Dekui tau Kaira,net nezinau kaip ir atsilyginti uz toki geruma Nieko tokio,aisku,kad palauksiu,kuomet vaziuos tavo bendradarbe i Jurbarka pranesk man,net nepatogu trukdyti tave
Beje siandien ir as ivykdziau uzduoti,susitvarkiau,tai net ir mintys tvarkingesnes pasidare
QUOTE(Sūrelis @ 2008 09 26, 17:12)
Nu tai ka jus konkreciai darot, kad pasikeistu viskas i gera?
net nežinau ką atsakyti na, čia ne pavieniai kažkokie veiksmai turėtų būti, o apskritai požiūrio pakeitimas.. veiksmai po to išplaukia savaime... na, net nzn.. šiandien pvz, užmirštus namų kampelius tvarkėm, vakar komplimentus sakėm, užvakar laiškus rašėm
ech, merginos, tiesą sakant šią savaitę jaučiuosi lyg per atostogas sėdžiu čia su Jumis, tvarkausi namus, su vaiku daugiau užsiimu, na žinoma ir dirbu, bet to darbo ne taip ir dau šią savaitę buvo .. gerai pailsėt dar persavaitgalį nuo protinio darbo reikia , o paskui vėl naujai darbų imsiuos mėnesio pabaiga... ketvirčio pabaiga... bus čia man su jumis sėdėti jei sugebėsiu vakarais laiko rast kad perskaityčiau ką parašėt tai dar labai džiaugtis reikės
QUOTE(daiwulencija @ 2008 09 26, 17:27)
na, aš apie savo filmuką irgi galvojau.. ir esu pradėjus daryti su powerpointu.. teiginių tai prisirašiau galybę, bet man kažkaip reikalas užstrigo su vaizdias... na, sudėtinga man pasirodė rasti tokių paveiksliukų, kurie idealiai atitiktų ir teiginį ir gera būtų žiūrėti ... jei žinai kokių nuorodų, ar jei pavyks ką įdomaus surasti, gal galėsi ir su mumis pasidalinti? įmesk tiesiog kokią nuorodą, jei galėsi
Sveikutes mergaites labai grazus nauji namuciai as irgi savo filmuka pasidariau su powerpointu..man tai su vaizdais neblogai gavosi..tik kazkaip minciu mazokai..visos kazkur isimete..o as tiesiog sugalvojus minti ja isivesdavai i vaizdu google ir isirinkdavau kas labiausia patinka..arba tiesiog zodi kuris deretu prie mano minties...dabar megaujuosi juo ryta vakara...
As pasakysiu kmplimenta visom pozityvistem: Jus pacios nuostabiausios visam pasaulyje
[quote=Kaira,2008 09 26, 16:33]
As labai atsiprasau,sumaisiau vardus Dekui Kairai
Visai as issiblaskiusi
[/quote]
Manau, kita savaite siusim kazka i Siaulius, tada ir idesiu i siuntinuka kompakta. Ten tas filialas yra pora zmoniu ir tiek Jie gyvena Siauliuose, tai, manau, bet kada susitarsit
I Jurbarka si savaitgali mano kolege nevaziuoja. Tai nezinau, galim laukt arba tada pastu siust? I Alytu irgi nevaziuoja, bet i Alytu buna ir mes patys is darbo vaziuojam, tai pirmadieni zinosiu darbo grafika, zinosiu ar bus koks vaziavimas ar ne
Galit mane drasiai trukdyt, man malonu kazkam kazka naudingo padaryti Cia kaip pozityvas - pradedu save labiau mylet
[/quote]
as palauksiu irgi, gal kada kas vaziuos i Alytu...
As labai atsiprasau,sumaisiau vardus Dekui Kairai
Visai as issiblaskiusi
[/quote]
Manau, kita savaite siusim kazka i Siaulius, tada ir idesiu i siuntinuka kompakta. Ten tas filialas yra pora zmoniu ir tiek Jie gyvena Siauliuose, tai, manau, bet kada susitarsit
I Jurbarka si savaitgali mano kolege nevaziuoja. Tai nezinau, galim laukt arba tada pastu siust? I Alytu irgi nevaziuoja, bet i Alytu buna ir mes patys is darbo vaziuojam, tai pirmadieni zinosiu darbo grafika, zinosiu ar bus koks vaziavimas ar ne
Galit mane drasiai trukdyt, man malonu kazkam kazka naudingo padaryti Cia kaip pozityvas - pradedu save labiau mylet
[/quote]
as palauksiu irgi, gal kada kas vaziuos i Alytu...
O kaip dėl užduotėlės savaitgaliui ? ar sugalvosim ką nors mielo, bet paprasto ? vis tik savaitgalis, sudėtinagis darbais neapsikraukim
QUOTE(daiwulencija @ 2008 09 26, 18:10)
O kaip dėl užduotėlės savaitgaliui ? ar sugalvosim ką nors mielo, bet paprasto ? vis tik savaitgalis, sudėtinagis darbais neapsikraukim
tinginiukė? iš mano pusės pasiūlymas kartoti savaitgalį kuo dažniau savo pasirinktą afirmaciją,ar net kelias.Būtų galima čia pasiskelbti kokią kartosim,gal kitom galvot nereikės
as noriu buti mylima ir myleti ta pati zmogu.
