Pagalbos sauksmas
kaip ji propoguoti ta pozityva?
As ziurejau ir Secret ir kitu panasiu filmu, perskaiciusi knygu, bet man nesigauna Esu pikta, viskuo nepatenkinta burbekle, mane nervuoja visi visur ir visada. nekenciu zmoniu, visur vaidenasi, kad visi bando pasisavinti viska kas man priklauso, pavydziu daug kam uz tai ju ir nekenciu, visi man trugdo gyventi ir panasiai... Nuodyju savo mintis kaip tik galiu, nerandu savyje jegu mastysi pozityviai bei elgtis kitaip. Nezinau kodel tokia esu, nes atrodytu ir gyvenimas nera begalo sunkus bei bendravimas su kitais, bet kazkas nuodyja mane is vidaus ir viskas.
Patarkit prasau nuo ko pradeti ir ka keisti, nes jauciu kad pasiektas visiskas dugnas
QUOTE(l.jelena @ 2008 10 10, 15:46)
Tai jums reikejo pasakyt, kad esat uzimta ir kad perskambintu uz pusvalandzio. O per ta pusvalandzi tas zmogus jau kitur gara nuleistu.
Situacija darbe, turėjom su juo praleisti beveik 2 valandas kartu vienoj patalpoj ir bandyt priimti kažkokius sprendimus Jei bučiau galėjus išvengt to, būtų paprasčiau
QUOTE(Sa r @ 2008 10 10, 10:24)
Nea,tik vakar perskaiciau ir labai patiko,manau,kad tikrai verta pabandyti
Na, tai reiškia pats laikas praktikai
QUOTE(Noriu @ 2008 10 10, 15:55)
As ziurejau ir Secret ir kitu panasiu filmu, perskaiciusi knygu, bet man nesigauna Esu pikta, viskuo nepatenkinta burbekle, mane nervuoja visi visur ir visada. nekenciu zmoniu, visur vaidenasi, kad visi bando pasisavinti viska kas man priklauso, pavydziu daug kam uz tai ju ir nekenciu, visi man trugdo gyventi ir panasiai... Nuodyju savo mintis kaip tik galiu, nerandu savyje jegu mastysi pozityviai bei elgtis kitaip. Nezinau kodel tokia esu, nes atrodytu ir gyvenimas nera begalo sunkus bei bendravimas su kitais, bet kazkas nuodyja mane is vidaus ir viskas.
Žinai nuo ko pradėti? atsisakyti visų šitų paryškintų žodžių. Kai sugebėsi atsisakyti žodžiu su prielinksniu NE, tada gal ir bus koks progresas.
Beje, tave nuodija ne kas kitas, bet tu PATI. Ir nustok pagaliau nekęsti pasaulio, atsimerk! Sakai, kad nekenti žmonių? Bet juk suvoki, kad tai yra didelė tavo klaida, nes šitaip elgdamasi niekad nepasieksi dvasios ramybės? Tai gal jau ir pradėk nuo to. O ne skųskis koks negeras pasaulis, juk pagaliau Tu pati jį kuri
Didžiausia klaida yra žmonių, kad jie galvoja, jog perskaitys kokią knygą ir gyvenimas stebuklingai pasikeis. Nieko panašaus - taip nebus. Knyga ar filmas tik tarsi vadovas. Tačiau veiksmų reikia imtis pačiam, filtruoti savo veiksmus ir, žinoma, mintis. Tik tada galima laukti rezultatų.
Kaktuse, blogiausia yra tai, kad as viska suvokiu, kad tai blogai , nesu bloga zmonems, darau jiems nemazai gero, bet pasamoneje visada noriu uz tai atlygio , nors taip pat suvokiu, kad reikia kazka daryti ir siaip sau, ne uz kazka, o del zmoniskumo. Esu paranojiskai apsesta mintimis apie pinigus, viska darau ir gyvenu tik del ju, o realiai nieko neturiu, nesiseka man. Viska suprantu ka blogai darau, bet pakeist nemoku. Nemegstu zmoniu kutiem sekasi, nes paciai nesiseka taip kaip noriu. As nebezinau ar yra mano mintyse belike kazkas teigiamo ir grazaus.
Cia turbut kazkoks ivykis is praeities mane tap sukrete ir pakeite, bet deja negaliu atsekti kuris.
Baisu skaityti tavo paryskintus zodzius, numirt is gedos galima.
Bek kolkas nezinau kaip ismokt mylet svetima
Cia turbut kazkoks ivykis is praeities mane tap sukrete ir pakeite, bet deja negaliu atsekti kuris.
