Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas

QUOTE(evelinute999 @ 2009 01 22, 16:09)
aha, dabar mano svajonese Neapolis wub.gif i Afrika nebenoriu beee.gif

linkiu svajonių išsipildymo 4u.gif

QUOTE(TaGre @ 2009 02 04, 15:07)
labai įdomus pasakojimas, labai gražios nuotraukos. Tikiuosi ir aš ten birželį atsidursiu
Ačiū, AŠA,

smagių įspūdžių 4u.gif

QUOTE(rojuko @ 2009 03 31, 11:52)
Sveikutes keliauninkes,
  Noreciau patarimo,kaip tik ieskom kur paskrist vasaros pradzioj,ir va uzkliuvom uz Tuniso su maitinimu,draugai pernai buvo lb patiko,skanus maistas,gamtos ivairove,kazkas skirtingo nei lspanijos salose,kazko netraukia Maljorka,Lanzarote atrodo lbai nuvalkiotos turistu  blush2.gif Nors su dviem vaikais gal ir lspanija geriau tiktu,tvandens parkai,o cia turbut sunkoka i tas dykumas su vaikais,juk norisi kazko daugiau pamatyt ne tik pliaza ir baseine mirkt.Noreciau patarimo  ax.gif

Na, veiklos dviems savaitėms gal ir ne pyragai, bet susigalvoti įmanoma. O ir viešbučiuose vaikams yra ką veikti. Bet čia menka patarėja būsiu...

QUOTE(pievu medus @ 2009 03 31, 15:37)
Manau čia reiktų klausti agentūroje pasirinkus konkretų viešbutį, nes maitinimas gali būti labai labai labai skirtingas. Pas mus 4* viešbutyje, net kus kuso nei karto nebuvo

drinks_cheers.gif O geriausia tai prieš klausiant pačiai www pasižvalgyti ax.gif nebent labai geras agentas būtų thumbup.gif

QUOTE(pelytte @ 2009 03 31, 20:50)
na buvau tunise ir kanaru salose. gryzciau i tunisa man patiko ten. bet i kanarus dar ir dar gryziau ten buvo suuuper wub.gif su vaikais ishvis suuper jei nori pailseti. mes ir pailsejom ir pakeliavom po sala thumbup.gif

thumbup.gif

QUOTE(Lidija:) @ 2009 04 01, 10:46)
Labai grazus pasakojimas ir nuotraukos  wub.gif
Nors Tunisas man nepaliko didelio ispudzio, bet 2 dienu kelione i Sachara  thumbup.gif  Tik del jos verta ten nuvaziuoti.

Su vaikai aisku labiau tinka Kanaru salos.  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2009 04 01, 11:52)
linkiu svajonių išsipildymo 4u.gif

labai aciu 4u.gif

labai idomiai papasakojote savo keliones ispudzius, taip sklandziai bigsmile.gif saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute999: 20 balandžio 2009 - 21:23
Sveikos,merginos blush2.gif . Esu naujoke siame forume,taciau pasiskaitineti apie Tunisa jau suspejau. Daug visko pripasakojote,daug nuomoniu. todel noreciau suzinoti Jusu nuomones apie viesbuti Tuor Kahlef 4* Suse, gal kas buvote jame? bigsmile.gif beto,mes pasirinkome maitinimo tipa: pusryciai ir vakariene. gal zinote, ka duoda per pusryciaus,o ka per vakariene? girdejau,kad per vakariene visus gerimus reikia pirkti. net vandeni... verysad.gif
Atsakyti
Pasakojimas įdomus, bet į Tunisą nebegrįščiau, bent kurį laiką tai tikrai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ignė_Kirstukaitė @ 2009 05 06, 21:00)
beto,mes pasirinkome maitinimo tipa: pusryciai ir vakariene. gal zinote, ka duoda per pusryciaus,o ka per vakariene? girdejau,kad per vakariene visus gerimus reikia pirkti. net vandeni... verysad.gif

Mes per vakarienes taip pat turejome pirkti visus gėrimus, netgi vandenį 4u.gif
Atsakyti
Sąžiningai viską perskaičiau tongue.gif palyginau kur aš buvau biggrin.gif tik į Sacharą mes nuo kito galo keliavom hihihi.gif pradėjom nuo amfiteatro ax.gif