noriu sokti
noriu tapyti
noriu skaityti kada panorejusi
noriu klausytis muzikos nuolat
noriu pamirsti kad pinigai egzistuoja
noriu kad manimi pasirupintu
noriu buti laisva
noriu buti kurybinga
noriu tik kuryba ir uzsiimti
moriu myleti
noriu sokti
sokti
sokti
sokti
sokti
scenoje. teatro scenoje.
http://www.youtube.c...feature=related
noriu sokti
noriu tapyti
noriu skaityti kada panorejusi
noriu klausytis muzikos nuolat
noriu pamirsti kad pinigai egzistuoja
noriu kad manimi pasirupintu
noriu buti laisva
noriu buti kurybinga
noriu tik kuryba ir uzsiimti
moriu myleti
noriu sokti
sokti
sokti
sokti
sokti
scenoje. teatro scenoje.
http://www.youtube.c...feature=related
Man labiausiai prie sirdies Daiwulencijos afirmacija
Myliu ir palaikau save,pasitikiu gyvenimo vyksmu.As esu saugi
O siaip dar vis pasikartoju kas diena sias afirmacijas:
Myliu save ir pasitikiu savimi.
Daugiau nesibaiminsiu,tikiu,kad viskas yra gerai.
Mano pajamos nuolat dideja.Ko tik imuosi,viskas sekasi.
Niekas man nesutrukdys siekti savo laimes ir meiles.
Myliu ir palaikau save,pasitikiu gyvenimo vyksmu.As esu saugi
O siaip dar vis pasikartoju kas diena sias afirmacijas:
Myliu save ir pasitikiu savimi.
Daugiau nesibaiminsiu,tikiu,kad viskas yra gerai.
Mano pajamos nuolat dideja.Ko tik imuosi,viskas sekasi.
Niekas man nesutrukdys siekti savo laimes ir meiles.
QUOTE(daiwulencija @ 2008 09 26, 17:57)
na, aš apie savo filmuką irgi galvojau.. ir esu pradėjus daryti su powerpointu.. teiginių tai prisirašiau galybę, bet man kažkaip reikalas užstrigo su vaizdias... na, sudėtinga man pasirodė rasti tokių paveiksliukų, kurie idealiai atitiktų ir teiginį ir gera būtų žiūrėti ... jei žinai kokių nuorodų, ar jei pavyks ką įdomaus surasti, gal galėsi ir su mumis pasidalinti? įmesk tiesiog kokią nuorodą, jei galėsi
Aš rašiau, kad šią vasarą atradau sau malonią veiklą, fotografavimas. Tai dėsiu savo foto Čia yra skyrelis kur pasidemonstruojam Gali kopijuoti man atrodo
http://www.supermama...;#entry20128333
Sveikos, mergaites
Idedu sena rusiska daina, kuri man labai pakelia nuotaika...kai reikia Ala Pugachiova
Idedu sena rusiska daina, kuri man labai pakelia nuotaika...kai reikia Ala Pugachiova
Labas rytelis
ne, aš neesu tinginiukė o tavo idėja savaitgaliui
Aš manau kartosiu dvi afirmacijas. Šiuo metu man jos reikalingos.
"Myliu ir palaikau save, pasitikiu gyvenimo vyksmu. Aš esu saugi."
Pagal Luizą, ši afirmacija mažina nerimą, sukeltą nepasitikėjimo gyvenimo vyksmu ir tėkme.
"Gyvenimas man kelia susižavėjimą. Esu kupina jėgų ir entuziazmo."
Šis teiginys mažina nuovargį, sukeltą priešinimosi, nuobodulio bei meilės tam, kas dirbama, stokos.
taip, kopijuoti galima aciu super nuotraukytės, kažką tikrai rasiu
Sėkmės visoms gražaus savaitgalio
o aš važiuosiu šiandien tėtį 50-tojo jubiliejaus proga sveikinti
IKI
QUOTE(winona @ 2008 09 26, 20:23)
tinginiukė? iš mano pusės pasiūlymas kartoti savaitgalį kuo dažniau savo pasirinktą afirmaciją,ar net kelias.Būtų galima čia pasiskelbti kokią kartosim,gal kitom galvot nereikės
ne, aš neesu tinginiukė o tavo idėja savaitgaliui
Aš manau kartosiu dvi afirmacijas. Šiuo metu man jos reikalingos.
"Myliu ir palaikau save, pasitikiu gyvenimo vyksmu. Aš esu saugi."
Pagal Luizą, ši afirmacija mažina nerimą, sukeltą nepasitikėjimo gyvenimo vyksmu ir tėkme.
"Gyvenimas man kelia susižavėjimą. Esu kupina jėgų ir entuziazmo."
Šis teiginys mažina nuovargį, sukeltą priešinimosi, nuobodulio bei meilės tam, kas dirbama, stokos.
QUOTE(vaida L @ 2008 09 26, 22:11)
Aš rašiau, kad šią vasarą atradau sau malonią veiklą, fotografavimas. Tai dėsiu savo foto Čia yra skyrelis kur pasidemonstruojam Gali kopijuoti man atrodo
taip, kopijuoti galima aciu super nuotraukytės, kažką tikrai rasiu
Sėkmės visoms gražaus savaitgalio
o aš važiuosiu šiandien tėtį 50-tojo jubiliejaus proga sveikinti
IKI
QUOTE(TikGerai @ 2008 09 27, 05:32)
Sveikos, mergaites
Ačiū už puikią nuorodą
Aš prisidedu prie šito "Gyvenimas man kelia susižavėjimą. Esu kupina jėgų ir entuziazmo."