tiems dalykams lieka, kad ir kaip norėtūsi. aš kai sūnui buvo 9 mėn. įstojau mokytis neakivaizdiniu, atsirado veiklos, greičiau dienos slinkdavo, o dabar kai turiu dukrytę jau 9 mėn. ir mokslus baiginėju tai iš viso dienų nebesugaunu, lekia kaip pašėlusios  doh.gif
tai va mažute viskas yra labai gerai, o bus dar geriau, nes tu jau kurį laiką maitini savo pasąmonę pozityviom mintim, (aš tuo labai tikiuos, nes tu jau senokai čia) viskas pradės eit geryn, patikėk, ir tas svajonių princas atsiras pačiu tinkamiausiu laiku  mirksiukas.gif

Sveikute,tu esi teisi,ko gero man tai paciai i nauda.Nuostabu tureti laiko tik sau.Tikrai noriu save suprasti,atrasti ta harmonija savyje.Tuomet esu isitikinusi,kad ateis ir tas tinkamas laikas artimam zmogui.Juk bus daug paprasciau sutarti su zmogum,esanciu salia,kuomet save supranti bei save myli.Bus daug paprasciau ir jam mane myleti ir suprasti.Ir del dukrytes taip pat sutinku,kad vaikui mama geriausias mokytojas jo gyvenime,reikia tik stengtis duoti kuo geresniu bei naudingesniu pamoku,pvz kaip kad ir sias pamokas,kurias mes cia mokinames.Tuomet musu vaikuciai ateityje bus daug laimingesni ir gales savaime dziaugtis gyvenimu.Jiems nereikes sau to iteigineti,jiems tai bus gyvenimo budas.Nu vienu zodziu siandien jauciuosi gerai kaip niekad.Vyssnia,tu esi nuostabi,turedama du vaikucius sugebi mokintis ir i gyvenima pozityviai ziureti.Sekmes tau 4u.gif

Ir visoms linkiu dideles sekmes wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Bei dalinuosi savo puikia nuotaika:valio wub.gif group.gif heart.gif yahoo.gif yahoo.gif
Dekui jums visoms,kad cia esat wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 15, 11:09)

Ir visoms  linkiu dideles sekmes wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Bei dalinuosi savo puikia nuotaika:valio  wub.gif  group.gif  heart.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
Dekui jums visoms,kad  cia esat wub.gif

na va čia jau kitas reikalas, taip ir toliau thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 15, 11:09)
Bei dalinuosi savo puikia nuotaika:valio  wub.gif  group.gif  heart.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
Dekui jums visoms,kad  cia esat wub.gif

thumbup.gif oro_buckis.gif
Atsakyti