Įkraunama...
Įkraunama...

Mes esam pozityvistės !

Būkite pasveikinti apsilankę pozityvisčių namučiuose!!!

Čia renkasi visos, kurios tiki minčių ir jausmų galia.

“Kiekvienoje gyvenimo akimirkoje slypi beribė kuriamoji galia, o visatos gausa – neišmatuojama. Tik tvirtai išreikškite savo norą ir gausite visa, ko trokšta Jūsų širdis“. S.Gawain

Ankstesnė temukė čia: mes esam pozityvistės smile.gif))

Mūsų mąstymo esmę nusakantis filmukas čia: The Secret

O pagrindine ir mąstymo esmę nusakančia knygute, manau, galima tituluoti J.Murphy „Pasąmonės galia“.

Gražaus ir šilto visoms bendravimo, gerų emocijų ir sėkmės kuriant savo nepaprastai nuostabų gyvenimą !!!

Ir nepamirškim, jog:

Mes – be galo Geros ,
Fenomenaliai Protingos ,
Velniškai Patrauklios ,
Dieviškai Gražios ,
Ultra madingai Skoningos ,
Didžiausio Darbingumo ,
Neribotai Atsakingos ,
Išskirtinai Padorios ,
Krištolinio Sąžiningumo ,
Beprecedentinio Talentingumo ,
Ne pagal amžių Išsilavinusios ,
Pasakiškai Dosnios ,
Neįtikėtinai Perspektyvios ,
Be atodairos Mylinčios ,
Legendinės jėgos ,
Nesuvokiamai Optimistiškos ,
Idealiai Sudėtingos ,
Kraštutinai Inteligentiškos ,
Super Aktyvios ,
Neapsakomai Jautrios ,
Nenuginčijamai Pozityvios
Ir Fantastiškai Kuklios !

Sėkmytės visoms wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiwulencija: 26 rugsėjo 2008 - 08:27
ŠAUNUOLE daiwulencija 4u.gif

ir sveikos visos naujoj temytėj 4u.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Patinka man jūsų tema thumbup.gif Dažnai ją paskaitinėju. Jau netgi nusipirkus keletą knygų šia tema. thumbup.gif Šiaip esu labai didelė pesimistė, bet stengiuosi dabar kuo daugiau galvoti apie teigiamus dalykus. Labai savimi nepasitikiu, ir sunku persilaužti doh.gif
QUOTE(Kaira @ 2008 09 25, 23:41)

i Alytu irgi imanoma, nes daznokai vaziuoja vairuotojas i Alytu, tik ten jis buna apie 3 val, tai tik tiek laiko butu pasiemimui. Aa, ir dar bendraderbe irgi turiu alytiske, tai paklausiu jos, gal irgi planuoja vaziuot.

Aš irgi norėčiau šio filmo blush2.gif o kurioj vietoj tas vairuotojas būna g.gif
Atsakyti
QUOTE(vyssnia @ 2008 09 26, 09:15)
ŠAUNUOLE  daiwulencija 4u.gif

ir sveikos visos naujoj temytėj  4u.gif

aciu, vyssnia smile.gif

ir štai Jums iš karto įrodymas kaip veikia vizualizacija lotuliukas.gif taip jaudinausi pirmą kartą atidarinėdama naują temukę ir tik galvojau "oi, kad tik neįvelčiau kokios klaidos, kaip nenoriu padaryti kokios rašybos klaidos" ir še kad nori- pačiam temos pavadinime įvėliau klaidą blush2.gif labai visų atsiprašau blush2.gif parašiau administratoriui, kad pataisytų jei įmanoma ax.gif

taip, kad išmeskim iš savo galvų baimes ir būkim užtikrintos kad mums sekasi 4u.gif Dar kartelį būkite pasveikintos naujoj temukėj drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pradėk savo gyvenimą įsivaizduoti tokį, kokį tu jį norėtum matyti ir įsijausk į tai. Išryškink kiekvieną mintį, žodį ir veiksmą, neharmoningą su juo. Palik juos.
Kada tave aplanko tokia mintis, keisk ją nauja mintimi tuojau pat. Jei kalbi kažką, kas netinka tavo idėjai, pažymėk ateičiai, daugiau to nekalbėti. Jei ką darai, netinkančio tavo idėjai, nuspręsk : tai buvo paskutinį kartą.

