Įkraunama...
Įkraunama...

Mes esam pozityvistės !

Dekui tau Kaira,net nezinau kaip ir atsilyginti uz toki geruma wub.gif Nieko tokio,aisku,kad palauksiu,kuomet vaziuos tavo bendradarbe i Jurbarka pranesk man,net nepatogu trukdyti tave blush2.gif

Beje siandien ir as ivykdziau uzduoti,susitvarkiau,tai net ir mintys tvarkingesnes pasidare lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sūrelis @ 2008 09 26, 17:12)
Nu tai ka jus konkreciai darot, kad pasikeistu viskas i gera? smile.gif

net nežinau ką atsakyti smile.gif na, čia ne pavieniai kažkokie veiksmai turėtų būti, o apskritai požiūrio pakeitimas.. veiksmai po to išplaukia savaime... na, net nzn.. šiandien pvz, užmirštus namų kampelius tvarkėm, vakar komplimentus sakėm, užvakar laiškus rašėm lotuliukas.gif

ech, merginos, tiesą sakant šią savaitę jaučiuosi lyg per atostogas biggrin.gif sėdžiu čia su Jumis, tvarkausi namus, su vaiku daugiau užsiimu, na žinoma ir dirbu, bet to darbo ne taip ir dau šią savaitę buvo smile.gif .. gerai pailsėt dar persavaitgalį nuo protinio darbo reikia lotuliukas.gif , o paskui vėl naujai darbų imsiuos doh.gif mėnesio pabaiga... ketvirčio pabaiga... bus čia man su jumis sėdėti lotuliukas.gif jei sugebėsiu vakarais laiko rast kad perskaityčiau ką parašėt tai dar labai džiaugtis reikės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwulencija @ 2008 09 26, 17:27)
na, aš apie savo filmuką irgi galvojau.. ir esu pradėjus daryti su powerpointu.. teiginių tai prisirašiau galybę, bet man kažkaip reikalas užstrigo su vaizdias... na, sudėtinga man pasirodė rasti tokių paveiksliukų, kurie idealiai atitiktų ir teiginį ir gera būtų žiūrėti  blush2.gif ... jei žinai kokių nuorodų, ar jei pavyks ką įdomaus surasti, gal galėsi ir su mumis pasidalinti?  ax.gif įmesk tiesiog kokią nuorodą, jei galėsi  blush2.gif

Sveikutes mergaites 4u.gif labai grazus nauji namuciai wub.gif as irgi savo filmuka pasidariau su powerpointu..man tai su vaizdais neblogai gavosi..tik kazkaip minciu mazokai..visos kazkur isimete..o as tiesiog sugalvojus minti ja isivesdavai i vaizdu google ir isirinkdavau kas labiausia patinka..arba tiesiog zodi kuris deretu prie mano minties...dabar megaujuosi juo ryta vakara...
As pasakysiu kmplimenta visom pozityvistem: Jus pacios nuostabiausios visam pasaulyje wub.gif
Atsakyti
[quote=Kaira,2008 09 26, 16:33]
As labai atsiprasau,sumaisiau vardus blush2.gif doh.gif blush2.gif Dekui Kairai 4u.gif wub.gif
Visai as issiblaskiusi doh.gif
[/quote]

Manau, kita savaite siusim kazka i Siaulius, tada ir idesiu i siuntinuka kompakta. Ten tas filialas yra pora zmoniu ir tiek smile.gif Jie gyvena Siauliuose, tai, manau, bet kada susitarsit smile.gif
I Jurbarka si savaitgali mano kolege nevaziuoja. Tai nezinau, galim laukt arba tada pastu siust? I Alytu irgi nevaziuoja, bet i Alytu buna ir mes patys is darbo vaziuojam, tai pirmadieni zinosiu darbo grafika, zinosiu ar bus koks vaziavimas ar ne smile.gif
Galit mane drasiai trukdyt, man malonu kazkam kazka naudingo padaryti smile.gif Cia kaip pozityvas - pradedu save labiau mylet bigsmile.gif ax.gif
[/quote]
as palauksiu irgi, gal kada kas vaziuos i Alytu...
Atsakyti
O kaip dėl užduotėlės savaitgaliui ? ar sugalvosim ką nors mielo, bet paprasto ? wub.gif vis tik savaitgalis, sudėtinagis darbais neapsikraukim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwulencija @ 2008 09 26, 18:10)
O kaip dėl užduotėlės savaitgaliui ?  ar sugalvosim ką nors mielo, bet paprasto ?  wub.gif vis tik savaitgalis, sudėtinagis darbais neapsikraukim  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif tinginiukė? bigsmile.gif wub.gif iš mano pusės pasiūlymas kartoti savaitgalį kuo dažniau savo pasirinktą afirmaciją,ar net kelias.Būtų galima čia pasiskelbti kokią kartosim,gal kitom galvot nereikės biggrin.gif
Atsakyti
as noriu buti mylima ir myleti ta pati zmogu.
noriu sokti
noriu tapyti
noriu skaityti kada panorejusi
noriu klausytis muzikos nuolat
noriu pamirsti kad pinigai egzistuoja
noriu kad manimi pasirupintu
noriu buti laisva
noriu buti kurybinga
noriu tik kuryba ir uzsiimti
moriu myleti
noriu sokti
sokti
sokti
sokti
sokti

scenoje. teatro scenoje.

