Įkraunama...
Įkraunama...

Mes esam pozityvistės !

Sveikutes 4u.gif

Ziuriu, rasinejates apie smerkimus. Kaip tik neseniai skaiciau tokia minti apie smerkima, nenora, kad kazkaip butu, kad tai yra toks pat didelis visatai siunciamas noras, tik kad neigiamas.
Atsakyti
Sakiau sau: tai laikina. Vėliau gailėsies dėl šitų minčių. Verčiau save žiūrėt į situaciją iš kitos pusės. Ir priverčiau. Tik ne iš karto. Ateity tikiuosi tai padaryti greičiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 10 02, 20:30)
Sakiau sau: tai laikina. Vėliau gailėsies dėl šitų minčių. Verčiau save žiūrėt į situaciją iš kitos pusės. Ir priverčiau. Tik ne iš karto. Ateity tikiuosi tai padaryti greičiau  mirksiukas.gif

O gailetis tikrai neverta, tai tik mintys 4u.gif Ir nereikia saves smerkt uz tai. As irgi kaip tu, sau pasakau, kad tai laikina, tai tik mintis, leidziu paliudet sau ir uz tai saves nesmerkiu, sunkiausia gal yra tiesiog neisijaust i ta busena, nes toliau prasideda saves gailejimasis.
Atsakyti
padariau isvada,kad geriausia tada isvis negalvot unsure.gif kaip tik siuo metu tokioj emocinej busenoj esu,veju aplamai visas mintis salin,nes kai galvoju,tuomet prasideda tu minciu analize,tuomet ir tenka krist zemyn ir liudet,ypac kai tai nesipildo.Gal del to man cia taip,nes dar tik pradzia.Girdejau.kad pradzioj reikia atkurti harmonija savyje,o tik tada visatos kazko prasyti,priesingai zmogus pradeda blaskytis,galvoti gerai ir blogai ir tam jo norui neina virsti realybe.Nes,kad svajones pildytusi,tas tikejimas turi teketi lygiagreciai ir pastoviai,tuomet trauka igauna galia ir noras tampa realybe.Bent as taip supratau,bet jei man daznai uzplauks tokios pesimizmo valandeles,tada nekas.Ir kas svarbiausia protas uztemsta,nieko nepameni ka skaites,tokia kvaila busena kai nieko negali su savim padaryt.Ir dabar dar jauciu kazkoki netikruma,bet jau geriau>ar jums irgi taip buna?O gal cia man taip,kad as svarstykles.Tai vis sveriu is vienos puses i kita g.gif Oi sunki ta svarstykliu dalia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 02, 21:51)
padariau isvada,kad geriausia tada isvis negalvot unsure.gif kaip tik siuo metu tokioj emocinej busenoj esu,veju aplamai visas mintis salin,nes kai galvoju,tuomet prasideda tu minciu analize,tuomet ir tenka krist zemyn ir liudet,ypac kai tai nesipildo.Gal del to man cia taip,nes dar tik pradzia.Girdejau.kad pradzioj reikia atkurti harmonija savyje,o tik tada visatos kazko prasyti,priesingai zmogus pradeda blaskytis,galvoti gerai ir blogai ir tam jo norui neina virsti realybe.Nes,kad svajones pildytusi,tas tikejimas turi teketi lygiagreciai ir pastoviai,tuomet trauka igauna galia ir noras tampa realybe.Bent as taip supratau,bet jei man daznai uzplauks tokios pesimizmo valandeles,tada nekas.Ir kas svarbiausia protas uztemsta,nieko nepameni ka skaites,tokia kvaila busena kai nieko negali su savim padaryt.Ir dabar dar jauciu kazkoki netikruma,bet jau geriau>ar jums irgi taip buna?O gal cia man taip,kad as svarstykles.Tai vis sveriu is vienos puses i kita g.gif Oi sunki ta svarstykliu dalia blush2.gif

Sveikos 4u.gif

Skaitau Jūsų temą ir norėčiau prisijungti... Bandau pradėti gyventi pozityviai, bet vienai kartais būna sunku...
Labai patiko "Keturios toltekų išmintys"..., bet kaip Sa r sakė, kai užeina tie juodi momentai - sunku prisiminti, ką skaitei... o jei prisimeni, viskas atrodo nesąmonės... kaip tą harmoniją savyje sukurti ir atgauti ramybę?
Atsakyti
LABAS RYTAS 4u.gif

Šiandien bus nepaprasta diena
Pasakyk tai sau:

Šiandien aš gyvensiu tik šia diena.

Šiandien aš būsiu laimingas.

Šiandien aš išmoksiu daug naujo.

Šiandien aš užsibrėšiu sau naują tikslą ir jo sieksiu.

Šiandien aš būsiu labai geras su visais.

Šiandien aš išdrysiu padaryti tai, ko senai bijojau.

Šiandien aš ką nors pakeisiu.

