Man sitas labai patiko http://www.youtube.c...feature=related
QUOTE(TikGerai @ 2008 10 05, 00:23)
kodel su manimi kazkas gali buti ne taip, gal su jais kazkas ne taip
Takeli, tavo frazes geros. As ir jomis mielai pasinaudosiu.[/color]
Takeli, tavo frazes geros. As ir jomis mielai pasinaudosiu.[/color]
Man tai dazniausiai taip ir yra... Matyt ir esu pozityviste-pofigiste. Man asmeniskai, gali nors ir 1000 zmoniu sakytu, kad yra kitaip, nei as manau. Be patikimu irodymu ir argumentacijos nepatikeciau. Ir pasakymai: "Taip daro visi; mes visi laikomes tos nuomones, tik tu viena nesutinki.." ir pan. manes neveikia.
Labai daznai atsitikdavo, kad ne su manim, o su aplinka yra kazkas "ne taip". Ir laikui begant gyvenimas tai irodydavo. Ir tai atsitikdavo taip daznai, kad pradejau klausytis daugiau saves, nei aplinkiniu... Nesakau, kad visiskai nereaguoju i aplinka. Esu labai imli aplinkos pokyciams. Tiesiog kazkaip sugebu labai greit nustatyti esamas problemas... grieciau, nei tai daro aplinkiniai. Todel daznai manim siuo momentu dauguma ir netiki.
QUOTE(Kaira @ 2008 10 05, 01:18)
Labai geras filmelis Net pagalvojau, kad tureti vaikuti - visai nieko
As manau reiktu pasipasakoti, kas kam issipilde, tada prideda labai to tikejimo tuo
Ka tik grizau is Keistuoliu teatro. Jau antra karta einu i ta pati spektakli (Juozapas ir jo svajoniu apsiaustas). Nerealus spektaklis, labai pozityvus ir apie svajoniu pildymasi, nuotaika 100 proc pakyla O kiek minciu viduje... Jis muzikinis, dainuoja super, vaidyba super, zodziu, vat sedziu dabar visa pakileta
mergytės truputį pamąstymo:
sako,reikia džiaugtis kiekviena akimirka,pajusti ją,gyventi dabartimi bėda gi. Aš esu tarp draugų,sode,einu gatve,valgau ledus,juokiuos-pastebiu tai,man džiugu,kad turiu tiek gėrio.BET man nepavyksta to sugaut,tos akimirkos,aš pastebiu ir jau matau kaip po kurio laiko namie pastebėsiu kaip buvo gera ir pan.Gal mane apima tokia ekstazė nuo laimės ir džiaugsmo gal neįmanoma kažkokių akimirkų pagaut,man gera ir tiek,gal net galvot dorai neišeina,skendžiu pajutime.Gal gyvenimas ir yra vienas didelis pajutimas ir protas negali įsikišti ir to fiksuoti.
Viskas taip greit praeina,atrodo,kad net nebuvo
sako,reikia džiaugtis kiekviena akimirka,pajusti ją,gyventi dabartimi bėda gi. Aš esu tarp draugų,sode,einu gatve,valgau ledus,juokiuos-pastebiu tai,man džiugu,kad turiu tiek gėrio.BET man nepavyksta to sugaut,tos akimirkos,aš pastebiu ir jau matau kaip po kurio laiko namie pastebėsiu kaip buvo gera ir pan.Gal mane apima tokia ekstazė nuo laimės ir džiaugsmo gal neįmanoma kažkokių akimirkų pagaut,man gera ir tiek,gal net galvot dorai neišeina,skendžiu pajutime.Gal gyvenimas ir yra vienas didelis pajutimas ir protas negali įsikišti ir to fiksuoti.
Viskas taip greit praeina,atrodo,kad net nebuvo
QUOTE(winona @ 2008 10 05, 16:17)
Viskas taip greit praeina,atrodo,kad net nebuvo [/color]
As irgi kartais apie tai pagalvoju...kad nespeju pasidziaugti ta minute, o ji jau praejo..ir veliau buna galia, kad viskas taip greitai praejo, o as nespejau pasimegauti ta laimes busena...
Tai manyciau iseitis yra tik viena...Ir visi zinote kokia.. Daryti taip, kad tokiu akimirku butu daug daugiau..
Tagi merginos, kuo daugiau valgykite ledu, LANKYKITE TEATRUS, klausykites geros muzikos, skaitykite...Na jus viska zinote..
QUOTE(Tinginele koshka @ 2008 10 05, 17:55)
As irgi kartais apie tai pagalvoju...kad nespeju pasidziaugti ta minute, o ji jau praejo..ir veliau buna galia, kad viskas taip greitai praejo, o as nespejau pasimegauti ta laimes busena...
Tai manyciau iseitis yra tik viena...Ir visi zinote kokia.. Daryti taip, kad tokiu akimirku butu daug daugiau..
Bet tokių akimirkų prisiminimai mus šildo labai ilgai
O tai ne tas pats, kaip galvoti, kad to jau neturi, nors labai noretum, kad taip butu. Taip pat kaip draugauji, issiskiri ir prisimeni, kad buvo gera ir grazu, o taip noretum buti istekejus us to kuri mylejai, ir taip liudna pasidaro, kai matai aplink visas drauges su vyrais, o pati esi be.....
QUOTE(Sūrelis @ 2008 10 05, 18:03)
taip liudna pasidaro, kai matai aplink visas drauges su vyrais, o pati esi be.....
Netureti vyro - tai nera kazkoks brokas ar gedimas, tiesiog Dievas ateme tavo ex, kad suteikti tau sansa surasti dar geresni...Nei vienas mano vaikinas (tik nepagalvokite kad ju buvo tiek jau daug ) nebuvo blogesnis uz ta, kuris buvo pries tai... Visi buvo geresni, paskutinis pats geriausias, o pirmas is viso geda prisiminti Tu keitiesi, "augi"..daraisi protingesne..ir tavo keiciasi aplinka...jau reikia kitokio...geresnio kaip tu..
dar man uzkliuvo is tu pamoku apie mintis: visos jusu mintys kaip magnetas, magnetai traukia priesinga dalyka, + traukia - ir atvirksciai....
O del vyru, tai visada visi buna geresni, bet kodel jie nelieka... ai matyt mane veikia ruduo
O del vyru, tai visada visi buna geresni, bet kodel jie nelieka... ai matyt mane veikia ruduo
QUOTE(Sūrelis @ 2008 10 05, 18:21)
dar man uzkliuvo is tu pamoku apie mintis: visos jusu mintys kaip magnetas, magnetai traukia priesinga dalyka, + traukia - ir atvirksciai....
nepasiduok, mergyt