Įkraunama...
Įkraunama...

Mes esam pozityvistės !

QUOTE(trude @ 2008 10 07, 13:17)
Sveikos merginos 4u.gif
Nu šiandien užduotėlė labai nebloga thumbup.gif Tik man įvykdoma šiandien sunkiai unsure.gif Esu labai blogai nusiteikus. Bloga savijauta ir dar pelėsis ėda mano sienas doh.gif Drėgmė persismelkus visur verysad.gif O dar dukrytė serga verysad.gif nu va bandau visaip tą pozityvią pusią atrast ax.gif

Grynai praktiškas laiškas.
Nuo pelėsio yra priemonė "Senukuose" , bet žiauriai smirdintis skystis.Jį panaudojus reikia dviem parom iš namų išvažiuoti.
Aš išbandžiau ekologinį būdą.Vandenyje ištirpinau labai daug druskos , kol beveik netirpsta ir išvalau su skuduru pripelyjusias sienų vietas, lentynas, kur galima gausiau .Kadangi pelėsis gyvas daiktas, tai druska kurį laiką veikia.
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 10 08, 14:44)
pas mane taip pat,po plastikinių langų keitimo g.gif sako reikia šiltint sieną smile.gif

O radiatorius yra toje sienoje? Ir dar reiktu ventiliacija toje patalpoje gerinti (gal yra galimybe atvesti ventiliacija is kitos patalpos, jei toje nera).

Va, cia forume yra tokia tema:
http://www.supermama...?...257204&st=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l.jelena: 08 spalio 2008 - 21:28
QUOTE(l.jelena @ 2008 10 08, 21:19)
O radiatorius yra toje sienoje? Ir dar reiktu ventiliacija toje patalpoje gerinti (gal yra galimybe atvesti ventiliacija is kitos patalpos, jei toje nera).

Va, cia forume yra tokia tema:
http://www.supermama...?...257204&st=0

yra radiatorius g.gif

Pasakyk tai sau:

Šiandien aš gyvensiu tik šia diena.

Šiandien aš būsiu laimingas.

Šiandien aš išmoksiu daug naujo.

Šiandien aš užsibrėšiu sau naują tikslą ir jo sieksiu.

Šiandien aš būsiu labai geras su visais.

Šiandien aš išdrysiu padaryti tai, ko senai bijojau.

Šiandien aš ką nors pakeisiu.
geros dienelės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 10 09, 10:09)
yra radiatorius g.gif
Pasakyk tai sau:

Šiandien aš gyvensiu tik šia diena.

Šiandien aš būsiu laimingas.

Šiandien aš išmoksiu daug naujo.

Šiandien aš užsibrėšiu sau naują tikslą ir jo sieksiu.

Šiandien aš būsiu labai geras su visais.

Šiandien aš išdrysiu padaryti tai, ko senai bijojau.

Šiandien aš ką nors pakeisiu.
geros dienelės wub.gif

wub.gif
ačiū 4u.gif

man šiandien thumbup.gif dienelė, pradeda pildytis mano noras, pagaliau prisiverčiau rašyt kursinį ir net įdomu pasidarė visai, iš viso koks orelis tai pasaka thumbup.gif
geros dienos visoms 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasiskaiciau apie pasauline banku kruze blink.gif blink.gif blink.gif , ir visas pozityvizmas isgaravo. angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2008 10 09, 12:57)
Pasiskaiciau apie pasauline banku kruze  blink.gif  blink.gif  blink.gif  , ir visas pozityvizmas isgaravo.  angel_sadangel.gif

Ateis ir iseis ta krize biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vyssnia @ 2008 10 09, 13:02)
Ateis ir iseis ta krize    biggrin.gif

o manęs tokie dalykai kaip oras, metų laikai, pasaulinės krizės ir pan. visai niekaip neveikia. man tikrai DZIN rolleyes.gif nzn ar čia gerai ar blogai, bet jei tai neliečia manęs tiesiogiai čia ir dabar , tai kažkaip išgirstu ir tiek.. pro vieną ausį iejo, pro kitą išėjo..
Atsakyti
QUOTE(daiwulencija @ 2008 10 09, 13:12)
o manęs tokie dalykai kaip oras, metų laikai, pasaulinės krizės ir pan. visai niekaip neveikia. man tikrai DZIN  rolleyes.gif  nzn ar čia gerai ar blogai, bet jei tai neliečia manęs tiesiogiai čia ir dabar , tai kažkaip išgirstu ir tiek.. pro vieną ausį iejo, pro kitą išėjo..

O man irgi taip smile.gif Kam sau kvaršint galvą, dėl to, kas tavęs tiesiogiai neliečia, ir kam neturi įtakos visai smile.gif Net žinių nežiūriu, neįdomu, vistiek nieko gero nepasako biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwulencija @ 2008 10 09, 13:12)
o manęs tokie dalykai kaip oras, metų laikai, pasaulinės krizės ir pan. visai niekaip neveikia. man tikrai DZIN  rolleyes.gif  nzn ar čia gerai ar blogai, bet jei tai neliečia manęs tiesiogiai čia ir dabar , tai kažkaip išgirstu ir tiek.. pro vieną ausį iejo, pro kitą išėjo..

Liecia cia visus... tik daugiau, ar maziau. Ai tiek to, as jau sugalvoajau sioki toki veiksmu plana... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2008 10 09, 13:31)
Liecia cia visus... tik daugiau, ar maziau. Ai tiek to, as jau sugalvoajau sioki toki veiksmu plana...  bigsmile.gif

Na toks ten ir liečia.. Bet kam nervintis ir sukt galvą, jei vistiek nieko padaryti negali mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2008 10 09, 12:22)
O man irgi taip  smile.gif Kam sau kvaršint galvą, dėl to, kas tavęs tiesiogiai neliečia, ir kam neturi įtakos visai  smile.gif Net žinių nežiūriu, neįdomu, vistiek nieko gero nepasako  biggrin.gif

kad sako ir nereik žiūrėt tų žinių,jos tik atima gerą energiją bigsmile.gif ir visos tos banalios laidos...išvis,tv žiūriu lb nedaug,geriau čia pamirkstu biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi ramu ir nesvarbios jokios krizės smile.gif
Atsakyti