Įkraunama...
Įkraunama...

Mes esam pozityvistės !

Sveikos merginos 4u.gif
Nu šiandien užduotėlė labai nebloga thumbup.gif Tik man įvykdoma šiandien sunkiai unsure.gif Esu labai blogai nusiteikus. Bloga savijauta ir dar pelėsis ėda mano sienas doh.gif Drėgmė persismelkus visur verysad.gif O dar dukrytė serga verysad.gif nu va bandau visaip tą pozityvią pusią atrast ax.gif
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2008 10 07, 09:48)
Tai cia is operos: Viskas, kas atsitinka blogo, iseina tik i gera.  mirksiukas.gif

čia iš operos, kad kiekvienoj situacijoj geriau įžvelgti kažką teigiamo, negu kartoti kaip viskas blogai...
Papildyta:
QUOTE(Sūrelis @ 2008 10 07, 10:39)
O kaip yra, kad vieniems visada sekasi, o kitiems ne?
Vieni lyg laimes kudikiai?

Ar tai reiskia, kad jie visada pozityviai masto? Kaip cia iseina?

ne laimės kūdikiai, o sugeba žiūrėti į gyvenimą nusiteikę labiau teigiamai negu neigiamai... ir neturi didelių prisirišimų...

čia mano nuomonė...
Atsakyti
to žmogaus apie kurį čia pasakojau šeima iširus, sunku pasakyt dėl ko taip viskas pas jį susiklostė, bet kad prioritetas buvo pinigai pas jį tai faktas. sutinku, kad reikia po truputį viską tvarkytis, bet reikia ir tas kitas sritis palaikyt manau.

Nu žodžiu nusifilosofuot baigiu jau doh.gif , gal užteks, reik geriau savo daržą apsiravėt, kol neapaugo, o ne po kitų knistis blush2.gif

dar norėjau trudei pasakyt, kad teko nemažai bendraut su neįgaliais vaikiukais, tai be galo šilti, malonūs, atviri vaikai, ne kartą ašara išriedėjo, kai po kelių mėnesių bandymo pralaužti ledus, koks nors labai užsidaręs vaikas parodo kokį ženklą, kad nori bendrauti, aišku yra ir tokių, kur iš karto bendrauja.
dėl aplinkinių tai pats laikas būtų užsiaugint storą odą kaip kažkas čia sakė, svarbiausia, kad jūs su dukryte būtumėt laimingos, o ką galvoja kiti tai jų reikalas, ir dar svarbu, kad vaikas nepajustų jog tu pergyveni, tada ir jai tai persiduos, džiaukis tuo ką turi, o turi tikrai daug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 10 07, 13:17)
Sveikos merginos 4u.gif
Nu šiandien užduotėlė labai nebloga thumbup.gif Tik man įvykdoma šiandien sunkiai unsure.gif Esu labai blogai nusiteikus. Bloga savijauta ir dar pelėsis ėda mano sienas doh.gif Drėgmė persismelkus visur verysad.gif O dar dukrytė serga verysad.gif nu va bandau visaip tą pozityvią pusią atrast ax.gif

O tai namas senas, ar naujas? Pelesis dazniausiai atsiranda del padidejusios dregmes (gal but atsirado dregmes saltinis) arba del nepakankamo vedinimo, arba toje vietoje truksta silumos (pvz. radiatoriaus nera). Gal pakeitet langus i plastikinius?
Siaip tai pradziai reikia pelesiaus priezasti nustatyti, o tik paskui "gydyti".

Dukrytes sveikatai tas pelesis irgi ne i nauda. O tai kuom cia serga? Pas mus tai seimoje jau 3 savaites kazkas vis serga...

O pozityvi puse tai ta, kad jei nebutu TIEK DAUG problemu, tai nerasytum cia. O nerasytum cia, negautum naudingu patarimu... lotuliukas.gif Pelesis tai jau tikriausiai senai auga...
Papildyta:
QUOTE(vyssnia @ 2008 10 07, 13:37)
Nu žodžiu nusifilosofuot baigiu jau  doh.gif , gal užteks, reik geriau savo daržą apsiravėt, kol neapaugo, o ne po kitų knistis  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu bet pasiknisot... supratot, kad ir savo darzas visai neblogai atrodo ir gavot pozityvu nusiteikima... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l.jelena: 07 spalio 2008 - 13:04
QUOTE(vyssnia @ 2008 10 07, 13:37)

