Įkraunama...
Įkraunama...

Mes esam pozityvistės !

QUOTE(Sūrelis @ 2008 10 07, 10:39)
O kaip yra, kad vieniems visada sekasi, o kitiems ne?
Vieni lyg laimes kudikiai?
Ar tai reiskia, kad jie visada pozityviai masto? Kaip cia iseina?

QUOTE(Agnutė @ 2008 10 07, 10:42)
Nežinau  ax.gif  Tik daug kas už tuos pačius dalykus moka skirtingą kainą...  ax.gif  Bet geras nusiteikimas visgi, padeda, manyčiau...  ax.gif

drinks_cheers.gif Jus abi teisios.
Atsakyti
O nera to filmo Secret su kitu igrasinimu? Nes pastarasis tai nepakelia upo smile.gif

Arba originalo versija?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Sūrelis @ 2008 10 07, 10:39)
O kaip yra, kad vieniems visada sekasi, o kitiems ne?
Vieni lyg laimes kudikiai?

Ar tai reiskia, kad jie visada pozityviai masto? Kaip cia iseina?

Kai kurie žmonės matyt turi tą pozityvaus mąstymo įprotį, bent jau aš nesu sutikus laimingo žmogaus kuriam viskas sekasi, nuolat dejuojančio kaip viskas blogai, pas juos pastoviai teigiamos mintys sukasi, o tai virsta realybe. turiu savo aplinkoj žmogiuką, kad ir kas benutiktų jis visad randa teigiamų pusių, niekada nenuleidžia rankų ir nepasiduoda, o svarbiausia iš jo niekad neišgirsi: nepavyks, neišeis, nespesiu, nesugebėsiu ar dar ką panašaus. bet jis niekada nieko neskaitęs apie tą pozityvų mąstymą, tiesiog toks jo būdas.
Atsakyti
QUOTE(vyssnia @ 2008 10 07, 12:18)
Sveikos  4u.gif
Kai kurie žmonės matyt turi tą pozityvaus mąstymo įprotį, bent jau aš nesu sutikus laimingo žmogaus kuriam viskas sekasi, nuolat dejuojančio kaip viskas blogai, pas juos pastoviai teigiamos mintys sukasi, o tai virsta realybe. turiu savo aplinkoj žmogiuką, kad ir kas benutiktų jis visad randa teigiamų pusių, niekada nenuleidžia rankų ir nepasiduoda, o svarbiausia iš jo niekad neišgirsi: nepavyks, neišeis, nespesiu, nesugebėsiu ar dar ką panašaus. bet jis niekada nieko neskaitęs apie tą pozityvų mąstymą, tiesiog toks jo būdas.

drinks_cheers.gif
Labai teisingai 4u.gif
As irgi nesu sutikus ne vieno "laimes kudikio" kuris nuolat dejuotu ir nepaisant to, jam nuolat sektusi mirksiukas.gif

Pradejus dometis sia tema susidaro ispudis, kad viskas paprasta:

Va sedi sau ant sopkutes, nosi krapstai ir isivaizduoji visokius gerus dalykus - daug pinigu, grazus namas, masina ir t.t ir pan...ir ....viska gauni - kaip su auksine zuvele mirksiukas.gif Nu dar koks vyriskis tobulas, kad liudna nebutu....
Na o jei paisivaizdavus kokia diena kita nieko neiseina....galima toliau gryzti prie bambejimo, koks sh..yra gyvenimas, ania ?

