Įkraunama...
Įkraunama...

Mes esam pozityvistės !

QUOTE(*Rykliukė* @ 2008 10 08, 11:02)
Labas rytelis bigsmile.gif
O jei isivaizduoti, kad esi draugu apsuptyje, kaip manot, ar tai issipildys? Ar tai nebus nesamoningas kito zmogaus prievartavimas bendrauti su manimi? g.gif

Jei įsivaizduosi būtent save, įsivaizduosi, kaip jausiesi apsupta draugų, kokia smagi tavo nuotaika, kokia esi laiminga, ar dar ką nors, tai pieši savo ateitį. 4u.gif
Nekonkretizuok tų žmonių, kurie tave sups, tada nebus prievartos kitų atžvilgiu, nesikiši į kitų - konkrečių žmonių gyvenimus.
Atsakyti
QUOTE(Takelis @ 2008 10 08, 11:08)
Jei įsivaizduosi būtent save, įsivaizduosi, kaip jausiesi apsupta draugų, kokia smagi tavo nuotaika, kokia esi laiminga, ar dar ką nors, tai pieši savo ateitį. 4u.gif
Nekonkretizuok tų žmonių, kurie tave sups, tada nebus prievartos kitų atžvilgiu, nesikiši į kitų - konkrečių žmonių gyvenimus.

Bet tave turi supti žmonės,kurių tu nori,kurie tau mieli ir reikalingi,argi ne taip? g.gif Jeigu žmonės reikalingi tik tam,kad jie būtų,bet nesvarbu kokie ir kas-kam tada jie reikalingi?Kokia prasmė?Gal tada geriau turėti vieną ar du tokius,su kuriais nors ir retai,bet yra apie ką pakalbėti? g.gif O jeigu kalba eina apie kolektyvą,kuriame nori nenori reikia dirbti-tada gi nebūtina,kad jie tau visi patiktų ax.gif Tu atsirenki su kuo ir kaip bendrauti,nuo tavęs tai priklauso 4u.gif Ar aš ne apie tą patį,apie ką jūs? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(namiseda @ 2008 10 08, 11:35)
Bet tave turi supti žmonės,kurių tu nori,kurie tau mieli ir reikalingi,argi ne taip? g.gif Jeigu žmonės reikalingi tik tam,kad jie būtų,bet nesvarbu kokie ir kas-kam tada jie reikalingi?Kokia prasmė?Gal tada geriau turėti vieną ar du tokius,su kuriais nors ir retai,bet yra apie ką pakalbėti? g.gif O jeigu kalba eina apie kolektyvą,kuriame nori nenori reikia dirbti-tada gi nebūtina,kad jie tau visi patiktų ax.gif Tu atsirenki su kuo ir kaip bendrauti,nuo tavęs tai priklauso 4u.gif Ar aš ne apie tą patį,apie ką jūs? blush2.gif

Bet jie ir nebus bet kokie, juk pritrauksi zmones, kokius tu nori, kokius isivazduoji, su tokiomis savybemis, kurios tau mielos, su kuriais tau butu gera, malonu. Bet kokie zmones ir taip supa mus visus, ju ir traukti nereikia, mes tarp ju nuolat smile.gif
As dziaugiuosi, kad radau sita foruma, cia esancius zmones (Takeli, as tave myliu 4u.gif ), mano gyvenimas tapo daug spalvingesnis, jauciuosi mylima ir zinau, kad bet kada cia galiu rasti patarimu, minciu pamastymui, galiu tobulinti savo vidu ir svarbiausia zinau, kad as galiu VISKA thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaira: 08 spalio 2008 - 11:03
QUOTE(Kaira @ 2008 10 08, 12:55)
Bet jie ir nebus bet kokie, juk pritrauksi zmones, kokius tu nori, kokius isivazduoji, su tokiomis savybemis, kurios tau mielos, su kuriais tau butu gera, malonu. Bet kokie zmones ir taip supa mus visus, ju ir traukti nereikia, mes tarp ju nuolat smile.gif
As dziaugiuosi, kad radau sita foruma, cia esancius zmones (Takeli, as tave myliu  4u.gif  ), mano gyvenimas tapo daug spalvingesnis, jauciuosi mylima ir zinau, kad bet kada cia galiu rasti patarimu, minciu pamastymui, galiu tobulinti savo vidu ir svarbiausia zinau, kad as galiu VISKA  thumbup.gif

bis.gif friends.gif
Papildyta:
QUOTE(namiseda @ 2008 10 08, 12:35)

