Įkraunama...
Įkraunama...

Mes esam pozityvistės !

QUOTE(Izolda @ 2008 10 09, 13:34)
Na toks ten ir liečia.. Bet kam nervintis ir sukt galvą, jei vistiek nieko padaryti negali  mirksiukas.gif

Krizes tai negali paveikt, bet imtis priemoniu sumazinti jos poveiki sau, tai galima. cool.gif
Atsakyti
Nepamenu dabar, tiksliai kokioj knygoj skaičiau, kad žmogaus, kuris moka naudotis savo pasąmonės galiomis, nepalies nei karas, nei jokios krizės, jis net nepajaus tų dalykų. tai nereiškia, kad dėl kelių žmonių minčių krizė dings, ne, tiesiog jei jie praras kažką, gaus iš kitų šaltinių
Atsakyti
As irgi noriu tapti pozityviste unsure.gif Nes kazkaip paskutiniu metu apemus slogi nuotaika ir viskas atrodo labai juoda verysad.gif Noriu pradeti save "gydyti" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vyssnia @ 2008 10 09, 13:56)
tiesiog jei jie praras kažką, gaus iš kitų šaltinių

Tai mano veiksmu planas ir yra apie tai, kaip ta praradima kompensuot is kitu saltiniu. Tikiuosi, kad pades...
Ir... atrodo puse imoniu Letuvoje griebiasi panasios taktikos. lotuliukas.gif O pozityviai mastantys ir bus ju saltinis... bigsmile.gif lotuliukas.gif ... ir mano... bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l.jelena: 09 spalio 2008 - 13:24
QUOTE(marmaliade @ 2008 10 09, 14:01)
As irgi noriu tapti pozityviste  unsure.gif Nes kazkaip paskutiniu metu apemus slogi nuotaika ir viskas atrodo labai juoda  verysad.gif Noriu pradeti save "gydyti"  rolleyes.gif

hi.gif sveikinu prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2008 10 09, 14:01)
As irgi noriu tapti pozityviste  unsure.gif Nes kazkaip paskutiniu metu apemus slogi nuotaika ir viskas atrodo labai juoda  verysad.gif Noriu pradeti save "gydyti"  rolleyes.gif

Man tai kai susergu nuotaika krenta, bet kita diena kai pagereja, kai vel viskas Ok.
Atsakyti
QUOTE(vyssnia @ 2008 10 09, 14:23)
hi.gif sveikinu prisijungus  4u.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(l.jelena @ 2008 10 09, 14:24)
Man tai kai susergu nuotaika krenta, bet kita diena kai pagereja, kai vel viskas Ok.

Kad jau kelios dienos, neisiena doh.gif Teks varyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2008 10 08, 20:02)
Grynai praktiškas laiškas.
Nuo pelėsio yra priemonė  "Senukuose" , bet žiauriai smirdintis skystis.Jį panaudojus reikia dviem parom iš namų išvažiuoti.
Aš išbandžiau ekologinį būdą.Vandenyje ištirpinau labai daug druskos , kol beveik netirpsta ir išvalau su skuduru pripelyjusias sienų vietas, lentynas, kur galima gausiau .Kadangi pelėsis gyvas daiktas, tai druska kurį laiką veikia.

Ačiū, vakar kaip tik ploviau su druska ir soda, tam kartui padės gal. praėjusiais metais tai bandėm tą specialią priemonę, tai keliom dienom kraustėmės iš namų, nes smarvė tooookia blink.gif
Laukiu nesulaukiu šildymo, nors kainos gazdina unsure.gif

