Įkraunama...
Įkraunama...

Mes esam pozityvistės !

QUOTE(namiseda @ 2008 10 01, 11:58)
drinks_cheers.gif Ir aš dar tikiu pasakymu,kad visos mintys realizuojasi g.gif Jeigu galvoji,kad tau šiandien nėra nuotaikos,tai jos ir nebus,jeigu galvoji,kad tau šiandien nesiseks,tai ir nesiseks g.gif Reikia iš pat ryto save gera energija pakrauti,o ne liūdnom mintim mirksiukas.gif

bet buna juk, kuri kuri mintis, kad nuostabi diena, svyti is laimes, o bac ir ne...kad vakare verki ir nezinai kaip nustoti...o juk neatsikeli ryte nekuri asaru vakare...
man taip buna...nezinau gal as ka netaip darau g.gif
juk buna, kai kurie gyvenimo ivykiai apie kuriuos niekada net nesusimastydavai..net nekuriai ju, o jie kaip is dangaus uzgriuna ant peciu.
Atsakyti
sveikutes,labai smagu,kad esate tokios aktyvios ir dalinates savo patirtimi bei naudingais patarimais.Truputuka jau aiskiau pasidare su idealizavimu,bet jauciu,kad kazko dar truksta,kad tikrai apie tai suprasciau.Gal patartumete kokia labai gera knyga apie tai perskaityti.Nes noreciau susivokti apie savo poziuri i gyvenima,ka blogai,o gerai suprantu.Daiwulencija,gal yra kokia nuoroda,kur butu galima ta filma paziureti?butu faina pamatyti.Ir pridursiu,kad uzduotele labai thumbup.gif Prisipazinsiu,niekad nepagalvojau,ka as gero turiu,kazkaip visada galvojau ko neturiu arba ka blogo turiu,nors su tuo blogiu jau dabar maziau,nes pradejus pozityvintis tokias mintis veju lauk ir padeda,jau dabar pradejau komtroliuoti savo mintis,kuomet kokia bloga lenda i galva,stengiuosi vyti salin,kazka kitka galvoti arba tiesiog kazkuo uzsiimti,kad negalvociau apie blogus dalykus,ir netgi kada kalbu su zmonemis,pradejau pastebeti ju ir savo klaidas zodziuose,negatyvius sakinius keiciu i gerus,bent jau stengiuosi,taciau daznai lieku nesuprasta tu zmoniu ir labai gaila,nes suprantu,kad taip jie prisisauks atsaka i savo mintis.Oi.prirasiau is tuscio i kiaura,bet nieko naudingo blush2.gif Geros dieneles jums visoms 4u.gif
Atsakyti
1. Esu dėkinga visoms kurios man vakar/šiandien PADĖJO mirksiukas.gif ir šaip dėkinga visoms, kurios palaikydavo mane anksčiau, kai man būdavo sunku. AČIŪ Jums.
2. Esu dėkinga gyvenimui už nemalonias situacijas, kuriose buvo ''užšifruotas'' pamokymas.
3. Esu dėkinga gyvenimui už artimus man žmones, kurie dėl manęs padarytų daug ką.
4. Esu dėkinga šiai temai, už tai, kad aktyviai čia visos reiškiasi, man jūsų nuomonė ir mintys buvo ir yra labai reikalingos.
5. Esu dėkinga savo MB už visą gėrį, kurį jis man padovanojo.
6. Esu dėkinga tiems maloniems žmonėms - pardavėjams,padavėjams,konsultantams, - kurie kada nors maloniai su manimi elgėsi mane aptarnaudami. rolleyes.gif
7. Esu dėkinga Dievui, kad esu sveika.
8. Esu dėkinga Dievui, kad turiu stogą virš galvos.
9. Esu dėkinga mamai už rūpestį ir šilumą.
10. Esu dėkinga, kad gimiau.
Atsakyti
Kaktuse,labai dziaugiuosi matyti tave rasant kitokia gaidele.Tokiais momentais tik isitikinu,kad einu teisinugu keliu,o tokiu dieneliu kaip,kad vakar tavoji mums visoms reikia,kad kazka suprastume ir susivoktume.Saunuole Kaktuse,man smagu del taves,kad tau siandien gera clap.gif
Papildyta:
tik vat,kazkaip idomu,kaip cia man seksis su tuo sarasu g.gif Einu pabandysiu
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 01, 13:21)
Kaktuse,labai dziaugiuosi matyti tave rasant kitokia gaidele.Tokiais momentais tik isitikinu,kad einu teisinugu keliu,o tokiu dieneliu kaip,kad vakar tavoji mums visoms reikia,kad kazka suprastume ir susivoktume.Saunuole Kaktuse,man smagu del taves,kad tau siandien gera clap.gif
Papildyta:
tik vat,kazkaip idomu,kaip cia man seksis su tuo sarasu g.gif Einu pabandysiu

Ačiū, mieloji! wub.gif gerai interpretavai mano vakarykštį liūdesį biggrin.gif
Beje, dėl sąrašo - jau kai pradedi, sustot negali irnesakyk.gif
Atsakyti
kaktuse super wub.gif matau ir nuotaikėlė pagerėjo thumbup.gif
Atsakyti
Šauniai šnekučiuojatės drinks_cheers.gif taip knieti daug ką pakomentuoti... ech... ale gi nepersiplėši žmogus biggrin.gif kaip kažkur skaičiau, turi būti vienas darbas per vieną laiko vienetą, nes kitaip gręsia išėjimas iš rikuotės biggrin.gif, tai va.. dabar užsiimu savo darbukais smile.gif sėkmytės visoms smile.gif
Atsakyti