dar norėjau trudei pasakyt, kad teko nemažai bendraut su neįgaliais vaikiukais, tai be galo šilti, malonūs, atviri vaikai, ne kartą ašara išriedėjo, kai po kelių mėnesių bandymo pralaužti ledus, koks nors labai užsidaręs vaikas parodo kokį ženklą, kad nori bendrauti, aišku yra ir tokių, kur iš karto bendrauja.
dėl aplinkinių tai pats laikas būtų užsiaugint storą odą kaip kažkas čia sakė, svarbiausia, kad jūs su dukryte būtumėt laimingos, o ką galvoja kiti tai jų reikalas, ir dar svarbu, kad vaikas nepajustų jog tu pergyveni, tada ir jai tai persiduos, džiaukis tuo ką turi, o turi tikrai daug  mirksiukas.gif

Oda aišku po biški storėja tongue.gif Tik galėtų greičiau rolleyes.gif Dėl dukrytės tai daugiau pozityvių pusių nei galėjau tikėtis iš pat pradžių. Jos dėka kai kurie dalykai tapo nesvarbūs tiek, kiek anksčiau, jos dėka, pamačiau, kad šalia manęs yra tikri ir patikimi žmonės, o kiti pasitraukė, jų ir nereikia schmoll.gif O tai, kad ji mane moko kantrybės, atlaidumo, tai net ir kalbėt nereikia. Suprantu koks stebuklas yra jos pirmas žodis, žingsnelis, nes jo laukiau kur kas ilgiau nei kitos mamos, kiekviena jos nors pati menkiausia pažanga yra didelė laimė wub.gif .
Papildyta:
QUOTE(l.jelena @ 2008 10 07, 13:47)
O tai namas senas, ar naujas? Pelesis dazniausiai atsiranda del padidejusios dregmes (gal but atsirado dregmes saltinis) arba del nepakankamo vedinimo, arba toje vietoje truksta silumos (pvz. radiatoriaus nera). Gal pakeitet langus i plastikinius?
Siaip tai pradziai reikia pelesiaus priezasti nustatyti, o tik paskui "gydyti".
Dukrytes sveikatai tas pelesis irgi ne i nauda. O tai kuom cia serga? Pas mus tai seimoje jau 3 savaites kazkas vis serga...
O pozityvi puse tai ta, kad jei nebutu TIEK DAUG problemu, tai nerasytum cia. O nerasytum cia, negautum naudingu patarimu...  lotuliukas.gif  Pelesis tai jau tikriausiai senai auga...
Papildyta:

namas tai senas, bet mes nuomojames butą, todėl neverta kišti savo pinigų į tai, juo labiau kad šeimininkams tio net nereikia. Tik va skaičiuoju savaites iki kraustymosi į savo nors ir mažą, bet mielą namuką, kur kuriansimės kada mums reikės ax.gif O dabar tai net rūbai dukros džiūsta po savaitę, kokia dregmė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2008 10 06, 21:52)
Jei taip, tai as taip visada beveik ir dariau ir darau. (Beveik visada turiu tam tikras ateities vizijas.)  O pasirodo... cia net toks mokslas yra.  blink.gif  lotuliukas.gif

įsivaizduot belekas gali,o kas jei tą vaizduotės vaisiuų lydi "nu bet jau baigiu svajot" ar "geriaus einu pažiūrėsiu tv,vis tiek taip nebus".Nusiteikimas ir apskritai visas mąstymas daug daugiau lemia nei vizualinimas

QUOTE(daiwulencija @ 2008 10 07, 06:53)
Sveikutės  wub.gif

noriu priminti vieną istoriją, kuri jau mūsų forume kažkada buvo rašyta:  4u.gif

NUOSTABU wub.gif Kaip gerai,kad tu įkėlei šią istoriją,nes aš nebuvau jos skaičius ir man kaip tik šiuo metu reikėjo kažko gražaus wub.gif wub.gif ačiū
Atsakyti
[quote=winona,2008 10 07, 15:42]
įsivaizduot belekas gali,o kas jei tą vaizduotės vaisiuų lydi "nu bet jau baigiu svajot" ar "geriaus einu pažiūrėsiu tv,vis tiek taip nebus".Nusiteikimas ir apskritai visas mąstymas daug daugiau lemia nei vizualinimas

