QUOTE(Takelis @ 2008 10 08, 08:56)
Žinojimas,- tai suvokimas vidumi. Tai nėra tolygu mąstymui. Tu gali galvoti, kad bus taip ir taip, bet žinai, kad taip nebus
, tai bus taip, kaip tu žinai, t.y. suvoki.
Jei mintimis priimi kažkokią info ir ją tarsi absorbuoji savimi, ta info dera tavyje, nejauti, kad tai sukelia prieštaravimus tavyje, tada suvoki-žinai, kas yra tikra tau. Ir tai, ką žmogus vizualizuoja, turi rasti skambesį pačiame žmoguje, rasti tą atgarsį, skelbiantį apie tai, kaip puikiai jam tai tinka. Tuomet žmogus jaučia, išgyvena tuos puikius jausmus, pritraukdamas sau palankias aplinkybes materializuotis jo idėjai.
sviestas sviestuotas,viskas taip nusirutuliojo,man jau atsibodo
aš neteigiu,kad vizualizacija nieko neduoda-visos čia sako,jei jauti vidumi,tiki -išsipildys.Aš ir taip sakau.bet jei vizualini, bet protas tave stabdo,nu pardon,pasėji vieną gėrio sėklą su vaizdu,išrauni tą sėklą su protu.
Žinojimas nėra vien vienos reikšmės-suvokimas vidumi.Tai yra ir išmanymas ir supratimas,o supratimas gali būti ir suvokiant savo padėtį kaip neigiamą.dedu tašką.
QUOTE(vaida L @ 2008 10 08, 11:58)
Nekreipkite dėmesio, jei jūsų protas sako, kad niekada nebūsite laimingas. Tiesiog prisiminkite, kad pradėjote būti laimingas ir kiekvieną akimirką kartokite:
- Aš esu laimingas!
kiekvieną dieną sakau sau,kad esu laiminga.ir aš esu laiminga
Įprotis pirkti knygų daugiau, negu gebame perskaityti, yra sielos veržimasis į begalybę, ir ši aistra vienintelis dalykas, kuriuo esame pranašesni už gyvūnus.