QUOTE(daiwulencija @ 2008 10 02, 17:13)
Sveikutės po pietų
mano žvirblis nenori miego tai rimtama darbui susikaupti negaliu
todel atėjau pasiziurėti ką čia forume veikiat
na, man diena irgi nebloga. tik vis dar stengiuosi išgyvendinti savo ypatybę skubėti
... kai užgriūva daug darbų vienu metu nesusitvardau nesinervinus ir nesugebu išlikti rami
nors kas kartą kai būna ramusis perijodas stengiuosi save įtikinti, kad ir užgriuvus darbams sekantį kartą išliksiu rami. aišku, dabar jau ne tiek stresuoju kaip anksčiau, ale vistiek neiškenčiu ant vaiko kartais nepasibarus "greičiau, nesimaivyk, turim paskubėti, pasėdėk ramus ir tt"
vat sunku dar išlikti ramiai kai galvoj šimtai reikalų kirba
nu bet stengiuosi, nes ta stresavimo būsena man tikrai ne prie širdies... ne tik kad šiaip nepatiktų, bet ir fiziškai ima širdį diegti ir pan.
Apie skubejima....
Visai neseniai as sau susigalvojau uzduoti - GYVENTI LETAI
Pastebejau, kad skubu ir skubu nuolat, viska darau begdama - vienoj rankoj puodas, kitoj sluota, vaikas prie koju, o darbai vis kaupiasi ir kaupiasi...
Pas L Hay radau gera teigini:
"Man priklauso visas pasaulio laikas. As visada speju atlikti visus numatytus darbus. As puikiai susitvarkau su visais uzdaviniais ir nuolat turiu laisvo laiko "
Na cia toks ne visai tikslus vertimas is anglu k...
Man padejo
Kiekviena ryta, jau savaite sau kartoju -
As turiu daugybe laiko, viskas vyksta sklandziai ir ramiai labai labai padeda, tapau ramesne ir laiko tikrai atsirado, nebera to pamisiusio begimo
Papildyta:Beje norejau ir cia sia uzduotele pasiulyt
Kad pabandytume bent viena diena pragyventi kiek galima ramiau, neskubeti, nelekti, nebegti, neraginti kitu, neraginti saves - tiesiog pabuti atsipalaidavusiom