QUOTE(Kaktusė @ 2008 10 10, 17:36)
Na, čia smulkmena, aš dar tau nieko nepadėjau.
Klausyk, jei pasiryžai keistis, tai turi tai ir daryti. Žinau, kaip tinginei (tik neįsižeisk, juk pati save taip pavadinai ) sunku yra sau ką nors pažadėti ir tai vykdyti. Tačiau turi tai padaryti vardan to pasikeitimo. Turi sau pažadėti, kad imsies veiksmų be jokių ''nuo pirmadienio'' ar ''nuo rytojaus''. NUO DABAR.
Jei manai, kad pažadas sau nieko nepadės, tada man pažadėk
Toliau. Tau čia toks kaip namų darbas. Gerai gerai apgalvok, ką nori keisti. Kas tau nepatinka. VISKĄ. Net jei ir nemėgsti rašyti, viską surašyk ant popieriaus lapo. Vėliau pagalvok, kokių galėtum imtis veiksmų. Jei nesugalvosi, nieko tokio, svarbu kad išsikeltum sau problemą. Ryt man galėsi papasakot, ką užsirašei, o jei ne, tai svarbu kad pati žinotum.
Klausyk, jei pasiryžai keistis, tai turi tai ir daryti. Žinau, kaip tinginei (tik neįsižeisk, juk pati save taip pavadinai ) sunku yra sau ką nors pažadėti ir tai vykdyti. Tačiau turi tai padaryti vardan to pasikeitimo. Turi sau pažadėti, kad imsies veiksmų be jokių ''nuo pirmadienio'' ar ''nuo rytojaus''. NUO DABAR.
Jei manai, kad pažadas sau nieko nepadės, tada man pažadėk
Toliau. Tau čia toks kaip namų darbas. Gerai gerai apgalvok, ką nori keisti. Kas tau nepatinka. VISKĄ. Net jei ir nemėgsti rašyti, viską surašyk ant popieriaus lapo. Vėliau pagalvok, kokių galėtum imtis veiksmų. Jei nesugalvosi, nieko tokio, svarbu kad išsikeltum sau problemą. Ryt man galėsi papasakot, ką užsirašei, o jei ne, tai svarbu kad pati žinotum.
sakai nepadejai, bet kai pamaciau tavo atsakyma i mano zinute atrodo lyg is skrandzio akmeni istrauke, pasnekejus toks keistas jausmas lyg kazka isrove is manes Bet cia teigiama prasme, dabar atrodo galiu viska padaryti! Bet zinau,kad tai laikina, kazkas nepasiseks ir vel griusiu i ta pacia bala.
Gerai as pagalvosiu "gyliau" ir surasysiu ka noriu keisti konkreciai, nors ir taip manau jau zinau. O tai turetu buti realus norai ar ir tai kas man atrodo virs fantastikos ribu? I ar apskritai ka gyvenime pakeisti noreciau ar butent savo busenoj, charakteryje ir pan.? Ar viska bendrai? Na taip greiciausiai viska nuo materialiu iki dvasiniu dalyku?