Įkraunama...
Įkraunama...

Mes esam pozityvistės !

QUOTE(Sūrelis @ 2008 10 06, 10:39)
O ar ta vizualizacija yra ne tas pats, kas pozityvizmas? Juk mes teigiame realiai, ko nera kol kas? Bet noretume, kad butu???
Zinoma, jei tie patarimai padeda, butinai reikia ir isbandyti ta vizualuzacija smile.gif

O va as einu atostigauti, bet niekur nevaziuosiu, nes neturiu su kuo, ne viena drauge nesutinka..... liudesys

Jei nėra galimybės išvažiuoti, reikia pasidžiaugti galimybe tiesiog neiti į darbą. 4u.gif Ir nors šiek tiek ilgiau pamiegoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adaya @ 2008 10 06, 09:00)
As skaiciau ir rekomenduoju sita

Richard Webster
Kūrybinė vizualizacija pradedantiesiems

Labai dekoju uz patarima! Aciu 4u.gif Reikes uzeiti paieskoti sios knygos. Siaip man atrodo, kad as daugmaz zinau kas ten bus parasyta rolleyes.gif ...taciau tokia knyga man atrodo gali pakelti nuotaika ir suteiks daugiau pasitikejimo savimi. Ir siaip lietinga vesu vakara pades jaustis maloniau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinginele koshka @ 2008 10 05, 22:18)
Taip, nepakartosi, nes laikas negrizta atgal...BET gal galima pakartoti savo pojucius..ka tu jautei kai buvo tai kazkas... 4u.gif ?
Nereikia gailetis, kad praejo...reikia dziaugtis, kad is viso BUVO.. 4u.gif

žinoma aš galiu tai bandyt daryt dar kartą ir vėl būt laiminga,bet ne tame esmė,gal manęs nesupratot...aš bijau,kad gyvenimas lekia pro šalį,aš suprantu kiek visko daug turiu,bet sunku tai pajusti laimės akimirką,,et

QUOTE(Tinginele koshka @ 2008 10 05, 23:01)
O as ir niekada nebandziau medituoti, nezinau kaip tai daryti ir man atrodo kad tai yra be galo sunku ir reikia ilgai treniruotis.. 4u.gif

aš ir nesu profė schmoll.gif bet kartais,labai retai,pvz tada,kai kažaip išeina atsibusti per anksti aš šiek tiek savomoksliai pamedituoju,tarkim įkvėpiu gėrį meilę švelnumą,džiaugsmą,iškvepiu visas blogybes.paskum įkvepiu ir iškvepiu tiktai gerybes,arba dėkoju už viską ką esu dėkinga,linkiu visiems asmeniškai visko kas geriausia ax.gif va tokios mano meditacijos blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
prisijungiau prie jūsų ir prapuoliau blush2.gif
Mane tai kaip ir daugumą kamuoja vis įkyrios mintys doh.gif tai apie vieną, tai apie kitą dalyką doh.gif Po kokio nors pokalbio , ar įvykio vis persukinėju plokštelę dar visą dieną. Taip pat dažnai galvoju apie kokį nors vieną žmogų kuuris mane erzina ir niekaip negaliu juo atsikratyti, kaip kažkuri išsireiškiėt „suku savo minčiu jovalą“.
Daugiausia aišku mastau apie savo dukrytę ir tai kaip ją priima mano artimieji ir visuomenė. Dažnai vis suku scenarijus kaip reaguoja vienas ar kitas žmogus kai sužino, jog ji kitokia nei kiti, ką jie sako, ką aš jiems atsakau lotuliukas.gif Tokie dalykai taip vargina. O svarbiausia, kad dažnai tie nuogastavimai nepasiteisina schmoll.gif O aš vistiek varau savo unsure.gif labai noriu gyventi šia diena ir džiaugtis ja, o ne vis mąstyt kas būtų jeigu būtų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 10 06, 11:58)
Sveikos 4u.gif
Mane tai kaip ir daugumą kamuoja vis įkyrios mintys doh.gif tai apie vieną, tai apie kitą dalyką doh.gif  Po kokio nors pokalbio , ar įvykio vis persukinėju plokštelę dar visą dieną. Taip pat dažnai galvoju apie kokį nors vieną žmogų kuuris mane erzina ir niekaip negaliu juo atsikratyti, kaip kažkuri išsireiškiėt „suku savo minčiu jovalą“.
Daugiausia aišku mastau apie  savo dukrytę ir tai kaip ją priima mano artimieji ir visuomenė. Dažnai vis suku scenarijus kaip reaguoja vienas ar kitas žmogus kai sužino, jog ji kitokia nei kiti, ką jie sako, ką aš jiems atsakau lotuliukas.gif Tokie dalykai taip vargina. O svarbiausia, kad dažnai tie nuogastavimai nepasiteisina schmoll.gif O aš vistiek varau savo unsure.gif labai noriu gyventi šia diena ir džiaugtis ja, o ne vis mąstyt kas būtų jeigu būtų unsure.gif

na čia daug kam taip būna,susnervuoji ir suki tą patį per tą patį doh.gif gal iš tikro pati nekaip jauties dėl dukros?ne tiek kitų nuomonė tave vargina,kiek pačios nepasitenkinimas ?
Atsakyti
Kaip laikosi pozityvistės?
Trumpam užsukau ir pas jus.

