QUOTE(vyssnia @ 2008 10 07, 12:18)
Sveikos
Kai kurie žmonės matyt turi tą pozityvaus mąstymo įprotį, bent jau aš nesu sutikus laimingo žmogaus kuriam viskas sekasi, nuolat dejuojančio kaip viskas blogai, pas juos pastoviai teigiamos mintys sukasi, o tai virsta realybe. turiu savo aplinkoj žmogiuką, kad ir kas benutiktų jis visad randa teigiamų pusių, niekada nenuleidžia rankų ir nepasiduoda, o svarbiausia iš jo niekad neišgirsi: nepavyks, neišeis, nespesiu, nesugebėsiu ar dar ką panašaus. bet jis niekada nieko neskaitęs apie tą pozityvų mąstymą, tiesiog toks jo būdas.
Labai teisingai
As irgi nesu sutikus ne vieno "laimes kudikio" kuris nuolat dejuotu ir nepaisant to, jam nuolat sektusi
Pradejus dometis sia tema susidaro ispudis, kad viskas paprasta:
Va sedi sau ant sopkutes, nosi krapstai ir isivaizduoji visokius gerus dalykus - daug pinigu, grazus namas, masina ir t.t ir pan...ir ....viska gauni - kaip su auksine zuvele
Nu dar koks vyriskis tobulas, kad liudna nebutu....
Na o jei paisivaizdavus kokia diena kita nieko neiseina....galima toliau gryzti prie bambejimo, koks sh..yra gyvenimas, ania ?
Bet tai tik pavirsius - viskas nera taip paprasta ar taip naivu, kaip atrodo is pirmo zvilgsnio. Toks galvojimo budas apima toli grazu ne vien materialinius ar apciuopiamus dalykus....tai daugiau darbas su savimi, saves kurimo procesas
Papildyta:
QUOTE(l.jelena @ 2008 10 07, 10:48)
Tai cia is operos: Viskas, kas atsitinka blogo, iseina tik i gera.
cia is tos operos, kad atsitikus blogam dalykui galima
1. Sedeti ir dejuoti - oojojojoi -nu va man visada taip, niekad nesiseka, visada viskas blogai, taip ir nujauciau, bereikalo galvojau kad iseis kas nors...va ir bureja sake, kad neisiseks man 100 metu ir t.t. ir pan.....
arba
2. Galima atsistoti, nusisypsoti ir eiti toliau. Su zodziais - zinau, kad esu laimes kudikis ir man sekasi