Įkraunama...
Įkraunama...

Mes esam pozityvistės !

QUOTE(Sa r @ 2008 10 03, 14:26)
Gal but pasidaviau vieno zmogaus nuomonei,cia per toki filma ziurejau.Jis sake,kad pozityvizmas grazus dalykas,taciau jis tik dengia maza lopineli musu negatyviu minciu.Gal per lengvai pasiduodu kitu zmoniu mintim blush2.gif

drinks_cheers.gif -jei jis tuo tiki tegul jam pagal tikėjimą.Nuo kada kitas žino,kas tau geriau?aš manau ,kad žmonės per daug kišasi į kito gyvenimus sakydami,kas yra gerai,visi laikraščiai,atsitiktiniai žmonės,tv-bando mus formuoti ir kišti savo nuomonę g.gif fit. juk mes pačios galim nuspręst kas ir kaip cool.gif mes ogo kaip dažnai nesuprantam,kad iš tikro manom apie vieną dalyką taip ir taip tik dėl išorinių faktorių,pasidavimo kažkam bigsmile.gif
kaip tik su tokiu pažįstamu reikia įjungti savo pozityvumo mygtuką,ir jei jis tave verčia skendėti pesimizme kur yra pats-erzink jį savo gera nuotaika.
et,tie žmonės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 03, 15:56)
Sveikutes,na man dar siandien tesiasi vakarykste nuotaika,tik aisku ne tokia bloga,kaip vakar vakare.Kazkaip stengiuosi islikti taip per viduriuka,rupinuosi tik kasdieniniais rupesciais,o apie mintis ir norus stengiuosi negalvoti,nes kazkodel labai pradejau analizuoti ir i praeiti gryzti,tai stengiuosi viska ignoruoti.Nemoku paaiskinti,tokia dabar pavirsutiniska busena.Ir kaip is tos busenos iseiti...Atsiprasau,kad neinesu pozityvizmo blush2.gif
Gal but pasidaviau vieno zmogaus nuomonei,cia per toki filma ziurejau.Jis sake,kad pozityvizmas grazus dalykas,taciau jis tik dengia maza lopineli musu negatyviu minciu.Gal per lengvai pasiduodu kitu zmoniu mintim blush2.gif

Aš vakar tą filmą iki 3 nakties žiūrėjau ir negalėjau atsitraukti bigsmile.gif Nuostabiai suveikė man, toks iš dalies sudėtingas jis man pasirodė, bet super super thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(liuteliute @ 2008 10 03, 16:09)
na as irgi turiu viena zmogu pazistama , kuri daznai matau, ir negaliu jis mane is jkarto veikia , as is karto netenku geros nuotaikos... g.gif
kaip savo mintis bekeiciu, kad manes tai nepaveikia...
nezinau kaip tai vadinasi, gal poliai nesutampa ir tos mano pozityvios mintys nepadeda...

po kiek laiko vel atsigaunu, kai nematau ir gerai... ax.gif
GERU ISEIGINIU 4u.gif  SMAGIOS NUOTAIKOS wub.gif  DAUG DAUG JUOKO 4u.gif

Aš tokį žmogų ir turiu, va kaip tik šiandien pusę dienos apie jį sukau savo minčių jovalą, nors kam??????Kam nuo to geriau ar blogiau, save tik ėdžiau ir viskas doh.gif Va man dar čia neišeina susitvarkyti schmoll.gif Užteko vakar su tuo žmogum telefonu pabendrauti ir viskas mano mintys užvaldytos verysad.gif
Atsakyti
Buvau islekus i miesta ir parduotuveje ziuriu prie dvieju kasu pykstasi pirkejai su pardavejom,na mane toks juokas sueme,kaip faina,kada is sono pastebi,kaip tie zmones kvailai atrodo ir kvailai elgiasi.Turbut vistiek poveikis yra pozityvaus mastymo,nes pastebi kitu zmoniu pikta ir beprasmiska elgesi.
Ir dar norejau paklausti Daiwulencija kaip tu supratai ta filma ir aplamai visos tos,kurios ziurejot?Nes as ziurejau,bet man siek tiek per filosofiskas,nelabai supratau as jo esme,gal but reikes dar karta paziureti.Vat butent is ten,kazkuris pasake ta fraze apie pozityvu mastyma.Tai todel ir pagalvojau,kad zmogus ismanantis kalba,gal but tai tikrai tik laikina busena,kuri tik lopineliu dengia musu negatyvizma.Ai nezinau,gal but ir cia ne taip supratau,reikes dar karta paziuret blush2.gif
O siaip vat zmoniu itakai nepasiduodu,yra kelios drauges ir seimos nariai,jie netiki tuo,galvoja,kad cia kazkoks durnas reikalas ir juokiasi is manes,bet tokiais momentais as tik sutvirteju,nes pagalvoju,kad tai jus patys nesuprantat,kaip klystat savo tokiu elgesiu.Bet vat kada pasako zmogus,kuris ismano ta reikala tai imi ir suabejoji...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sa r: 03 spalio 2008 - 17:01
QUOTE(daiwulencija @ 2008 10 02, 17:13)
Sveikutės po pietų smile.gif mano žvirblis nenori miego tai rimtama darbui susikaupti negaliu  doh.gif todel atėjau pasiziurėti ką čia forume veikiat  biggrin.gif