Tavo vizualizacija 100 procentų materializuosis tokia, kokią ją susikūrei. Jei tu įsivaizdavai save laimingą, argi gali tokia jaustis tarp žmonių, kurie tau nesvarbūs arba nepatinka? Žinoma, tu pritrauksi tokius žmones, kuriuos su džiaugsmu vadinsi draugais smile.gif
Atsakyti
Apie laimę wub.gif

Jeigu norite būti liūdnas, niekas pasaulyje jūsų nepralinksmins. Bet jeigu nuspręsite būti laimingas, niekas iš jūsų šios laimės neatims.

Savo vidumi stiprūs žmonės paprastai būna laimingiausi. Jie nekaltina kitų dėl savo bėdų, nes jie geba juose atsekti savo pačių veiksmus ir supratimo stoką. Tokie žmonės žino, kad niekas negalės prisidėti prie jų laimės ar jos atimti, jeigu tik jie patys nepasiduos neigiamoms kitų mintims ar veiksmams.
Jums padės stiprus užsibrėžimas būti laimingu. Pasistenkite būti laimingi bet kokiomis aplinkybėmis.
Nekreipkite dėmesio, jei jūsų protas sako, kad niekada nebūsite laimingas. Tiesiog prisiminkite, kad pradėjote būti laimingas ir kiekvieną akimirką kartokite:
- Aš esu laimingas!
Jeigu jums pavyks nuolat taip daryti, tuomet žvelgdamas atgal galėsite sakyti:
- Aš visada buvau laimingas.
Žiūrėdamas į save dabar, pasakykite:
- Aš esu laimingas,- o kai žvelgsite į ateitį, sakykite - Žinau, kad būsiu laimingas.
Jūsų ateities laimė priklauso nuo to, kiek laimingas esate dabar, taigi pradėkite būti laimingas DABAR.
Joganandos išmintis
Atsakyti
Ačiū vaida L, kad tai parašei. thumbup.gif 4u.gif
Merginos, pasidauginkite tuos žodžius ir užsiklijuokite ant šaldytuvų, spintelių ir veidrodžių. Nuostabu tai skaityti ir dar nuostabiau taip gyventi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2008 10 08, 12:58)
Apie laimę wub.gif

Jeigu norite būti liūdnas, niekas pasaulyje jūsų nepralinksmins. Bet jeigu nuspręsite būti laimingas, niekas iš jūsų šios laimės neatims.

Savo vidumi stiprūs žmonės paprastai būna laimingiausi. Jie nekaltina kitų dėl savo bėdų, nes jie geba juose atsekti savo pačių veiksmus ir supratimo stoką. Tokie žmonės žino, kad niekas negalės prisidėti prie jų laimės ar jos atimti, jeigu tik jie patys nepasiduos neigiamoms kitų mintims ar veiksmams.
Jums padės stiprus užsibrėžimas būti laimingu. Pasistenkite būti laimingi bet kokiomis aplinkybėmis.
Nekreipkite dėmesio, jei jūsų protas sako, kad niekada nebūsite laimingas. Tiesiog prisiminkite, kad pradėjote būti laimingas ir kiekvieną akimirką kartokite:
- Aš esu laimingas!
Jeigu jums pavyks nuolat taip daryti, tuomet žvelgdamas atgal galėsite sakyti:
- Aš visada buvau laimingas.
Žiūrėdamas į save dabar, pasakykite:
- Aš esu laimingas,- o kai žvelgsite į ateitį, sakykite - Žinau, kad būsiu laimingas.
Jūsų ateities laimė priklauso nuo to, kiek laimingas esate dabar, taigi pradėkite būti laimingas DABAR.
Joganandos išmintis