Šiuo metu gyvenu taip pat kaip ir gyvenus. Žinoma, nervinuosi dėl menkniekių, bet galvoju, gal čia ne pozityvus mąstymas labiau padės, o kokios raminamosios žolelės. Kaip jūsų pačių nuotaikos?
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 10 06, 12:58)
Sveikos 4u.gif
Mane tai kaip ir daugumą kamuoja vis įkyrios mintys doh.gif tai apie vieną, tai apie kitą dalyką doh.gif  Po kokio nors pokalbio , ar įvykio vis persukinėju plokštelę dar visą dieną. Taip pat dažnai galvoju apie kokį nors vieną žmogų kuuris mane erzina ir niekaip negaliu juo atsikratyti, kaip kažkuri išsireiškiėt „suku savo minčiu jovalą“.
Daugiausia aišku mastau apie  savo dukrytę ir tai kaip ją priima mano artimieji ir visuomenė. Dažnai vis suku scenarijus kaip reaguoja vienas ar kitas žmogus kai sužino, jog ji kitokia nei kiti, ką jie sako, ką aš jiems atsakau lotuliukas.gif Tokie dalykai taip vargina. O svarbiausia, kad dažnai tie nuogastavimai nepasiteisina schmoll.gif O aš vistiek varau savo unsure.gif labai noriu gyventi šia diena ir džiaugtis ja, o ne vis mąstyt kas būtų jeigu būtų unsure.gif

Man irgi taip kartais būna, kad tam tikrų žmonių žodžius persukinėji kaip tą plokštelę non stop visą dieną... ir nematau čia nieko blogo, kol tai netampa savigrauža smile.gif kartais tokie dalykai išeina į naudą... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 10 06, 13:23)
ne tiek kitų nuomonė tave vargina,kiek pačios nepasitenkinimas ?

Nu suprantama, kad vis dar susitaikymo procesas nesibaigęs ir man skaudu, kad ji negali tiek kiek kiti vaikai jos amžiaus. Bet taip pat tenka girdėti labai užgaulius atsiliepimus tokių žmogiukų kaip ji atžvilgiu, . verysad.gif apskritai į žmones su negalia dar požiūris gan netolerantiškas. Va tada tai ir prasideda visokios baimės, dėl jos, dėl savęs, nes kaip ji be manęs verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 10 06, 15:03)
Nu suprantama, kad vis dar susitaikymo procesas nesibaigęs ir man skaudu, kad ji negali tiek kiek kiti vaikai jos amžiaus. Bet taip pat tenka girdėti labai užgaulius atsiliepimus tokių žmogiukų kaip ji atžvilgiu, .  verysad.gif apskritai į žmones su negalia dar požiūris gan netolerantiškas. Va tada tai ir prasideda visokios baimės, dėl jos, dėl savęs, nes kaip ji be manęs verysad.gif

Manau, kad suprantu kaip jautiesi ir palaikau tave visaip kaip console.gif

Mano dukryte pateko i nelaiminga atsitikima ...todel dabar, del randuku, tenka pastoviai kesti aplinkiniu zvilgsnius, klausimus, patarimus ir t,t, ir pan... doh.gif Zinau, kad tai nera tas pats...bet pati bejegiskumo jausma suprantu kaip mama....
Bet dabar kazkaip uzsiauginau stora oda ir nekreipiu demesio. Nebegalvoju apie kitus, o tik apie mus su dukrele - kur ir kaip mums linksma ir gera. O mintyse ne uzgaulius zodzius perkratineju, o planuoju ateiti mirksiukas.gif Kur vaziuosim, ka veiksim ir pan...
Dar stengiuos buti su tais zmonemis, kurie mane palaiko. Neinu ten, kur susilaukiu tik smalsumo ir uzuojautos. Tam dar nepasiruosus...zodziu vengiu tu zmoniu ir vietu, kuriuose esu priversta jaustis apgailetinai...
O kadangi dirbu su savim mirksiukas.gif tai tokiu vietu vis mazeja thumbup.gif
Supranti ka noriu pasakyt ....
Merginos teisios: Pirma turi pamilti save, savo gyvenima toki koks jis yra ir tik tada pradeti keistis - is meiles, o ne is pykcio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adaya @ 2008 10 06, 17:14)
Manau, kad suprantu kaip jautiesi ir palaikau tave visaip kaip  console.gif

