QUOTE(Sufi @ 2008 10 04, 20:24)
Gal šiandien tokia diena, man baisiai liūdna ir bloga..
gal apsiniaukęs oras nuotaiką gadina... ?
QUOTE(Agnutė @ 2008 10 04, 20:27)
gal apsiniaukęs oras nuotaiką gadina... ?
Pas mane oras buvo normalus. Tikiuosi, kad PMS, o ne šiaip pablogėjimas.
QUOTE(Sufi @ 2008 10 04, 20:32)
Pas mane oras buvo normalus. Tikiuosi, kad PMS, o ne šiaip pablogėjimas.
mes žmonės, ne robotai... negalim amžinai džiaugtis ar amžinai liūdėt... juk tai mūsų žmoniškumo dalis
Gali buti,man irgi PMS,matyt debeselis toks uzplauke
QUOTE(Kita Mergaitė @ 2008 10 04, 20:21)
Akivaizdu, kad tau reikia suformuluoti ir deklaruoti, ko tau reikia :
Tau reikia pajamų šaltinio, kuris garantuotų puikų tavo gyvenimo gerbūvį. Vadinasi, formuluojam konkrečiai ir drąsiai. Ir nebijome to pasakyti garsiai.
Gal tau patiks tokios afirmacijos :
Aš turiu nuostabų darbą, už kurį man moka nuostabų atlyginimą ;
Man patinka mano darbas, jis kūrybingas, man už jį dosniai atlygina ;
Finansinė sėkmė ateina man lengvai ir be regimų pastangų;
Aš dabar džiaugiuosi savo finansine gerove.
Aš turiu daug pinigų ir galiu patenkinti visus savo bei savo šeimos poreikius;
Mane visiškai patenkina mano finansinė padėtis.
Aš jaučiuosi turtinga ir laiminga, man gera.
Tik nepamiršk, norėdama gauti, turi mokėti laisvai ir duoti.
Be to, deklaruodama pasauliui šias idėjas, ir gyvenk pagal jas Turiu omeny, savo darbe nebijok labai ramiai pasakyti, kad tavęs netenkina toks atlygis ir tau reikia tokio ir tokio (konkrečiai). Pasakyk tai be pykčio, be kaprizingo reikalaujančio tono, o paprastai, ramiai ir konkrečiai, ne pro šalį ir giedra nuotaika, nereikia sudaryti liūdnos vargšelės vaizdo.
Būk tikra savimi ir tuo, kad gali sau susikurti puikų gerbūvį. Kurk jį.
Papildyta:
QUOTE(TikGerai @ 2008 10 04, 22:22)
Mergaites, isijunkite Secret filma, kai blogai jauciates.
Man labiausiai padeda fraze - ar nori, kad sio momento mintys formuotu tavo ateities ivykius, gyvenima ?
Man labiausiai padeda fraze - ar nori, kad sio momento mintys formuotu tavo ateities ivykius, gyvenima ?
TikGerai, tu laaaaaabai gerai pastebėjai
Ir as nusorendziau buti pozityviste, tai pacia pirma diena net vyras be jokio laukimo praleido ivaziuoti i pagrindine gatve nuo salutines ir nusiemiau nuo masinos zenkla "masinoje vaikas", kad visi galvotu, jog esu netekejusi. nes tokia ir esu
QUOTE(TikGerai @ 2008 10 04, 19:23)
Tinginele, pazistamasa jausmas. Visa problema - per daug turi laisvo laiko
Labiausiai patiko fraze "gal su manim kazkas negerai ir t.t..."
Kai tik prasideda savyje ieskojimas "broko" reikia is karto sau Stop zenkla pasistatyti. O jei nepadeda, perskaityti temos pradzioje sarasiuka "As neispasakytai...."
Labiausiai patiko fraze "gal su manim kazkas negerai ir t.t..."
Kai tik prasideda savyje ieskojimas "broko" reikia is karto sau Stop zenkla pasistatyti. O jei nepadeda, perskaityti temos pradzioje sarasiuka "As neispasakytai...."
Tu visiskai teisi.... ..Per daug laisvo laiko ir as dar ir pritingiu, nes "sestadienis".."reikia GERAI pailseti, kad neprasasti grozio ir jegu",..Bet is tikruju turiu as darbeliu, bet nedarau..."Saves gailejimosi diena".....
QUOTE(TikGerai @ 2008 10 04, 19:23)
Kai tik prasideda savyje ieskojimas "broko" reikia is karto sau Stop zenkla pasistatyti.
Aš turbūt visą gyvenimą jo ieškau..
QUOTE(daiwulencija @ 2008 09 26, 15:46)
Faina dainele. Galima butu sia dainele igarsinti visa supermama.lt foruma. T.y. prisijungi prie forumo ir klausaisi dainos. Arba prie sios temos daina prikabint (bet nezinau, ar prie temos imanoma).
QUOTE(Kaktusė @ 2008 10 05, 00:10)
Tik negalvokite , kad as neieskojau savyje minusu...buvau turbut pati saziningiausia saves sudirbinetoja i suns dienas (specialiai rasau butajame laike, nes pacios suprantate..hm ..hm ).
Bet pradejau aklai sau kartoti is Brian Tracy fraze " As patinku sau", o dar kai buna noro " As esu pati geriausia". Zinote, po kiek laiko pradejau pastebeti, tuos momentus, kai isijungia saves "smeizimas nebutais dalykais" (kitaip nepavadinsi) ir pataisau save. Vis dazniau, kai pradedu save analizuoti, kodel to neturiu ar ano - gal cia as nepakankamai gera,... nusispjaunu....kodel su manimi kazkas gali buti ne taip, gal su jais kazkas ne taip
Zodziu, viskas veikia, mielosios.
Takeli, tavo frazes geros. As ir jomis mielai pasinaudosiu.