Labas vakaras,
gražu: BBC filmukas
et,bet visi žinom,kad du kartus to paties nepakartosi,nebus niekad taip,kaip buvo
kokia rytojaus užduotėlė?nieks nieko...gal padarom kada ryte ar vakare meditaciją kokią?
kokia rytojaus užduotėlė?nieks nieko...gal padarom kada ryte ar vakare meditaciją kokią?
QUOTE(winona @ 2008 10 05, 21:22)
et,bet visi žinom,kad du kartus to paties nepakartosi,nebus niekad taip,kaip buvo
Taip, nepakartosi, nes laikas negrizta atgal...BET gal galima pakartoti savo pojucius..ka tu jautei kai buvo tai kazkas... ?
Nereikia gailetis, kad praejo...reikia dziaugtis, kad is viso BUVO..
sveikutes,liudna ir man,kad esu viena,be gyvenimo draugo ,bet gi nieko nepadarysi,yra taip kaip yra.As tikiu,kad matyt dar ne laikas ir tiek,jau geriau vienom,nei su kokiu ... bet kokiu.O del meditacijos tai labai noreciau,bandziau,bet nemoku,neiseina man medituot
Gero pirmadienio jums visoms :wub:Ir sviesiausiu pozityviausiu minciu
QUOTE(Sa r @ 2008 10 05, 23:33)
sveikutes,liudna ir man,kad esu viena,be gyvenimo draugo ,bet gi nieko nepadarysi,yra taip kaip yra.As tikiu,kad matyt dar ne laikas ir tiek,jau geriau vienom,nei su kokiu ... bet kokiu.O del meditacijos tai labai noreciau,bandziau,bet nemoku,neiseina man medituot
O as ir niekada nebandziau medituoti, nezinau kaip tai daryti ir man atrodo kad tai yra be galo sunku ir reikia ilgai treniruotis..
QUOTE(Sa r @ 2008 10 06, 00:33)
Paskaiciau tavo posta ir pagalvojau kad reikia pacituoti viena istorija, atsitikusia su mano drauge.
As jai jau seniai visas ausis buvau isuzus su pozityviu mastymu, vizualizacijom ir pan...
O ji kaip tik ilga laika buvo vienisa - tai as jai ir pasiuliau - vizualizuoti ir svajoti apie savo busimaji - koks jis, kokiu savybiu turi, kaip elgiasi ir t.t. ir pan....
Daviau kruva knygu - zodziu zmogus pradejo mintimis prisaukineti savo laime
Ir ka jus galvojat - praejus kazkur porai menesiu - sutinka ji vaikina - visomis savybemis atitinkanti jos isivaizduota varianta
Tik vienas bet....jos tevai buvo nepasiruose tam, kad dukra pradetu gyventi asmenini gyvenima....vienzo visaip ja atkalbineja ir iesko jame minusu
Tai va ka as tuo norejau pasakyt....
1. Kas iesko tas randa, kas nori - gauna
2. Isivaizduok savo busimaji savo seimos rate - o ne dviese su tavim lakstanti pievoj
3. ir svarbiausia - turi buti pasiruosusi pokyciams
Papildyta:
Beje
LABAS RYTAS !!!!!!!!
Jei turesit laiko nuvaziuokit merginos i Vilniau Botanikos soda -
http://www.botanikos...lt/lt/index.php
fantastiskai grazi vieta.....dabar ten kaip tik zydi jurginai
QUOTE(Adaya @ 2008 10 06, 07:08)
Daviau kruva knygu - zodziu zmogus pradejo mintimis prisaukineti savo laime
Viskas ! pradeti gal vizualizuoti.. bet kaip tai daroma? kokia galima gera knyga sia tema paskaityti?
QUOTE(.GABIJA. @ 2008 10 04, 16:30)
Sveiki
Štai ir baigiau chemo .Parvažiavusi išsiskalbiau per chemo dėvėtus drabužius.Simbolika-nutraukiu ryšius su šiuo gydymu .
...
Bet gal čia ir ženklas , kad jau dabar reikia laikyti save sveika , o ne laukti pavasario?
Štai ir baigiau chemo .Parvažiavusi išsiskalbiau per chemo dėvėtus drabužius.Simbolika-nutraukiu ryšius su šiuo gydymu .
...
Bet gal čia ir ženklas , kad jau dabar reikia laikyti save sveika , o ne laukti pavasario?
Džiaugiuos, Gabija. Su tavim ir už tave. Jau buvau pasigedusi...
Man regis, su tais akiniais tikrai pavasario nebelauk - manau, tas senųjų sulūžimas išties geras ženklas Viskas tik į gera, mieloji, tik į gera...
Prasmingos ir sėkmingos savaitės visoms Aukščiau nosytes, mažiau savigailos bei savikankinikos - pasigrožėkit rudeniniais lapais, atraskit grožį kiekvienoj akimirkoj, pagalvokit, kokios jos nepakartojamos... Tegul šiandienos kava bus dar gardesnė, draugai dar brangesni, vaikai dar mielesni... Visiems po gerą žodį, žvilgsnį, šypseną - ir viskas grįš su kaupu...