N.D.Walsh

Puikios dienos, mergaitės 4u.gif group.gif
Atsakyti
sveikos,

saunuole daiwulencija, super graziai atidaryta tema thumbup.gif

o del tavrjymposi tai prisidedu, apsitvarkiau siandien savo darbo kabineta, net
paciai sirdyje dabar gera, ir miela biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

VISOMS GEROS DIENOS wub.gif

“Meistras sako: “Šiandien bus gera diena padaryti kažką neeilinio. Mes galime, pavyzdžiui, šokti visą kelią eidami į darbą. Žiūrėk tiesiai sutiktam į akis ir žvilgsniu kalbėk meile. Pasiūlyk viršininkui idėją, kuri gali atrodyti juokinga, idėją, apie kurią niekada anksčiau neužsiminei.” Šviesos Kariai leidžia sau viską tokiomis dienomis. “Šiandien mes galime verkti dėl senų neteisybių, kurios vis dar mumyse. Mes galime paskambinti kažkam, su kuriuo prisižadėjome daugiau niekada nešnekėti (tačiau iš ko mums patiktų gauti pranešimą atsakiklyje). Šiandiena gali būti diena be scenarijaus, kurį rašome kiekvieną rytą. Šiandien bet kokia klaida bus leidžiama ir atleista.

“Šiandiena yra džiaugsmo gyvenimu diena.” Paulo Coelho

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
daiwulencija, labai gražius namučius sukūrei. mirksiukas.gif Ir labai smagu matyt tokį šaunų būrį pozityvisčių. wub.gif

Merginos, pasidalinsiu keliomis mintimis.
"Gyvenimas - žaidimas, kurio neįmanoma pralaimėti, nes kad ir kas atsitiktų, visi jame ką nors išlošiame". Kiekvienas pasitaikantis sunkumas yra tik mūsų gyvenimo pažinimo dalis. Argi gyvenimas nėra panašus ėjimas į mokyklą, iš klasės į klasę, lipant kiekvienais metais aukštyn? smile.gif Ir jei kliūtis sėkmingam ėjimui, tai tik todėl, kad kažkam priešinamės. Nes vadinasi atėjo laikas sustoti, apmąstyti ir pasirinkti kryptį. Tiesiog atsimerkti. bigsmile.gif biggrin.gif
Linkiu visoms malonaus bendravimo. Labai smagu tai matyt! wub.gif

QUOTE(vaidile @ 2008 09 25, 20:24)
Atsisiusti radau si filma, bet visur tik rusiskas,pradejau siustis, bet jau greitis...sius 9 valnadas...

vaidile, gal gali rusiško filmo nuorodą? Būčiau labai dėkinga. wub.gif Mėginčiau siųstis. blush2.gif Nes man jau nesmagu trukdyt Kairą. tongue.gif

Atsakyti

Merginos, pasidalinsiu keliomis mintimis.
"Gyvenimas - žaidimas, kurio neįmanoma pralaimėti, nes kad ir kas atsitiktų, visi jame ką nors išlošiame". Kiekvienas pasitaikantis sunkumas yra tik mūsų gyvenimo pažinimo dalis. Argi gyvenimas nėra panašus ėjimas į mokyklą, iš klasės į klasę, lipant kiekvienais metais aukštyn? smile.gif Ir jei kliūtis sėkmingam ėjimui, tai tik todėl, kad kažkam priešinamės. Nes vadinasi atėjo laikas sustoti, apmąstyti ir pasirinkti kryptį. Tiesiog atsimerkti. bigsmile.gif biggrin.gif

sveikos 4u.gif
jei nepries ir as noreciau prisideti prie pozityviu minciu, kuriu mums gyvenime tikrai labai reikia. Tikrai turejau sunkiu dienu visus metus, bet visai neseniai atsikeliau ir nusprendziau, kad gana liudeti, patys esam savo gyvenimo kalviai, todel galime liudesi pakeisti dziaugsmu, jei to labai norime. Taigi "atsimerkiau"... biggrin.gif pradejau keisti savo gyvenima ir daryti tai kas man teikia laime ir pasiseke...
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif Kol as atostogavau jus jau visa tema prikalbejot thumbup.gif gerai, kad siandien nesimiegojo, tai galejau viska perskaityti smile.gif
Pasisemiau labai daug geros energijos wub.gif Is tikruju temele igauna pagreiti ir be galo smagu tai stebeti thumbup.gif Tiesiog neitiketina, kiek daug nauju merginu norinciu keisti savo gyvenima thumbup.gif