QUOTE(Makalius @ 2008 09 26, 17:52)
Ką? 1200 km kelionė į Saharą?  blink.gif

drinks_cheers.gif ir mums sakė, kad 1200 g.gif vis dėl to, jei neklystu apie 12 val. važiavom doh.gif

QUOTE(jolita.martyna @ 2009 01 09, 15:20)
idomus,paprastas pasakojimas,tik nuotraukytes pamazinti reiktu matyt g.gif
Grazios foto 4u.gif idomus marsrutai 4u.gif
kazkodel,dauguma draugu keliave i Tunisa paminejo butent sita jusu fraze biggrin.gif gristi nebenoretu ax.gif

super pamatyti thumbup.gif thumbup.gif bet ir aš nebegrįžčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2009 05 12, 14:57)
Pasakojimas įdomus, bet į Tunisą nebegrįščiau, bent kurį laiką tai tikrai smile.gif
Papildyta:

Negaliu sakyti, kad Tunise labai patiko, bet kelione i Sachara su Egle thumbup.gif
Grizciau ten uz mazus pinigus pabuti prie sauleto, smeleto a'la Baltijos pajurio wub.gif
Atsakyti
Tunisas ir viešbutis Club El Fell 3* tikrai labai patiko assa.gif , gryžau tik prieš savaitė thumbup.gif

Čia El Fell baseiniukas ir vaizdas šalia 2 korpuso smile.gif
Papildyta:
Va baseinas, restoranėlis su vaizdu į jūrą, palmė viešbučio teritorijoje, Hammameto medina, Yasmin Hammameto medina, Atlaso kalnai
Papildyta:
Berberų namų fasadas, Druskos ežeras
Papildyta:
Chebika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 14 lapkričio 2009 - 22:06
Viesbutis
Atsakyti
Fotografijos nuostabios wub.gif

Mes Tunise buvome praejusiais metais. Pataikeme per ramadana doh.gif Tai vienintelis nusivylimas, kad neteko paragauti vietiniu gerimu lotuliukas.gif .
Tik antra karta ten nevaziuociau. Be Sacharos ner daugiau ka ten ziuret schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2009 11 14, 22:34)
Be Sacharos ner daugiau ka ten ziuret  schmoll.gif

Tai tik mano subjektyvi nuomonė, bet nesutikčiau su teiginiu, jog be Sacharos nėra į ką Tunise žiūrėti. Dėje Sacharoje nebuvau, bet butinai kita karta nuvažiavusi lėksiu į 2 dienų kelionę į Sacharą.
Pvz. sostinės medina man patiko ypač mečetė ir atsiverentis vaizdas nuo jos bokšto, o rojaus kampelis Sidi bou said (mėlinai baltas miestas) - rojus žemėje, Kartaginoje irgi buvau, Tuniso mozaikos Bardo muziejuje, Nabulyje- keramikos miestelis.......dėl visų šių miestų, miestelių įsimylėjau Tunisą.
Atsakyti
Didelis dėkui AŠAI biggrin.gif Kaip tik žvalgausi informacijos apie Tunisą, tai tikrai viskas išsamiai pateikta. tikrai manau bus naudinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dronge @ 2010 02 05, 21:56)
Tai tik mano subjektyvi nuomonė, bet nesutikčiau su teiginiu, jog be Sacharos nėra į ką Tunise žiūrėti. Dėje Sacharoje nebuvau, bet butinai kita karta nuvažiavusi lėksiu į 2 dienų kelionę į Sacharą.
Pvz. sostinės medina man patiko ypač mečetė ir atsiverentis vaizdas nuo jos bokšto, o rojaus kampelis Sidi bou said (mėlinai baltas miestas) - rojus žemėje, Kartaginoje irgi buvau,  Tuniso mozaikos Bardo muziejuje, Nabulyje- keramikos miestelis.......dėl visų šių miestų, miestelių įsimylėjau Tunisą.

Pritariu drinks_cheers.gif
Man tai labai Monastyris patinka, o Sousse jaučiuosi kaip namie smile.gif
Atsakyti