Bet tai tik pavirsius - viskas nera taip paprasta ar taip naivu, kaip atrodo is pirmo zvilgsnio. Toks galvojimo budas apima toli grazu ne vien materialinius ar apciuopiamus dalykus....tai daugiau darbas su savimi, saves kurimo procesas g.gif

Papildyta:
QUOTE(l.jelena @ 2008 10 07, 10:48)
Tai cia is operos: Viskas, kas atsitinka blogo, iseina tik i gera.  mirksiukas.gif

cia is tos operos, kad atsitikus blogam dalykui galima

1. Sedeti ir dejuoti - oojojojoi -nu va man visada taip, niekad nesiseka, visada viskas blogai, taip ir nujauciau, bereikalo galvojau kad iseis kas nors...va ir bureja sake, kad neisiseks man 100 metu ir t.t. ir pan..... lotuliukas.gif

arba

2. Galima atsistoti, nusisypsoti ir eiti toliau. Su zodziais - zinau, kad esu laimes kudikis ir man sekasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adaya @ 2008 10 07, 11:37)

Va sedi sau ant sopkutes, nosi krapstai ir isivaizduoji visokius gerus dalykus

Gera pradzia, puse darbo... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2008 10 07, 12:48)
Gera pradzia, puse darbo...  lotuliukas.gif

Taip, bet tik puse biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Adaya @ 2008 10 07, 11:37)
Bet tai tik pavirsius  - viskas nera taip paprasta ar taip naivu, kaip atrodo is pirmo zvilgsnio. Toks galvojimo budas apima toli grazu ne vien materialinius ar apciuopiamus dalykus....tai daugiau darbas su savimi, saves kurimo procesas  g.gif

Na taip nėra taip jau paprasta, bet svarbiausia žinot pagrindinius dalykus, jų laikytis ir žinoma tikėti. Sutinku kad tai savęs kūrimo procesas, nes mes niekada nebūsim laimingi turėdami naujausią automobilį ir vilą ant ežero kranto, kai mūsų viduje chaosas, nėra vidinės ramybės, nerandame sau vietos, ar dirbame nemielą darbą. turi būti pusiausvyra tarp visų pagrindinių sričių, o čia jau darbelio yra išsiaiškint kas pas mus tvarkoj ir nereikia nieko keist, o kas silpniau sekasi ar visai nesiseka ir reikia tvarkyt.
dar vieną pavyzdėlį turiu giminėj, žmogus, kuris visad norėjo turėti daug pinigų prabangos ir t.t. tai buvo jo pagrindiniai norai ir visa kalba tik apie tai sukosi. ne per seniausiai buvau jį sutikus, mašina šių metų ir dar kelios garaže stovi, naujas modernus butas žodžiu turi viską ko norėjo, bet akys tokios ledinės, šaltos, džiaugsmo jokio jose, nes asmeniniam gyvenime vienos nesėkmės, šeimos galima sakyti nėra, darbas irgi ne pats mieliausias. na va ar tai galima pavadinti laime?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyssnia: 07 spalio 2008 - 11:04
QUOTE(vyssnia @ 2008 10 07, 12:03)
Na taip nėra taip jau paprasta, bet svarbiausia žinot pagrindinius dalykus, jų laikytis ir žinoma tikėti. Sutinku kad tai savęs kūrimo procesas, nes mes niekada nebūsim laimingi turėdami naujausią automobilį ir vilą ant ežero kranto, kai mūsų viduje chaosas, nėra vidinės ramybės, nerandame sau vietos, ar dirbame nemielą darbą. turi būti pusiausvyra tarp visų pagrindinių sričių, o čia jau darbelio yra išsiaiškint kas pas mus tvarkoj ir nereikia nieko keist, o kas silpniau sekasi ar visai nesiseka ir reikia tvarkyt.

Nu jo...

QUOTE(vyssnia @ 2008 10 07, 12:03)
dar vieną pavyzdėlį turiu giminėj, žmogus, kuris visad norėjo turėti daug pinigų prabangos ir t.t. tai buvo jo pagrindiniai norai ir visa kalba tik apie tai sukosi. ne per seniausiai buvau jį sutikus, mašina šių metų ir dar kelios garaže stovi, naujas modernus butas žodžiu turi viską ko norėjo, bet akys tokios ledinės, šaltos, džiaugsmo jokio jose, nes asmeniniam gyvenime vienos nesėkmės, šeimos galima sakyti nėra, darbas irgi ne pats mieliausias. na va ar tai galima pavadinti laime?