Bet apie tai nesinori galvoti rolleyes.gif

Norėjau paklausti ar skaitėt kas knygą „Širdies ramybė. Darna su pačiu savimi“?
Kokie atsiliepimai jei skaitėt? Man pažįstama rekomendavo. Bet savo knygyne neradau pavartyt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 09 spalio 2008 - 14:35
QUOTE(Izolda @ 2008 10 09, 13:22)
Net žinių nežiūriu, neįdomu, vistiek nieko gero nepasako  biggrin.gif

aha, aš ir nežiūriu.. kartais gėda dėl to bet negaliu išsėsėt ilgiau kaip dvi minutes doh.gif neįdomu nors tu ką biggrin.gif kai buvau maža visada matydavau kaip tėvai ziuri žinias susidomėję, ir reikėdavo tyliai elgtis kad tik jimes nieks netrukdytų žiūrėti biggrin.gif o man tai taip neįdomu atrodydavo... na, galvojau kai užaugsiu tai ir aš žiūrėsiu ir įdomu bus... bet dar neatėjo tas įdomumas lotuliukas.gif jau ir 30 netoli, bet kaip nesusidomiu taip nesusidomiu...

o dėl to kaip pamažint tą krizės įtaką... net nzn.. visada kažkaip galvoji kur kaip pasielgti, kad pelningesnį kokį sandėrį įgyvendint ar pinigus pelningiau kažkur padėti... bet tai dažniausiai einu tiesiai- pas kažką paklausiu, išsiaiškinu kelias nuomones ir daug maž apibendrinus padarau savo išvadas, gal dar kiek intuicija pasikliaunu.. nzn kažkaip tfu tfu tfu šitoj vietoj man ramu.. žinau ir ką reiškia prarasti pinigus.. anksčiau dar grauždavausi dėl to, o dabar kažkaip man vienodai... g.gif net nesuprantu gal dėl to kad per daug visada turiu ką veikti ir nėra kada galvoti... ai, nezinau... kažkaip įsitikinau kad gyvenimas stipresnis.. kitą kartą gali plėšytis ir vistiek bus š.... o kitą kartą viskas lengvai... nu čia kiekvienam kaip atrodo... o pvz dėl tokių dalykų kaip benzino brangimas, ar šildymo.. tai man išvis nei šalta nei karšta.. nzn gal čia kažkokia paslėpta pykčio forma, bet kai visi bėdavoja kad benzas pabrango tai aš tiesą sakant piluosi bet niekad net nepažiūriu ir nežinau kokia tiksliai kaina... kas nuo to pasikels? vistiek pilsiesi ir važiuosi nors ir 10 litų kainuos... arba duoną vistiek pirksi kad ir 20 lt keplas kainuos.. ai nunz.. kažkaip šiandien mintys tokios belen kokios... sorry blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwulencija @ 2008 10 09, 15:56)
aha, aš ir nežiūriu.. kartais gėda dėl to bet negaliu išsėsėt ilgiau kaip dvi minutes  doh.gif  neįdomu nors tu ką biggrin.gif kai buvau maža visada matydavau kaip tėvai ziuri žinias susidomėję, ir reikėdavo tyliai elgtis kad tik jimes nieks netrukdytų žiūrėti biggrin.gif o man tai taip neįdomu atrodydavo... na, galvojau kai užaugsiu tai ir aš žiūrėsiu ir įdomu bus... bet dar neatėjo tas įdomumas  lotuliukas.gif jau ir 30 netoli, bet kaip nesusidomiu taip nesusidomiu...

o dėl to kaip pamažint tą krizės įtaką... net nzn.. visada kažkaip galvoji kur kaip pasielgti, kad pelningesnį kokį sandėrį įgyvendint ar pinigus pelningiau kažkur padėti... bet tai dažniausiai einu tiesiai- pas kažką paklausiu, išsiaiškinu kelias nuomones ir daug maž apibendrinus padarau savo išvadas, gal dar kiek intuicija pasikliaunu.. nzn kažkaip tfu tfu tfu šitoj vietoj man ramu.. žinau ir ką reiškia prarasti pinigus.. anksčiau dar grauždavausi dėl to, o dabar kažkaip man vienodai...  g.gif  net nesuprantu gal dėl to kad per daug visada turiu ką veikti ir nėra kada galvoti... ai, nezinau... kažkaip įsitikinau kad gyvenimas stipresnis.. kitą kartą gali plėšytis ir vistiek bus š.... o kitą kartą viskas lengvai... nu čia kiekvienam kaip atrodo... o pvz dėl tokių dalykų kaip benzino brangimas, ar šildymo.. tai man išvis nei šalta nei karšta.. nzn gal čia kažkokia paslėpta pykčio forma, bet kai visi bėdavoja kad benzas pabrango tai aš tiesą sakant piluosi bet niekad net nepažiūriu ir nežinau kokia tiksliai kaina... kas nuo to pasikels? vistiek pilsiesi ir važiuosi nors ir 10 litų kainuos... arba duoną vistiek pirksi kad ir 20 lt keplas kainuos.. ai nunz.. kažkaip šiandien mintys tokios belen kokios... sorry  blush2.gif