na, man diena irgi nebloga. tik vis dar stengiuosi išgyvendinti savo ypatybę skubėti  doh.gif ... kai užgriūva daug darbų vienu metu nesusitvardau nesinervinus ir nesugebu išlikti rami  doh.gif nors kas kartą kai būna ramusis perijodas stengiuosi save įtikinti, kad ir užgriuvus darbams sekantį kartą išliksiu rami. aišku, dabar jau ne tiek stresuoju kaip anksčiau, ale vistiek neiškenčiu ant vaiko kartais nepasibarus "greičiau, nesimaivyk, turim paskubėti, pasėdėk ramus ir tt"  doh.gif  vat sunku dar išlikti ramiai kai galvoj šimtai reikalų kirba  blush2.gif nu bet stengiuosi, nes ta stresavimo būsena man tikrai ne prie širdies... ne tik kad šiaip nepatiktų, bet ir fiziškai ima širdį diegti ir pan.

Apie skubejima....
Visai neseniai as sau susigalvojau uzduoti - GYVENTI LETAI biggrin.gif
Pastebejau, kad skubu ir skubu nuolat, viska darau begdama - vienoj rankoj puodas, kitoj sluota, vaikas prie koju, o darbai vis kaupiasi ir kaupiasi... doh.gif
Pas L Hay radau gera teigini:

"Man priklauso visas pasaulio laikas. As visada speju atlikti visus numatytus darbus. As puikiai susitvarkau su visais uzdaviniais ir nuolat turiu laisvo laiko "

Na cia toks ne visai tikslus vertimas is anglu k... blush2.gif
Man padejo thumbup.gif Kiekviena ryta, jau savaite sau kartoju -

As turiu daugybe laiko, viskas vyksta sklandziai ir ramiai

labai labai padeda, tapau ramesne ir laiko tikrai atsirado, nebera to pamisiusio begimo mirksiukas.gif
Papildyta:
Beje norejau ir cia sia uzduotele pasiulyt blush2.gif
Kad pabandytume bent viena diena pragyventi kiek galima ramiau, neskubeti, nelekti, nebegti, neraginti kitu, neraginti saves - tiesiog pabuti atsipalaidavusiom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 03, 18:27)
Buvau islekus i miesta ir parduotuveje ziuriu prie dvieju kasu pykstasi pirkejai su pardavejom,na mane toks juokas sueme,kaip faina,kada is sono pastebi,kaip tie zmones kvailai atrodo ir kvailai elgiasi.Turbut vistiek poveikis yra pozityvaus mastymo,nes pastebi kitu zmoniu pikta ir beprasmiska elgesi.
Ir dar norejau paklausti Daiwulencija kaip tu supratai ta filma ir aplamai visos tos,kurios ziurejot?Nes as ziurejau,bet man siek tiek per filosofiskas,nelabai supratau as jo esme,gal but reikes dar karta paziureti.Vat butent is ten,kazkuris pasake ta fraze apie pozityvu mastyma.Tai todel ir pagalvojau,kad zmogus ismanantis kalba,gal but tai tikrai tik laikina busena,kuri tik lopineliu dengia musu negatyvizma.Ai nezinau,gal but ir cia ne taip supratau,reikes dar karta paziuret  blush2.gif
O siaip vat zmoniu itakai nepasiduodu,yra kelios drauges ir seimos nariai,jie netiki tuo,galvoja,kad cia kazkoks durnas reikalas ir juokiasi is manes,bet tokiais momentais as tik sutvirteju,nes pagalvoju,kad tai jus patys nesuprantat,kaip klystat savo tokiu elgesiu.Bet vat kada pasako zmogus,kuris ismano ta reikala tai imi ir suabejoji...