Tai gal to zmogaus prioritetai kitaip surikiuoti? Gal jam materialine prabanga buvo pirmoje vietoje, o asmeninis gyvenimas antroje? Vyrai gi vaikus gali ir 60 metu "pagaminti". Cia ne moterys, kurioms reikia kudyki isnesioti ir iki 60 metu to reikalo nelabai itidesi...
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2008 10 07, 13:09)
Nu jo...
Tai gal to zmogaus prioritetai kitaip surikiuoti? Gal jam materialine prabanga buvo pirmoje vietoje, o asmeninis gyvenimas antroje? Vyrai gi vaikus gali ir 60 metu "pagaminti". Cia ne moterys, kurioms reikia kudyki isnesioti ir iki 60 metu to reikalo nelabai itidesi...

Matai sunku pasakyti....jis gi netapo laimingesnis...
O gal tik praturtejes suzinojo kokie jo tikrieji prioritetai,
O gal nuo vaikystes jam buvo iskiepita kad "ne piniguose laime" ar kazkas panasaus...
O gal prioritetai pasikeite ....
Kartais mes patys nezinom kokie musu tikrieji norai mirksiukas.gif

Beje jei netycia matet Tarkovskio "Stalkeri" ten kaip tik apie tai ... tikruosius norus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2008 10 07, 13:09)
Nu jo...

Nu nemanau,kad vyrams nereikia seimos,mylimo zmogaus salia,juk mes visi zmones.Ir moterims,ir vyrams vieniems kitu reikia.Nezinau,bent jau as taip mastau,nesu as is tu moteru,kuri galetu sau viena visa gyvenima pragyvent.Pavyzdziui as siuo metu esu viena su dukryte ir tikrai mano didziausias troskimas,kad salia atsirastu mano mylimas ir mane mylintis vyras.O del to,kad vyrai gali ir šešiasdešimties pagaminti vaiku,tai gal ir gali,bet tikrai ne visi,o dar pagalvojus ar vaikams labai smagu,kai tevai tokio amziaus...Vienu zodziu nukrypau ne i tema lotuliukas.gif Norejau tik pasakyt,kad pinigai tikrai negali visiskos laimes suteikti.
O del to saves tvarkymo tikrai labai sunku,nu niekaip neina saves suprasti,itariu,kad kai kuriu dalyku gal nebenoriu suprasti,net nezinau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adaya @ 2008 10 07, 12:25)
Matai sunku pasakyti....jis gi netapo laimingesnis...
O gal tik praturtejes suzinojo kokie jo tikrieji prioritetai,
O gal nuo vaikystes jam buvo iskiepita kad "ne piniguose laime" ar kazkas panasaus...
O gal prioritetai pasikeite ....
Kartais mes patys nezinom kokie musu tikrieji norai  mirksiukas.gif

Beje jei netycia matet Tarkovskio "Stalkeri" ten kaip tik apie tai ... tikruosius norus  mirksiukas.gif

Tai as ne tame kontekste parasiau. NE ta prasme, kad pinigai yra svarbiau uz seima. O ta prasme, kad negali gi zmogus is karto viska tvarkyti. Is pradziu pasirenka viena (jam atrodancia svarbesne, ar lengvesne, ar greiciau sutvarkoma) sriti ir siekia joje laimejimu. O kai ivykdys VISUS savo planus VISUOSE srityse, tai tada ir taps laimingu.
Galu gale dazniausiai vyras aprupina seima, kai vaiku atsiranda. Ar "su mylimu rojus ir palapineje"? Tik ta palapine gal turetu but su sildymu, karstu vandeniu ir patogumais? mirksiukas.gif

Tarkovsio nemaciau... Na, sunku man cia analizuoti ta jusu pateikta situacija, nes labai mazai info.
Atsakyti
Puikus pasakojimas ir puiki užduotėlė, kuri turėtų tapti įpročiu thumbup.gif
Atsakyti