drinks_cheers.gif
Ir nė nebandykite sakyti ir galvoti,kad jau vėlu visa tai pradėti,nesvarbu kokio amžiaus ir su kokia patirtimi būtumėte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Takelis @ 2008 10 08, 08:56)
Žinojimas,- tai suvokimas vidumi. Tai nėra tolygu mąstymui. Tu gali galvoti, kad bus taip ir taip, bet žinai, kad taip nebus  doh.gif , tai bus taip, kaip tu žinai, t.y. suvoki. Jei mintimis priimi kažkokią info ir ją tarsi absorbuoji savimi, ta info dera tavyje, nejauti, kad tai sukelia prieštaravimus tavyje, tada suvoki-žinai, kas yra tikra tau. Ir tai, ką žmogus vizualizuoja, turi rasti skambesį pačiame žmoguje, rasti tą atgarsį, skelbiantį apie tai, kaip puikiai jam tai tinka. Tuomet žmogus jaučia, išgyvena tuos puikius jausmus, pritraukdamas sau palankias aplinkybes materializuotis jo idėjai.

sviestas sviestuotas,viskas taip nusirutuliojo,man jau atsibodo lotuliukas.gif
aš neteigiu,kad vizualizacija nieko neduoda-visos čia sako,jei jauti vidumi,tiki -išsipildys.Aš ir taip sakau.bet jei vizualini, bet protas tave stabdo,nu pardon,pasėji vieną gėrio sėklą su vaizdu,išrauni tą sėklą su protu.
Žinojimas nėra vien vienos reikšmės-suvokimas vidumi.Tai yra ir išmanymas ir supratimas,o supratimas gali būti ir suvokiant savo padėtį kaip neigiamą.dedu tašką.

QUOTE(vaida L @ 2008 10 08, 11:58)

- Aš esu laimingas!

kiekvieną dieną sakau sau,kad esu laiminga.ir aš esu laiminga wub.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...ZpxsQUQD1g&NR=1

Papildyta:
QUOTE(Takelis @ 2008 10 08, 13:35)
Ačiū vaida L, kad tai parašei.  thumbup.gif  4u.gif
Merginos, pasidauginkite tuos žodžius ir užsiklijuokite ant šaldytuvų, spintelių ir veidrodžių. Nuostabu tai skaityti ir dar nuostabiau taip gyventi  thumbup.gif

Gera idėja ant šaldytumo užsiklijuoti, būtinai pasidarysiu thumbup.gif
Atsakyti
Winona, manau, mes tiesiog kalbam apie skirtingas žinojimo puses smile.gif Aš turiu omeny intuityvų žinojimą, ne išmąstytą, ne paremtą patirtimi. 4u.gif
Atsakyti
[quote=l.jelena,2008 10 07, 13:47]
O tai namas senas, ar naujas? Pelesis dazniausiai atsiranda del padidejusios dregmes (gal but atsirado dregmes saltinis) arba del nepakankamo vedinimo, arba toje vietoje truksta silumos (pvz. radiatoriaus nera). Gal pakeitet langus i plastikinius?
Siaip tai pradziai reikia pelesiaus priezasti nustatyti, o tik paskui "gydyti".

Jo, pas mane pelesiai atisrado langu i plastikinius pakeitus, bet gi negulesi kai ir taip salta prie atviro lango. Ka daryti????
Atsakyti
QUOTE(Sūrelis @ 2008 10 08, 13:37)
Jo, pas mane pelesiai atisrado langu i plastikinius pakeitus, bet gi negulesi kai ir taip salta prie atviro lango. Ka daryti????

pas mane taip pat,po plastikinių langų keitimo g.gif sako reikia šiltint sieną smile.gif
Atsakyti