Įkraunama...
Įkraunama...

Mes esam pozityvistės !

Dėkoju Dievui už jus visas, už jūsų gražias mintis, už jūsų uždegančius norus, už tai, su kokiu užsidegimu dalijatės ta šviesia energija, padedančia atsiplėšti nuo žemės ir pakilti, pajusti sparnus.
Dėkoju Dievui už jūsų buvimą, puošiantį visų mūsų gyvenimą.
Dėkoju Dievui už tą gyvybės džiaugsmą, pulsuojantį, trykštantį iš kiekvienos iš jūsų, už nuostabiausias visų svajones, virstančias realybe.
Dėkoju jums už jūsų skleidžiamą gerąją energiją.
Myliu jus visas labai. heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
...
Esu dėkinga už kiekvieną savo dieną - saulėtą ir lietingą, apniukusią ir giedrą. Jei nebūtų pilkų dienų, kaip gebėčiau džiaugtis spalvingomis?..
Esu dėkinga už savo artimuosius - gyvus ir išėjusius. Jei ne jie, nebūčiau, kokia esu.
Esu dėkinga už visus mano daliai tekusius išbandymus - jie išmokė mane atkaklumo.
Esu dėkinga už visas man skirtas nelaimes - po jų atsitiesiu stipresnė...
Esu dėkinga, kad viskuo galiu dalintis su jumis...
Esu dėkinga, kad man visko skirta tiek daug... Neapsakomai daug 4u.gif
...
user posted image

Būkit laimingos - šiandien ir visados 4u.gif
Atsakyti
Matot, kiek dėkingumo širdyse turim wub.gif
Atsakyti
aš padėkosiu tyliai mintyse blush2.gif šiandien taip visur lakioju,kad sustot akimirkoj nespėju bigsmile.gif ale vistiek,kai šiandien iš širdies pasikvatojau mintyse tą pastebėjau ir pasidžiaugiau wub.gif
Atsakyti
esu dėkinga už rytą,
esu dėkinga už vakarą,
esu dėkinga už gerus, tikrus draugus, kuriuos teko sutikti savame gyvenimo kelyje,
esu dekinga už tai, ką turiu...
esu dėkinga, kad gyvenu, galiu džiaugtis kiekviena diena,
esu dėkinga ir už nusilylimus, nes jie daug ko ismoko,
esu dėkinga ir už laimės akimirkas, kurios vis liepia nesustoti, eiti pirmyn...uz daug daug ka esu dekinga, TAU, DIEVE..
tIKRAI.... už daug ką turime dėkoti....
Atsakyti
Mergytes, jus nuostabios wub.gif wub.gif
Taip gera skaityti uz ka jus esate dekingos wub.gif

O as pasiulysiu kitos dienos uzduoti. Skaitau Brian Tracy "Sukurk savo ateiti" ir joje duodamas pratimas - pozityvaus poziurio dieta. Nusprendziame, kad sekancias 24 val mes islaikysime savo mintis ties tuo, ko norime ir negalvosime apie tai, ko nenorime. Jus ruosiates galvoti ir kalbeti pozityviai ir optimistiskai apie savo tikslus, kitus zmones, ir visa kas vyksta jusu gyvenime.

Toms kas nori testi toliau...autorius moko vel pasakyti sau, kad "as tik siandien galvosiu ir kalbesiu tik apie savo svajones ir negalvosiu apie tai, ko nenoriu savo gyvenime". Ir taip daryti dar viena diena, po to dar viena diena iki 21 dienu (kodel 21, nezinau). Gal but, kad po tiek dienu susiformuoja iprotis ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TikGerai: 01 spalio 2008 - 20:38
QUOTE(TikGerai @ 2008 10 01, 20:36)
Mergytes, jus nuostabios  wub.gif  wub.gif
Taip gera skaityti uz ka jus esate dekingos  wub.gif

O as pasiulysiu kitos dienos uzduoti. Skaitau Brian Tracy "Sukurk savo ateiti" ir joje duodamas pratimas - pozityvaus poziurio dieta. Nusprendziame, kad sekancias 24 val mes islaikysime savo mintis ties tuo, ko norime ir negalvosime apie tai, ko nenorime. Jus ruosiates galvoti ir kalbeti pozityviai ir optimistiskai apie savo tikslus, kitus zmones, ir visa kas vyksta jusu gyvenime.