QUOTE(Noriu @ 2008 10 10, 16:10)
Kaktuse, blogiausia yra tai, kad as viska suvokiu, kad tai blogai , nesu bloga zmonems, darau jiems nemazai gero, bet pasamoneje visada noriu uz tai atlygio , nors taip pat suvokiu, kad reikia kazka daryti ir siaip sau, ne uz kazka, o del zmoniskumo. Esu paranojiskai apsesta mintimis apie pinigus, viska darau ir gyvenu tik del ju, o realiai nieko neturiu, nesiseka man. Viska suprantu ka blogai darau, bet pakeist nemoku. Nemegstu zmoniu kutiem sekasi, nes paciai nesiseka taip kaip noriu. As nebezinau ar yra mano mintyse belike kazkas teigiamo ir grazaus.
Tas paryškintas postas buvo skirtas ne tau, o išvis visom gal. Ir sau pačiai.
Na va, antras tavo postas jau nėra toks ''nenenene'', ir tai man patinka labiau sakyk, kokias knygas esi skaičiusi, kad nesikartoti man? Ir kokius būdus ar pratimus bandei taikyti savo gyvenime, ir kodėl jie tau nepadėjo?
Oi, dar, apie praeities įvykius tuos. Žmonės labai linkę juos kaltinti, ir netgi jei visgi sugalvoja, koks įvykis kaltas dėl dabartinio žmogaus elgesio, vistiek nieko nesiima. Taigi kapstytis po praeitį nėra gera mintis. Verčiau jau keisti dabartį.
Parasiau savo juodasias mintis cia ir lyg maza kibirkstele isiziebe , supratau, kad galbut yra imnoma kazka pakeisti.
Mane dar kankina klausimas.
Juks yra visokio temperamento zmoniu, kaip jus ji tvardote pvz esancios karsto uzsiplieskiancio budo? Kiap valdote savo mintis bei veiksmus? Kaip visada isliekate pozityviai nusiteikusios kas benutiktu?
Mane dar kankina klausimas.
Juks yra visokio temperamento zmoniu, kaip jus ji tvardote pvz esancios karsto uzsiplieskiancio budo? Kiap valdote savo mintis bei veiksmus? Kaip visada isliekate pozityviai nusiteikusios kas benutiktu?
Kaktuse, blogiausia yra tai, kad as viska suvokiu, kad tai blogai , nesu bloga zmonems, darau jiems nemazai gero, bet pasamoneje visada noriu uz tai atlygio , nors taip pat suvokiu, kad reikia kazka daryti ir siaip sau, ne uz kazka, o del zmoniskumo.
O jus esat tikra, kad tai, ka jus darot yra 100 proc. TIK del kitu?
Kaktuse, blogiausia yra tai, kad as viska suvokiu, kad tai blogai
Čia yra pats geriausias dalykas, kad SUVOKI, kas yra blogai ir ką reikia keisti. Šaunuolė.
QUOTE(Kaktusė @ 2008 10 10, 17:13)
Tas paryškintas postas buvo skirtas ne tau, o išvis visom gal. Ir sau pačiai.
Na va, antras tavo postas jau nėra toks ''nenenene'', ir tai man patinka labiau sakyk, kokias knygas esi skaičiusi, kad nesikartoti man? Ir kokius būdus ar pratimus bandei taikyti savo gyvenime, ir kodėl jie tau nepadėjo?
Oi, dar, apie praeities įvykius tuos. Žmonės labai linkę juos kaltinti, ir netgi jei visgi sugalvoja, koks įvykis kaltas dėl dabartinio žmogaus elgesio, vistiek nieko nesiima. Taigi kapstytis po praeitį nėra gera mintis. Verčiau jau keisti dabartį.
Oi, dabar ir nepasakysiu pavadinimo, esu skaicius kazkoki Narbekovo berods veikaliuka ir kazka lietuviu kalba, bet man reiktu pasiziureti namuose.
Zinau, kad visata nezino kas tai yra "Ne", visaip stengiausi is savo zodyno si zodi isbraukti, stengiausi izvelgti zmonese kazka gero ir dziaugtis uz juos. Tai pavykdavo maximum diena. As zinau, kad tingiu su savim dirbti, esu baisi tingine ir tai yra beda.
Ir dar nuo vaikystes atejusi baime "Jei siandien viskas gerai, ryt tikrai nutiks kazkas blogo" ir matomai pasamone uzblokavusi visa geri
QUOTE(Noriu @ 2008 10 10, 16:21)
Oi, dabar ir nepasakysiu pavadinimo, esu skaicius kazkoki Narbekovo berods veikaliuka ir kazka lietuviu kalba, bet man reiktu pasiziureti namuose.
Zinau, kad visata nezino kas tai yra "Ne", visaip stengiausi is savo zodyno si zodi isbraukti, stengiausi izvelgti zmonese kazka gero ir dziaugtis uz juos. Tai pavykdavo maximum diena. As zinau, kad tingiu su savim dirbti, esu baisi tingine ir tai yra beda.
