Įkraunama...
Įkraunama...

Mes esam pozityvistės !

QUOTE(Lily* @ 2008 10 09, 16:18)

Manau, kad svarbiausia yra spręsti savo problemas, o kiti tegu sprendžia savo ir bus tvarka mirksiukas.gif O tai kai pradedi su tavim nesusijusiais dalykais rūpintis, paties gyvenimas šunkeliais eina biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Tik nevisada išeina atsiriboti. O mane tai dar labai nervina tos kvailos laidos, jų taip pat nežiūriu, nes doh.gif

Bet ką mes čia, pažiūrėkit koks gražus ruduo už lango clap.gif rolleyes.gif Dabar labai norėčiau eit į kokį parką pačiugždenti lapais rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 09 spalio 2008 - 15:27
QUOTE(trude @ 2008 10 09, 16:24)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Tik nevisada išeina atsiriboti. O mane tai dar labai nervina tos kvailos laidos, jų taip pat nežiūriu, nes  doh.gif

Bet ką mes čia, pažiūrėkit koks gražus ruduo už lango clap.gif  rolleyes.gif Dabar labai norėčiau eit į kokį parką pačiugždenti lapais rolleyes.gif

ai, manęs tai net nenervina, tiesiog aš tam abejinga biggrin.gif pas mus teletabiai pastoviai eina per teliką lotuliukas.gif

o ruduo tai tikrai superinis thumbup.gif pasaka tiesiog wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aš jau senai nežiūriu žinių ar kokių laidų. Jau kai Lietuvoje būnu, tai šiurpstu nuo mūsų televizijos. Ką beįsijungsi "Srovės", Abipus sienos" ir visos kitos, tik apie šnipinėjimus, lindimus į kitų žmonių gyvenimus, moralizavimas, nu žiauru doh.gif Jokio optimizmo iš tv. Bet kaip sakant koks poreikis tokia ir pasiūla mirksiukas.gif
Maskvoje yra pramoginių laidų kanalai, kur jokių žinių, tik koncertai, multikai, linksmi rusiški filmai, realybės šou ir pan. Žodžiu žiūrint nereikia proto apkrauti. Man to užtenka, nes toks vaizdas kad aplinkui nieko blogo nevyksta. Juk iš tikrųjų kitų žmonių problemos neliečia mūsų, tai kam į jas gilintis mirksiukas.gif O kai pradedi gilintis, tai ir susikūri problemas ax.gif

Gyvenimas nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2008 10 09, 17:26)
Juk iš tikrųjų kitų žmonių problemos neliečia mūsų, tai kam į jas gilintis  mirksiukas.gif O kai pradedi gilintis, tai ir susikūri problemas  ax.gif

Gyvenimas nuostabus  wub.gif

na, kartais galima ir gilintis.. kartais tikrai reikia, kartais tiesiog įdomu, kartais tiesiog negalim kažkam likti abejingi.. bet esmė ta, kad gilinantis į kitų problemas galbūt reikia mokėt per daug neįsigyvent į jas.. ir juo labiau matant svetimas nelaimes nereikia perdėtai galėtis arba labai smergti kažkokį blogietį ir labai gailėti nuskriaustąjį..na, yra atvejų, kada tiesiog negali likti nuošalį ir tai vienaip ar kitaip paliečia širdį, apima ir gailestis ir užuojauta ir tt, kartais žmones ištinka kokios nelaimės ir mes tarsi pajuntam tokį bejėgiškumą.. bet tuo atveju reikia irgi būti atsargiems ir nepradėti kažko smerkti, pykti ant gyvenimo "kodėl tam žmogui taip atsitiko ir pan"... na, nzn ar taip išsireiškiau kaip norėjau smile.gif

žodžiu, aš manau kad apskritai niekas nevyksta be priežasties smile.gif ir jei jau kažkas įvyko, tai kad ir kaip kartais tai nepatiktų- matyt buvo tam priežastis, matyt reikėjo..

o gyvenimas tai tikrai nuostabus wub.gif kasdien vis ryškiau tai suvokiu smile.gif

nors savaitgalis lb liūdnas buvo ir dabar dar sunku atsigauti (teko matyti didžiulę pažįstamų žmonių nelaimę.. tiesiog baisiau nei tragedija... ), bet kažkaip žiūriu dabar į viska vis kiek ramiau nei seniau ir bent jau nesmerkiu gyvenimo (na, man taip atrodo kad nesmerkiu smile.gif nebent gal dar kažkur giliai širdį užsislėpęs koks jausmas... bet gal ir ne smile.gif