Prisidedu ir as prie puikios uzduoties thumbup.gif

1. Esu dekinga Dievui, kad as esu sveika ir turiu sveika prota.
2. Esu dekinga Dievui, kad turiu sveikus ir gyvus mama ir teti.
3. Esu dekinga uz tai, kad turiu stoga virs galvos ir maisto ant stalo.
4. Esu dekinga uz tai, kad esu saugi.
5. Esu dekinga uz tai, kad mane supa geri ir nuosirdus zmones.
6. Esu dekinga uz tai, kad medziai dar nenumete lapu smile.gif
7. Esu dekinga uz tai, kad turiu darba.
8. Esu dekinga uz tai, kad mano mintys tampa vis pozityvesnes su kiekviena diena.
9. Esu dekinga Dievui, uz tai, kad turiu interneta ir galiu skaityti jus !
10. Esu dekinga uz tai, kad atradau pozityvumo tema ir knygas, kurios pakeite mano mastyma.
Atsakyti
Radau gerų (kaip man atrodo) S.Lazarevo minčių apie svajones. Neklausiu, ar norit tas mintis žinoti. Tiesiog cituoju! user posted image

"Svajonė - tai troškimas, susijęs su giluminiais mūsų saviraiškos momentais. Svajonė - tai grūdas, kurį mes pasėjame į žemę ir kuris paskui realizuojasi.
Štai tik įsivaizduokite: Jūs gerai paruošėte dirvą, kitaip sakant, sutvarkėte savo sielą. Ir dabar esate harmonijoje su pasauliu. Sausa dirva, sočiai gavusi vandens, grūdus sudaigina, - taip ir siela, sklidina meilės, sudaigina troškimus. Taigi jūs turite dirvą, pasodinate troškimų grūdą, o paskui reikiamais protarpiais jį laistote,- kitaip sakant, mintimis grįžtate prie savo svajonės. Tačiau jeigu Jūs įsikimbate į savo svajonę ir nuo jos neatsiplėšiate, tai ji darosi Jums svarbesnė už tikrovę, ir įvykių seka keičiasi. Tarkime, kad vis ateinate į savo žemės sklypą, supurenate žemę, palaistote ir išeinate, ir taip - kiekvieną dieną. Grūdą reikia pasėti ir kuriam laikui jį pamiršti. Kad ir į kokią dirvą pasėjote, kiekvieno perdėto rūpinimosi diena naudos jam vis tiek neatneš. Beje, jei į Jūsų svajones įsimaišo baimė, nepasitikėjimas savimi ir nusiminimas, tai sakytumei kasdien ateinate į savo sklypą, bet jo visiškai nelaistote.
Svajonė - tai prisilietimas prie būsimos realybės. Ir jei ji išplaukia iš sielos gelmių, lyg ir aplenkdama mūsų valią ir mūsų sąmonę, vadinasi, yra didžiulė tikimybė, kad ji išsipildys."

user posted image
Čia vis noriu priminti,- nenustokime svajoti.
Atsakyti

1) Esu dekinga Dievui, kad galiu matyti tiek daug spalvu, girdeti balsu, judeti, nueiti ten, kur tik noriu, po mano kojimis visas pasaulis.
2) Esu dekinga uz tai, kad zinau, kas yra meile, kad ji YRA, kad turiu sveikus gyvus tevus ir galiu su jais kalbetis, buti kartu.
3) Esu dekinga uz tai, kad turiu ka prisiminti is vakystes, gyvenimo pamokas ir siaip meile. Mociutes skanius visada pacios gamintus pyragelius su kremu, daug geliu sode, bendravimas su gamta, drugeliais, varlytemis.
4) Esu dekinga uz tai, kad visi mano stipriausi norai pildosi, jeigu as to tikrai Dievo paprasau ir noriu. Ir kad jis nepalieka manes, vis parodo atsakymus i mano klausimus. Net jei man sunku ir as pasimetusi . esu dekinga uz tai, kad man uztrnka proto ieskoti atsakymu, iseities, o ne plaukti pasroviui.
5) Esu dekinga uz tai, kad gyvenimas suvede mane su zmonemis, kurie man brangus, kuriu as nepamirsiu.
6) Esu dekinga uz tai, kad as gyvenu, jauciu, pergyvenu...reiskia man viskas ne tas pats...Jeigu yra tai kas man nepatinka, tai reiskia - ne tas pats, vadinasi as bandau savo gyvenima padaryti vis geresni...
7) Aciu uz tai, kad turiu tarp draugu ne tik zmones, bet ir pauksti biggrin.gif Kuris turi savo nuomone ir nuotaika.. smile.gif
8) Aciu uz tai, kad esu jauna, sveika, grazi.
9) Aciu uz tai, kad moku svajoti.
10) Aciu uz eilini diena!
Atsakyti
aš dėkinga už
tai, kad turiu kur gyventi
kad turiu ką valgyti
kad turiu darbą (čia biškį neaišku ar ilgai, bet nesvarbu)
kad turiu dukrą
kad turiu draugų
kad nepasiduodu
kad vis dar gyvenu
kad turiu knygų
kad mane ir darbe kai kas myli
kad turiu viltį
kad yra Dievas
Atsakyti
Esu dėkinga už
- nuostabius santykius su vyru
- dukrytę