Ir dar nuo vaikystes atejusi baime "Jei siandien viskas gerai, ryt tikrai nutiks kazkas blogo" ir matomai pasamone uzblokavusi visa geri
Nelabai turiu laiko plėstis, bet suprantu tave. Aš tau patariu paskaityti J.Murphy ''Jūsų pasąmonės galia'', jei dar neskaitei. Tai mano pirmoji tokio pobūdžio knyga, ir ji buvo pagrindas. Tikrai, pamėgink. Nieko neprarasi. Gal ta knyga atsakys į tavo kokius klausimus. Jei ne, bandysim bendrom jėgom spręsti tam čia ir esam
Papildyta:
O dėl tingumo, žinok, kad tu ne viena tokia
QUOTE(l.jelena @ 2008 10 10, 17:15)
O jus esat tikra, kad tai, ka jus darot yra 100 proc. TIK del kitu?
Geras klausimas, bandau grizti i kazkokia situacija ir galvoju, kad kazka esu padariu tikrai be naudos sau, bet ta reikes man gerai apgalvoti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 10 10, 17:19)
Čia yra pats geriausias dalykas, kad SUVOKI, kas yra blogai ir ką reikia keisti. Šaunuolė.
Suvokiu, bet padetis sau negaliu, bet tikrai noriu. Esu nuotaikos zmogus gal tas man trugdo siekti pozityvumo gyvenime. Pradejau rasyti ir supratau, kad viskas yra labai paprasta ir igyvendinama tik reikia to ismokti kazkaip, bet dar nesuprantu kaip.
Skaitau Jusu postus ir tiesiog negaliu patiketi, kad zmones istiesu taip masto ir tuo gyvena, o taip noriu izmokti.
Turiu pazistama kuri gyvenime mato tik tai kas gera, o as turbut tik tai kas bloga ir perzvelgus mintyse musu distusijas galima rasyti scenariju komedijai. As tiesiog pradedu kompleksuoti
Papildyta:
QUOTE(Kaktusė @ 2008 10 10, 17:28)
Nelabai turiu laiko plėstis, bet suprantu tave. Aš tau patariu paskaityti J.Murphy ''Jūsų pasąmonės galia'', jei dar neskaitei. Tai mano pirmoji tokio pobūdžio knyga, ir ji buvo pagrindas. Tikrai, pamėgink. Nieko neprarasi. Gal ta knyga atsakys į tavo kokius klausimus. Jei ne, bandysim bendrom jėgom spręsti tam čia ir esam
Papildyta:
Papildyta:
Labai tau aciu uz viska ka man parasiai. Ypatingai aciu uz isryskintus zodziu, as i juos dabar daznai cia ziuresiu
Na, čia smulkmena, aš dar tau nieko nepadėjau.
Klausyk, jei pasiryžai keistis, tai turi tai ir daryti. Žinau, kaip tinginei (tik neįsižeisk, juk pati save taip pavadinai ) sunku yra sau ką nors pažadėti ir tai vykdyti. Tačiau turi tai padaryti vardan to pasikeitimo. Turi sau pažadėti, kad imsies veiksmų be jokių ''nuo pirmadienio'' ar ''nuo rytojaus''. NUO DABAR.
Jei manai, kad pažadas sau nieko nepadės, tada man pažadėk
Toliau. Tau čia toks kaip namų darbas. Gerai gerai apgalvok, ką nori keisti. Kas tau nepatinka. VISKĄ. Net jei ir nemėgsti rašyti, viską surašyk ant popieriaus lapo. Vėliau pagalvok, kokių galėtum imtis veiksmų. Jei nesugalvosi, nieko tokio, svarbu kad išsikeltum sau problemą. Ryt man galėsi papasakot, ką užsirašei, o jei ne, tai svarbu kad pati žinotum.
Klausyk, jei pasiryžai keistis, tai turi tai ir daryti. Žinau, kaip tinginei (tik neįsižeisk, juk pati save taip pavadinai ) sunku yra sau ką nors pažadėti ir tai vykdyti. Tačiau turi tai padaryti vardan to pasikeitimo. Turi sau pažadėti, kad imsies veiksmų be jokių ''nuo pirmadienio'' ar ''nuo rytojaus''. NUO DABAR.
Jei manai, kad pažadas sau nieko nepadės, tada man pažadėk
Toliau. Tau čia toks kaip namų darbas. Gerai gerai apgalvok, ką nori keisti. Kas tau nepatinka. VISKĄ. Net jei ir nemėgsti rašyti, viską surašyk ant popieriaus lapo. Vėliau pagalvok, kokių galėtum imtis veiksmų. Jei nesugalvosi, nieko tokio, svarbu kad išsikeltum sau problemą. Ryt man galėsi papasakot, ką užsirašei, o jei ne, tai svarbu kad pati žinotum.