Įkraunama...
Įkraunama...

Mes esam pozityvistės !

sveikutes,gal butu galima placiau suzinot apie ta meditacija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 13, 00:01)
sveikutes,gal butu galima placiau suzinot apie ta meditacija? 4u.gif

As jau senokai siunciausi, sakau, ji kazkokiu vienuoliu, kalbama apie meile, minimas ir Dievas, bet tai visai netrukdo. Man ji patiko biggrin.gif
Papildyta:
Vienišoms citata is Tiberijaus Faračio knygos "Įsimylėk save":

"Jei vis dar neradai sau tinkamo žmogaus, jei vis dar jo ieškai, žinok, kad jis arba ji lygiai taip pat ieško tavęs ir jau dabar tave myli bei siunčia tau meilę ir paramą. Jis arba ji verkia, nes tavęs neranda, ir galvoja apie tave, kai pakelia taurę už savo įgyvendintus planus, išsipildžiusias svajones arba Naujuosius metus. Sakyti sau, kad esi vienišas ar vieniša, yra viena iš didžiausių apgaulių, kurias gali pasakyti. Nesi vienišas ar vieniša. Pasistenk nuolat gavoti, kad jis arba ji egzistuoja."
Atsakyti
O aš kartais sapnuoju tokį beprotišką jausmą žmogui be veido , tiesiog kažkoks mistinis ne materialus dalykas, sapnuoji tik jausmą, myli taip, kad gali numirti ir prabust nebenori
Atsakyti
Galima prisijungti? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bėganti @ 2008 10 13, 01:24)
Galima prisijungti? wink.gif

Be abejo,sveika prisijungusi ax.gif
Papildyta:
[quote=Kaira,2008 10 13, 01:09
Vienišoms citata is Tiberijaus Faračio knygos "Įsimylėk save":
"Jei vis dar neradai sau tinkamo žmogaus, jei vis dar jo ieškai, žinok, kad jis arba ji lygiai taip pat ieško tavęs ir jau dabar tave myli bei siunčia tau meilę ir paramą. Jis arba ji verkia, nes tavęs neranda, ir galvoja apie tave, kai pakelia taurę už savo įgyvendintus planus, išsipildžiusias svajones arba Naujuosius metus. Sakyti sau, kad esi vienišas ar vieniša, yra viena iš didžiausių apgaulių, kurias gali pasakyti. Nesi vienišas ar vieniša. Pasistenk nuolat gavoti, kad jis arba ji egzistuoja."
[/q
Labai faini zodziai,kazkaip gera sirdyje pasidare
Atsakyti
Laba vakar(rytą jau greičiausiai biggrin.gif ) pozityvistės!

Norėčiau ir aš prie jūsų prisijunkti 4u.gif
Atsakyti
Labas rytelis,

Sveikos atvykusios naujai prisijungusios

user posted image

Siandien bus puiki diena smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaikos 4u.gif
Geros ir sėkmingos dienelės 4u.gif
http://www.youtube.c...h?v=EhhZSbSF2cE
Atsakyti
Labas rytelis pozityvistes 4u.gif,
Sveikos ir naujai prisijungusios pozityvistes. Saunu, kad musu burelis dideja wub.gif

Mergaites, padekite prasau man issiaiskinti kas vyksta. ax.gif Nuo to laiko, kai pradejau vizualizuoti pagal jusu patarimus, kazkokia nesamone vyksta. Su MB pradejom dazniau bartis, nors turetu buti atvirksciai harmonija seimoje. Dingsta mano draugai, nors turetu mane supti ir seni ir nauji... Ka as ne taip darau? :
1. Ar cia per didelis troskimas? Na nesedziu as nuolat ir negalvoju apie tai ko noriu. Darau tai laisvom minutem, isivaizduoju save laiminga seimoje, tarp draugu su man norimais bruozais....
2. Pablogejimas pries gerejima? Bet nejaugi viskas turi gyvenime susijaukti tam kad kazkas pageretu? Man tikrai nera geriau, kelios drauges, kurias skaiciau geromis draugemis eme ir dingo... Neatsiliepia i skambucius, kita i zinutes... Atrodo nieko tokio nepadariau, kad jas supykdyciau iki tokiu priemoniu pries mano demesi... blink.gif unsure.gif
Kazkaip pasimeciau... Na vis dar tikiu ir galvoju, kad viskas i gera ir kartoju tai sau- kad viskas bus gerai, viskas kas nevyksta i gera, bet mano tikejimas tuo pradeda trupeti... O gal viskas ir vyksta del to, kad pradeciau abejoti? g.gif

QUOTE(Kaira @ 2008 10 12, 22:30)
As turiu vizualine meditacija, kazkada atsisunciau is interneto, bet nepamenu is kur. Ji lietuviu kalba. Jei kam nors idomu, galiu skype ar el pastu atsiusti smile.gif Klausiau jos daug kartu, bet dazniausiai uzmigdavau beklausydama, nes tai darydavau vakare lovoje  bigsmile.gif Bet man patiko smile.gif Reikes vel paklausyti  rolleyes.gif

Vis gi el pastu nepavyks siusti, ji pakankamai didele, 114 MB, tai turbut tik Skype. Meditacija yra vienuoliu, tai minimas ir Dievas.