QUOTE(Alan @ 2008 10 06, 08:44)
Džiaugiuos, Gabija. Su tavim ir už tave. Jau buvau pasigedusi...
Man regis, su tais akiniais tikrai pavasario nebelauk - manau, tas senųjų sulūžimas išties geras ženklas Viskas tik į gera, mieloji, tik į gera...
Prasmingos ir sėkmingos savaitės visoms Aukščiau nosytes, mažiau savigailos bei savikankinikos - pasigrožėkit rudeniniais lapais, atraskit grožį kiekvienoj akimirkoj, pagalvokit, kokios jos nepakartojamos... Tegul šiandienos kava bus dar gardesnė, draugai dar brangesni, vaikai dar mielesni... Visiems po gerą žodį, žvilgsnį, šypseną - ir viskas grįš su kaupu...
jetus kaip įkvepiančiai, gražiai ir teisingai
QUOTE(Tinginele koshka @ 2008 10 06, 08:56)
Viskas ! pradeti gal vizualizuoti.. bet kaip tai daroma? kokia galima gera knyga sia tema paskaityti?
As skaiciau ir rekomenduoju sita
Richard Webster
Kūrybinė vizualizacija pradedantiesiems
Anotacija
Kiekvienas žmogus nesunkiai gali įsivaizduoti, kad jam puikiai sekasi. Ir toks įsivaizdavimas išties padeda įgyvendinti svajones. Kūrybinė vizualizacija tai įgimtas kiekvieno žmogaus protinis gebėjimas. Beveik visi ryškesnių gyvenimo aukštumų pasiekę žmonės kūrybinę vizualizaciją pasitelkia net ir kasdieniams tikslams įgyvendinti.
Jūs taip pat galite pasitelkti kūrybinę vizualizaciją ir siekti didelių, ilgalaikių savo gyvenimo tikslų. Knygos autorius Richardas Websteris pataria, kaip efektyviai įgyvendinti savo svajones netgi tada, kai pakeliui į tikslą susiduriate su įvairiomis kliūtimis. Knygoje aprašomi tiek paprasti būdai , tiek ir sudėtingesnės veiksmingos technikos, padėsiančios atgaivinti sielą ir patobulinti įvairias gyvenimo sritis sveikatą, žmogiškuosius santykius, karjeros planus, mokymosi gebėjimus, kūrybingumą, finansinę sėkmę.
O ar ta vizualizacija yra ne tas pats, kas pozityvizmas? Juk mes teigiame realiai, ko nera kol kas? Bet noretume, kad butu???
Zinoma, jei tie patarimai padeda, butinai reikia ir isbandyti ta vizualuzacija
O va as einu atostigauti, bet niekur nevaziuosiu, nes neturiu su kuo, ne viena drauge nesutinka..... liudesys
O va as einu atostigauti, bet niekur nevaziuosiu, nes neturiu su kuo, ne viena drauge nesutinka..... liudesys
QUOTE(Sūrelis @ 2008 10 06, 11:39)
O ar ta vizualizacija yra ne tas pats, kas pozityvizmas? Juk mes teigiame realiai, ko nera kol kas? Bet noretume, kad butu???
O kodel nevaziavai viena ? Taip dar geriau, bent jau as labai to noreciau Draugu galima susirasti vietoj
Papildyta:
QUOTE(Adaya @ 2008 10 06, 11:57)
O kodel nevaziavai viena ? Taip dar geriau, bent jau as labai to noreciau Draugu galima susirasti vietoj
Cia is Vikipedijos:
Pozityvus mąstymas- psichotechnika, mąstymo būdas, paremtas saviįtaiga, kurio tikslas teigiamai veikti sąmonę bei pasąmonę. Vadinamojo išsipildančio pranašavimo (Self-fulfilling prophecy) dėka pozityvusis mąstymas turi padėti siekiant asmeninių tikslų.
Technika
Kiekvieną dieną turi būti tariamos tam tikros afirmacijos. Tikslai- įvairūs: gera savijauta ir jos siekis, nuotaikos pakėlimas, įsitikinimų įtvirtinimas, sėkmės pritraukimas.
Pozityviojo mąstymo atveju mechaniškasis sąmonės programavimas tik tariant tam tikras frazes gali būti neveiksmingas. Būtina imtis konkrečios veiklos, kuria siekiama tam tikrų tikslų ir kuriuos būtina aiškiai ir periodiškai sau įvardinti, įsivaizduoti siekiamą rezultatą kaip jau įvykusį. Kadangi pasąmonė nesugeba atskirti tikrovės nuo realybės, sėkmės faktas užregistruojamas kaip tikras, ir tai skatina didesnį pasitikėjimą savimi. Pozityvių minčių įsitvirtinimas pasąmonėje suteikia vidinių jėgų ir ryžto žmogaus veikloje.