QUOTE(Aristokratė @ 2008 09 23, 12:29)
g.gif jus, tai kaktusei padejot, o jau mane ant kelio uzvest, tai negalit

Tai kad man atrodo Liepsnele labai puikiai ir issamiai patare unsure.gif

QUOTE(Sa r @ 2008 09 24, 16:32)
1.As tai kol kas dar tik stengiuosi su savimi susidraugauti ir save is vidaus pazinti ir svarbiausia,tai patiketi savimi.
2.Tai dabar atsigulu vis,isijungiu kokia faina muzika ir sakau sau,tegulprotas atostogauja,o as sau pasvajosiu

1. As pritariu siai minciai. Kaip tik dabar koncentruojuosi ties meile sau, nes man labai priimtinas Luizos poziuris, kad jei kazkokia gyvenimo sritis stringa, tai beveik visada tai is nemeiles sau. Reiskia, kad kazkur pasamoningai galvojam, kad esam neverti. Pradejus rimciau save stebet, is tikruju pastebejau, kaip daznai save kritikuoju blush2.gif Lyg ir netiesiogiai tai vyksta, bet jei kas nepavyksta, ar suklystu, tai atsiranda savigrauza ir saves kaltinimas, kuris yra tiesioginis irodymas apie nepakankama meile sau. Juk tikrai negrauztume ir nekaltintume to, kuri tikrai mylim mirksiukas.gif

2. Man irgi sitas veikia! Tik as darau siek tiek kitaip. Kai apninka abejones, as sau pasakau: man visai nebutina tuo tiketi, as dabar tik isivaizduosiu, kaip visgi butu, jei tai butu tiesa. Ir tada be jokiu trukdziu ivyksta toks uzsisvajimas, kad jei bunu ka nors suplanavus, turiu priverst save sustot vizualizuot, nes galiu paveluot biggrin.gif

QUOTE(vaida L @ 2008 09 25, 15:53)
Reiks šiandien vyrui komplimentą pasakyti

QUOTE(namiseda @ 2008 09 25, 16:37)
O tai nesakai?

As irgi nustebau. Turbut kai gyveni poroj, nelabai isivaizduoji kaip yra kitur, juk tai intymus dalykai ir apie tai nelabai su kuo snekam. Kadangi musu gyvenimas pilnas komplimentu vienas kitam, atrodo, kad ir kitur taip turi buti blush2.gif Man tai be galo gera sakyti komplimentus. As negaliu susilaikyt nepasakius net nepazistamam zmogui, jei man kas nors jame tikrai labai patinka. Akivaizdziai matai kaip praskaidrini nuotaika.Ypatingai pasijauciu komplimentus sakydama zmonems, kuriu nelabai megstu blush2.gif Jeigu nelabai megstama kolege graziai atrodo, visada tai pasakysiu. Tai pakeicia mano jausmus jos atzvilgiu ir ji visai kitaip ziuri i mane thumbup.gif

QUOTE(daiwulencija @ 2008 09 25, 22:19)
gal pabandykim ryt sutvarkyti po bent vieną tokį užmirštą kampelį?  ir tą darydamos įsivaizduokim, kad kartu išvalom ir sielą nuo kažkokių senų, nereikalingų, šiukšlinų minčių kaip manot?

Cia tai super pasiulymas. Mano atostogu planas buvo iskupti namus is pagrindu. As tai pdariau. Uztrukau tris dienas, bet kuopiau viska nuo virtuviniu spinteliu iki drabuziu spintos. Didziausius maisus pripakavau. Net negalejau patiketi, kad tiek nereikalingu daiktu tilpo mano namuose blink.gif Bet tvarkymasi paverciau tarsi ritualu. Tvarkiausi galvodama, kad atlaisvinu vietos naujoms geroms permaonims savo gyvenime, kad issivalau nuo nereikalingo ir t.t. MB juokavo, kad dabar man reikes eiti shopintis, nes jau rubu visai neturesiu lotuliukas.gif Ir is tikruju, ismeciau geros kokybes drabuziu, batu, rankiniu, bet kazkaip blogai viduj pradejau jaustis juos turedama. Atsirado stiprus vidinis jausmas naujo bigsmile.gif