Tas filmas sudėtingas, kiek įmanoma bandoma vaizdžiau paaiškinti.Man jis iš dalies buvo aiškus, nes ten išsakomos frazės jau kurioje nors knygoje buvo skaitomos.Bet vieno karto tikrai negana man kad jį visiškai suprast mirksiukas.gif
Papildyta:
Adaya, puikus pasakymas: As turiu daugybe laiko, viskas vyksta sklandziai ir ramiai. Tikrai pradėsiu kartoti thumbup.gif
Sutinku su užduotėle, kad niekur neskubėt ir nepanikuot blush2.gif
Atsakyti
tai tegul savaitgalis buna ramus biggrin.gif wub.gif

palinkėjimas iš vieno straipsnio:
Gyventi, mylėti ir būti laimingai čia ir dabar. "Netaupyti" savęs - daryti viską nuoširdžiai, visa savimi, tarsi darytum pirmą ir paskutinį kartą. Juk, anot išminčių, "neįbrisi į tą pačią upę du kartus". Iš tiesų gyvename tik vieną kartą.
wub.gif labos wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winona: 03 spalio 2008 - 20:42
Sveikos pozityvistės.. Šiandien vėl liūdžiu daugiau negu darau, kad ka nors į gerą pasikeistų doh.gif
Bet ne esmė.. Kokia užduotėlė šiandienai?.
Atsakyti

Sveiki

user posted image

Štai ir baigiau chemo .Parvažiavusi išsiskalbiau per chemo dėvėtus drabužius.Simbolika-nutraukiu ryšius su šiuo gydymu .

Nors darbelis dar nebaigtas.Laukia vėžio žymens tyrimas, pagal kraują markeris - po savaitės, echoskopas - spalio 15.Egzamino komisija dar neįvertino , pažymys dar neparašytas.

Juokinga, bet suveikė vienas noras ax.gif .

Galvojau , kad jei pavasarį būsiu sveika keisiuosi akinius.O šeip tai brangus malonumas, kažin ar užteks 500 Lt.Taigi vizualizacijai nebuvo pridėtas pinigų gavimo šaltinis, teks su tais pačiais suktis.

Jau 4 m. nešioju ir kristi pradėjo , bet dar jie man rodėsi pakenčiami.Tai šiandien valant sulūžo pusiau.Dabar mažiausiai iki trečiadienio vaikščiosiu kaip akla višta, nes turiu perpus silpnesnius skaitymo akinus.
Bet gal čia ir ženklas , kad jau dabar reikia laikyti save sveika , o ne laukti pavasario? g.gif

Gerą savaitgalį tegul visoms dovanoja šios laimės paukštės.
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 10 04, 15:30)
Sveikos pozityvistės.. Šiandien vėl liūdžiu daugiau negu darau, kad ka nors į gerą pasikeistų  doh.gif
Bet ne esmė.. Kokia užduotėlė šiandienai?.

Brangioji.... lotuliukas.gif Siandien man atrodo liudesime kartu...Is ryto galvojau apie ta uzduoti: galvoti tik apie savo gerus norus ir svajones...ir tik pozityviai. Tai ne velnio, siandien nepavyksta neliudeti...Jau visos blogiausios mintys apmastytos..prisimintos..Vis galvoju apie savo ex.. doh.gif Visos drauges istekejusios, vaiku turi savo rupesciu...Nera kam net paskambinti...Ir tai ryskeja savaitgaliais, nes darbe liudeti nera laiko, o kai ateina savaitgalis..tai nezinai kuo uzsiimti ir prasiseda analize.. unsure.gif "gal su manim kazkas negerai ir t.t..."
Atsakyti
QUOTE(Tinginele koshka @ 2008 10 04, 18:23)
Brangioji.... lotuliukas.gif Siandien man atrodo liudesime kartu...Is ryto galvojau apie ta uzduoti: galvoti tik apie savo gerus norus ir svajones...ir tik pozityviai. Tai ne velnio, siandien nepavyksta neliudeti...Jau visos blogiausios mintys apmastytos..prisimintos..Vis galvoju apie savo ex.. doh.gif Visos drauges istekejusios, vaiku turi savo rupesciu...Nera kam net paskambinti...Ir tai ryskeja savaitgaliais, nes darbe liudeti nera laiko, o kai ateina savaitgalis..tai nezinai kuo uzsiimti ir prasiseda analize.. unsure.gif "gal su manim kazkas negerai ir t.t..."

