Įkraunama...
Įkraunama...

Mes esam pozityvistės !

Sveikos visos 4u.gif

Aš visada buvau svajotoja, įsijaučianti į svajones labai intensyviai. Manau, kad mano vyras yra mano svajonių rezultatas, nes tikrai lyg nulipdytas iš mano svajonių smile.gif

QUOTE(l.jelena @ 2008 10 07, 17:17)
Bet gi jus galit dabar sau barbe nusipirkti. As tai pvz. savo maziai priperku ziaslu is savo vaikystes svajoniu...  lotuliukas.gif
O ir smuiku dar nevelu pasimokyti grot...  mirksiukas.gif

Aš taip pat žaislų parduotuvėse susikoncentruoju ties tuo, kas man patinka, apie ką svajojau biggrin.gif Pabūti vaiku yra labai miela wub.gif
Atsakyti
Mano pozityvas grįžo. Tai buvo skausmingas procesas, buvo gili duobė, aš prašiau pagalbos, ją gavau kartu su priekaištais ir kitais nemaloniais dalykais, buvau išmesta iš tam tikro rato žmonių, labai sunkiai tai išgyvenau (net darbe visi klausinėjo kas mirė kad aš tokia). Bet staiga bevažiuojant namo autobusu šovė į galvą mintis, kad jei išeina iš mano gyvenimo žmonės, su kuriais bendravimas labai komplikuotas, aš paprasčiausiai nebeturėsiu poreikio laviruoti, kad ko nors kuo nors neįžeisčiau (kad ir pasakojimu, kaip prašiau pakelti algą, nors dar nenusipelniau). Dar iš visų kontaktų išmetinėju visus beviltiškus santykius ir jaučiu kaip man gerėja minutėmis tiesiog. Aš pavargusi, bet normaliai pavargusi, kaip ir kiti žmonės. Aišku, mano krizė nepraeis be pasekmių darbe, nes dabar esu papildomai stebima, bet tai galimybė. Galimybė padaryti kažką geriau. Ir bet kokiu atveju - kas beatsitinka - tai tik į gerą. Nusipirkau vakar nevilty eilinę knygutę Sharmos, kurio daug kas nemėgsta dėl primityvumo. Ten taip parašyta. Nu žinojau ir anksčiau, bet kartais žodžiai turi ateiti ir pasirodyti savo vietoj ir savo laiku.
Šiandien grįžus namo mano telefonas rankinuke pats paskambino mano buvusiai uošvienei. Tai ji pasiklausė kas vyksta, kai namo grįžtu smile.gif Skambina man paskui ir sako "nieko nebedaryk šiandien, perdaug tu pavargusi, pailsek, tegul sesuo viską kas būtina ryt padaro" smile.gif smagu smile.gif turiu Lazarevo 3 dalį. prigulsiu paskaityt.
Atsakyti
[quote=Kita Mergaitė,2008 10 07, 20:40]

Dziaugiuosi del taves 4u.gif Ir toliau taip laikykis,be galo fainas jausmas,kada isbrendi is tamsos.Sviesiu tau dieneliu mirksiukas.gif
O nuo tokiu zmoniu issilaisvinusi tik dziaukis,nereikalingi tie,kurie tik komplikuoja viska ir tave liudina.Kiekviena is musu nusipelnem but laiminga ir niekas neturi teises to atimti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sa r: 07 spalio 2008 - 19:10
QUOTE(Kita Mergaitė @ 2008 10 07, 19:40)
Dar iš visų kontaktų išmetinėju visus beviltiškus santykius ir jaučiu kaip man gerėja minutėmis tiesiog.

o tiems žmonėms atleidi, ar su pykčiu širdy tuos kontaktus išmetinėji? ar giliai širdy nejauti nuoskaudos, neapykantos tiems žmonėms? čia šiaip tarp kitko klausiu... pamąstymui smile.gif
Atsakyti
abejinguma jauciu arba nuoskauda.
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2008 10 07, 16:17)
Bet gi jus galit dabar sau barbe nusipirkti. As tai pvz. savo maziai priperku ziaslu is savo vaikystes svajoniu...  lotuliukas.gif
O ir smuiku dar nevelu pasimokyti grot...  mirksiukas.gif

et net nežinau ką pasakyt,kai mano pasakymai interpretuojami kažkaip netaip bigsmile.gif
prieš miegelį noriu įpūsti savo gerų emocijų,ramybės,palaimos,meilės wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif grįžau labai laiminga(atrodo mane apsiėmė globot laiminga žvaigždė) wub.gif wub.gif
Atsakyti
Noriu palinkėt visom gerų irgražių sapnų 4u.gif 4u.gif 4u.gif jei kam diena buvo nenusisekus, tai rytdiena tikrai bus geresnė bigsmile.gif Aš vis prisimenu labai seno amerikiečių filmo vieną frazę, kuri man kartais tikrai padeda: „Sunkią dieną reikia kuo greičiau baigti ir laukti kitos, geresnės ir šviesesnės dienos„.
Geros nakties 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, skaitau jusu postus ir nesusilaikiau nepakomentavus.
QUOTE(winona @ 2008 10 07, 17:41)
nu ne  biggrin.gif jei vien tik įsivaizduosi nieks nuo to nepasikeis.Vaikystėj aš svajojau turėti barbę,groti smuiku-ale negavau ir negroju-nes žinojau,kad taip nebus.Bet svajot svajojau smile.gif 

