beje, dar dėl to liečia ar neliečia mane krizės:
taip, gal kiek ir liečia.. bet liečia nebent materialine prasme ar pan, ty išoriškai.. ir jei liečia, tai visus tiek pat liečia kaip ir mane... bet norėjau pasakyti tai kad neliečia jos manęs minčių ir savijautos prasme ar kaip čia išsireikšti
ty, dėl kažkokių totalinių kriziu ir įvykių mano nuotaika nepabjūra, nepradedu apie tai galvoti ar juo labiau pergyventi, nes... man neįdomu... va, kitas reikalas jei šeimoj kažkokios problemos, arba jei darbe kažkas ne taip kaip norėtųsi... o tai, kur ten koks amerikoj bankas bankrutuoja tai ką jau darysi
va, jeigu būtų mano asmeninis bankas (jei aš jį turėčiau
) tai jau kas kita
tada pasidarytų įdomu
o gal reiškia kad aš savanaudė esu?
ai, kuo toliau į mišką tuo daugiau malkų
Papildyta:
QUOTE(trude @ 2008 10 09, 16:04)
Man ir neramu dėl viso to darosi. Anksčiau ir žinias žiūrėjau ir politiškai išprususi buvau, tačiau dabar tikrai stengiuosi atsiriboti nors kažkiek, geriau knygą paskaityti arba čia pasedėti
aš galvoju gal čia žmonės, ty mes pozityvistės, nežiūrėdamos žinių ir pan laidų intuityviai nuo neigiamų dalykų save apsaugoti norim?
jeigu jau įsiteigėm, kad esam pozityvios ir laimingos, tai gal gamta pati taip tvarko, ir neleidžia mums brudo iki savęs dasileisti?
nes jei žiūrėtume ir domėtumėmės, tai įsijaustume į tai... o čia jau nėra gerai, nes pritrauktume ir į savo gyvenimus kažkokių tamsių spalvų... ai, čia, mergaitės, tik mano išmąstymai
nekreipkit lb dėmesio
Man gera gyventi. Esu rami ir saugi. Leidžiu pasauliui būti tokiam, koks jis yra.