Įkraunama...
Įkraunama...

Mes esam pozityvistės !

Turiu pasiulyma rytojaus uzduociai, nors ir nedalyvavau pries tai buvusiose blush2.gif

Siulau grozetis rudeniu biggrin.gif , ir ne siaip, o rytojaus diena pamatyti bent 3 puikius, jums asmeniskai patrauklius rudeniskus dalykus/grozybes (dar gerai butu ir aplinkiniu demesi i tai irgi atkreipt smile.gif ), o paskui visom cia pasidalinti. Vat ir bus daug graziu minciu apie rudeni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 10 14, 00:37)
Turiu pasiulyma rytojaus uzduociai, nors ir nedalyvavau pries tai buvusiose  blush2.gif

Siulau grozetis rudeniu  biggrin.gif , ir ne siaip, o rytojaus diena pamatyti bent 3 puikius, jums asmeniskai patrauklius rudeniskus dalykus/grozybes (dar gerai butu ir aplinkiniu demesi i tai irgi atkreipt smile.gif ), o paskui visom cia pasidalinti. Vat ir bus daug graziu minciu apie rudeni  ax.gif

grazi uzduotele,nemanau,kad bus sunku,nes siemet tikrai grazus ruduo,yra i kapaziureti ir grazaus pamatyti
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 14, 00:38)
grazi uzduotele,nemanau,kad bus sunku,nes siemet tikrai grazus ruduo,yra i kapaziureti ir grazaus pamatyti

Merginos, galima pas Jus?user posted image
Atsakyti
Labas rytas smile.gif,
taigi, nors siandien ir lyja, sio ryto grazus rudeniski dalykai:
1. Kaip gera ryte, kai dar tamsu uzdegti silpnai svieciancia lempa, kad pamatytum kaip bunda tavo mylimi zmones wub.gif
2. Kaip gera matyti, kaip spalvoti lapai sukelia toki vaikiskai nuosirdu dziaugsma, kai paemus susni lapu gali ismesti i ora ir paskui stebeti, kaip jie leidziasi ant zemes.
3. Ruduo stabtelejimo metas- is ryto nebereikia skubeti i lauka, nes islindo saule ir reikia tieeek daug nuveikti. Gali ramiai su puodeliu kavos ant palanges stebeti kaip lauke lyja...

Papildyta:
liutuke- junkis prasom drasiai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, 4u.gif noriu prisijungti prie jusu. ax.gif
Knygu prisiskaicius pozityviai galvoti, vizualizuoti pradejau jau pries gera pusmeti. Kai pradejo pildytis vizualizacijos (svajones), buvau nustebus. thumbup.gif Kaip super tai veikia.. Bet kartu gavau ir stipria pamoka - tai daryti reikia labai apgalvotai. Nes tai ka gavau - tai apzioti sunkiai sekasi, ir vat - vyksta praradimo procesas.

Dabar skaitau Svijaso "Ismintingas pasaulis" ir labiausiai susimeciau del vizualizacijos ir idealizacijos...Netgi noras ir pastangos mastyti pozityviai - lengvai gali patapti idealizacija, kai isijungs "aukletojas" ir turesi atvirkstini rezultata.. Kur ta riba, kad pozityvizmas, vizualizacija, afirmaciju kartojimas nepereitu i idealizacija? ax.gif
Atsakyti
Šiandien toks tykiai gaivus oras, įkvepi nepaprastumą, gaivą, aksominį minkštumą, iškvepi stebuklą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Brainwave @ 2008 10 14, 12:25)
Sveikos merginos, 4u.gif  noriu prisijungti prie jusu.  ax.gif
Knygu prisiskaicius pozityviai galvoti, vizualizuoti pradejau jau pries gera pusmeti. Kai pradejo pildytis vizualizacijos (svajones), buvau nustebus. thumbup.gif  Kaip super tai veikia.. Bet kartu gavau ir stipria pamoka - tai daryti reikia labai apgalvotai. Nes tai ka gavau - tai apzioti sunkiai sekasi, ir vat - vyksta praradimo procesas.

Dabar skaitau Svijaso "Ismintingas pasaulis" ir labiausiai susimeciau del vizualizacijos ir idealizacijos...Netgi noras ir pastangos mastyti pozityviai - lengvai gali patapti idealizacija, kai isijungs "aukletojas" ir turesi atvirkstini rezultata.. Kur ta riba, kad pozityvizmas, vizualizacija, afirmaciju kartojimas nepereitu i idealizacija? ax.gif

Idealizuoti žmogus pradeda tada, kai jo vizijos tikslas tampa alfa ir omega visais gyvenimo atvejais. Kai jo vizija yra virš visko, kai jo vizija yra altorius, ant kurio aukojama viskas.
Pozityvumas neša žmogui šviesią būseną, kai tuo tarpu idealizavimas pririša prie idealizuojamo objekto, žmogus netenka laisvės jausmo, supratimo, kad gali bet ką ir bet kada pakeisti.
Atsakyti
QUOTE(Brainwave @ 2008 10 14, 11:25)
Kai pradejo pildytis vizualizacijos (svajones), buvau nustebus. thumbup.gif  Kaip super tai veikia..

Papasakok plačiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
Šiandien ruduo nuostabus, nors lija 4u.gif

O aš va visaip stengiuosi nepykti ir nusiteikti pozityviai, bet šiandien sunku.
1. Susipykau su mama (santykiai apskritai komplikuoti pas mus), išvedė iš pusiausvyros:
2. Pelėsis vėl atsinaujino, nors prieš kokias 4 dienas išvaliau su druska ir soda, atrodo dar daugiau atsionaujino,
3. Sužinojau, kad mūsų bendrija dar nesiruošia šildyti, nes dauguma pensininkų ir bijo tų didelių kainų doh.gif

Stengiuosi nenukabint nosies ir dar labiau kabintis į savo svajonę- mūsų nuosavą namuką rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 10 13, 23:37)
Turiu pasiulyma rytojaus uzduociai, nors ir nedalyvavau pries tai buvusiose  blush2.gif

Siulau grozetis rudeniu  biggrin.gif , ir ne siaip, o rytojaus diena pamatyti bent 3 puikius, jums asmeniskai patrauklius rudeniskus dalykus/grozybes (dar gerai butu ir aplinkiniu demesi i tai irgi atkreipt smile.gif ), o paskui visom cia pasidalinti. Vat ir bus daug graziu minciu apie rudeni  ax.gif

Dar nebuvus šiandien šioj temelėj, grįždama po pietų grožėjaus rudeniu... smile.gif Jis tikrai gražus ax.gif
Atsakyti
sveikutes,man irgi siandien diena kaip tycia.Liudna nors tu ka...Nedziugina nei rudeniniai lapai,niekas...Nors labai stengiuosi nepasiduoti
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 14, 16:28)
sveikutes,man irgi siandien diena kaip tycia.Liudna nors tu ka...Nedziugina nei rudeniniai lapai,niekas...Nors labai stengiuosi nepasiduoti

Kazkas nutiko? console.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rykliukė* @ 2008 10 14, 17:58)
Kazkas nutiko? console.gif

Ai,viskas nusibodo,sedejimas namuose kiekviena diena,nes auginu mergaite,nera kaip dirbti.Esu issiskyrusi.Ta vienatve baigia mane visai pribaigti.Nors stengiuosi nepasiduoti pesimizmui,bet ne visada iseina blush2.gif Nors aisku jauciu siokia tokia pazanga,nera taip blogai kaip anksciau,bet dar ir iki pozityvizmo toli ko gero... verysad.gif
Atsakyti