1. Vizualizacija viska ir keicia. Kai vizualizuoji su jausmu, tarytum tai jau isgyveni, tuomet pradeda viskas keistis. Pradedi dazniau pastebeti galimybes pasiekti tai , ko nori; jos pacios ateina i tavo gyvenima ir visa pradeda deliotis tokiu budu,kad nebutum taip niekados pagalvojus. Ir tai ateina be tavo pastangu ! Tau tereikia pasinaudoti galimybe.
2. Barbes negavai, nes - atsakymas tavo pacios zodziuose - tu zinojai, kad nebus.Jei butum svajojus ir tikejusi, kad bus...happy ending smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TikGerai: 08 spalio 2008 - 03:03
QUOTE(TikGerai @ 2008 10 08, 03:01)
Mergaites, skaitau jusu postus ir nesusilaikiau nepakomentavus.
1. Vizualizacija viska ir keicia. Kai vizualizuoji su jausmu, tarytum tai jau isgyveni, tuomet pradeda viskas keistis. Pradedi dazniau pastebeti galimybes pasiekti tai , ko nori; jos pacios ateina i tavo gyvenima ir visa pradeda deliotis tokiu budu,kad nebutum taip niekados pagalvojus. Ir tai ateina be tavo pastangu ! Tau tereikia pasinaudoti galimybe.
2. Barbes negavai, nes - atsakymas tavo pacios zodziuose - tu zinojai, kad nebus.Jei butum svajojus ir tikejusi, kad bus...happy ending  smile.gif

o žinojimas tai ne mąstymas? juk kai leidi sau vizualint ir visiškai tiki,pasineri į tai,tu ir vidum ir protu neprieštarauji smile.gif kad ir su jausmasi ir dar galaižin kuo,jei po to sakysi,kad tai neišsipildys-tai neišsipildys
faktas
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 10 08, 08:46)
jei po to sakysi,kad tai neišsipildys-tai neišsipildys
faktas

Tikra tiesa,nes sakydama,kad žinai,jog neišsipildys tu save nuteiki taip,kad tu net nesistengi daryti taip,kad išsipildytų 4u.gif Bet jeigu tu svajoji ir kartu kuri planus,kaip tą svajonę įgyvendinti,tai ji tikrai išsipildo,arba dalis jos išsipildo 4u.gif
Kartais gyvenimas pats pasiūlo išeitis arba tai atsitinka savaime,tiesiog nesupranti pats,kaip tau kažkas nematomas padeda arba pasufleruoja 4u.gif
Pabandykim šiandien pradėti įgyvendinti savo seną svajonę mirksiukas.gif Gal šiandien kaip tik ta diena tai pradėti?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 10 08, 09:46)
o žinojimas tai ne mąstymas? juk kai leidi sau vizualint ir visiškai tiki,pasineri į tai,tu ir vidum ir protu neprieštarauji smile.gif kad ir su jausmasi ir dar galaižin kuo,jei po to sakysi,kad tai neišsipildys-tai neišsipildys
faktas

Žinojimas,- tai suvokimas vidumi. Tai nėra tolygu mąstymui. Tu gali galvoti, kad bus taip ir taip, bet žinai, kad taip nebus doh.gif , tai bus taip, kaip tu žinai, t.y. suvoki. Jei mintimis priimi kažkokią info ir ją tarsi absorbuoji savimi, ta info dera tavyje, nejauti, kad tai sukelia prieštaravimus tavyje, tada suvoki-žinai, kas yra tikra tau.
Ir tai, ką žmogus vizualizuoja, turi rasti skambesį pačiame žmoguje, rasti tą atgarsį, skelbiantį apie tai, kaip puikiai jam tai tinka. Tuomet žmogus jaučia, išgyvena tuos puikius jausmus, pritraukdamas sau palankias aplinkybes materializuotis jo idėjai.
Atsakyti
Labas rytelis bigsmile.gif
O jei isivaizduoti, kad esi draugu apsuptyje, kaip manot, ar tai issipildys? Ar tai nebus nesamoningas kito zmogaus prievartavimas bendrauti su manimi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rykliukė*: 08 spalio 2008 - 09:03