Mano dukryte pateko i nelaiminga atsitikima ...todel dabar, del randuku, tenka pastoviai kesti aplinkiniu zvilgsnius, klausimus, patarimus ir t,t, ir pan...  doh.gif  Zinau, kad tai nera tas pats...bet pati bejegiskumo jausma suprantu kaip mama....
Bet dabar kazkaip uzsiauginau stora oda ir nekreipiu demesio. Nebegalvoju apie kitus, o tik apie mus su dukrele - kur ir kaip mums linksma ir gera. O mintyse ne uzgaulius zodzius perkratineju, o planuoju ateiti  mirksiukas.gif  Kur vaziuosim, ka veiksim ir pan...
Dar stengiuos buti su tais zmonemis, kurie mane palaiko. Neinu ten, kur susilaukiu tik smalsumo ir uzuojautos. Tam dar nepasiruosus...zodziu vengiu tu zmoniu ir vietu, kuriuose esu priversta jaustis apgailetinai...
O kadangi dirbu su savim  mirksiukas.gif  tai tokiu vietu vis mazeja  thumbup.gif
Supranti ka noriu pasakyt ....
Merginos teisios: Pirma turi pamilti save, savo gyvenima toki koks jis yra ir tik tada pradeti keistis - is meiles, o ne is pykcio  ax.gif

Vat to ir aš siekiu ax.gif Tikiuosi ir man pavyks bigsmile.gif bigsmile.gif Ačiu už gerus žodžius bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Daznai uzsuku cia paskaitineju, o šį kart vis tik prašau JŪSŲ pagalbos... unsure.gif

Prieš pora matu vyras buvo nukrypęs "į šali"... ir po šiai dienai negaliu ramiai gyventi... Kad turėčiau finansinių galimybių dėčiau savais keliais... Bet vis tik vaikai ir norisi išsaugoti šeimą ... Tik va kaip atrasti tą sielos ramybę ... Aš nežinau ar jis turi dabar kokią damą, ar ne... bet gi mano mintys tik ir sukasi ta linkme...nors turėtų suktis visai atvirksciai....
Ar įmanoma susigražinti vyro meilę ...mintimis... (Galų gale ir pati suprantu jei busiu irzli ir įtari tai jau tikrai ne schmoll.gif ) Ką turėčiau galvoti , įsivaizduoti... padėkit man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 10 06, 12:31)
Kaip laikosi pozityvistės?
Trumpam užsukau ir pas jus.

Šiuo metu gyvenu taip pat kaip ir gyvenus. Žinoma, nervinuosi dėl menkniekių, bet galvoju, gal čia ne pozityvus mąstymas labiau padės, o kokios raminamosios žolelės. Kaip jūsų pačių nuotaikos?

NUOSTABIOS!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif nuostabus tas gyvenimas wub.gif wub.gif labai gera(pastebėkit,aš tai sakau rudenį) bigsmile.gif
arbatos pvz man nepadėjo,nei vaistai nuo jautrumo,nervingumo ir pan.neima manęs tokie raminimai blush2.gif

QUOTE(trude @ 2008 10 06, 13:03)
Nu suprantama, kad vis dar susitaikymo procesas nesibaigęs ir man skaudu, kad ji negali tiek kiek kiti vaikai jos amžiaus. Bet taip pat tenka girdėti labai užgaulius atsiliepimus tokių žmogiukų kaip ji atžvilgiu, .  verysad.gif apskritai į žmones su negalia dar požiūris gan netolerantiškas. Va tada tai ir prasideda visokios baimės, dėl jos, dėl savęs, nes kaip ji be manęs verysad.gif

drinks_cheers.gif suprantu,visiškai.Žmonės nepakliuvę į tokias situacijas nlb išmano kaip reikia elgtis prie tokių vaikų ir jų šeimos. Dabar man priminei vieną mergytę,ne per seniausiai pamačiau gatve einančią, toks raudonas paltukas,meškiną tempiasi po pažasčia,dar tik iš toli mačiau,o jau wub.gif kai priėjo pamačiau,kad nesveika,nu bet man tokia graži ir miela mergaitė pasirodė,kad stovėjau išsišiepus ir spoksojau į ją wub.gif wub.gif wub.gif tikiuos moteris,kuri buvo su ja blogai manęs nepamena blush2.gif
Atsakyti