http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kita Mergaitė: 26 rugsėjo 2008 - 20:34
Man labiausiai prie sirdies Daiwulencijos afirmacija

Myliu ir palaikau save,pasitikiu gyvenimo vyksmu.As esu saugi

O siaip dar vis pasikartoju kas diena sias afirmacijas:

Myliu save ir pasitikiu savimi.

Daugiau nesibaiminsiu,tikiu,kad viskas yra gerai.

Mano pajamos nuolat dideja.Ko tik imuosi,viskas sekasi.

Niekas man nesutrukdys siekti savo laimes ir meiles.

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwulencija @ 2008 09 26, 17:57)
na, aš apie savo filmuką irgi galvojau.. ir esu pradėjus daryti su powerpointu.. teiginių tai prisirašiau galybę, bet man kažkaip reikalas užstrigo su vaizdias... na, sudėtinga man pasirodė rasti tokių paveiksliukų, kurie idealiai atitiktų ir teiginį ir gera būtų žiūrėti  blush2.gif ... jei žinai kokių nuorodų, ar jei pavyks ką įdomaus surasti, gal galėsi ir su mumis pasidalinti?  ax.gif įmesk tiesiog kokią nuorodą, jei galėsi  blush2.gif

Aš rašiau, kad šią vasarą atradau sau malonią veiklą, fotografavimas. Tai dėsiu savo foto ax.gif Čia yra skyrelis kur pasidemonstruojam blush2.gif Gali kopijuoti man atrodo g.gif
http://www.supermama...;#entry20128333
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida L: 26 rugsėjo 2008 - 21:12
Sveikos, mergaites 4u.gif
Idedu sena rusiska daina, kuri man labai pakelia nuotaika...kai reikia smile.gif
Ala Pugachiova
Atsakyti
Labas rytelis wub.gif
QUOTE(winona @ 2008 09 26, 20:23)
biggrin.gif  biggrin.gif tinginiukė? bigsmile.gif  wub.gif iš mano pusės pasiūlymas kartoti savaitgalį kuo dažniau savo pasirinktą afirmaciją,ar net kelias.Būtų galima čia pasiskelbti kokią kartosim,gal kitom galvot nereikės biggrin.gif

ne, aš neesu tinginiukė biggrin.gif o tavo idėja savaitgaliui thumbup.gif
Aš manau kartosiu dvi afirmacijas. Šiuo metu man jos reikalingos.

"Myliu ir palaikau save, pasitikiu gyvenimo vyksmu. Aš esu saugi."
Pagal Luizą, ši afirmacija mažina nerimą, sukeltą nepasitikėjimo gyvenimo vyksmu ir tėkme.

"Gyvenimas man kelia susižavėjimą. Esu kupina jėgų ir entuziazmo."
Šis teiginys mažina nuovargį, sukeltą priešinimosi, nuobodulio bei meilės tam, kas dirbama, stokos.

QUOTE(vaida L @ 2008 09 26, 22:11)
Aš rašiau, kad šią vasarą atradau sau malonią veiklą, fotografavimas. Tai dėsiu savo foto  ax.gif  Čia yra skyrelis kur pasidemonstruojam  blush2.gif  Gali kopijuoti man atrodo  g.gif
http://www.supermama...;#entry20128333

taip, kopijuoti galima thumbup.gif aciu 4u.gif super nuotraukytės, kažką tikrai rasiu blush2.gif

Sėkmės visoms 4u.gif gražaus savaitgalio smile.gif
o aš važiuosiu šiandien tėtį 50-tojo jubiliejaus proga sveikinti biggrin.gif
IKI 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(TikGerai @ 2008 09 27, 05:32)
Sveikos, mergaites  4u.gif
Idedu sena rusiska daina, kuri man labai pakelia nuotaika...kai reikia  smile.gif
Ala Pugachiova

Ačiū už puikią nuorodą drinks_cheers.gif

Aš prisidedu prie šito "Gyvenimas man kelia susižavėjimą. Esu kupina jėgų ir entuziazmo."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida L: 27 rugsėjo 2008 - 09:34