Ar man galima? Skype nicka issiunciau AZ ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rykliukė*: 13 spalio 2008 - 09:12
QUOTE(*Rykliukė* @ 2008 10 13, 11:09)
Labas rytelis pozityvistes 4u.gif,
Sveikos ir naujai prisijungusios pozityvistes. Saunu, kad musu burelis dideja wub.gif

Mergaites, padekite prasau man issiaiskinti kas vyksta. ax.gif Nuo to laiko, kai pradejau vizualizuoti pagal jusu patarimus, kazkokia nesamone vyksta. Su MB pradejom dazniau bartis, nors turetu buti atvirksciai harmonija seimoje. Dingsta mano draugai, nors turetu mane supti ir seni ir nauji... Ka as ne taip darau? :
1. Ar cia per didelis troskimas? Na nesedziu as nuolat ir negalvoju apie tai ko noriu. Darau tai laisvom minutem, isivaizduoju save laiminga seimoje, tarp draugu su man norimais bruozais....
2. Pablogejimas pries gerejima? Bet nejaugi viskas turi gyvenime susijaukti tam kad kazkas pageretu? Man tikrai nera geriau, kelios drauges, kurias skaiciau geromis draugemis eme ir dingo... Neatsiliepia i skambucius, kita i zinutes... Atrodo nieko tokio nepadariau, kad jas supykdyciau iki tokiu priemoniu pries mano demesi... blink.gif  unsure.gif
Kazkaip pasimeciau... Na vis dar tikiu ir galvoju, kad viskas i gera ir kartoju tai sau- kad viskas bus gerai, viskas kas nevyksta i gera, bet mano tikejimas tuo pradeda trupeti... O gal viskas ir vyksta del to, kad pradeciau abejoti? g.gif
Ar man galima? Skype nicka issiunciau AZ ax.gif

Nepamesk savo minties gijos : viskas yra ir bus gerai. Tai labai svarbu.
Įsivaizduoji savo jausmus, savo būseną, todėl nenustebk, jei aplinka ir aplinkiniai bus ne tie, kokių tikiesi. Esmėje yra tavo būsena, tavo jausmai. Kodėl manai, kad tik tos draugės gali duoti tau įsivaizduojamą rezultatą bigsmile.gif ? Visata formuoja tau palankias aplinkybes, kodėl manai, kad iš anksto turi jas žinoti mirksiukas.gif ?
Be to, yra dar vienas svarbus niuansas, kurį pati ir užčiuopei : pablogėjimas prieš pagerėjimą. Kad išryškėtų tai, ko prašei, turi matyti foną. Vieniems tas fonas yra tolimas, tarsi aidas, kitiems jis pakankamai arti. Jei sakysi : aš noriu būti cukrus ir sėdėsi cukrinėje, sunkiai tai įvertinsi...bet jei cukrumi būsi lėkštutėje, akivaizdžiai tai pajusi smile.gif
Neabejok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Takelis @ 2008 10 13, 11:15)
Nepamesk savo minties gijos : viskas yra ir bus gerai. Tai labai svarbu.
Įsivaizduoji savo jausmus, savo būseną, todėl nenustebk, jei aplinka ir aplinkiniai bus ne tie, kokių tikiesi. Esmėje yra tavo būsena, tavo jausmai. Kodėl manai, kad tik tos draugės gali duoti tau įsivaizduojamą rezultatą  bigsmile.gif ? Visata formuoja tau palankias aplinkybes, kodėl manai, kad iš anksto turi jas žinoti  mirksiukas.gif ?
Be to, yra dar vienas svarbus niuansas, kurį pati ir užčiuopei : pablogėjimas prieš pagerėjimą. Kad išryškėtų tai, ko prašei, turi matyti foną. Vieniems tas fonas yra tolimas, tarsi aidas, kitiems jis pakankamai arti. Jei sakysi : aš noriu būti cukrus ir sėdėsi cukrinėje, sunkiai tai įvertinsi...bet jei cukrumi būsi lėkštutėje, akivaizdžiai tai pajusi  smile.gif
Neabejok  4u.gif

Aciu Takeli aciuks.gif Tikrai, matyt dar nematau vadinamojo "big picture" kol vyksta kazkokie pasikeitimai. Tik svarbiausia nepasiduoti ir toliau tiketi kad viskas keiciasi i gera. smile.gif Bet jetau kiek tie pokyciai neigiamu emociju sukelia unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes,faina dienele siandien,smagios mintys,gera nuotaika.Linkiu,kad visoms taip butu wub.gif
Kaira,noreciau ir as ta vizualine meditacija,jei neapsunkinciau taves,gal man pades ji kuo nors 4u.gif
Atsakyti