Sveikos,turbut cia daugumos vienisiu dalia vis paliudet,kada neturi salia mylimo zmogaus,su kuriuo galetum viskuo dalintis,prie kurio pasisildyt galetum,prisiglausti.Ir as liudna siandien,nieko cia nepadarysi,cia turbut su pozityvizmu nieko bendro neturi,juk zmones esam,ne robotai,todel naturalu,kad jauciam ivairius jausmus.Tik nuo to ne lengviau... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sa r: 04 spalio 2008 - 16:41
buvo toks nuotabus pagerejimas ir jis truko ilgiau nei pora savaiciu. niekas nepasikete, isskyrus tia, kad darbe dabar jau dirbu dviem imonems ir ivenai uz dyka ir ne neketina manes ten idarbint atnraeilese ir kazkaip pakelt atlyginima. nesupranta, kad darbu padaugejo dvigubai ir kad as noriu didesnio atlyginimo butent del to. sako "nesusitvarkai su darbu, uz toki patatlyginima galiu pasisamdyt mergina, kuri susitvarkys be problemu ir nekels pretenziju"
tai man atrodo neteizybe. as visiskai demotyvuota ir darbu darau atbulom rankom. namie viskas tas pats, sesuo suryja viska, kas valgomo vaikas lieka nevalges, kol nepareinu. o parejus randu siaubinga kiaulide. tuoj sprogsiu, tik nezinau kaip. jei butu nors atliekamas tukstantis, pasamdyciau ka nors, kad uzsiimtu mano sesers, kuri jau faktiskai nebeveiksni, globa. kad as parejusi is darbo rasciau naus panasius i namus. zliunbiu vel. nebegaliu, pabargau dirbti dviem etatais uz 1000 lt, is to islaikyt buta su visom skolok, vaika, kuriam reikia vis daugiau, nes auga ir dar sizofrenike-bulimike seseri. nebezinau kur slepti maista, ji visa randa ir suryja ir ginasi kad tai ne ji. nu bet vaikas tai nemeluoja, be to, negaletu tokiu kiekiu suryt. gatava seseri atiduot i koki pensionata ar globos namus, jau spjaunu ant seserisku jausmu, as ant ju neuzdirbu.
kitas variantas - padidinti pajamas. kolkas nesugalvojau kaip. as tik menotyrininke. neturiu supratimo apie versla ir neturiu pinigu net kursams kokiems, nes visi pinigai suvalgomi pas mane.

dziaugiuosi, kad susitaikiau su kita sese, kuri turi mazyli poros savaiciu ir tik juo gyvena. ji visai pasikeite, tapo tokia gera ir miela smile.gif va ka daro kudikiai su mumis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinginele koshka @ 2008 10 04, 18:23)
Vis galvoju apie savo ex.. doh.gif Visos drauges istekejusios, vaiku turi savo rupesciu...Nera kam net paskambinti...Ir tai ryskeja savaitgaliais, nes darbe liudeti nera laiko, o kai ateina savaitgalis..tai nezinai kuo uzsiimti ir prasiseda analize.. unsure.gif "gal su manim kazkas negerai ir t.t..."

Tinginele, pazistamasa jausmas. Visa problema - per daug turi laisvo laiko biggrin.gif
Labiausiai patiko fraze "gal su manim kazkas negerai ir t.t..." lotuliukas.gif
Kai tik prasideda savyje ieskojimas "broko" reikia is karto sau Stop zenkla pasistatyti. O jei nepadeda, perskaityti temos pradzioje sarasiuka "As neispasakytai...."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TikGerai: 04 spalio 2008 - 18:24