Geros dieneles wub.gif

Atsakyti
sveikos smile.gif) o kokia siandienos uzduotele? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 10 03, 10:54)
sveikos smile.gif) o kokia siandienos uzduotele? bigsmile.gif

sveikos smile.gif matyt šiandien užduotis - poilsis lotuliukas.gif

man šiandien dienelė ne kokia... jetau jetau taip nesmagu, susiparinau baisiausiai.. ir pikta kaip širšė pasidariau.. tikrai kai toks momentas užeina atrodo kad amžinybę tęsis... mane ypač žeidžia tokios situacijos, dėl kurių pasijuntu lyg ir aš būčiau kalta, nors ta kaltė gal ir netiesioginė.. nu nzn sunku mintis pagauti dabar... ar tai reiškia, kad man labai svarbi kitų gera nuomonė apie mane, o tai jau irgi yra idealizacija...? g.gif todėl karts nuo karto papuolu į tokias situacijas, jog turiu pasijusti kalta ir neteisi, arba ka nors apsižioplinu... nu žodžiu, tikriausiai tokiu būdu esu "aklėjama", kad nebūtų man taip svarbu būti tik geruolei aplinkinių akyse unsure.gif nors specialiai niekad negalvoju ką nors padaryti blogai, bet kartais papuolu į tokias situacijas ir nors tu ką... bet manau priežastį iššifravau rolleyes.gif bet vis tiek ant dūšios kaip prišikta atsiprašant doh.gif

Atsakyti
sveikos 4u.gif

QUOTE(daiwulencija @ 2008 10 03, 14:13)

man šiandien dienelė ne kokia... jetau jetau taip nesmagu, susiparinau baisiausiai.. ir pikta kaip širšė pasidariau.. tikrai kai toks momentas užeina atrodo kad amžinybę tęsis... mane ypač žeidžia tokios situacijos, dėl kurių pasijuntu lyg ir aš būčiau kalta, nors ta kaltė gal ir netiesioginė.. nu nzn sunku mintis pagauti dabar... ar tai reiškia, kad man labai svarbi kitų gera nuomonė apie mane, o tai jau irgi yra idealizacija...?  g.gif todėl karts nuo karto papuolu į tokias situacijas, jog turiu pasijusti kalta ir neteisi, arba ka nors apsižioplinu... nu žodžiu, tikriausiai tokiu būdu esu "aklėjama", kad nebūtų man taip svarbu būti tik geruolei aplinkinių akyse  unsure.gif nors specialiai niekad negalvoju ką nors padaryti blogai, bet kartais papuolu į tokias situacijas ir nors tu ką... bet manau priežastį iššifravau  rolleyes.gif  bet vis tiek ant dūšios kaip [color=yellow]prišikta atsiprašant  doh.gif

aš ir kažkada turėjau tą problemą, kad labai imdavau į galvą ką kiti galvoja, bet kai pradėjau keist savo mąstymą atėjo eilė ir tam įpročiui, kuris toli gražu nebuvo malonus, nes labai dažnai kentėdavau. nežinau, kažkaip išmokau, viena pažystama tokia labai protinga motriškė paprotindavo mane dažnai, kad turiu atsiribot nuo kalbų ir nekreipt į jas dėmesio, nes niekada negalėsiu ramiai gyvent. ir ką jūs manot kai pasikeičiau niekas lyg ir nebekalba apie mane blogai arba aš to nebepastebiu, o gyvent tai žymiai lengviau. kažkada bliaudavau dėl kiekvienos menkiausios kritikos. matyt dažnai apie tai galvodavau, bijodavau ir pati pritraukdavau, nes tai buvo mano mintyse.
Atsakyti
QUOTE(daiwulencija @ 2008 10 03, 13:13)
sveikos smile.gif matyt šiandien užduotis - poilsis  lotuliukas.gif

manau užduoties reikia biggrin.gif tongue.gif juk nepersidirbam,tai atgaiva sielai wub.gif
siūlau prieš miegą,ar šiaip ramioj būsenoj prisiminti visus žmonės(aišku tai sunkiai gausis,ir vis tiek visų neprisiminsim)ir padėkoti jiems,net tiems su kuriais gal negeri santykiai,ar laikot nuoskaudą..mintyse 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,na man dar siandien tesiasi vakarykste nuotaika,tik aisku ne tokia bloga,kaip vakar vakare.Kazkaip stengiuosi islikti taip per viduriuka,rupinuosi tik kasdieniniais rupesciais,o apie mintis ir norus stengiuosi negalvoti,nes kazkodel labai pradejau analizuoti ir i praeiti gryzti,tai stengiuosi viska ignoruoti.Nemoku paaiskinti,tokia dabar pavirsutiniska busena.Ir kaip is tos busenos iseiti...Atsiprasau,kad neinesu pozityvizmo blush2.gif
Gal but pasidaviau vieno zmogaus nuomonei,cia per toki filma ziurejau.Jis sake,kad pozityvizmas grazus dalykas,taciau jis tik dengia maza lopineli musu negatyviu minciu.Gal per lengvai pasiduodu kitu zmoniu mintim blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sa r: 03 spalio 2008 - 14:29
na as irgi turiu viena zmogu pazistama , kuri daznai matau, ir negaliu jis mane is jkarto veikia , as is karto netenku geros nuotaikos... g.gif
kaip savo mintis bekeiciu, kad manes tai nepaveikia...
nezinau kaip tai vadinasi, gal poliai nesutampa ir tos mano pozityvios mintys nepadeda...

po kiek laiko vel atsigaunu, kai nematau ir gerai... ax.gif

GERU ISEIGINIU 4u.gif SMAGIOS NUOTAIKOS wub.gif DAUG DAUG JUOKO 4u.gif
Atsakyti