O siaip tai man naujas etapas. Vel yra didelis stimulas planuoti, vizualizuoti ir keistis. Perskaiciau McKennos "Pakeisk gyvenima per 7d." ir nerealiai uzsivedziau. Fantastiskai veikia jo pratimai. manau, kad reguliariai darant turetu buti geras poveikis. Rimtai imsiuosi nuo spalio 1d., nes dabar dar atostogauju ir neturiu salygu.
Siaip tai man vis labiau ateina suvokimas, kad rimtai turiu keistis as pati, o ne tik koncentruotis i konkreciu svajoniu issipildyma. Ju isspildymui labai rimtai gali kliudyti netinkami isitikinimai, pasitikejimo savim ir meiles sau trukumas. O net jei jos kazkaip ir isspildo, tai juk tu viduj nuo to nepasikeitei. Pvz. vizualizuoji pinigus. Ir jie atena i tavo gyvenima, tarsi nukrenta is dangaus. Tai yra gerai ir smagu, bet tuviduj nepasikeitei. Ne tu juos sukurei. Ir kita karta vel lauksi stebuklo. As labiau noriu viduj pajusti, kad as esu gabi ir atlentinga ir as galiu uzdirbti. Tai man priduos pasitikejimo savimi ir noro siekti dar didesniu tikslu. Taip kad dabartiniam etape salia konkretciu tikslu vizualizavimo as pridedu saves perprogramavimo pratimus. Pasidalinsiu rezultatais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liuteliute @ 2008 09 26, 09:37)
saunuole daiwulencija, super graziai atidaryta tema thumbup.gif

QUOTE(Vijurka @ 2008 09 26, 09:54)
daiwulencija, labai gražius namučius sukūrei. mirksiukas.gif

aciu blush2.gif o ir klaidą administratoriai pataisė thumbup.gif

QUOTE(pepilota @ 2008 09 26, 10:58)
Net negalejau patiketi, kad tiek nereikalingu daiktu tilpo mano namuose blink.gif Bet tvarkymasi paverciau tarsi ritualu.

aha, aš irgi pastaruoju metu nespėju šiukšlių išnešinėti biggrin.gif tik išnešu - ir vėl pilna biggrin.gif kažkoks nerealus vidinis noras išsikuopti, todėl ir pasiūliau visoms šią mintį smile.gif

šiandien jau sutvarkiau vieną "pamirštą" spintutę smile.gif kaip kitom sekasi?
Papildyta:
QUOTE(pepilota @ 2008 09 26, 10:58)
Perskaiciau McKennos "Pakeisk gyvenima per 7d." ir nerealiai uzsivedziau. Fantastiskai veikia jo pratimai. manau, kad reguliariai darant turetu buti geras poveikis. Rimtai imsiuosi nuo spalio 1d., nes dabar dar atostogauju ir neturiu salygu.
Pasidalinsiu rezultatais mirksiukas.gif

ši knyga pas mane skaitytinų knygų sąraše taip pat yra smile.gif na, ateis laikas ir šiai knygutei smile.gif suintrigavai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiwulencija: 26 rugsėjo 2008 - 10:32
ax.gif Šiandien ryte buvau ne kaip įsielektrinus, bet sugalvojau bendradarbei pasakyti komplimentą. Ji iš tiesų labai gerai dirba savo darbą ir tai aš jai pasakiau, be to dar pasakiau, kad ir kituose skyriuose tikrai giria jos gerą darbą bigsmile.gif . Matytumėt, kaip ji sužibo wub.gif , tiesiog suspinduliavo bigsmile.gif ...Kaaaaip man pasidarė geeera, visa įtampa dingo iš karto thumbup.gif Yessss.yess.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif Siunčiu jums visoms gerą nuotaiką.
Atsakyti
Šiandien delfyje perskaičiau vieną tokį paprastą straipsnį ir jo paskutiniai žodžiai man labai nuoširdžiai patiko

Visuomet norisi mylimam žmogui padaryti kažką tokio, bet kartais užtenka tai tiesiog padaryti 4u.gif
Atsakyti