QUOTE(vaida L @ 2008 10 09, 17:26)
Juk iš tikrųjų kitų žmonių problemos neliečia mūsų, tai kam į jas gilintis
O kai pradedi gilintis, tai ir susikūri problemas
Gyvenimas nuostabus
na, kartais galima ir gilintis.. kartais tikrai reikia, kartais tiesiog įdomu, kartais tiesiog negalim kažkam likti abejingi.. bet esmė ta, kad gilinantis į kitų problemas galbūt reikia mokėt per daug neįsigyvent į jas.. ir juo labiau matant svetimas nelaimes nereikia perdėtai galėtis arba labai smergti kažkokį blogietį ir labai gailėti nuskriaustąjį..na, yra atvejų, kada tiesiog negali likti nuošalį ir tai vienaip ar kitaip paliečia širdį, apima ir gailestis ir užuojauta ir tt, kartais žmones ištinka kokios nelaimės ir mes tarsi pajuntam tokį bejėgiškumą.. bet tuo atveju reikia irgi būti atsargiems ir nepradėti kažko smerkti, pykti ant gyvenimo "kodėl tam žmogui taip atsitiko ir pan"... na, nzn ar taip išsireiškiau kaip norėjau
žodžiu, aš manau kad apskritai niekas nevyksta be priežasties
ir jei jau kažkas įvyko, tai kad ir kaip kartais tai nepatiktų- matyt buvo tam priežastis, matyt reikėjo..
o gyvenimas tai tikrai nuostabus
kasdien vis ryškiau tai suvokiu
nors savaitgalis lb liūdnas buvo ir dabar dar sunku atsigauti (teko matyti didžiulę pažįstamų žmonių nelaimę.. tiesiog baisiau nei tragedija... ), bet kažkaip žiūriu dabar į viska vis kiek ramiau nei seniau ir bent jau nesmerkiu gyvenimo (na, man taip atrodo kad nesmerkiu nebent gal dar kažkur giliai širdį užsislėpęs koks jausmas... bet gal ir ne
Man gera gyventi. Esu rami ir saugi. Leidžiu pasauliui būti tokiam, koks jis yra.