QUOTE(evelinute999 @ 2009 01 22, 16:09)
aha, dabar mano svajonese Neapolis i Afrika nebenoriu
linkiu svajonių išsipildymo
QUOTE(TaGre @ 2009 02 04, 15:07)
labai įdomus pasakojimas, labai gražios nuotraukos. Tikiuosi ir aš ten birželį atsidursiu
Ačiū, AŠA,
Ačiū, AŠA,
smagių įspūdžių
QUOTE(rojuko @ 2009 03 31, 11:52)
Sveikutes keliauninkes,
Noreciau patarimo,kaip tik ieskom kur paskrist vasaros pradzioj,ir va uzkliuvom uz Tuniso su maitinimu,draugai pernai buvo lb patiko,skanus maistas,gamtos ivairove,kazkas skirtingo nei lspanijos salose,kazko netraukia Maljorka,Lanzarote atrodo lbai nuvalkiotos turistu Nors su dviem vaikais gal ir lspanija geriau tiktu,tvandens parkai,o cia turbut sunkoka i tas dykumas su vaikais,juk norisi kazko daugiau pamatyt ne tik pliaza ir baseine mirkt.Noreciau patarimo
Noreciau patarimo,kaip tik ieskom kur paskrist vasaros pradzioj,ir va uzkliuvom uz Tuniso su maitinimu,draugai pernai buvo lb patiko,skanus maistas,gamtos ivairove,kazkas skirtingo nei lspanijos salose,kazko netraukia Maljorka,Lanzarote atrodo lbai nuvalkiotos turistu Nors su dviem vaikais gal ir lspanija geriau tiktu,tvandens parkai,o cia turbut sunkoka i tas dykumas su vaikais,juk norisi kazko daugiau pamatyt ne tik pliaza ir baseine mirkt.Noreciau patarimo
Na, veiklos dviems savaitėms gal ir ne pyragai, bet susigalvoti įmanoma. O ir viešbučiuose vaikams yra ką veikti. Bet čia menka patarėja būsiu...
QUOTE(pievu medus @ 2009 03 31, 15:37)
Manau čia reiktų klausti agentūroje pasirinkus konkretų viešbutį, nes maitinimas gali būti labai labai labai skirtingas. Pas mus 4* viešbutyje, net kus kuso nei karto nebuvo
O geriausia tai prieš klausiant pačiai www pasižvalgyti nebent labai geras agentas būtų
QUOTE(pelytte @ 2009 03 31, 20:50)
na buvau tunise ir kanaru salose. gryzciau i tunisa man patiko ten. bet i kanarus dar ir dar gryziau ten buvo suuuper su vaikais ishvis suuper jei nori pailseti. mes ir pailsejom ir pakeliavom po sala
QUOTE(Lidija:) @ 2009 04 01, 10:46)
Labai grazus pasakojimas ir nuotraukos
Nors Tunisas man nepaliko didelio ispudzio, bet 2 dienu kelione i Sachara Tik del jos verta ten nuvaziuoti.
Su vaikai aisku labiau tinka Kanaru salos.
Nors Tunisas man nepaliko didelio ispudzio, bet 2 dienu kelione i Sachara Tik del jos verta ten nuvaziuoti.
Su vaikai aisku labiau tinka Kanaru salos.
Ačiū