Atsakyti
Va dabar kaip tik rodo laidą per BTV kaip mūsų jausmai veikia mūsų gyvenimą.
kažkaip šiom dienom labai daug inmformacijos panašios tiesiog plaikte plaukia. Kur beeičiau vis akis bado info apie pozityvų mąstymą ax.gif gal ne bereikalo bigsmile.gif Pats laikas keist savo gyvenimą bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 09 spalio 2008 - 18:11
Niu pozityvistės, labas wub.gif pastaruoju metu kažkaip išsisėmiau, nieko naujo neparašau ax.gif bet va kuria diena prisėsiu ir daugiau pasipasakosiu apie savo pozityvą, ir jūsų postus paskaitysiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,mane labai ikvepe sie zodziai bigsmile.gif

Jusu pasamone niekada nemiega,niekada nesiilsi.Ji nuolat darbuojasi.Noredami isitikinti,kokia stebuklinga galia slypi jusu pasamoneje,pries miega imkite aiskiai tvirtinti ,kad norite igyvendinti koki nors konkretu tiksla.Labai nustebsite ir apsidziaugsite,kai pamatysite,jog vidines jusu jegos pades jums pasiekti pageidauta rezultata.Tai galios ir isminties saltinis,kuris tiesiogiai nuves jus prie visagalybes.Tai jega,kuri vercia suktis pasauli,neleidzia planetoms nukrypti nuo kurso ir privercia saule sviesti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 10, 00:45)
Sveikutes,mane labai ikvepe sie zodziai bigsmile.gif

Jusu pasamone niekada nemiega,niekada nesiilsi.Ji nuolat darbuojasi.Noredami isitikinti,kokia stebuklinga galia slypi jusu pasamoneje,pries miega imkite aiskiai tvirtinti ,kad norite igyvendinti koki nors konkretu tiksla.Labai nustebsite ir apsidziaugsite,kai pamatysite,jog vidines jusu jegos pades jums pasiekti pageidauta rezultata.Tai galios ir isminties saltinis,kuris tiesiogiai nuves jus prie visagalybes.Tai jega,kuri vercia suktis pasauli,neleidzia planetoms nukrypti nuo kurso ir privercia saule sviesti. 4u.gif

Labas, o ar pati mėginai taip daryti, ar pildėsi kas? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas wub.gif

Nežinau, kažkaip mergaitės išsisėmiau. Prisidėjus knygų, bet kažkaip neužkabina mane jos doh.gif Gal kokių gerų minčių, ar nuorodų turite. Pasidalinkite patirtimi ir žiniomis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 10 10, 08:57)
Labas, o ar pati mėginai taip daryti, ar pildėsi kas?  ax.gif

Nea,tik vakar perskaiciau ir labai patiko,manau,kad tikrai verta pabandyti bigsmile.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif
Šiandien mane vienas žmogus nuolat provokavo doh.gif Bandė mano kantrybę lotuliukas.gif ir jam vos nepavyko, (o gal pavyko) blush2.gif nes vis suku juostelę su mūsų pokalbiu ir negaliu atsipalaiduoti. Žinau pati, kad jis taip elgiasi su visais ir turėčiau sau nepriimt asmeniškai, neleist, kad sugadintų man dieną lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 10 spalio 2008 - 12:28
QUOTE(trude @ 2008 10 10, 13:28)
laba diena 4u.gif
Šiandien mane vienas žmogus nuolat provokavo doh.gif Bandė mano kantrybę lotuliukas.gif ir jam vos nepavyko, (o gal pavyko) blush2.gif nes vis suku juostelę su mūsų pokalbiu ir negaliu atsipalaiduoti. Žinau pati, kad jis taip elgiasi su visais ir turėčiau sau nepriimt asmeniškai, neleist, kad sugadintų man dieną lotuliukas.gif

Tai jums reikejo pasakyt, kad esat uzimta ir kad perskambintu uz pusvalandzio. O per ta pusvalandzi tas zmogus jau kitur gara nuleistu. lotuliukas.gif
Atsakyti