Sutinku su tavim,as esu is prigimties svajotoja bei fantazuotoja,nera nei vienos dienos,kad negalvociau apie savo svajones ir ju neisivaizduociau.Taciau jos ir telieka tik mano vaizduoteje,nes nera tikejimo,kad issipildys.Cia yra labai sunkus darbas su savimi,reikia sukurti savyje harmonija bei pasitikejima savimi,stiprybe.Nes be to tas tikejimas nebus lygiagretus,todel jis nesipildys.Tai vat,nera sitie dalykai tokie paprasti,bent jau man
Atsakyti
QUOTE(daiwulencija @ 2008 10 07, 07:53)
vos tik pajutus, kad neigiamai į kažką pradedam reaguoti, ar pajuntam nepasitenkinimą, ištarkime žodžius: "Kaip gerai, kad..." ir užbaikime sakinį  rolleyes.gif kaip manot? ar tinka tokia užduotėlė?  blush2.gif

Kokia šauni istorija ir kokia gera užduotis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 10 07, 14:42)

Tai svarbiausia ir yra isivaizduoti ko nori. Jau kai issivaizduoji, tai reiskia surinkai pakankamai info, viska susiteminai, sudeliojai i lentyneles, arba bent jau esi imli aplinkai ir ieskai proga ta vizija igyvendinti (patikslinti). O paskui jau galima imtis tam tikru veiksmu tai vizijai igyvendinti.
O "tusciai" svajoti kartais irgi naudinga. Galima ta svajone pasidalinti su aplinkiniais. Aplinkiniai jusu svajone gali paversti ideja, o paskui sugalvoti tos idejos realizacija. Vieni nemoka svajot. Kiti nemoka generuoti ideju. O treti nemoka idejas realizuoti. Bet trys galvos gali svajone paversti i realu dalyka. cool.gif

P.S. Tai net ir temoje tas pats parasyta: "Kiekviena mūsų mintis kuria ateitį ".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l.jelena: 07 spalio 2008 - 14:31
QUOTE(l.jelena @ 2008 10 07, 14:28)
Tai svarbiausia ir yra isivaizduoti ko nori . Jau kai issivaizduoji, tai reiskia surinkai pakankamai info, viska susiteminai, sudeliojai i lentyneles, arba bent jau esi imli aplinkai ir ieskai proga ta vizija igyvendinti (patikslinti).  O paskui jau galima  imtis tam tikru veiksmu tai vizijai igyvendinti.
O "tusciai" svajoti kartais irgi naudinga. Galima ta svajone pasidalinti su aplinkiniais. Aplinkiniai jusu svajone gali paversti ideja, o paskui sugalvoti tos idejos realizacija. Vieni nemoka svajot. Kiti nemoka generuoti ideju. O treti nemoka idejas realizuoti. Bet trys galvos gali svajone paversti i realu dalyka.  cool.gif

P.S. Tai net ir temoje tas pats parasyta: "Kiekviena mūsų mintis kuria ateitį ".

nu ne biggrin.gif jei vien tik įsivaizduosi nieks nuo to nepasikeis.Vaikystėj aš svajojau turėti barbę,groti smuiku-ale negavau ir negroju-nes žinojau,kad taip nebus.Bet svajot svajojau smile.gif
be abejonės svajoti,net ir tuščiai yra labai naudinga,vien ko vertos geros emocijos thumbup.gif
pati pasaket mintis,ką aš ir tvirtinu,kad mintis svarbiau.o visas jūsų postas buvo apie vizualinimą mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=winona,2008 10 07, 17:41]
nu ne biggrin.gif jei vien tik įsivaizduosi nieks nuo to nepasikeis.Vaikystėj aš svajojau turėti barbę,groti smuiku-ale negavau ir negroju-nes žinojau,kad taip nebus.Bet svajot svajojau smile.gif
be abejonės svajoti,net ir tuščiai yra labai naudinga,vien ko vertos geros emocijos thumbup.gif

taip,kol svajoji,uzplusta labai geros emocijos,bet deja sugryzus i realoybe liudna pasidaro verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 10 07, 16:41)
nu ne  biggrin.gif jei vien tik įsivaizduosi nieks nuo to nepasikeis.Vaikystėj aš svajojau turėti barbę,groti smuiku-ale negavau ir negroju-nes žinojau,kad taip nebus.Bet svajot svajojau smile.gif
pati pasaket mintis,ką aš ir tvirtinu,kad mintis svarbiau.o visas jūsų postas buvo apie vizualinimą mirksiukas.gif

Bet gi jus galit dabar sau barbe nusipirkti. As tai pvz. savo maziai priperku ziaslu is savo vaikystes svajoniu... lotuliukas.gif
O ir smuiku dar nevelu pasimokyti grot... mirksiukas.gif
Atsakyti