Įkraunama...
Įkraunama...

Mes esam pozityvistės !

QUOTE(Noriu @ 2008 10 10, 17:02)
Dar suprantu , kad as per daug gilinuosi nuo iki, visur ieskau logisko bei sau suprantamo atsakymo. Buna iki tokio absurdo kodel zalia pvz. yra zalia ir kas taip sumaste kodel nepasitare kaip driso pavadinti o galbut tai visai ne zalia ir man tik atrodo , kad tai zalia, o gal as isvis tik galvoju, kad as galvoju. Siaubas kazkos  doh.gif

lotuliukas.gif "Zalia" yra todel, kad tam tikroje kulturoje zmones susitare taip vadinti. Kitoje kulturoje TAI gali pavadinti "Balta", o dar kitoje "raudona". Tai susitarimo reikalas. O kadangi atskiros kulturos jau seniai egzistuoja (tame tarpe ir lietuvos kultura), tai jau jusu propro...proteviai kazkaip susitare del kai kuriu dalyku. Taciau gyvenimas (keiciasi ekonomine, politine, socialine santvarkos) inesa savo korekcijas. Ir gal but po 50 metu TAI pavadins "Kuku" ir visi TAI priims kaip ir turi but. Nes TAI gali istiesu pasikeisti ir but jau ne "Zalia", o "Kuku". lotuliukas.gif
Tad viskas su jumis yra gerai. Duodu 200 proc. thumbup.gif
Atsakyti
Gal ir pasikartosiu, bet radau gerus žodžius Noriu:
Tampama tuo, apie ką daugiausia galvojama.

Tie, kuriems nepasisekė, ir visi kiti nelaimingi žmonės dažniausiai galvoja ir kalba apie tai, ko NENORĖTŲ. Jie kalba apie savo rūpesčius, nerimą, apie tai, kas dėl to kaltas. O sėkmės siekiančių žmonių mintys bei šnekos sukasi apie TROKŠTAMUS dalykus. Jie paprastai galvoja ir kalba apie tai, ko trokšti.
Tam, kad MANO gyvenime kas nors pasikeistų, pirmiausia TURĖSIU PASIKEISTI PATS. Jeigu nepasikeisiu pats, tuomet nepasikeis niekas.Atsakingas esu aš.
Pirmoji neigiamų emocijų šaka yra PATEISINIMAI. Neigiamam požiūriui neleidžiate išnykti tol, kol galite jį pateisinti teigdami, jog yra priežastis, SUTEIKIANTI JUMS TEISĘ pykti arba liūdėti.
Daugiau minčių knygoje B. Tracy "TIKSLAI"

Noriu, atkreipk dėmesį, kad tau merginos aiškina kaip išsigelbėti nuo blogio o tu žinutėse tik teisini savo tokį poelgį. "Suprantu, kad blogai, bet... Per prievartą tau niekas geros nuotaikos neįdės į tave. Pati nuspręsk keistis iš pagrindų ir prisiimk atsakomybę SAU.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida L: 11 spalio 2008 - 08:15
o ta Ionesko knyga tai labai liudna yra...

galvoju apie pateisinama priezasti liudeti. dabar. taip, turiu. tai iskaudinti jausmai. susipainioti su kokiu nors vyriskos gimines atstovu jausmais - taip pavojinga.
kazkas viduje man liepia neziureti atgal, neprisiminti nieko net savaite atgal. eiti tik i prieki i prieki i prieki, tada tie jausmai nueis kazkur tolyn ir bus paprasciausiai pamirsti. arba begu nuo saves, arba teisingai darau. nezinau.
siuo metu skaitau Lazareva. pagaliau prie jo priejau. kai kas aiskeja.
Atsakyti
Aš nusprendžiau nuo šiandien visose gyvenimo situacijose matyti gerąsias puses, o ne koncentruotis ties blogosiomis, kaip buvau įpratus iki šiol. Žiūrėsiu, kaip man seksis.
Atsakyti
QUOTE(Lily* @ 2008 10 11, 11:53)
Aš nusprendžiau nuo šiandien visose gyvenimo situacijose matyti gerąsias puses, o ne koncentruotis ties blogosiomis, kaip buvau įpratus iki šiol. Žiūrėsiu, kaip man seksis.

Sekmės 4u.gif papasakok kaip seksis
Aš dažnai panašiai sau pasižadu, bet..... matyt neturiu pakankamai valios, motyvacijos, įkvėpimo ar dar kažko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lily* @ 2008 10 11, 11:53)

labai teisingai thumbup.gif , taip ir turi buti...pamatysi, seksis gerai smile.gif
Atsakyti
Niu pozityvistės, kaip laikomės? ax.gif
Atsakyti
Ilsisi visos matyt ax.gif Gal kokių filmukų nuorodų gerų turit?
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2008 10 12, 13:27)
Ilsisi visos matyt  ax.gif  Gal kokių filmukų nuorodų gerų turit?

Neseniai radau tokį smile.gif Trumpas ir paprastas, bet mielas širdžiai.
Atsakyti
QUOTE(Lily* @ 2008 10 12, 14:30)
Neseniai radau tokį smile.gif Trumpas ir paprastas, bet mielas širdžiai.

labai prasmingas filmukas..nuteikia ramiai..
Atsakyti
As turiu vizualine meditacija, kazkada atsisunciau is interneto, bet nepamenu is kur. Ji lietuviu kalba. Jei kam nors idomu, galiu skype ar el pastu atsiusti smile.gif Klausiau jos daug kartu, bet dazniausiai uzmigdavau beklausydama, nes tai darydavau vakare lovoje bigsmile.gif Bet man patiko smile.gif Reikes vel paklausyti rolleyes.gif

Vis gi el pastu nepavyks siusti, ji pakankamai didele, 114 MB, tai turbut tik Skype. Meditacija yra vienuoliu, tai minimas ir Dievas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaira: 12 spalio 2008 - 21:59
QUOTE(Kaira @ 2008 10 12, 22:30)
As turiu vizualine meditacija, kazkada atsisunciau is interneto, bet nepamenu is kur. Ji lietuviu kalba. Jei kam nors idomu, galiu skype ar el pastu atsiusti smile.gif Klausiau jos daug kartu, bet dazniausiai uzmigdavau beklausydama, nes tai darydavau vakare lovoje  bigsmile.gif Bet man patiko smile.gif Reikes vel paklausyti  rolleyes.gif

Vis gi el pastu nepavyks siusti, ji pakankamai didele, 114 MB, tai turbut tik Skype. Meditacija yra vienuoliu, tai minimas ir Dievas.

jei ta meditacija lietuviu kalba, tai as irgi esu kazkada atsisiuntusi is interneto, aciu, kad priminei senokai jau klausiau
Atsakyti