Toms kas nori resti toliau...autorius moko vel pasakyti sau, kad "as tik siandien galvosiu ir kalbesiu tik apie savo svajones ir negalvosiu apie tai, ko nenoriu savo gyvenime". Ir taip daryti dar viena diena, po to dar viena diena iki 21 dienu (kodel 21, nezinau). Gal but, kad po tiek dienu susiformuoja iprotis ?

va šita užduotis man laaabai patiko wub.gif viena tokių uch,stipresnių,bet žinoma ir sunkesnių.Aš kitokią knygą skaičiau irgi kažkokia programa buvo ten taip pat 21d g.gif
Atsakyti
QUOTE(TikGerai @ 2008 10 01, 21:36)
1. Skaitau Brian Tracy "Sukurk savo ateiti"
2. Ir taip daryti dar viena diena, po to dar viena diena iki 21 dienu (kodel 21, nezinau). Gal but, kad po tiek dienu susiformuoja iprotis ? [/color]

1. Brian Tracy - puikus autorius mirksiukas.gif
2. Taip, per 21d vidutiniškai susiformuoja įprotis smile.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos 4u.gif Rytas nuostabus, linkiu visoms geros dienos wub.gif

Dėl užduoties tai man kilo klausimas blush2.gif : dabar aš tą teiginį turiu pasakyti vieną kartą ir paskui galvoti apie savo tikslus? Ar tą teiginį ištisai kartoti? Patikslinkite nesuprantančiai ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(TikGerai @ 2008 10 01, 21:36)

už nuostabius dalykus savo gyvenime padėkojau surašydama į savo pozityvųjį sąsiuvinuką wub.gif

o šiandien dienos užduotis puiki smile.gif reikės pasistengti blush2.gif

ačiū visoms ir iki 4u.gif kai tik galėsiu, jungsius prie Jūsų smile.gif SĖKMĖS mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Dabar naujų minčių apie santykius:

Meilė, savaime aišku, - darbas. Tačiau dirbti meilei - dar nereiškia kęsti mylimojo ir prievartauti save.
Dirbti meilei - vadinasi, rūpintis kitu, tuo, kurį myli.Tačiau kad neapsirinktumėte dėl dievinamojo objekto, reikia žinoti kelias taisykles ir mokėti jomis naudotis.
Pirma, nepamirškite, kad kiekvienas žmogus iš prigimties yra egoistas, nė vienas nėra išimtis. Viską ką darome darome dėl savęs (nors ne visada tai suvokiame). kai darome ką nors, kad mylimam žmogui būtų gera, darome dėl savęs, taigi tas žmogus nieko neskolingas. Po to reikalauti kokio nors atlygio tiesiog nepadoru.

Antra, reikia žinoti, kad mylimam žmogui ne visad gera tai, kas gera jums arba kas, jūsų manymu, turėtu būti gera jam. Mums gera, jeigu gera jam, todėl svarbu, ne kad mums būtų gera, o kad jam, tada visiems bus gerai.

Trečia, jokiu būdu neištirpkite mylimame žmoguje, nes papraščiausiai jis liks vienas. Atminkite: turite būti įdomūs, turite būti pasitikintys savimi. Be to šitas "turite" nėra reikalavimas. Šis "turite" - jūsų laimės ir nerūpestingumo laidas, ne suvaidinto, o visiškai natūralaus nerūpestingumo.

Ketvirta, niekada nelaukite, kad jis elgsis su jumis taip, kaip turėtu su jumis elgtis. Meilė - "bendra įmonė", ji reikalauja ne tik partnerių lygybės, bet pirmiausia - jų bendro veikimo. Meilė nepripažysta konkurencijos, nei gyvenimo kito sąskaita.
A. Kurpatov
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2008 10 02, 06:59)
dabar aš tą teiginį turiu pasakyti vieną kartą ir paskui galvoti apie savo tikslus? Ar tą teiginį ištisai kartoti? Patikslinkite nesuprantančiai  ax.gif

Louise L.Hay savo knygose dažnai apie teiginius sako, kad juos reiktų kartot tris-keturis kartus iš eilės. Ir geriau garsiai, atsistojus prieš veidrodį. user posted image

Atsakyti