Įkraunama...
Įkraunama...

Mes esam pozityvistės !

user posted image Sveikinu visas su nauja tema oro_buckis.gif

QUOTE(Terre @ 2008 09 25, 17:47)
Sveikutės,
Perskaičiau jūsų pozityvumo temelę ir štai ką labai greitai parašiau:

Pozityvas pozityvas -
Kas per dyvas?
Jis duris slapčias rakina, už kurių kirbėti ima
Slaptosios svajonės mūsų,
Nuo kurių iš laimės dustam  tongue.gif
Tad įspėt visas skubu:
Rakto šito nepameskit,
Jį į širdį įsimeskit.
Atrakinsit jūs tada
Svajų skrynią bet kada.

Su pagarba jūsų puslapiui
Terre  ax.gif

Nuostabios eilės ploja.gif

QUOTE(pepilota @ 2008 09 26, 11:58)
Siaip tai man vis labiau ateina suvokimas, kad rimtai turiu keistis as pati, o ne tik koncentruotis i konkreciu svajoniu issipildyma. Ju isspildymui labai rimtai gali kliudyti netinkami isitikinimai, pasitikejimo savim ir meiles sau trukumas. O net jei jos kazkaip ir isspildo, tai juk tu viduj nuo to nepasikeitei. Pvz. vizualizuoji pinigus. Ir jie atena i tavo gyvenima, tarsi nukrenta is dangaus. Tai yra gerai ir smagu, bet tuviduj nepasikeitei. Ne tu juos sukurei. Ir kita karta vel lauksi stebuklo. As labiau noriu viduj pajusti, kad as esu gabi ir atlentinga ir as galiu uzdirbti. Tai man priduos pasitikejimo savimi ir noro siekti dar didesniu tikslu. Taip kad dabartiniam etape salia konkretciu tikslu vizualizavimo as pridedu saves perprogramavimo pratimus. Pasidalinsiu rezultatais mirksiukas.gif

Labai teisingi žodžiai! Pritariu visom keturiom friends.gif
Atsakyti
sveikutes,malonu jus ir vel matyti.Dekui tau Daiwulencija,be galo dziugia staigmena padovanojai pratesdama sia tema wub.gif Cia tokia miela atmosfera thumbup.gif Linkiu visoms,kad kiekviena diena jus labiau priartintu prie svajoniu bei noru issipildymo bigsmile.gif

Dekui tau Izolda wub.gif ,kai bus galimybe pasiimti ta filmuka,pranesk.As labai labai lauksiu 4u.gif
Atsakyti
et daiwulencija,aš praeitą temukę kurdama visą žodį praleidau lotuliukas.gif susinepatoginau ir viskas rolleyes.gif labai gražiai sukūrei temukę wub.gif trbt pirmąkart taip atidžiai perskaičiau tą eilėraštuką blush2.gif
ech,šiandien taip laiko trūksta,pilvą maudžia,tvarkytis nenoriu biggrin.gif bet kambarys tiesiog šaukte šaukias tvarkos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winona: 26 rugsėjo 2008 - 12:16
Dekui tau Izolda wub.gif ,kai bus galimybe pasiimti ta filmuka,pranesk.As labai labai lauksiu 4u.gif
[/quote]
As labai atsiprasau,sumaisiau vardus blush2.gif doh.gif blush2.gif Dekui Kairai 4u.gif wub.gif
Visai as issiblaskiusi doh.gif
Atsakyti
Visai nieko man šis Mind movie apie meilę wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Sa r,2008 09 26, 14:00]
[/quote]
As labai atsiprasau,sumaisiau vardus blush2.gif doh.gif blush2.gif Dekui Kairai 4u.gif wub.gif
Visai as issiblaskiusi doh.gif
[/quote]

Manau, kita savaite siusim kazka i Siaulius, tada ir idesiu i siuntinuka kompakta. Ten tas filialas yra pora zmoniu ir tiek smile.gif Jie gyvena Siauliuose, tai, manau, bet kada susitarsit smile.gif
I Jurbarka si savaitgali mano kolege nevaziuoja. Tai nezinau, galim laukt arba tada pastu siust? I Alytu irgi nevaziuoja, bet i Alytu buna ir mes patys is darbo vaziuojam, tai pirmadieni zinosiu darbo grafika, zinosiu ar bus koks vaziavimas ar ne smile.gif
Galit mane drasiai trukdyt, man malonu kazkam kazka naudingo padaryti smile.gif Cia kaip pozityvas - pradedu save labiau mylet bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2008 09 26, 16:33)
Galit mane drasiai trukdyt, man malonu kazkam kazka naudingo padaryti smile.gif Cia kaip pozityvas - pradedu save labiau mylet  bigsmile.gif  ax.gif

na, šaunuolė Kaira wub.gif nuošidžiai žaviuosi 4u.gif
Atsakyti
Kaip gražiai nauja temelė apipavidalinta wub.gif nerealiai wub.gif wub.gif wub.gif

O aš žinokit neseniai atsidariau temą, kad užduotį pažiūrėti, nes iki šiol tvarkiausi iš pagrindų, kad vaikui žaidimų kampelį įtaisyti. Ir kaip tik užduotis tokia, taigi aš šiandien ją įvykdžiau pioneer.gif

Vakar vyrą užpuoliau komplimentais, kad labai skaniai salotas moka pagaminti, tai jis iškart man: jaučiu klastą, kad taip mane išnaudoji lotuliukas.gif Bet patenkintas nuėjo daryti valgyti.Super suveikė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwulencija @ 2008 09 26, 16:55)
na, šaunuolė Kaira  wub.gif  nuošidžiai žaviuosi  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwulencija @ 2008 09 26, 16:16)
Visai nieko man šis Mind movie  apie meilę wub.gif  wub.gif  wub.gif

Super super filmukas wub.gif
Sugalvojau, kad pati tokį pasidarysiu apie savo norus, gyvenimą ir pan thumbup.gif Čia bus mano savaitės užduotis drinks_cheers.gif
Ačiukas daiwulencija 4u.gif
Atsakyti
Nu tai ka jus konkreciai darot, kad pasikeistu viskas i gera? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2008 09 26, 17:09)
Sugalvojau, kad pati tokį pasidarysiu apie savo norus, gyvenimą ir pan  thumbup.gif  Čia bus mano savaitės užduotis  drinks_cheers.gif

na, aš apie savo filmuką irgi galvojau.. ir esu pradėjus daryti su powerpointu.. teiginių tai prisirašiau galybę, bet man kažkaip reikalas užstrigo su vaizdias... na, sudėtinga man pasirodė rasti tokių paveiksliukų, kurie idealiai atitiktų ir teiginį ir gera būtų žiūrėti blush2.gif ... jei žinai kokių nuorodų, ar jei pavyks ką įdomaus surasti, gal galėsi ir su mumis pasidalinti? ax.gif įmesk tiesiog kokią nuorodą, jei galėsi blush2.gif
Atsakyti