1) Esu dekinga Dievui, kad galiu matyti tiek daug spalvu, girdeti balsu, judeti, nueiti ten, kur tik noriu, po mano kojimis visas pasaulis.
2) Esu dekinga uz tai, kad zinau, kas yra meile, kad ji YRA, kad turiu sveikus gyvus tevus ir galiu su jais kalbetis, buti kartu.
3) Esu dekinga uz tai, kad turiu ka prisiminti is vakystes, gyvenimo pamokas ir siaip meile. Mociutes skanius visada pacios gamintus pyragelius su kremu, daug geliu sode, bendravimas su gamta, drugeliais, varlytemis.
4) Esu dekinga uz tai, kad visi mano stipriausi norai pildosi, jeigu as to tikrai Dievo paprasau ir noriu. Ir kad jis nepalieka manes, vis parodo atsakymus i mano klausimus. Net jei man sunku ir as pasimetusi . esu dekinga uz tai, kad man uztrnka proto ieskoti atsakymu, iseities, o ne plaukti pasroviui.
5) Esu dekinga uz tai, kad gyvenimas suvede mane su zmonemis, kurie man brangus, kuriu as nepamirsiu.
6) Esu dekinga uz tai, kad as gyvenu, jauciu, pergyvenu...reiskia man viskas ne tas pats...Jeigu yra tai kas man nepatinka, tai reiskia - ne tas pats, vadinasi as bandau savo gyvenima padaryti vis geresni...
7) Aciu uz tai, kad turiu tarp draugu ne tik zmones, bet ir pauksti
Kuris turi savo nuomone ir nuotaika..
8) Aciu uz tai, kad esu jauna, sveika, grazi.
9) Aciu uz tai, kad moku svajoti.
10) Aciu uz eilini diena!