Sveikos
Puiki diena, puiki nuotaika
http://www.bernardin...=articles/83830
Čia tos knygos apie kurią anksčiau klausiau ištrauka
QUOTE(Kaira @ 2008 10 12, 23:09)
As jau senokai siunciausi, sakau, ji kazkokiu vienuoliu, kalbama apie meile, minimas ir Dievas, bet tai visai netrukdo. Man ji patiko
Papildyta:
Vienišoms citata is Tiberijaus Faračio knygos "Įsimylėk save":
"Jei vis dar neradai sau tinkamo žmogaus, jei vis dar jo ieškai, žinok, kad jis arba ji lygiai taip pat ieško tavęs ir jau dabar tave myli bei siunčia tau meilę ir paramą. Jis arba ji verkia, nes tavęs neranda, ir galvoja apie tave, kai pakelia taurę už savo įgyvendintus planus, išsipildžiusias svajones arba Naujuosius metus. Sakyti sau, kad esi vienišas ar vieniša, yra viena iš didžiausių apgaulių, kurias gali pasakyti. Nesi vienišas ar vieniša. Pasistenk nuolat gavoti, kad jis arba ji egzistuoja."
Papildyta:
Vienišoms citata is Tiberijaus Faračio knygos "Įsimylėk save":
"Jei vis dar neradai sau tinkamo žmogaus, jei vis dar jo ieškai, žinok, kad jis arba ji lygiai taip pat ieško tavęs ir jau dabar tave myli bei siunčia tau meilę ir paramą. Jis arba ji verkia, nes tavęs neranda, ir galvoja apie tave, kai pakelia taurę už savo įgyvendintus planus, išsipildžiusias svajones arba Naujuosius metus. Sakyti sau, kad esi vienišas ar vieniša, yra viena iš didžiausių apgaulių, kurias gali pasakyti. Nesi vienišas ar vieniša. Pasistenk nuolat gavoti, kad jis arba ji egzistuoja."
kokie nuostabūs žodžiai vajei kaip tau ačiū aš juos pasiskolinsiu į kitą labai tinkančią temukę šiem žodžiams dėkui
o el paštu tai neišeitų atsiųst?
QUOTE(Sa r @ 2008 10 13, 12:10)
Kaira,noreciau ir as ta vizualine meditacija,jei neapsunkinciau taves,gal man pades ji kuo nors
Parašyk man savo Skype varda i až, atsiųsiu Nepamiršau tavęs ir dėl to filmo, tebelaukiu kada bendradarbė važiuos į Jurbarką.
Papildyta:
QUOTE(winona @ 2008 10 13, 14:00)
o el paštu tai neišeitų atsiųst?
kad ne, bandžiau, nepavyko
QUOTE(Kaira @ 2008 10 13, 15:36)
Parašyk man savo Skype varda i až, atsiųsiu Nepamiršau tavęs ir dėl to filmo, tebelaukiu kada bendradarbė važiuos į Jurbarką.
Dekui tau labai,parasysiu skype varda,o del to filmuko,tai as jau turiu ji,ziurejau,bet nelabai supratau per sudetingas man jis buvo ar kaip cia,ir dar del pozityvaus mastymo isgirdau tai,kas nelabai nuteike pozityviai,na nezinau,gal tu gali pasidalinti savo mintimis,kaip tu ji supratai.Ziuresiu dar karta as ji,gal kas aiskiau bus.The secret ziurejau du kartus,labai patiko.Bet siaip kazkaip sustojau paskutiniu metu vizualizuoti,nezinau,bijau prisisvajoti,kad paskui neissipildys...Ai,pati esu pasimetus ir tiek...
Kaira o dėl tos knygos "Įsimylėk save",tu ją lietuviškai skaitei,ane?kažkaip daug info google man nemeta,bet bibliotekoj ar knygyne lengvai turėčiau ją rast?
QUOTE(winona @ 2008 10 13, 14:58)
Kaira o dėl tos knygos "Įsimylėk save",tu ją lietuviškai skaitei,ane?kažkaip daug info google man nemeta,bet bibliotekoj ar knygyne lengvai turėčiau ją rast?
Taip, ji lietuviu kalba, nereali knyga, man jos dvi tarsi biblijos - sita ir Murphy "Jusu pasamones galia" Knygynuose ju dar yra, neseniai maciau. Kainuoja apie 13 Lt.
QUOTE(Kaira @ 2008 10 13, 14:09)
Taip, ji lietuviu kalba, nereali knyga, man jos dvi tarsi biblijos - sita ir Murphy "Jusu pasamones galia" Knygynuose ju dar yra, neseniai maciau. Kainuoja apie 13 Lt.
ačiū.keliausiu į knygyną ką tik mama su sese grįžo prisipirkusios krūvą knygų
Ačiū mergaitės už naujus filmukus Aš ir norėčiau tos meditacijos
o kodėl jau niekas neskelbia užtuotėlių?man visai patiko...
Ačiū Kaira už meditaciją, ryt paklausysiu
O užduotėles apleidom, nes ir joms monotonija matyt atėjo
Gal dabar padiskutuojam apie kokią knygą, filmą ar pan. Kaip manot?
O užduotėles apleidom, nes ir joms monotonija matyt atėjo
Gal dabar padiskutuojam apie kokią knygą, filmą ar pan. Kaip manot?
kad net savaitės trbt nepraėjo su tom užduotim,tikrai,kad
aš tai norėčiau paprašyt,gal kuri turit gražių žodžių apie rudenį ir tokių sentencijų,kaip kaira įmetė,apie tą kažkur esančią antrą puselę
aš tai norėčiau paprašyt,gal kuri turit gražių žodžių apie rudenį ir tokių sentencijų,kaip kaira įmetė,apie tą kažkur esančią antrą puselę
Sveikutes!
Na apie rudeni minciu is knygu neturiu, bet manau, kad pradziai labai gerai tiesiog juo grozetis, juk tiek spalvu atsirado, kuriu vasara nebuvo
O noriu pasidalint mintim apie laime ir meile:
Laime gali uzgimti tik mumyse paciuose. Niekas kitas negali padaryti musu laimingais. Laime - tai musu isspinduliuojamos meiles israiska. Mes laimingi ne todel, kad kazkas mus myli, o todel, kad mylim patys. Tolteku tikslas visu pirma ismokyti zmogu myleti pati save. Pakankamai save myledami nejauciate poreikio, kad kazkas jus myletu, todel galite suarteti su zmogumi, kad jus to norite, bet ne todel, kad jums tai butina.
Tolteku ismintis.
Perskaiciau siandie zurnale ir labai panorejau pasidalinti cia. Tikiuosi, pravers