Man ir neramu dėl viso to darosi. Anksčiau ir žinias žiūrėjau ir politiškai išprususi buvau, tačiau dabar tikrai stengiuosi atsiriboti nors kažkiek, geriau knygą paskaityti arba čia pasedėti rolleyes.gif
Atsakyti
beje, dar dėl to liečia ar neliečia mane krizės:

taip, gal kiek ir liečia.. bet liečia nebent materialine prasme ar pan, ty išoriškai.. ir jei liečia, tai visus tiek pat liečia kaip ir mane... bet norėjau pasakyti tai kad neliečia jos manęs minčių ir savijautos prasme ar kaip čia išsireikšti doh.gif ty, dėl kažkokių totalinių kriziu ir įvykių mano nuotaika nepabjūra, nepradedu apie tai galvoti ar juo labiau pergyventi, nes... man neįdomu... va, kitas reikalas jei šeimoj kažkokios problemos, arba jei darbe kažkas ne taip kaip norėtųsi... o tai, kur ten koks amerikoj bankas bankrutuoja tai ką jau darysi smile.gif va, jeigu būtų mano asmeninis bankas (jei aš jį turėčiau biggrin.gif ) tai jau kas kita lotuliukas.gif tada pasidarytų įdomu lotuliukas.gif o gal reiškia kad aš savanaudė esu? blink.gif ai, kuo toliau į mišką tuo daugiau malkų tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(trude @ 2008 10 09, 16:04)
Man ir neramu dėl viso to darosi. Anksčiau ir žinias žiūrėjau ir politiškai išprususi buvau, tačiau dabar tikrai stengiuosi atsiriboti nors kažkiek, geriau knygą paskaityti arba čia pasedėti  rolleyes.gif

aš galvoju gal čia žmonės, ty mes pozityvistės, nežiūrėdamos žinių ir pan laidų intuityviai nuo neigiamų dalykų save apsaugoti norim?
jeigu jau įsiteigėm, kad esam pozityvios ir laimingos, tai gal gamta pati taip tvarko, ir neleidžia mums brudo iki savęs dasileisti? bigsmile.gif nes jei žiūrėtume ir domėtumėmės, tai įsijaustume į tai... o čia jau nėra gerai, nes pritrauktume ir į savo gyvenimus kažkokių tamsių spalvų... ai, čia, mergaitės, tik mano išmąstymai smile.gif nekreipkit lb dėmesio 4u.gif
Atsakyti
Kaip gerai rasti bendraminčių thumbup.gif Aš irgi nežiūriu žinių ir tv matau tik kai vyras žiūri biggrin.gif Bandžiau žiūrėti, bet kad tik vien brudą visokį praneša, daugiau nieko schmoll.gif

QUOTE(daiwulencija @ 2008 10 09, 16:11)
va, jeigu būtų mano asmeninis bankas (jei aš jį turėčiau biggrin.gif ) tai jau kas kita  lotuliukas.gif tada pasidarytų įdomu  lotuliukas.gif o gal reiškia kad aš savanaudė esu?  blink.gif  ai, kuo toliau į mišką tuo daugiau malkų  tongue.gif

Manau, kad svarbiausia yra spręsti savo problemas, o kiti tegu sprendžia savo ir bus tvarka mirksiukas.gif O tai kai pradedi su tavim nesusijusiais dalykais rūpintis, paties gyvenimas šunkeliais eina biggrin.gif
Atsakyti